Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar menü yazacaktım sözde bugün berbat bir gündü nasıl yapıcam yaa valla yedikten sonra çok üzülüyorum kendimi tutamıyorum

Kızlar cuma gunu kilo bildirmiyorsunuz bugun yine bildirmiyorsunuz niye yaaa kilonuz ne ise ona gore daha dikkatli davranırsınız kendinizi çok saldınız
tatlım ben birşey yapmıyorum. saldım bu aralar bayağı. o yüzden tartı bildirmedim. ama açıkçası cuma ve bugün kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum. bugün kesin tartılacaktım halbuki. çünkü ben de merak ediyorum. bayağıdır tartılmadım. aldım gibi geliyor

Kuzum almış olman normaldir tabiki 1 hafta bende kendimi salmış olsam inanki alırım. Ama önemli olan aldıgını bilip tartı da o artıyı gördüğün zaman moralin bozulacak ondan sonra diyeceksin ki yediğime içtiğime dikkat edeyim ki verebileyim gerçektn ben gecen hafta kilo veremedim diye 1 saat spora ve 3 litre su tüketiyorum insan daha dikkatli oluyor yani bide yeni başlayacaksın ya hafta da rahat 1 kg dan fazla gider

yok bugün tartılacaktım ama işe gitmeyince bir baktım kahvaltı hazır hemen oturdum. halbuki geç yiyecektim. dışarı çıkıcaz diye yedim. sonra da çıkmadık. akşamüzeri leslie yapsam iyidir. dün yapmadım.
unutmazsam yarın sabah tartılırım. zaten artık başlamam lazım.

Bugun menum
Sabah 12.15
Yumurtasız menemen
İnce dilim peynir

Araöğün 1 elma 1 ceviz 4 fındık

Akşam 19.30
2 servis kaşığı kemik etli kuru fasulye
8-10 tane yaprak sarma
Sarımsaklı yoğurt
Salata

3 litre su
30 dK Leslie 90 puan
Bugun cok koşturmalı bir gun geçirdim valla 30 dK anca yapabildim spor

Şu grubun sessizliğine rağmen hiç bozmadın devam ettin valla tebrikler canım azmine hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…