Allah büyük canım. yaptığı yanına kalmaz. çocuk seninle kalsın da önemli olan o. bir de senden uzak olsun.Arkadaş aracılığı ile tanıştık konuştuk görüştük fikirleri konuşması herşeyi gerçekten çok olgundu ve sevdim sevdiğim için bazı şeyleri göremedim sanırım onun da beni sevdiğini düşündüm ama işler öyle değilmiş şimdi düşündükçe daha iyi anlıyorum...Keşke o ince düşünce olsa bunlarda en başta dedim insan gibi ayrılalım arada çocuk var ama bana saymadığı laf kalmadı ben de haliyle çekişmeli açtım ama bana atmadığı iftira kalmadı etmediği laf kalmadı Rabbim görüyor biliyor ya ben ona bıraktım bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum sabırla...
Kızlar hastane den geldim cok şükür sol yumurtam gelişmiş doktor ilişki önerdi olasılık da cok yüksek olmayada bilir dedi 20 Eylül e kadar bekleyeceğim adet olmassam gebelik testi yapacagım adet görürsem yine doktora gideceğim Allah'tan hayırlısı umduum inancım cok yüksek inanıyorum herşeyin cok güzel olacagına dua bekliyorum sizden de
Sağol canım benim inşallah güzel şeyler olacakHakkına hayırlısı olsun canım
Allah büyük canım. yaptığı yanına kalmaz. çocuk seninle kalsın da önemli olan o. bir de senden uzak olsun.
Sağol canım benim inşallah güzel şeyler olacak
Merhaba kızlar
Pazartesi gunu 78.3
Bugun 78.2
Fark -100 Gr
Kahvaltı yapmamanın zararı işte 100 Gr gitmiş bi tek muhtemelen kg verme olayım yavas yavas duruyor diyetimi bozmadım ama biraz sporlar da aksama oldu bugun den itibaren gunde 1 saat spor yapılacak
Geçen hafta 62
Bu hafta 63,7
Fark +1,7
Yüzde +2,742
Rica ederimTeşekkür ederiz kaptanim
Artı görmen normal oruc dan cıktın illaki vuct şaşırıyor bol su ve çorba tarzı bslenGeçen hafta 62
Bu hafta 63,7
Fark +1,7
Yüzde +2,742
Kızlar listemizi paylaştım.
Zerosima kuzum büyük ihtimal etap sonuncusu olacaksın o yüzden sonuç listesini kontrol edersin 8 den sonra, sonuncu olursan da biliyorsun ki ben nerede hata uaptım topiğine ve sağlıklı tarifler topiğine yazman gerekecek.