Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

BBence
Ben bugu yediklerimin saatine ictigim suyun litresine dikkat etmedim
Mafem listeyi hedefliyorum yarindan itibarwn baslayayim :)
Bence yediklerinizin saati cok da önemli değil onemlı olan saglıklı beslenmiş olmanız ben şahsen oyle dusunuyorum ben sabah 9 bucuk da uyansam da 11 bucuk da kahvaltı yaptım öğlen yemedim ara öğünle geçiştirdim

Kizlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah. Bugun cuma destege gelmistim biraz gec oldu galiba bir bakayim dedim kim hedefine kavustu bu hafta diye. Ben kilomukorumaya devam ediyorum cok şükür yuruyus disinda spor yapamiyorum artik. Arada bir latin danslarina devam ediyorum yedigim ictigime hala dikkat ediyorum. Herseyden yiyorum porsiyonlarina dikkat ediyorum artik rejim yapmadigim icin ara ogun yapmiyorum oglen yemeklerinigecistiriyorum aslinda yaz ayi insanin istahinin iyice azaldigi aydir su cok iciyorsun. Istahin azaliyor daha hafif seylerle gecistiriyorsun. bol bol tatil yapiyorsun benim icin tatil demek hareket demektir mesala. Bu sene icin oyle oldu. Kendinize cici bakın sevin isteyin basarirsiniz. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum ❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋

Kesinlikle eskiden diyette iken yinede bir iki kaçamak yaparak gidiyordum benim eşim abur cubur delisi evde şuan herşey var daha dun poğaça istedi yaptım tadına bile bakmadım kilomu verdikten sonra özlediğim şeylerden yiyebilirim 😊👍🏻
Evet ama canım cok isterse yine de çok az tuket bence

Benim canım bişey cektimi onu yemeyip başka şeyler yediğimde daha çok kalori alıyorum genelde.

Benim canım bişey cektimi onu yemeyip başka şeyler yediğimde daha çok kalori alıyorum genelde.
Dediğin doğru ama bir kere yediğim zaman kendimi alamıyorum inanki arkası geliyor sonra

Aslında senin şu anki kilon doğru ise gayet iyi kilodasın ama :)

Ha buarada neler yapiyorum anlatayim ben s ve m beden tisortler giyiyorum artik bol bol alisveris yaptim biraz abartmis olabilirim 38 beden ve 40beden kaliplari tam oluyor artik bol bol etek diktim ozlemisim dar giymeyi vallahi . Bol kiyafetlerin hepsini n bedenini küçülttüm. Bide tulum giymeyi cok ozlemistim giyiyorum artikgobegim yok cunku. 3 xl bedenden s ve m bedene indim kendimle gurur duyuyorum. Tunik giymekten cok sıkılmıştım tuniklerimi daraltip etek yaptim. Kizlar sizlerinde hedefinize az kaldiherzaman destekcinizim unutmayin

Ha buarada neler yapiyorum anlatayim ben s ve m beden tisortler giyiyorum artik bol bol alisveris yaptim biraz abartmis olabilirim 38 beden ve 40beden kaliplari tam oluyor artik bol bol etek diktim ozlemisim dar giymeyi vallahi . Bol kiyafetlerin hepsini n bedenini küçülttüm. Bide tulum giymeyi cok ozlemistim giyiyorum artikgobegim yok cunku. 3 xl bedenden s ve m bedene indim kendimle gurur duyuyorum. Tunik giymekten cok sıkılmıştım tuniklerimi daraltip etek yaptim. Kizlar sizlerinde hedefinize az kaldiherzaman destekcinizim unutmayin
Mükemmellll 😲😲 kaç kilo ile başkangıc yaptınız şuanki kilonuz nedir ne kdr sürede verdiniz

Dediğin doğru ama bir kere yediğim zaman kendimi alamıyorum inanki arkası geliyor sonra
Frenlersin onu diyelimki kalorili bisey yedin arkasini canin istedi yemek durdur kendini aklina incecik olacagin fikrini getir 3 saniye nefes al su ic bak ozaman gerisini canin istemeyecek bunu sana zamaninda obez olan gunde 6 tane sandwich yiyen biri olarak soyluyorum.insan kendini frenleyebilir unutma bunu. Benim varya kimse inanmiyordu kilo verecegime dalga geciyorlardi. Simdide eskiye donsene diyorlar. Yemezler diyorum. Senin elinde hersey bunu unutma.

Frenlersin onu diyelimki kalorili bisey yedin arkasini canin istedi yemek durdur kendini aklina incecik olacagin fikrini getir 3 saniye nefes al su ic bak ozaman gerisini canin istemeyecek bunu sana zamaninda obez olan gunde 6 tane sandwich yiyen biri olarak soyluyorum.insan kendini frenleyebilir unutma bunu. Benim varya kimse inanmiyordu kilo verecegime dalga geciyorlardi. Simdide eskiye donsene diyorlar. Yemezler diyorum. Senin elinde hersey bunu unutma.
Benimde kimse inanmıyor kilo vereceğimee ama ben kendime inanıyorum kendimi kısıtlayarak yapabilirsin diyorum spor yaparken kendime gerçekten cok motive ediyoeum kendimi Boyle olunca

Günaydınnn
Hrmen siparis ediyorum kizlar isteyen varsa sizin icin de siparis edebilirim😅
20210703_072443.jpg

🤪🤣🤣🤣

Özel olarak birşey kullandın mı yoksa sadece diyet ve spor mu
Diyet ve spor canim ozel olarak hic ilac benzeri bisey kullanmadim sadece sporu haftanin yedi gunu ve sabah oglen aksam olmak uzere 3 e ayirdim cok faydasi oldu 3 ay busekilde surdu .sonraki aylarda azaltttim.

Diyet ve spor canim ozel olarak hic ilac benzeri bisey kullanmadim sadece sporu haftanin yedi gunu ve sabah oglen aksam olmak uzere 3 e ayirdim cok faydasi oldu 3 ay busekilde surdu .sonraki aylarda azaltttim.
Bende sadece diyet spor işte yeşil çay kiraz sapı hindiba kahvesi felan kullanıyorum birde spor yaparken kullanırım diye termal alt üst takım aldım iki kat daha cok terletiyor bende 45 dk felan yapıyorum sporu acaba senin dediğin gibi gunde 3 kez mi yapsam yarımşaar saat olarak .?

Bende sadece diyet spor işte yeşil çay kiraz sapı hindiba kahvesi felan kullanıyorum birde spor yaparken kullanırım diye termal alt üst takım aldım iki kat daha cok terletiyor bende 45 dk felan yapıyorum sporu acaba senin dediğin gibi gunde 3 kez mi yapsam yarımşaar saat olarak .?
Yani vucud da yağ dan mı kaybederim toplam 1 bucuk saat yapmış olsam yoksa cok yaptığım için kas dan mı gider bilemedim yada gunde 2 kez de yapabilirm

Kilon cok fazlaysa canim yarimsaat sabah ogle ve aksam yap incelmeye basladigini gordugunde 2 ye indirebilirsin bol bol dans et kivir kalcalarini 50 den geriye sayarak muzikle beraber dahada motive olursun ben kalcalarimi 15gunde boyle erittim belli zaman sonra sıkı lirsan eger evde yuruyus yaparsin arada bir sporlarini değiştir vucud ayni spora alisirsa metabilizma yavasliyor gece yesilcayi karanfil tarcin karisimli olarak ic bu gece yag yakimini hizlandiriyor haberin olsun kiraz sapi ve yesil cay karisimibuyulu cay diye cay var ondan al hem kiraz sapi hemde yesil cay icmis oluyorsun sabah ac karnina sirkeli veya limonlu su ic arada ac karnina filtre kahve ic icine hindistancevizi yagi koyarak ben 2 ay cok faydasini gordum bunun yemeklerine aci koy mide problemin yoksa sporyaparken cik faydasini goreceksin. Aklima gelenleri yazarim gece yatmadan 5 dakika once bacaklarini 20 ser kez indir kaldir hergun gece yaparsan bacaklarindaki farki görürsün. Ben bebek tedavisinde cokkiloalirsam yine gelicem bu sayfaya eger hamilekalamazsam tekrardan gelicem tekrardan baslarim. Haftaya ilac tedavisine basliycam igneler cok sisiriyor sirf bebek icin katlaniyorum bu ignelere yoksa pregostan igneleri 5 kilo sisiriyor insani adeti kesiyor igneler cunku bombagibiyapiyor insani

Kilon cok fazlaysa canim yarimsaat sabah ogle ve aksam yap incelmeye basladigini gordugunde 2 ye indirebilirsin bol bol dans et kivir kalcalarini 50 den geriye sayarak muzikle beraber dahada motive olursun ben kalcalarimi 15gunde boyle erittim belli zaman sonra sıkı lirsan eger evde yuruyus yaparsin arada bir sporlarini değiştir vucud ayni spora alisirsa metabilizma yavasliyor gece yesilcayi karanfil tarcin karisimli olarak ic bu gece yag yakimini hizlandiriyor haberin olsun kiraz sapi ve yesil cay karisimibuyulu cay diye cay var ondan al hem kiraz sapi hemde yesil cay icmis oluyorsun sabah ac karnina sirkeli veya limonlu su ic arada ac karnina filtre kahve ic icine hindistancevizi yagi koyarak ben 2 ay cok faydasini gordum bunun yemeklerine aci koy mide problemin yoksa sporyaparken cik faydasini goreceksin. Aklima gelenleri yazarim gece yatmadan 5 dakika once bacaklarini 20 ser kez indir kaldir hergun gece yaparsan bacaklarindaki farki görürsün. Ben bebek tedavisinde cokkiloalirsam yine gelicem bu sayfaya eger hamilekalamazsam tekrardan gelicem tekrardan baslarim. Haftaya ilac tedavisine basliycam igneler cok sisiriyor sirf bebek icin katlaniyorum bu ignelere yoksa pregostan igneleri 5 kilo sisiriyor insani adeti kesiyor igneler cunku bombagibiyapiyor insani
Anladım canım rabbim kolaylık versin inşallah saglıklı bir şekilde hamile kalırsın Allah evlat acısı göstermesin hiç kimseye. Tamamdır canım dediğini uygulayacagım evden cıkıp da yürüyüş yapamıyorum senin dediğin gibi yapacagım inşallah hafta sonu tartıma yansır bu eksiler 🤲🏻🤲🏻😊

Aç karnına sade su dan başka bişey tüketemiyorum ama gun arasınsa kahve tarçın tarzın da kahveler yapıp sürekli metopolizma hızlandırıcı bitki çayları tüketmeye calısıyorum bugun cubuk tarcın ve karanfil alayım ozaman detoks suyu gibi hazırlayıp içeyim inşallah

95.8 ile başladım 5 hafta oldu cok şükür 7kg kaybettim cok azmetmeye calısıyorum şuan 89 kiloyum işte yani aşırıda bir kilom yok ama guatr rahatsızlıgım oldugu için metopolizmam cok yavastı bu aralar ilaçlarımı düzenli kullandıgım ve metopolizma hızlandırıcı caylar içtiğim için cok faydasını gördüm

X