Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok devam etmeyecem silebilirsiniztakıma devam etmek istiyor musunuz? paylaşım yapmalısınız.
tamam canım.Yok devam etmeyecem silebilirsiniz
yürüyüşün ve dikkatli beslenmen tartıda yüzünü güldürsünKızlar ben bu hafta hep az beslendim üstelik çok yürüdüm.
Ayaklarım agriyor sabah dokuz gibi bir çıktık daha yeni geldik oğlanla eve.
Doğum günü için alışverişe gittim full time yuruduk
bir an önce toparlanmalısın canım yoksa gram gram verdiğimizi maalesef kilo kilo geri alıyoruz.moni cim ben nanayım açık ve net diyorum sabah 94.4 çıktım çok moralim bozuk yediğine içtiğimr dikkat ediyorum fakat neden hala kilo var anlamıyorum o yüzden beni izine çıkarırmısın grubu da etkiliyorum haliyle bayram sonuna kadar toplarlamam lazım kendimi ödemin çok fazla bir türlü gitmiyot
muhteşemHaydii takımmm kurban bayramını kendimize hedef koyup en az 5 kg verelim
muhteşem
Vallahi itiraf ediyorum, aslında hiçbirşey yapmadım ama, eksi geliyorum.,Mydestinyy @Eddaak Zerosima E Etabiti
kızlar artıları temizlemek ve eksi gelmek için neler yaptınız?
açıklamalarınızı bekliyorum, yarın tartı da eksi gelip telafi ettiğinizi düşünmek istiyorum..
Toplam 5 kg değil mi?Haydii takımmm kurban bayramını kendimize hedef koyup en az 5 kg verelim
Diyete başlayamadım bi turlu başlayıp başlayıp bozuyorum o yüzden yazmadim. Cok birseyde yemiyorum ama diyete uymayacak şeylerde yedim malesefgeldiğiniz gibi kayboldunuz, devam etmek istiyorsanız paylaşım yapmalısınız.
Toplam 5 kg değil mi?
kendinle konuş sorun yok, maksat muhabbet olsunBen hep buradayım ama kendi kendime konuşuyormuşum gibi olduğu için yazmıyorum haliyle :))
niye bir şey yapmadın bakim, listedesin bide döverimVallahi itiraf ediyorum, aslında hiçbirşey yapmadım ama, eksi geliyorum.,