- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Aa neredeyse ayni kikodayiz ystcim var misin düelloya bu haftaGünaydın günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa neredeyse ayni kikodayiz ystcim var misin düelloya bu haftaGünaydın günaydın
Yok kuzum düğün var bu hafta. Bide adet olucamAa neredeyse ayni kikodayiz ystcim var misin düelloya bu hafta
Yani bencedeevet canım mesela bugün makarna vardı. 3 yk kadardı. yani 1 dilim ekmek kadar. zaten katı diyet yapamıyorum. o da olsun artık. sadece tatlı yemem.
sabah yumurta, peynir, zeytin ve salata yerim. belki yanında 1 dilim karabuğday ya da siyez ekmeği gibi. öğlen yemek. akşam da öğlene göre uygun birşey olur falan. öyle düşünüyorum.
aynen. sürdürsen bile sonra normale dönemiyorsun, direk eski beslenmeye...Yani bencede
Katı diyet insanın çabuk pes etmesine neden oluyor
Mydestinyy Eddaak Zerosima E Etabiti
kızlar artıları temizlemek ve eksi gelmek için neler yaptınız?
açıklamalarınızı bekliyorum, yarın tartı da eksi gelip telafi ettiğinizi düşünmek istiyorum..
Tm canım hayırlı olsun.Slm kaptanım ben babsy baby nickname mi değiştirdim noisy Girl yaptım
takıma devam etmek istiyor musunuz? paylaşım yapmalısınız.Ben hala yerimde sayıyorum tüm bi hafta dikkat etmeme rağmen yarım kilo civarında bi kayıp şişlikte var hissediyorum regl dönemine giriyorum sanırım
geldiğiniz gibi kayboldunuz, devam etmek istiyorsanız paylaşım yapmalısınız.Gunaydin kızlar bende aranıza katılmak istiyorum