Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahu Insanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...
Yaaa buna sinir oluyorum iste biz evleniyoruz evlenmemizle beraber yok anasi karisir oda yetmezmis görümceler karisir aaaa bu ne yaa bu sadece turkiyede boylee evlenince buturkiyede maalesef evlendigin insanin ailesiylede evleniyorsun boyle bir kural var sanki offffff yurtdisinda boyle bisey yokkk yaa bide bosanincada karisiyor gorumcelerrr bu neee ya ben de görümceyim ama erkek kardesimin ve esimin hayati beni hic ilgilendirmez banane onlar ayri bir aile banane onlar kavga etmis sorun olmus hic ilgilendirmez bu nee ya boyle yetismedim ki ben bu sadecede turkiyede var yaaaaa bu nee

Aynen benim de anlamadığım bu benle bir derdi olsa evliyken derim o yüzden bir sıkıntımız da olmadı görünürde ama demek ki içlerinde varmış böyle ne diym dün kuzenimi görmüş kuaförde bayağı laf söylemiş kendisine ne gereği varsa kuzenim de biraz söylemiş haliyle susmamış sonra laf sokmalı paylaşım yapmış bizim iğne soktuğumuz yere kendisi çivi çakarmış bak sen gülmekten öldüm yaşı da küçük benden çoluk çocukla uğraşıyorum valla

başınız sağolsun canım.

Ahhh canim ya bende buna sinirleniyorum iste evliyken cok iyi oluyorlar hatta dunyanin en iyi gelini olursun bosanincada dunyanin en kotu insani cevremde o kadar cokki boyle kendi arkadasimdan biliyorum kadin yere gove sigdiramazdi gelinini bosanmaya karar verdiler dunyanin en kotusu o oldu cocugu var 2 yasinda benim oglumun cocugu o diye mahalleyi yikti kadin benim hakkim benim oglumun cocugu diye kayni sesi cikmayan kayni yengem yengem diye olen kayni namusuna kadar dil uzattilar zaten bu abime yaramazdi falan diye . cok afedersin sizin olayinizdada arkadasiminkidede ama buna ogullari sebeb siz karismayin diyebilse erkekler biz nasil evlendik bu normalse bosaniyoruz anlasamadik bitti gitti karismayin deseler aile isin icine girmese maalesef turkiyede böyle yaa anlamiyor maalesef ailleler kuzu gibi olan ailleler bile bosanirken icinden cirkef çıkıyor maalesef cok uzucu yaa sen bosver kotu duruma dusecek onlar olur

Bunların çoğu yaptığından abilerinin haberi olmuyor ki hep alttan alttan yapıp sonra kendilerini masum gösteren kişiler bunlar çünkü olaylar ilk olduğunda devamlı laf sokmalı paylaşımlar yapıyorlardı 2-3 hafta sonra ben dayanamadım bende paylaştım gitmişler bize ona bişey yapmadık etmedik hep iyi olduk bize niye laf sokuyor demişler benim ex eşim kimsenin paylaşımına bakmaz o yüzden görmüyor onların yaptıklarını yoksa onlara haddini bildirirdi diye düşünüyorum evliyken bana onun sayesinde karışamazlardı çekinirlerdi

Bizimkilerde de o var şimdi kızım umurlarında bile değildi şimdi kıymetlileri oldu bir ara taciz dereceesinde arayıp duruyorlardı dedim böyle olmaz şimdi biraz kıstılar bu sefer de ex eşim kapıya geliyor kızı görücem aşağı indir diye emri vaki yapıyor ne yapacağımı şaşırdım

İyiyim bende iş güç derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum işlerinde kolaylıklar dilerim sana inşallah her şey gönlünce olur canım kendini çok yorma sağlıktan önemli bir şey yok biliyosun

Hayatta hep boyle oluyor demekki torunlar hep bosandiktan sonra degerli oluyor bunlar icin

Allah sabir versin. Gercekten cekilmez insanlara rastlamissin.

Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi
1 yumurta
1 dilim rokfor peyniri

Ara ogun
Yok

Oglen yemeği
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
1 cup beyaz cay

Ara öğün
Ev yapimi sekersiz dondurma

Aksam yemegi
Kabak sote
1 kase yogurt

Su
3 litre

Spor
2 saat dib bucak temizlik 100 puan
3 saat yürüyüş 60×3 180
Toplam 280 puan

Butun gün yesil cay turk kahvesi ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…