Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
1 fincan çay

ara ev yapımı şekersiz dondurma

akşam
1 tavuk pirzola
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet acıbiber turşusu

birazdan Türk kahvesi içebilirim
20 dk cardio 80 puan
50 adet squat 25 puan
40 dk zumba 120 puan
Toplam 225 puan Mydestinyy
2,5 litre su

Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam
bende de mübarek hırs denen şeyden zerre yok
Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
basit insanlar demek ki canım. canını sıkma hiç.
Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahu Insanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...
hayır canım basitliklerinden yapıyorlar.
Benimde canim börek cekiyor ama direniyorm.
fit tariflerden cumaya yapabilirsin.
ailelerin kültür seviyesiyle ilgili bir durum canım o. bütün Türkiyeyi kapsamıyor.
Gordum bile dün cuma gunune kadar sabit kalsam yeter simdilik
bana da gaz versene biraz. ardından geleyim

Çarşamba menüm
Sabah
1 türk kahvesi

Öğlen
1 kepçe düğün çorbası
1 kepçe bezelye yemeği
Yarım süt helvası

Akşam
Çok az tandır ekmeği ince
Biraz da peynir
4 dilim karpuz

2 lt su
7000 adım 70 puan

Yaparsin canim yeterki iste kiz rakiben seni gececek hadi o gecmeden sen onu gecc

Çok haklısın, öteki eve hazırlık diye düşündüm, hem alışmışım oturmak beni tembel yapıyor

Bazıları için insan gibi geçinmek ne kadar zor.
Bisey olmaz insallah

Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
Bence hiç görmesen daha iyi deyilmi?
Mesela ben hiç whatsapp durumlara bakmam, instagram da sadece ailemden 3 kişi var, başka kimse instagramım olduğunu bile bilmiyor, facebook ta kimse yok, olduğundan haberleri bile yok.
Kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…