- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 258
bende de mübarek hırs denen şeyden zerre yokMaalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam
basit insanlar demek ki canım. canını sıkma hiç.Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
hayır canım basitliklerinden yapıyorlar.Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahuInsanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...
fit tariflerden cumaya yapabilirsin.Benimde canim börek cekiyor ama direniyorm.
ailelerin kültür seviyesiyle ilgili bir durum canım o. bütün Türkiyeyi kapsamıyor.Yaaa buna sinir oluyorum iste biz evleniyoruz evlenmemizle beraber yok anasi karisir oda yetmezmis görümceler karisir aaaa bu ne yaa bu sadece turkiyede boylee evlenince buturkiyede maalesef evlendigin insanin ailesiylede evleniyorsun boyle bir kural var sanki offffff yurtdisinda boyle bisey yokkk yaa bide bosanincada karisiyor gorumcelerrr bu neee ya ben de görümceyim ama erkek kardesimin ve esimin hayati beni hic ilgilendirmez banane onlar ayri bir aile banane onlar kavga etmis sorun olmus hic ilgilendirmez bu nee ya boyle yetismedim ki ben bu sadecede turkiyede var yaaaaa bu nee
bana da gaz versene biraz. ardından geleyimGordum bile düncuma gunune kadar sabit kalsam yeter simdilik
Yaparsin canim yeterki iste kiz rakiben seni gececek hadi o gecmeden sen onu geccbende de mübarek hırs denen şeyden zerre yok
basit insanlar demek ki canım. canını sıkma hiç.
hayır canım basitliklerinden yapıyorlar.
fit tariflerden cumaya yapabilirsin.
ailelerin kültür seviyesiyle ilgili bir durum canım o. bütün Türkiyeyi kapsamıyor.
bana da gaz versene biraz. ardından geleyim
Sağol canımMaşallahemeğinize elinize sağlık baya yorulmuşsunuzdur ama bereketli olsun yiyenlerede afiyet olsun
Çok haklısın, öteki eve hazırlık diye düşündüm, hem alışmışım oturmak beni tembel yapıyorcanım bugün 25000 adım atmışsın zaten. çok yüksek bir rakam bu. daha fazlası kalbi yorar. bence sporu fazla kaçırma. hem zaten sen ideal kiloya ulaştın. bence gerek de yok.
bu arada kıskandım valla ne güzel kilo veriyorsun maşallah
bence vücudunu bu kadar hırpalama. yazık valla. yaşlar da ilerledi. fazla efor yoruyor artık. benim annem senin gibidir. hiç acımaz kendine. oturmadan aralıksız iş yapar. sonra da çok yoruldum der.
Azmine hayranımMaalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam
Bazıları için insan gibi geçinmek ne kadar zor.Elbette kimse istemez yuvası yıkılsın ama işte bazen o duruma getirmek için çok zorluyorlar ben şahsen şu an kızımı sadece benim yanımda görsün istiyorum tek bırakmak istemiyorum kaçırır diye o kadar pislikler ki
Sağol canımKolay gelsin abla sana şimdiden :)
Aynen inşallah kalkar şu hastalık başımızdan da kurtuluruz dünyaca
Bence hiç görmesen daha iyi deyilmi?Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
Inşallah az kalmıştırsağol gülüm
lütfen sende kendini o kadar yorma
❤❤❤İyiyim bende iş güç derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum işlerinde kolaylıklar dilerim sana inşallah her şey gönlünce olur canım kendini çok yorma sağlıktan önemli bir şey yok biliyosun
Oysa bizAynen de öyle yoksa evlilik süresince 1 hafta alıpta bakmışlıkları yok hep bir bahaneleri vardı
Yorgun ve uykusuzİyi geceler kızlar nasılsınız
Kus kadar yiyip surekli ac gezmek kadar guzel bisey yokmus dunyadaHuuhuuu millet ne yatıyorsunuz
Yarın tartı var unutmayın, az yiyin
Saollll ablamm vallahi azimli olmasaydim kilomu kontrol edemezdim ❤❤❤❤❤❤❤❤Azmine hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?