• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
1 fincan çay

ara ev yapımı şekersiz dondurma

akşam
1 tavuk pirzola
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet acıbiber turşusu

birazdan Türk kahvesi içebilirim
20 dk cardio 80 puan
50 adet squat 25 puan
40 dk zumba 120 puan
Toplam 225 puan Mydestinyy Mydestinyy
2,5 litre su

Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam
bende de mübarek hırs denen şeyden zerre yok :KK51:
Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar :KK70:
basit insanlar demek ki canım. canını sıkma hiç.
Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahu😒 Insanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...
hayır canım basitliklerinden yapıyorlar.
Benimde canim börek cekiyor ama direniyorm.
fit tariflerden cumaya yapabilirsin.
Yaaa buna sinir oluyorum iste biz evleniyoruz evlenmemizle beraber yok anasi karisir oda yetmezmis görümceler karisir aaaa bu ne yaa bu sadece turkiyede boylee evlenince buturkiyede maalesef evlendigin insanin ailesiylede evleniyorsun boyle bir kural var sanki offffff yurtdisinda boyle bisey yokkk yaa bide bosanincada karisiyor gorumcelerrr bu neee ya ben de görümceyim ama erkek kardesimin ve esimin hayati beni hic ilgilendirmez banane onlar ayri bir aile banane onlar kavga etmis sorun olmus hic ilgilendirmez bu nee ya boyle yetismedim ki ben bu sadecede turkiyede var yaaaaa bu nee
ailelerin kültür seviyesiyle ilgili bir durum canım o. bütün Türkiyeyi kapsamıyor.
Gordum bile dün 😁😁😁 cuma gunune kadar sabit kalsam yeter simdilik😊😊😊😊
bana da gaz versene biraz. ardından geleyim 😁😁😁

Çarşamba menüm
Sabah
1 türk kahvesi

Öğlen
1 kepçe düğün çorbası
1 kepçe bezelye yemeği
Yarım süt helvası

Akşam
Çok az tandır ekmeği ince
Biraz da peynir
4 dilim karpuz

2 lt su
7000 adım 70 puan

bende de mübarek hırs denen şeyden zerre yok :KK51:

basit insanlar demek ki canım. canını sıkma hiç.

hayır canım basitliklerinden yapıyorlar.

fit tariflerden cumaya yapabilirsin.

ailelerin kültür seviyesiyle ilgili bir durum canım o. bütün Türkiyeyi kapsamıyor.

bana da gaz versene biraz. ardından geleyim 😁😁😁
Yaparsin canim yeterki iste kiz rakiben seni gececek hadi o gecmeden sen onu gecc

canım bugün 25000 adım atmışsın zaten. çok yüksek bir rakam bu. daha fazlası kalbi yorar. bence sporu fazla kaçırma. hem zaten sen ideal kiloya ulaştın. bence gerek de yok.
bu arada kıskandım valla ne güzel kilo veriyorsun maşallah :-):-):-):nazar:

bence vücudunu bu kadar hırpalama. yazık valla. yaşlar da ilerledi. fazla efor yoruyor artık. benim annem senin gibidir. hiç acımaz kendine. oturmadan aralıksız iş yapar. sonra da çok yoruldum der.
Çok haklısın, öteki eve hazırlık diye düşündüm, hem alışmışım oturmak beni tembel yapıyor

Elbette kimse istemez yuvası yıkılsın ama işte bazen o duruma getirmek için çok zorluyorlar ben şahsen şu an kızımı sadece benim yanımda görsün istiyorum tek bırakmak istemiyorum kaçırır diye o kadar pislikler ki
Bazıları için insan gibi geçinmek ne kadar zor.
Bisey olmaz insallah

Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar :KK70:
Bence hiç görmesen daha iyi deyilmi?
Mesela ben hiç whatsapp durumlara bakmam, instagram da sadece ailemden 3 kişi var, başka kimse instagramım olduğunu bile bilmiyor, facebook ta kimse yok, olduğundan haberleri bile yok.
Kafam rahat

Back