- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Bugün de ayaklarımın altı yanıyor, hiç düzgün oturamadım, 10 kg undan 3 çeşit hamur kestik.kolay gelsin canım. çok yorma kendini.
hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor
MaşallahBugün de ayaklarımın altı yanıyor, hiç düzgün oturamadım, 10 kg undan 3 çeşit hamur kestik.
Alış verişe gittim, yemek, temizlik derken pertim çıktı.
Yarında tatlı, tuzlu kurabiye yapacağım, hafta sonu nişan var, oraya götüreceğim ( şehir dışında )
Bahçede yapraklar büyümüş, toplanıp kovaya basmam lazım.
Perşembe civcivim yatılı gelecek.
Yani bana oturmak yok.
Sağlık olsun, şu hastalık belası kalksın da gerisi hallolur.
canım bugün 25000 adım atmışsın zaten. çok yüksek bir rakam bu. daha fazlası kalbi yorar. bence sporu fazla kaçırma. hem zaten sen ideal kiloya ulaştın. bence gerek de yok.Ben bugun sabah tartildim kizlar soylemeyi unutmusum sonuc beni oldukca mutlu etti supriz cuma gunu soylecegim . cook mutttluyum dahada spor yaptim bu beni motive etti aksam bugunku yürüyüş beni kesmedi aksamda sporu baya abarrttim cumaya kadar dahada arttiricam
bence vücudunu bu kadar hırpalama. yazık valla. yaşlar da ilerledi. fazla efor yoruyor artık. benim annem senin gibidir. hiç acımaz kendine. oturmadan aralıksız iş yapar. sonra da çok yoruldum der.Bugün de ayaklarımın altı yanıyor, hiç düzgün oturamadım, 10 kg undan 3 çeşit hamur kestik.
Yarında tatlı, tuzlu kurabiye yapacağım, hafta sonu nişan var, oraya götüreceğim ( şehir dışında )
Yani bana oturmak yok.
Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramamcanım bugün 25000 adım atmışsın zaten. çok yüksek bir rakam bu. daha fazlası kalbi yorar. bence sporu fazla kaçırma. hem zaten sen ideal kiloya ulaştın. bence gerek de yok.
bu arada kıskandım valla ne güzel kilo veriyorsun maşallah
bence vücudunu bu kadar hırpalama. yazık valla. yaşlar da ilerledi. fazla efor yoruyor artık. benim annem senin gibidir. hiç acımaz kendine. oturmadan aralıksız iş yapar. sonra da çok yoruldum der.
Kizlar benim eski koca bugjn geldi oglumu gezdirdi falan dedim foto atin aklim kalir
Bir dr alerjili oldugu icin yediklerine dikkat etmek durumunda
Yediklerini falan mesaj atmis bana :)
Tamam aramiz kotu olabilir.kotu de ayrilmis olabiliriz ama sahiden guzel.bakiyo cocuguna
Efferim ona
Benim kendi annemden daha iyi bakiyo annem sinirleniyor hemen o zaman aramiz bozuluyo yani dogal olarak
Neyse oglum cok mutlu oldu bugun dolayisiyla ben de mutlu oldum
8 ay sonra ilk kez gordu babasini
Of of olan cocuklara oluyor iste ama napacaksin swvgisiz ilgisiz biriyle de nereye kadar dimi
Kim ister yuvasini bozmak
.
Bu arada o konuştuğum kisiyle de ilerletiyoz gibi anasini satim
Bugün de ayaklarımın altı yanıyor, hiç düzgün oturamadım, 10 kg undan 3 çeşit hamur kestik.
Yani bana oturmak yok.
Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam
Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahuGünaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
Benimde canim börek cekiyor ama direniyorm.Dün börek yediğim için gün içerisinde başka bişey yemedim aslında cacık yoğurt yiyecektim hafif dükkanda börek istediler onu yapınca mecbur yedim :)
Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahuInsanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...
Benimde canim börek cekiyor ama direniyorm.
Kendileri de bayan aslinda. Biraz empati yapabilirler. Kardeslerinden ayrilmis olabilirsin ama hala yegenlerinin annesisin. Senin rezil olman o insanlara nasil bir katki saglayacak anlayamiyorum. Allah vicdan versin onlara ne diyeyim cnm❤Ya canımı sıkanda benle çok iyilerdi herşeylerinde yanlarında oldum yeri geldim eşimle tartıştım onlar için onları korudum ama şimdi öyle şeyler söyleyip yazıp beni rezil etmeye çalışıyorlar ki hem gülüyorum bir yandan da üzülüyorum
Kendileri de bayan aslinda. Biraz empati yapabilirler. Kardeslerinden ayrilmis olabilirsin ama hala yegenlerinin annesisin. Senin rezil olman o insanlara nasil bir katki saglayacak anlayamiyorum. Allah vicdan versin onlara ne diyeyim cnm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?