Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kolay gelsin canım. çok yorma kendini.

hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor
Bugün de ayaklarımın altı yanıyor, hiç düzgün oturamadım, 10 kg undan 3 çeşit hamur kestik.
Alış verişe gittim, yemek, temizlik derken pertim çıktı.
Yarında tatlı, tuzlu kurabiye yapacağım, hafta sonu nişan var, oraya götüreceğim ( şehir dışında )
Bahçede yapraklar büyümüş, toplanıp kovaya basmam lazım.
Perşembe civcivim yatılı gelecek.
Yani bana oturmak yok.
Sağlık olsun, şu hastalık belası kalksın da gerisi hallolur.

Maşallah emeğinize elinize sağlık baya yorulmuşsunuzdur ama bereketli olsun yiyenlerede afiyet olsun

canım bugün 25000 adım atmışsın zaten. çok yüksek bir rakam bu. daha fazlası kalbi yorar. bence sporu fazla kaçırma. hem zaten sen ideal kiloya ulaştın. bence gerek de yok.
bu arada kıskandım valla ne güzel kilo veriyorsun maşallah

bence vücudunu bu kadar hırpalama. yazık valla. yaşlar da ilerledi. fazla efor yoruyor artık. benim annem senin gibidir. hiç acımaz kendine. oturmadan aralıksız iş yapar. sonra da çok yoruldum der.

Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam

Gunaydinn kizlar bir türlü gelemiyorum gelsemde çok okuyamadan gidiyorum neyse menulerimi yazayım

Pazartesi menum
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
3 adet zeytin
Salatalık

Ara 10 adet yer fıstığı 7,8 adet kiraz

Akşam
3 köfte kadar tavuk göğsü ve salata

Su 4 litre icildi

Spor 1 saat tempolu yürüyüş
180 puan Mydestinyy

Elbette kimse istemez yuvası yıkılsın ama işte bazen o duruma getirmek için çok zorluyorlar ben şahsen şu an kızımı sadece benim yanımda görsün istiyorum tek bırakmak istemiyorum kaçırır diye o kadar pislikler ki

Kolay gelsin abla sana şimdiden :)
Aynen inşallah kalkar şu hastalık başımızdan da kurtuluruz dünyaca

Maalesef biseye hirs ettimmi beni durdurmak zor oluyor cok kötü bir huy biliyorum ama bide isin icinde yaris filan varsa kim tutar beni. Bende kendimden korkuyorum hasta olcam diye ama iste yenilgiyi hic kaldiramam

Keşke bazı konularda ben de öyle olsam :))

Günaydınn hanımlar yine sabaha ex görümcemin saçma sapan laf sokmaları ile uyandım gülüyorum geçiyorum ama sinirlerimi bozuyorlar cidden kaule almıyorum kuduruyorlar
Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahu Insanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...

Eski eş hadi bi derece de eski görümceye de ne oluyor yahu Insanlarin isi gücü yok bosluktan yapiyorlar sanirim bunlari...

Ya canımı sıkanda benle çok iyilerdi herşeylerinde yanlarında oldum yeri geldim eşimle tartıştım onlar için onları korudum ama şimdi öyle şeyler söyleyip yazıp beni rezil etmeye çalışıyorlar ki hem gülüyorum bir yandan da üzülüyorum

Kendileri de bayan aslinda. Biraz empati yapabilirler. Kardeslerinden ayrilmis olabilirsin ama hala yegenlerinin annesisin. Senin rezil olman o insanlara nasil bir katki saglayacak anlayamiyorum. Allah vicdan versin onlara ne diyeyim cnm❤

Kendileri de bayan aslinda. Biraz empati yapabilirler. Kardeslerinden ayrilmis olabilirsin ama hala yegenlerinin annesisin. Senin rezil olman o insanlara nasil bir katki saglayacak anlayamiyorum. Allah vicdan versin onlara ne diyeyim cnm❤

Ooo yaptıklarını söylediklerini bir anlatsam şaşar kalırsınız zaten çocuğumla bile tehdit eden varlıklar bvunlar bir de bayan olmalarının haricinde anneler Rabbim onları ıslah etsin gerçekten ben emeklerime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…