• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yeme isini kapattim
Sabah kahvaltisi
Yulaf tost
Beyaz cay

Ara öğün
Sekersiz nestle cikolata yarim dilim

Ogle yemeği
Yok

Aksam yemegi "saat 15.45"
2 dilim haslanmis kori soslu tavuk
1 bardak ayran

Su
4 litre

Spor
Oglen 12.00 ve 15.00 arasi tum gun disardaydim
25.000 adim olmus toplam 360 puan

Selam tatlışlarrrrr
Nasilsiniz
Bugunku menumu yazayim aksam pek firsatim olmaz cunku kendimi ders kampina alacagim Allah in izniyle
Bugun menum
Saat 15.00 e kadar 2 bardak nescafe 3 u bir arada
Saat 15.00 te yarim ekmek tostun yarisi
1 ayran
Daha da bir sey yemem bugunluk bu kadar
☺☺
Kot aldim da her ywrden oldu gobekten kapanmiyor acil durummmmm
😅🤣🤣

Kizlar benim eski koca bugjn geldi oglumu gezdirdi falan dedim foto atin aklim kalir
Bir dr alerjili oldugu icin yediklerine dikkat etmek durumunda
Yediklerini falan mesaj atmis bana :)
Tamam aramiz kotu olabilir.kotu de ayrilmis olabiliriz ama sahiden guzel.bakiyo cocuguna
Efferim ona🤗🤗
Benim kendi annemden daha iyi bakiyo annem sinirleniyor hemen o zaman aramiz bozuluyo yani dogal olarak
Neyse oglum cok mutlu oldu bugun dolayisiyla ben de mutlu oldum
8 ay sonra ilk kez gordu babasini
Of of olan cocuklara oluyor iste ama napacaksin swvgisiz ilgisiz biriyle de nereye kadar dimi
Kim ister yuvasini bozmak
.
Bu arada o konuştuğum kisiyle de ilerletiyoz gibi anasini satim🤣🤣

Kizlar benim eski koca bugjn geldi oglumu gezdirdi falan dedim foto atin aklim kalir
Bir dr alerjili oldugu icin yediklerine dikkat etmek durumunda
Yediklerini falan mesaj atmis bana :)
Tamam aramiz kotu olabilir.kotu de ayrilmis olabiliriz ama sahiden guzel.bakiyo cocuguna
Efferim ona🤗🤗
Benim kendi annemden daha iyi bakiyo annem sinirleniyor hemen o zaman aramiz bozuluyo yani dogal olarak
Neyse oglum cok mutlu oldu bugun dolayisiyla ben de mutlu oldum
8 ay sonra ilk kez gordu babasini
Of of olan cocuklara oluyor iste ama napacaksin swvgisiz ilgisiz biriyle de nereye kadar dimi
Kim ister yuvasini bozmak
.
Bu arada o konuştuğum kisiyle de ilerletiyoz gibi anasini satim🤣🤣
😍😍😍😍😍😍

Elhamdülillah iyiyim
Kilo aldım malesef, 70 e yaklaştım.
Eve taşınmadım henüz, hâlâ tadilât devam ediyor, aksilikler bitmiyor, 1 ay kadar daha sürer sanırım.
Bende taşınmadan önce biraz hazırlık filan yapıyorum, komşuyla birlikte sarma, börek yaptık.
Erişte kestik, bi yandan mobilya bakıyorum, bi yandan ev işi bitmiyor. 20 saat bana yetmiyor.
Şimdi yattım, ayaklarımın altı yanıyor ve 4 saat sonra kalkacağım.
Burayı bile geriden okuyorum, hâlâ cumartesideyim.
Sen nasılsın canım.
kolay gelsin canım. çok yorma kendini.
Dün menüm çok karışık ti yazmadım abur cubur bile vardı bu sabah bedelini ödedim🙄
hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor :110:

hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor :110:
Nestlenin şeker ilavesiz icinde dusuk yag olan az miktarda seker olan tadelleler var gramaji dusuk ham kakao ile yapilmis cikolatalari var canim regl donemindeki tatli krizlerini bunlarla halledebilirsin normal bir tadelle cikolatada 350 kalori var bu cikolatada 100 sadece

Ekler seviyorsun galiba sende orada starbucks varmi sturbucksin ozel beslenenler icin yaptigi ekler var yuluf unundan ve tam bugday unundan yapilmis ekleri var oburkulerinden ayirt bile edemezsin tek farki birinin kalorisi yari yariya öbürünün ise normal undan yapilanin kalorisi yuksek.

Nestlenin şeker ilavesiz icinde dusuk yag olan az miktarda seker olan tadelleler var gramaji dusuk ham kakao ile yapilmis cikolatalari var canim regl donemindeki tatli krizlerini bunlarla halledebilirsin normal bir tadelle cikolatada 350 kalori var bu cikolatada 100 sadece
aslında evde kakao yağım var. azcık balla ve kakao kuruyemişle evde de yapabiliyorum. ama üşendim. gittim hazır aldım. hem tadelle hem ekler yedim.
aslında evet markette onlara da bakmak gerek. saol canım.

aslında evde kakao yağım var. azcık balla ve kakao kuruyemişle evde de yapabiliyorum. ama üşendim. gittim hazır aldım. hem tadelle hem ekler yedim.
aslında evet markette onlara da bakmak gerek. saol canım.
Rica ederim canim benim. Ben glutensiz beslendigim icin bunlari ezberledim

Ekler seviyorsun galiba sende orada starbucks varmi sturbucksin ozel beslenenler icin yaptigi ekler var yuluf unundan ve tam bugday unundan yapilmis ekleri var oburkulerinden ayirt bile edemezsin tek farki birinin kalorisi yari yariya öbürünün ise normal undan yapilanin kalorisi yuksek.
hımmm o da güzelmiş. hiç dikkat etmemiştim. evin veya işimin çok yakınında starbucks yok. ama dün starbucks ın önünden geçtim. haberim olsaydı uğrardım. kaçırdım :KK70: olsun ama kalımda olsun. ya da başka sefer yulaf unlu alternatifini evde yaparım. bu seferlik yeter. yarın yine canım çok tatlı isterse kakaolu hurma yerim :-)
neyse bu hafta regle takıldık da birkaç güne normale dönerim. tatlı isteğim kesilir.

hımmm o da güzelmiş. hiç dikkat etmemiştim. evin veya işimin çok yakınında starbucks yok. ama dün starbucks ın önünden geçtim. haberim olsaydı uğrardım. kaçırdım :KK70: olsun ama kalımda olsun. ya da başka sefer yulaf unlu alternatifini evde yaparım. bu seferlik yeter. yarın yine canım çok tatlı isterse kakaolu hurma yerim :-)
neyse bu hafta regle takıldık da birkaç güne normale dönerim. tatlı isteğim kesilir.
Zaten bir kacgun suruyor tatli krizi

Teşekkürler canım şansa ihtiyacım var regli dönemindeym artı çıktım pzt. Yine cikicak gibi duruyorum
insallah bende artilara çikmam görümcem yanimda döner yedi2 saat sonra göysüm davul gibi oldu sütüm çekti 2 gündü kolumu kaldiramiyorum mecbur bende yedim canim öyle istediki simdide çok pismanim

insallah bende artilara çikmam görümcem yanimda döner yedi2 saat sonra göysüm davul gibi oldu sütüm çekti 2 gündü kolumu kaldiramiyorum mecbur bende yedim canim öyle istediki simdide çok pismanim
döner yemende sıkıntı yok canım. ya dönerle ekmeksiz salata yersin ya da en kötü ihtimal 1 kat ince lavaş arasına döner salata yersin. sorun olmaz. mesela ben de dün dışarıdaydım. kaç zamandır da döner yemiyordum. canım istedi. tek kat ince lavaş arası döner yedim. salata yoktu gerçi yanında ama olsun.
Selam arkadaşlar
Menüm akşam
1 ıspanaklı
1 patatesli gül böreği
2 dilim beyaz peynir

Maalesef neredeyse yarım paket vienetta dondurma 😪😪😪 gözüm döndü yaa

Spor 15000 adım 150 puan Mydestinyy Mydestinyy
fazlaca karbon olmuş canım. dondurma olmasa bile akşam yemeği de öyle. neyse afiyet olsun. bazen oluyor böyle. benim de ekler bozdu günü.

Ben bugun sabah tartildim kizlar soylemeyi unutmusum sonuc beni oldukca mutlu etti supriz cuma gunu soylecegim . cook mutttluyum dahada spor yaptim bu beni motive etti aksam bugunku yürüyüş beni kesmedi aksamda sporu baya abarrttim cumaya kadar dahada arttiricam 😏😏😏😏😏😏😏😏😗😗😗😗😗😊😊😊

Back