- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Halloldu canımŞimdiye kadar sorun hallolmuştur sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halloldu canımŞimdiye kadar sorun hallolmuştur sanırım
Eee bedel ödemek böyle ağır işte sabah 7de başladım yürümeye saat 10 a kadarSabah sabah ne ara yaptın kız 15 bin
Ben bugun 25.000 adim attimEee bedel ödemek böyle ağır işte sabah 7de başladım yürümeye saat 10 a kadar
Kizlar benim eski koca bugjn geldi oglumu gezdirdi falan dedim foto atin aklim kalir
Bir dr alerjili oldugu icin yediklerine dikkat etmek durumunda
Yediklerini falan mesaj atmis bana :)
Tamam aramiz kotu olabilir.kotu de ayrilmis olabiliriz ama sahiden guzel.bakiyo cocuguna
Efferim ona
Benim kendi annemden daha iyi bakiyo annem sinirleniyor hemen o zaman aramiz bozuluyo yani dogal olarak
Neyse oglum cok mutlu oldu bugun dolayisiyla ben de mutlu oldum
8 ay sonra ilk kez gordu babasini
Of of olan cocuklara oluyor iste ama napacaksin swvgisiz ilgisiz biriyle de nereye kadar dimi
Kim ister yuvasini bozmak
.
Bu arada o konuştuğum kisiyle de ilerletiyoz gibi anasini satim
kolay gelsin canım. çok yorma kendini.Elhamdülillah iyiyim
Kilo aldım malesef, 70 e yaklaştım.
Eve taşınmadım henüz, hâlâ tadilât devam ediyor, aksilikler bitmiyor, 1 ay kadar daha sürer sanırım.
Bende taşınmadan önce biraz hazırlık filan yapıyorum, komşuyla birlikte sarma, börek yaptık.
Erişte kestik, bi yandan mobilya bakıyorum, bi yandan ev işi bitmiyor. 20 saat bana yetmiyor.
Şimdi yattım, ayaklarımın altı yanıyor ve 4 saat sonra kalkacağım.
Burayı bile geriden okuyorum, hâlâ cumartesideyim.
Sen nasılsın canım.
hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyorDün menüm çok karışık ti yazmadım abur cubur bile vardı bu sabah bedelini ödedim
Nestlenin şeker ilavesiz icinde dusuk yag olan az miktarda seker olan tadelleler var gramaji dusuk ham kakao ile yapilmis cikolatalari var canim regl donemindeki tatli krizlerini bunlarla halledebilirsin normal bir tadelle cikolatada 350 kalori var bu cikolatada 100 sadecekolay gelsin canım. çok yorma kendini.
hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor
Ekler seviyorsun galiba sende orada starbucks varmi sturbucksin ozel beslenenler icin yaptigi ekler var yuluf unundan ve tam bugday unundan yapilmis ekleri var oburkulerinden ayirt bile edemezsin tek farki birinin kalorisi yari yariya öbürünün ise normal undan yapilanin kalorisi yuksek.kolay gelsin canım. çok yorma kendini.
hiç sorma. benim de menüler normal ama çikolata ve ekler yiyorum. regl döneminde tatlı zorluyor
aslında evde kakao yağım var. azcık balla ve kakao kuruyemişle evde de yapabiliyorum. ama üşendim. gittim hazır aldım. hem tadelle hem ekler yedim.Nestlenin şeker ilavesiz icinde dusuk yag olan az miktarda seker olan tadelleler var gramaji dusuk ham kakao ile yapilmis cikolatalari var canim regl donemindeki tatli krizlerini bunlarla halledebilirsin normal bir tadelle cikolatada 350 kalori var bu cikolatada 100 sadece
Rica ederim canim benim. Ben glutensiz beslendigim icin bunlari ezberledimaslında evde kakao yağım var. azcık balla ve kakao kuruyemişle evde de yapabiliyorum. ama üşendim. gittim hazır aldım. hem tadelle hem ekler yedim.
aslında evet markette onlara da bakmak gerek. saol canım.
hımmm o da güzelmiş. hiç dikkat etmemiştim. evin veya işimin çok yakınında starbucks yok. ama dün starbucks ın önünden geçtim. haberim olsaydı uğrardım. kaçırdım olsun ama kalımda olsun. ya da başka sefer yulaf unlu alternatifini evde yaparım. bu seferlik yeter. yarın yine canım çok tatlı isterse kakaolu hurma yerimEkler seviyorsun galiba sende orada starbucks varmi sturbucksin ozel beslenenler icin yaptigi ekler var yuluf unundan ve tam bugday unundan yapilmis ekleri var oburkulerinden ayirt bile edemezsin tek farki birinin kalorisi yari yariya öbürünün ise normal undan yapilanin kalorisi yuksek.
Zaten bir kacgun suruyor tatli krizihımmm o da güzelmiş. hiç dikkat etmemiştim. evin veya işimin çok yakınında starbucks yok. ama dün starbucks ın önünden geçtim. haberim olsaydı uğrardım. kaçırdım olsun ama kalımda olsun. ya da başka sefer yulaf unlu alternatifini evde yaparım. bu seferlik yeter. yarın yine canım çok tatlı isterse kakaolu hurma yerim
neyse bu hafta regle takıldık da birkaç güne normale dönerim. tatlı isteğim kesilir.
insallah bende artilara çikmam görümcem yanimda döner yedi2 saat sonra göysüm davul gibi oldu sütüm çekti 2 gündü kolumu kaldiramiyorum mecbur bende yedim canim öyle istediki simdide çok pismanimTeşekkürler canım şansa ihtiyacım var regli dönemindeym artı çıktım pzt. Yine cikicak gibi duruyorum
döner yemende sıkıntı yok canım. ya dönerle ekmeksiz salata yersin ya da en kötü ihtimal 1 kat ince lavaş arasına döner salata yersin. sorun olmaz. mesela ben de dün dışarıdaydım. kaç zamandır da döner yemiyordum. canım istedi. tek kat ince lavaş arası döner yedim. salata yoktu gerçi yanında ama olsun.insallah bende artilara çikmam görümcem yanimda döner yedi2 saat sonra göysüm davul gibi oldu sütüm çekti 2 gündü kolumu kaldiramiyorum mecbur bende yedim canim öyle istediki simdide çok pismanim
fazlaca karbon olmuş canım. dondurma olmasa bile akşam yemeği de öyle. neyse afiyet olsun. bazen oluyor böyle. benim de ekler bozdu günü.Selam arkadaşlar
Menüm akşam
1 ıspanaklı
1 patatesli gül böreği
2 dilim beyaz peynir
Maalesef neredeyse yarım paket vienetta dondurma gözüm döndü yaa
Spor 15000 adım 150 puan Mydestinyy
Iyi düşünmüşsünDayanamam diye şimdilik rafa kaldırdım çünkü emzirenlere tavsiye etmiyorlarmış :)