Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tebrikler kızlar çok güzel kilolar verilmiş
E Eftalios seni ayrıca tebrik ediyorum canım. harika kilolar verip ideal kilona inmişsin. ne mutlu sana. sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim amin canim âmin ❤❤❤❤❤❤❤❤

kuzum seni cani gönülden kutluyorum, azmin başarın daim olsun ve hayatın boyunca hep istediğin kiloda kal
Takıma geldiğinden beri istikrarlı bir şekilde kilo verdin ve hedefinin çok çok altını gördün.

kuzum seni cani gönülden kutluyorum, azmin başarın daim olsun ve hayatın boyunca hep istediğin kiloda kal
Takıma geldiğinden beri istikrarlı bir şekilde kilo verdin ve hedefinin çok çok altını gördün.
Cok tesekkur ederim kaptanim bebek tedavisine basliyorum yakinda anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendi kendime cok şükür hedefime duse kalka kavustum. sayfadaki herkesdende destek aldim hepinize ayri ayri tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤❤❤

buradan ayrılma ama kilo verdim diye.

Rabbim kucağını hemen doldursun inşallah ❤yormadan yipratmadan

Çok güzel ozetlemissin gercekten
Peki şu alttaki tartı resimlerini nasil ekliyorsunuz
Araba saatlerine benzeyen şeylerimi diyorsun. İdeal kilo falan yazıyor o mu?
Canım link verir misin 15 günde 2 cm olan
Unuttum soylemeyi youtubeda inc danc fitness eva fitness dance ve aerobic hareketlerinin birlestigi programlarlar var baslangic 10 dakika sonraki seriler 1 saate cikiyor hepsini yaptim
Link atsan sana zahmet

Link atsan sana zahmet
Tabikide youtube mezdeke 1 2 3 4 ........... serileri var once mezdeke 1 13 mezdeke serisi 13 seri 1.gün 49 dakika
Mezdeke 2 12 45 dakika 2.gün
Mezdeke 3 12 45 dakika 3.gün
Boyle bu seri devam ediyor ilk gun cok yorma 5. Arab sarkisi bittiginde 15 dakika dinlen su ic bol bol ihtiyacin oluyor ben bu serilerin hepsini 15 gunde bitirdim.

Link atsan sana zahmet
Ben level atladim simdi latin muzikleri serisine gectim bugün latin muzikleri salsa serisi 15 sarki 55 dakika şükür bitirdim.
Yarin salsa 2
Pazar dinlenme
Pztesi
Latin muzikleri 3 40 dakika

Bende tebrik ederim kizlar kilo veren herkesi benimde mezuniyetim yakın hedefime ulaştım ama niyetim 80 e düşüp öyle mezun olmak
canım bence 70 e kadar in en azından. boyun 1.60 çünkü. 70 çok iyi olur. ama yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…