Canim benim benim yapmadigim spor kalmadi 3 ay sabah aksam yaptim leslie butun serilerini yaptim bowlex var 4 er dakalik seriler var ben dort deilde 12 er dakika yaptim pilates annesi var onu yaptim online zumba yaptim oryantal yaptim sunu oneririm hergun yarim saatlik oryantal gobek basen kalca bolgeni 15 gunde 2 cm inceltiyor benim oyle oldu yuruyus yaptimAyy ne kadar güzel darısı bizim başımıza spor olarak günde neler yapiyordun
Gercekten harika bir duyguymuşVallahi tebrikler istediğin şeyi rahatça giyebilmek ne büyük özgürlük ne güzel mutluluk :)
Benimde basen bel bölgem ćok bende elimden geldikçe yapacam çok tesekkur ederimCanim benim benim yapmadigim spor kalmadi 3 ay sabah aksam yaptim leslie butun serilerini yaptim bowlex var 4 er dakalik seriler var ben dort deilde 12 er dakika yaptim pilates annesi var onu yaptim online zumba yaptim oryantal yaptim sunu oneririm hergun yarim saatlik oryantal gobek basen kalca bolgeni 15 gunde 2 cm inceltiyor benim oyle oldu yuruyus yaptim
Unuttum soylemeyi youtubeda inc danc fitness eva fitness dance ve aerobic hareketlerinin birlestigi programlarlar var baslangic 10 dakika sonraki seriler 1 saate cikiyor hepsini yaptimAyy ne kadar güzel darısı bizim başımıza spor olarak günde neler yapiyordun
Cok faydali canim ben dans ozurluyumdur mesala kafama gore 100 er kez kalcami belimi salliyorum mezdekenin serileri var youtube da kafana gore salla bacaklarini hareket ettir say 100 den basla sonra bel bolgeni gobegini salla 100 kez cok zevkli spor iskence saati degildir eglen ac latin muziklerini kafana gore salla ara sira roman havasi ac hem eglenuyorsun hem kilo veriyorsunBenimde basen bel bölgem ćok bende elimden geldikçe yapacam çok tesekkur ederim
yağdan gidiyor kuzum
Evet bende deneyecem bebek izin verdikçe yapmaya çalisicam sadece ac kalmakla olmuyor bunu anladimCok faydali canim ben dans ozurluyumdur mesala kafama gore 100 er kez kalcami belimi salliyorum mezdekenin serileri var youtube da kafana gore salla bacaklarini hareket ettir say 100 den basla sonra bel bolgeni gobegini salla 100 kez cok zevkli spor iskence saati degildir eglen ac latin muziklerini kafana gore salla ara sira roman havasi ac hem eglenuyorsun hem kilo veriyorsun
Evet bende deneyecem bebek izin verdikçe yapmaya çalisicam sadece ac kalmakla olmuyor bunu anladim
InsalĹah burda 55lerin altina düştüğümüz rakamlarida görürüz
Cok tesekkur ederim canim benim sizlerde basarirsiniz buna inaniyorum❤❤❤❤❤
Kendimden nefret ediyorum hergun yuruyus yapiyorum zaten yemiyorum bisey adet oldum hooop 2 kilo ustune odem bindihicbir odem smothileri icmemeye karar verdim pztesine kadar normal kiloma düşerim herhalde
Eftalios pztesi 71. Kusurdum
Cuma 73.95
Geçen hafta 77,60
Bu hafta 77,25
Fark -350 gr
Yüzde %0,45moni
ben böyle minik minik vereceğim galiba hep
Bildirimimi de yapayım
Geçen cuma 85.5
Bu gün 83.8
Fark 1,7
Yüzde 1,988
Geçen hafta 72.6
Bu hafta 72.2
Fark - 400
Malesefki pugaca lar tirmaladi bu hafta beni. Bu hafta bide çok yürüdüm. Önümüzdeki hafta belki leslie ile devam ederim. Bakalım emin değilim.
Geçen cuma 67.3 tüm. Bu cuma 65.3 ekşi 2 kilo geçen haftaki sislikti bence.
Eki Görüntüle 2863834
Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyy
Geçen hafta 63,2
Bu hafta 62,7
Fark 0,5
Yüzde 0,791
Evet sabah, sabah hastaneye yürüyerek gittim gidiş geliş 1 saat onunda faydası olmuştur...
Geçen cuma 63,2
Bugün 62,2
Fark - 1
Eki Görüntüle 2863964
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?