Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar düğün telaşı dayız.
Dünkü menüm
Bir gibi tavuklu yumurta ppeynir zeytin.
İkİNdi üç dört erik iki yeni dünya.

Akşam geç saat oldu malesef
Kayısı çayı tavuk yeşil fasulye tadımlık yedm
Bir tabakta salata.
Spor 13 bin adım
130 puan.
Suyuda az içtim

Gece ikide yttım sabah 6 da kalktım.

Amiin insallah canim bu son sansim artik çünkü rabbim benim ve benim gibi anne olma hasretiyle yanan herkesin kucagini doldursun❤❤❤❤
Amin rabbim iateyen herkese versin benimde 3 sene boyunca olmadi 3 seneden sonra oldu zorlaya zorlaya

Tebrik ederim maşallahınız var

Amin rabbim iateyen herkese versin benimde 3 sene boyunca olmadi 3 seneden sonra oldu zorlaya zorlaya
Bende 10 yildir evliyim 10 yillik evllikhayatima 5 ameliyat 5 tedavi sigdirdim hicbir sonuc alamadim manevi olarakda yoruldum zaten bu son sansim insallah

Bende tebrik ederim kizlar kilo veren herkesi benimde mezuniyetim yakın hedefime ulaştım ama niyetim 80 e düşüp öyle mezun olmak
Canm 80 yüksek bir rakam bence en az 70 le gitmen lazım burdan
Ben 10 dakikada bile kan ter içinde kaliyorum 45 dakika ne yaw. Adı ne videonun sadece mezdekemi

Bende 10 yildir evliyim 10 yillik evllikhayatima 5 ameliyat 5 tedavi sigdirdim hicbir sonuc alamadim manevi olarakda yoruldum zaten bu son sansim insallah
Bende 2 tane asılama oldum 2 defa ebeye götürdüler kürler yaptık neler neler burisine bakinca öyle üzülüyordumki bu kadar çabama rağmen niye olmuyor diye hep belki hamileyimdir diye yemek içmekten hiç kısmadım sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…