- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Allah şifa versin canımGözünde kayma var 9da gel dedi bakalim ne diyecek
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar bu hafta pek gelemedim resmen iki haftadır sağlıkla imtihan oluyorum neyse ki iki gündür daha iyim çok şükür
Amin rabbim hepimize şifa versinAllah şifa versin canım
Amin rabbim iateyen herkese versin benimde 3 sene boyunca olmadi 3 seneden sonra oldu zorlaya zorlayaAmiin insallah canim bu son sansim artik çünkü rabbim benim ve benim gibi anne olma hasretiyle yanan herkesin kucagini doldursun❤❤❤❤
Tebrik ederim maşallahınız varKilo verme maceram bugun itibariyla sona ermistir kiminiz diyeceksiniz 70 kilo cok fazla ama benim boyum 1.85 kizlar boyuma gore normal kilodayim suan ben daha fazla verirsem cok kotu siritir bende zaten yoruldumda artik. BAna göre büyük basari bu
BAŞLANGIÇ
25.01.2021 : 105.99
04.06.2021 : 70.50
TOPLAM : 35.49 kilo vermisim.
BOY: 1.85
Gezegenim nasılsın kilo aldınmı hiç evine yerleştinmi seni merak ettimGeçmiş olsun canım
Amin canımAmiin insallah canim bu son sansim artik çünkü rabbim benim ve benim gibi anne olma hasretiyle yanan herkesin kucagini doldursun❤❤❤❤
Tesekkur ederim canim ❤❤❤❤❤Kizlar tebrik ederim yine birinci olmuşsunuz çok sevindim E Eftalios ve B Bugunneselibirgun sizleride tebrik ederim
Teşekkür ederim ablaGeçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim canim benim sonunda istedigim hedefe kavustum.❤❤❤❤❤Tebrik ederim maşallahınız var
Bende 10 yildir evliyim 10 yillik evllikhayatima 5 ameliyat 5 tedavi sigdirdim hicbir sonuc alamadim manevi olarakda yoruldum zaten bu son sansim insallahAmin rabbim iateyen herkese versin benimde 3 sene boyunca olmadi 3 seneden sonra oldu zorlaya zorlaya
Canm 80 yüksek bir rakam bence en az 70 le gitmen lazım burdanBende tebrik ederim kizlar kilo veren herkesi benimde mezuniyetim yakın hedefime ulaştım ama niyetim 80 e düşüp öyle mezun olmak
Ben 10 dakikada bile kan ter içinde kaliyorumTabikide youtube mezdeke 1 2 3 4 ........... serileri var once mezdeke 1 13 mezdeke serisi 13 seri 1.gün 49 dakika
Mezdeke 2 12 45 dakika 2.gün
Mezdeke 3 12 45 dakika 3.gün
Boyle bu seri devam ediyor ilk gun cok yorma 5. Arab sarkisi bittiginde 15 dakika dinlen su ic bol bol ihtiyacin oluyor ben bu serilerin hepsini 15 gunde bitirdim.
Bende 2 tane asılama oldum 2 defa ebeye götürdüler kürler yaptık neler neler burisine bakinca öyle üzülüyordumki bu kadar çabama rağmen niye olmuyor diye hep belki hamileyimdir diye yemek içmekten hiç kısmadım sonuç buBende 10 yildir evliyim 10 yillik evllikhayatima 5 ameliyat 5 tedavi sigdirdim hicbir sonuc alamadim manevi olarakda yoruldum zaten bu son sansim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?