Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum seni cani gönülden kutluyorum, azmin başarın daim olsun ve hayatın boyunca hep istediğin kiloda kalKilo verme maceram bugun itibariyla sona ermistir kiminiz diyeceksiniz 70 kilo cok fazla ama benim boyum 1.85 kizlar boyuma gore normal kilodayim suan ben daha fazla verirsem cok kotu siritir bende zaten yoruldumda artik. BAna göre büyük basari bu
BAŞLANGIÇ
25.01.2021 : 105.99
04.06.2021 : 70.50
TOPLAM : 35.49 kilo vermisim.
BOY: 1.85
Cok tesekkur ederim kaptanim bebek tedavisine basliyorum yakinda anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendi kendime cok şükür hedefime duse kalka kavustum. sayfadaki herkesdende destek aldim hepinize ayri ayri tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤❤❤kuzum seni cani gönülden kutluyorum, azmin başarın daim olsun ve hayatın boyunca hep istediğin kiloda kal
Takıma geldiğinden beri istikrarlı bir şekilde kilo verdin ve hedefinin çok çok altını gördün.
buradan ayrılma ama kilo verdim diye.Cok tesekkur ederim kaptanim bebek tedavisine basliyorum yakinda anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendi kendime cok şükür hedefime duse kalka kavustum. sayfadaki herkesdende destek aldim hepinize ayri ayri tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤❤❤
Yok canim ayrilmiycam ben beslenme listemi sporlarimi paylasmaya devam edicem burdayimburadan ayrılma ama kilo verdim diye.
Rabbim kucağını hemen doldursun inşallah ❤yormadan yipratmadanCok tesekkur ederim kaptanim bebek tedavisine basliyorum yakinda anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendi kendime cok şükür hedefime duse kalka kavustum. sayfadaki herkesdende destek aldim hepinize ayri ayri tesekkur ederim❤❤❤❤❤❤❤❤
Amiin insallah canim bu son sansim artik çünkü rabbim benim ve benim gibi anne olma hasretiyle yanan herkesin kucagini doldursun❤❤❤❤Rabbim kucağını hemen doldursun inşallah ❤yormadan yipratmadan
Sende cok azimlisin canim az kaldi sende yakin zamanda hedefine ulasacaksinBende tebrik ederim kizlar kilo veren herkesi benimde mezuniyetim yakın hedefime ulaştım ama niyetim 80 e düşüp öyle mezun olmak
Amin amin inşallahAmiin insallah canim bu son sansim artik çünkü rabbim benim ve benim gibi anne olma hasretiyle yanan herkesin kucagini doldursun❤❤❤❤
Aynen aynen devam inşallah bende vericem az kaldıSende cok azimlisin canim az kaldi sende yakin zamanda hedefine ulasacaksin
Çok güzel ozetlemissin gercektenAzmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorum
Araba saatlerine benzeyen şeylerimi diyorsun. İdeal kilo falan yazıyor o mu?Peki şu alttaki tartı resimlerini nasil ekliyorsunuz
Canım link verir misin 15 günde 2 cm olanCanim benim benim yapmadigim spor kalmadi 3 ay sabah aksam yaptim leslie butun serilerini yaptim bowlex var 4 er dakalik seriler var ben dort deilde 12 er dakika yaptim pilates annesi var onu yaptim online zumba yaptim oryantal yaptim sunu oneririm hergun yarim saatlik oryantal gobek basen kalca bolgeni 15 gunde 2 cm inceltiyor benim oyle oldu yuruyus yaptim
Link atsan sana zahmetUnuttum soylemeyi youtubeda inc danc fitness eva fitness dance ve aerobic hareketlerinin birlestigi programlarlar var baslangic 10 dakika sonraki seriler 1 saate cikiyor hepsini yaptim
Tabikide youtube mezdeke 1 2 3 4 ........... serileri var once mezdeke 1 13 mezdeke serisi 13 seri 1.gün 49 dakikaÇok güzel ozetlemissin gercekten
Araba saatlerine benzeyen şeylerimi diyorsun. İdeal kilo falan yazıyor o mu?
Canım link verir misin 15 günde 2 cm olan
Link atsan sana zahmet
Link buraya atiliyomu acaba dur bir bakayimÇok güzel ozetlemissin gercekten
Link atsan sana zahmet
Ben level atladim simdi latin muzikleri serisine gectim bugün latin muzikleri salsa serisi 15 sarki 55 dakika şükür bitirdim.Çok güzel ozetlemissin gercekten
Link atsan sana zahmet
canım bence 70 e kadar in en azından. boyun 1.60 çünkü. 70 çok iyi olur. ama yine de sen bilirsin.Bende tebrik ederim kizlar kilo veren herkesi benimde mezuniyetim yakın hedefime ulaştım ama niyetim 80 e düşüp öyle mezun olmak
Keşke inebilsem tek isteğim tabiki 80 e inince birakmem şu anlık hedefim öyle ama 70 leride zorlucam inşallahcanım bence 70 e kadar in en azından. boyun 1.60 çünkü. 70 çok iyi olur. ama yine de sen bilirsin.