• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ödem değil de ben de kronik kabızlıkta var yıllardan beri suyu o kadar çok içmeme rağmen 1 hafa içerisinde belki 1 defa çıktım tuvalate onunda etkisi var eminim ama sıkıldım aç kalıpta az gitmesine
Kesinlikle onun etkisi canım daha fazla gitmiştir muhtemelen üzülme haftaya daha iyi eksi gelir insallah

Gittimde ne oldu sanki hastaneye gözlerine bakacaklari makineler bozukmuşta yok pazartesi gel benim oģlumun hiç şansi yok
Canım geçmiş olsun kaç yaşında çocuğun erken müdahale edilirse düzelme şansı yüksek bende geçen hafta götürdüm 5 yaşında benim oğlumda

Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyy
Ay yeter artık 🙄🧿😅😍
Günaydın ben foto atmiyim grupta değilim nasılsa 😅😅😅
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.5
Pazartesinden beri ayniyim ne yazikki
Bu haftam zati olmuş gibi geliyor
Waoow çok iyi canım tebrikler 👏👏👏🥰🎶
Kilo verme maceram bugun itibariyla sona ermistir kiminiz diyeceksiniz 70 kilo cok fazla ama benim boyum 1.85 kizlar boyuma gore normal kilodayim suan ben daha fazla verirsem cok kotu siritir bende zaten yoruldumda artik. BAna göre büyük basari bu
BAŞLANGIÇ
25.01.2021 : 105.99
04.06.2021 : 70.50
TOPLAM : 35.49 kilo vermisim.
BOY: 1.85
Kişiye göre kilo değişir canım asla fazla değil bence altında bile. Azmin resmi sin yemin ederim 👏👏
Benim gibi hashimato hastasinin toplam 35.49 kilo vermesi buyuk bir basaridir. Hashimato hastasi olanlar beni anlar bizlerin metabolizme hizi sizlerden daha yavastir.
Bravoooo bendede başlangıcı vardı noldu bilmiyor. Doktor çok kız aç gez bu kiloları ver demişti
demek ki neymiş yemiyormuşuz :KK60:
He ya tövbe daha yemem tovbe
Ben niye dosya eklwyemiyorum bilmiyorum ama 64.2 ciktim tartida
Canım bende internetten giriyorum ekliyorum. Uygulamadan olmuyor
Ya ben geçen haftadan beri resmen yarı aç yarı toktum gide gide 500 grcık ne ya anlamıyorum sinir oldumm :110:
Canım ideal kilona yakınsın ya bence ondan yavaş gidiyor

Spor çok yapamıyorum die kilolu duruyorum biraz spora ağırlık vermem lazım :)
Boydan dolayı da kilo sorun olabiliyor kısa boylular daha da kilolu duruyor uzun boylularda çok göze batmıyor ben biraz daha uzun olmak isterdim

IMG_20210604_073746.jpg

Geçen hafta : 92.3
Bu hafta : 91.9
Fark : 0.400
Yüzde : 0.433

Boydan dolayı da kilo sorun olabiliyor kısa boylular daha da kilolu duruyor uzun boylularda çok göze batmıyor ben biraz daha uzun olmak isterdim

Sporla diyet yapıp kilo verdiğim dönemde boyum 2-3 cm uzamıştı gerçekten çok fark ediyor normalde 1,58 boyum ama 1,60-61 çıkıyordu ölçünce

Ay yeter artık 🙄🧿😅😍

Kişiye göre kilo değişir canım asla fazla değil bence altında bile. Azmin resmi sin yemin ederim 👏👏

Bravoooo bendede başlangıcı vardı noldu bilmiyor. Doktor çok kız aç gez bu kiloları ver demişti

Azmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorum

Sporla diyet yapıp kilo verdiğim dönemde boyum 2-3 cm uzamıştı gerçekten çok fark ediyor normalde 1,58 boyum ama 1,60-61 çıkıyordu ölçünce
Batiyor canim uzunda olsan goze batiyor ben kendimden biliyorum 1.85 boyum var kiloluyken 105.99 ken izbandut gibi duruyor insanlarin dik dik bakmasi rahatsiz ediyor bide kilo boyu asagi cekiyor en az 5 cm ve bu insani cok kotu gosteriyordu simdi allaha sukur boyum ortaya cikti en azindan normalim ve kimsenin dikkatini cekmiyor cok şükür

Ay yeter artık 🙄🧿😅😍

Peki şu alttaki tartı resimlerini nasil ekliyorsunuz

Azmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorum
Ayy ne kadar güzel darısı bizim başımıza spor olarak günde neler yapiyordun

Vallahi tebrikler istediğin şeyi rahatça giyebilmek ne büyük özgürlük ne güzel mutluluk :)

Back