- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Ondandır ya lavaboya çıktığında farkı göreceksinAy yani ben de ona yoruyorum çünkü gerçekten aç bi hafta geçirdim çoğu akşam yemek bile yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondandır ya lavaboya çıktığında farkı göreceksinAy yani ben de ona yoruyorum çünkü gerçekten aç bi hafta geçirdim çoğu akşam yemek bile yemedim
Kesinlikle onun etkisi canım daha fazla gitmiştir muhtemelen üzülme haftaya daha iyi eksi gelir insallahÖdem değil de ben de kronik kabızlıkta var yıllardan beri suyu o kadar çok içmeme rağmen 1 hafa içerisinde belki 1 defa çıktım tuvalate onunda etkisi var eminim ama sıkıldım aç kalıpta az gitmesine
Canım geçmiş olsun kaç yaşında çocuğun erken müdahale edilirse düzelme şansı yüksek bende geçen hafta götürdüm 5 yaşında benim oğlumdaGittimde ne oldu sanki hastaneye gözlerine bakacaklari makineler bozukmuşta yok pazartesi gel benim oģlumun hiç şansi yok
Çok sağol canım ❤Tebrik ederim ablacım maşallah sana bizlerde senin gibi bu günleri görürüz inşallah
Geçmiş olsun canım
Zaten zayıfız deriz yerizvallahi millet Banada diyor sana kilo yakışıyor
Geçmiş olsun canım
Ondandır ya lavaboya çıktığında farkı göreceksin
Kesinlikle onun etkisi canım daha fazla gitmiştir muhtemelen üzülme haftaya daha iyi eksi gelir insallah
Olsun ya sana kilo yakışıyor üzme kendini canım benimİnşallah valla moral verdiniz
Olsun ya sana kilo yakışıyor üzme kendini canım benim
Ay yeter artıkHuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyy
Waoow çok iyi canım tebriklerGünaydın ben foto atmiyim grupta değilim nasılsa
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.5
Pazartesinden beri ayniyim ne yazikki
Bu haftam zati olmuş gibi geliyor
Kişiye göre kilo değişir canım asla fazla değil bence altında bile. Azmin resmi sin yemin ederimKilo verme maceram bugun itibariyla sona ermistir kiminiz diyeceksiniz 70 kilo cok fazla ama benim boyum 1.85 kizlar boyuma gore normal kilodayim suan ben daha fazla verirsem cok kotu siritir bende zaten yoruldumda artik. BAna göre büyük basari bu
BAŞLANGIÇ
25.01.2021 : 105.99
04.06.2021 : 70.50
TOPLAM : 35.49 kilo vermisim.
BOY: 1.85
Bravoooo bendede başlangıcı vardı noldu bilmiyor. Doktor çok kız aç gez bu kiloları ver demiştiBenim gibi hashimato hastasinin toplam 35.49 kilo vermesi buyuk bir basaridir. Hashimato hastasi olanlar beni anlar bizlerin metabolizme hizi sizlerden daha yavastir.
He ya tövbe daha yemem tovbedemek ki neymiş yemiyormuşuz
Canım bende internetten giriyorum ekliyorum. Uygulamadan olmuyorBen niye dosya eklwyemiyorum bilmiyorum ama 64.2 ciktim tartida
Canım ideal kilona yakınsın ya bence ondan yavaş gidiyorYa ben geçen haftadan beri resmen yarı aç yarı toktum gide gide 500 grcık ne ya anlamıyorum sinir oldumm
Canım ideal kilona yakınsın ya bence ondan yavaş gidiyor
Ne kalmış ki 57 yeİlk diyete başladığımda bu kilolardaydım şimdi 50leri tekrar göremem diye 57 istiyorum
Ne kalmış ki 57 ye
Boydan dolayı da kilo sorun olabiliyor kısa boylular daha da kilolu duruyor uzun boylularda çok göze batmıyor ben biraz daha uzun olmak isterdimSpor çok yapamıyorum die kilolu duruyorum biraz spora ağırlık vermem lazım :)
Boydan dolayı da kilo sorun olabiliyor kısa boylular daha da kilolu duruyor uzun boylularda çok göze batmıyor ben biraz daha uzun olmak isterdim
Hayırlı cumalar canım benimselam canlarım, hayırlı cumalar
İnşalllah canımsıngitsin de minik minik gitsin kuzum
Azmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorumAy yeter artık
Waoow çok iyi canım tebrikler
Kişiye göre kilo değişir canım asla fazla değil bence altında bile. Azmin resmi sin yemin ederim
Bravoooo bendede başlangıcı vardı noldu bilmiyor. Doktor çok kız aç gez bu kiloları ver demişti
He ya tövbe daha yemem tovbe
Canım bende internetten giriyorum ekliyorum. Uygulamadan olmuyor
Batiyor canim uzunda olsan goze batiyor ben kendimden biliyorum 1.85 boyum var kiloluyken 105.99 ken izbandut gibi duruyor insanlarin dik dik bakmasi rahatsiz ediyor bide kilo boyu asagi cekiyor en az 5 cm ve bu insani cok kotu gosteriyordu simdi allaha sukur boyum ortaya cikti en azindan normalim ve kimsenin dikkatini cekmiyor cok şükürSporla diyet yapıp kilo verdiğim dönemde boyum 2-3 cm uzamıştı gerçekten çok fark ediyor normalde 1,58 boyum ama 1,60-61 çıkıyordu ölçünce
Peki şu alttaki tartı resimlerini nasil ekliyorsunuzAy yeter artık
Waoow çok iyi canım tebrikler
Kişiye göre kilo değişir canım asla fazla değil bence altında bile. Azmin resmi sin yemin ederim
Bravoooo bendede başlangıcı vardı noldu bilmiyor. Doktor çok kız aç gez bu kiloları ver demişti
He ya tövbe daha yemem tovbe
Canım bende internetten giriyorum ekliyorum. Uygulamadan olmuyor
Ayy ne kadar güzel darısı bizim başımıza spor olarak günde neler yapiyordunAzmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorum
Azmin zaferi diyorum hirsliyimdir hayatim boyunca kafama biseyi takarsam basaririm sizlerde harikasiniz sizden kolay gidiyor kilolar benim az olsada butun hepsi gitti cok ugrastim cok ac kaldim cok detoks yaptim cokta takildi kilolarim herkes bir kere yasar kilo takilmasini ben defalarca yasadim spor vucudumun erimesine yardimci oldu artik sporu hergun deilde haftanin 3 gunu yapmaya karar verdim zaten yoruldumda ne gobek kaldi ne basen ne arka taraf artik kot pantolonlarimi kisa bluzlerle giyiyorum dar giyebiliyorum beli acik yarim bluz lar giyebiliyorum giyebiliyorum uzun eteklerle saklamiyorum bacaklarimi dar yirtmacli etekler giyebiliyorum kisacasi bekarken giydigim herseyi giyiyorum tabi ara sira kocam bunu giyme sunu giyme diyor tabi ben ustruplu oldugu surece herseyi giyebiliyorum