Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah 2 sahanda yumurta peynir zeytin domates lor zeytinyağlı şekerli çay 2 bardak (şekersiz çay asla içemiyorum denedim teklif etmeyin lütfen )
Oglen coco star (kaynanacigim getirmiş kıramadım)

Akşam 3 pugaca 1 barsak şekerli çay (bugün böle oldu)

Spor 12 bin adım sadece
Su bugünlük 1 litre

ben de öyle diyordum. 3-4 hafta inat ettim şekersiz içtim. kahveye de alıştım. sadece Türk kahvesini orta içiyordum. kaç yıl sonra onu da öyle denedim. şimdi çayı kahveyi kesinlikle şekerli içemiyorum. dene derim. ama ısrarla 1 ay yapacaksın.

Kuzu bugün çok kacirmissin ama cuma ekşi olursun umarım

Valla bende şekersiz içerim mis gibi.
Alistim şekerli çayın tadı anlasilmiyormhs.

1 ay denersem tabi alışırım şekersiz normalde birseye alışman için 21 gün yapman gerekirmiş. Ama bende o irade varmi asla yok
Kuzu bugün çok kacirmissin ama cuma ekşi olursun umarım
Canım ben 5 te kapattıgim için kacirmalar bana çok tesir etmiyor genelde kaçırıyorum ama normalden çok erken kapattıgim için Bi sıkıntı olmuyor şükür.
Bana işkence gibi geliyor. Saman gibi geliyor tadı belki tatlıyı sevdiğimden. Bilmiyorumki

Ohh yürüyüşümu yaptım misss gibi oyhh yandan yandan

Yürüyüşü bugün az yaptım mecbur canlı ders var çocuğun kahvaltısı falan anca yetişirdim. Amaaa yarın Tabiki coookk yurucem bide sonradan pazara gidicem Bi 15 bin adım çıkar benden en az cumaya da bol eksilerim gelir insallah

Aynen dışarı çıkamayacağınızı düşündüğüm için leslie önerdim gayet güzel eritiyor o da :)

Şekerli su gibi oluyor öyle

Ben 8 yaşından beri şekersiz içiyorum nasıl başladım şekersize hiç hatırlamıyorum muhtemelen huylanmışımdır :)

Olsun okdar canım nolcak

Ozman 1ci belli canım çekil Kenera eksi 300 le beni geçemezsin

Kurtul canm kurtul motive bitmeden kiloların bitsin bence

Tabi hoşgeldin ilk sayfada ki formu doldurmalisin giriş için
Vaaaaay kiliclar cekildi heeee
Iki gundur acliktan geberiom neredeyse kolumu yicem acliktan ama hala gram oynamiyor. Bir anda giderse sorarim sana

Baklavanın kalorisi çok ya deymez

Selam kizlar simdi size komik bir sey anlatayim
Benim.9.ay once ayrildigim eski.koca
Neyse.
Ben simdi yeni aşkıma ithafen☺☺ whatsap durumumda yazdim ki hani şu ziynet sali nin sarkisi var ya
Belki uyaniriz bi sahilde
Diye
Bu sozu whatsap durumuma yazdim
.bu eski ahbap.da.yazmis ki.durumuna
At zarı.7 gelirse.ancak olur
Ay ama.cok.guldum ya
Götünü o kadar.kaldirmişim ki.zamaninda demek ki
Zavalli ona yazdim.sanmis.asla olmaz diyor.hasbam
Sen kimsin ya
.
Ben de hemen mesaj attim.ona yazdim.ki
Iki aydir.nafakamizi.yollamiyor
Bir de.adliyeden bir.tebligat almasi lazim hala evli gozukuyorum sistemde ben ,kimligimi degistiremiyorum onun yuzunden .boyle de sacma bir sistem
...
Yazdim ki ona iste falan falan tebligati al,cocugun nafakasini zamaninda gonder ve de asla.muhatap.olmayacagim seninle. Sana parayi gonder bile yazmak istemiyorum. Muhatap olmak istemiyorum yazdim☺ o yeter ona
.
Az cektirmedi bana 6 senelik evlilikte 4.seneden fazla ayri.yatti *mgodugum

Neyse herkesten ozur diliyorum argo icin ama.artik o ezikligi atiyorum uzerimden ukur dogal halime donuyorum Rabbimin izniyle
Cok mutluym gızlar çok.
Oyle bir asagilik duygusu asiladi ki bana o pislik
Simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…