• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben anca 3 ayda 11 kilo verebildim ağzım dursa hemen gidiyorda maleseef işte

Çok iyi işte ben de ilk başladığım da 2 ayda vermiştim o kadarını ama dediğim gibi çok hırslıydım kalkar kalkmaz sporlar sular ekmek yemezdim sadece haftada bir gün izin vererek yapardım diyetimi

Çok iyi işte ben de ilk başladığım da 2 ayda vermiştim o kadarını ama dediğim gibi çok hırslıydım kalkar kalkmaz sporlar sular ekmek yemezdim sadece haftada bir gün izin vererek yapardım diyetimi
Bende ekmek kullanmıyorum anca ayda yılda bir beni tatlılar bitiriyor suyuda gayet iyi içiyorum 3 lt falan spor çok yapamıyorum hep yorgunum çocuklardan dolayı benim alt karın var doğumdan kaldı herhalde kilo verdikçe orası yine üstten daha da önde sinir bozucu

Bende ekmek kullanmıyorum anca ayda yılda bir beni tatlılar bitiriyor suyuda gayet iyi içiyorum 3 lt falan spor çok yapamıyorum hep yorgunum çocuklardan dolayı benim alt karın var doğumdan kaldı herhalde kilo verdikçe orası yine üstten daha da önde sinir bozucu

Ah ben normalde diyet ile başladım ekmeksizliğe makarna pilavla bile ekmek yiyen insandım :D şimdi arada sırada yiyorum :) bende de göbek var biraz ve mekik harici gideceğini hiç sanmıyorum :D

Ah ben normalde diyet ile başladım ekmeksizliğe makarna pilavla bile ekmek yiyen insandım :KK70: şimdi arada sırada yiyorum :) bende de göbek var biraz ve mekik harici gideceğini hiç sanmıyorum :KK70:
Bende diyetle beraber bıraktım ekmeği ilk doğum yaptığımda uyuyacağım da gidip ekmeğin yarısını daha fazla ne yemek varsa yer uyurdum gece bebeğim kaç kere kalkarsa onu emzirir gider yer uyurdum mekik yapsam biri başıma oturur öbürü ayaklarımı çekiştirir😂

Genelde bunları sesli yapıyorlar teelfonuma indirdiğim ses kayır programları çalışmıyor ıphone varsa program önerisi alabilirim :) yüz yüze yaptıkları zaman da ses kaydı açamıyorum telefondan kalıyor öyle

Dur daha niyet ettim bakalım yersem afiyet olur inşallah :KK70:
İPhone hiç bilmiyorum vallahi. Neden öyle özel telefon alırsınız hiç bilmem 😅
Yiyorum yiyorum merak etme canım ondan hemencicik gitmiyor sanki aşeriyorum sonra diyorum takım arkadaşlarına ne diycem kendime kızıyorum onlar için mi kilo veriyorsun onlar napcak sen ağzına hakim ol diyorum kendi kendimle içimde ne sohbetler ediyorum küçük dilim durmuyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Zayiflarsan zaten hepsini yiyeceksin öyle düşün. Böyle işimiz uzuyor

İPhone hiç bilmiyorum vallahi. Neden öyle özel telefon alırsınız hiç bilmem 😅

Zayiflarsan zaten hepsini yiyeceksin öyle düşün. Böyle işimiz uzuyor
Öylede o zamanda kiloyu korumak var yine dikkat etmek zorundayız yavaş yavaş gidiyor ama görenler nasıl zayıflamışsın diyor😅

Selam kizlar simdi size komik bir sey anlatayim😊
Benim.9.ay once ayrildigim eski.koca
Neyse.
Ben simdi yeni aşkıma ithafen🤭☺☺ whatsap durumumda yazdim ki hani şu ziynet sali nin sarkisi var ya
Belki uyaniriz bi sahilde
Diye
Bu sozu whatsap durumuma yazdim
.bu eski ahbap.da.yazmis ki.durumuna
At zarı.7 gelirse.ancak olur🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay ama.cok.guldum ya
Götünü o kadar.kaldirmişim ki.zamaninda demek ki
Zavalli ona yazdim.sanmis.asla olmaz diyor.hasbam
Sen kimsin ya
.
Ben de hemen mesaj attim.ona yazdim.ki
Iki aydir.nafakamizi.yollamiyor
Bir de.adliyeden bir.tebligat almasi lazim hala evli gozukuyorum sistemde ben ,kimligimi degistiremiyorum onun yuzunden .boyle de sacma bir sistem
...
Yazdim ki ona iste falan falan tebligati al,cocugun nafakasini zamaninda gonder ve de asla.muhatap.olmayacagim seninle. Sana parayi gonder bile yazmak istemiyorum. Muhatap olmak istemiyorum yazdim☺ o yeter ona
.
Az cektirmedi bana 6 senelik evlilikte 4.seneden fazla ayri.yatti *mgodugum
😀
Neyse herkesten ozur diliyorum argo icin ama.artik o ezikligi atiyorum uzerimden ukur dogal halime donuyorum Rabbimin izniyle
Cok mutluym gızlar çok.
Oyle bir asagilik duygusu asiladi ki bana o pislik
Simdi.🙃
9 ay oldu yaa ayrılalı
gerçekten hala onu düşündüğünü mü düşünüyor acaba? erkekler kendini birşey sanıyor.

geçmiş olsun moni. bence hergün düzenli olarak 1 saat yürüyüş yap. o zaman en azından bir nebze olsun farkeder. vücut rahatlıyor. ruhen de iyi oluyor.
teşekkür ederim fulyacım, evet yürüyüşlere başlamam lazım artık:KK60:
Çok geçmiş olsun canım ya. Aman kilona dikkat et çok. Zor vermek ya 🙄
teşekkür ederim kuzum:KK60:verirken gram gram alırken kilo kilo maalesef:KK51:

9 ay oldu yaa ayrılalı
gerçekten hala onu düşündüğünü mü düşünüyor acaba? erkekler kendini birşey sanıyor.
Mal ya baska bir aciklamasi yok
Ay bir de üzerine alinmasi yok mu ya😊
Biliyorsunuz zamaninda anlatmistim evi satip abisiyle parayi bolusup arabayi degistirmisti bilmem ne ben 1 tl bile alamadan gelmistim
Simdi uzun uzun yaziyor o paranin su kadarıfaize su kadari kdvye bilmem ne
Dedim ki su an bunlar beni hic ilgilendirmiyor,uzerinden neredeyse bir sene gecti.zamaninda sordugumda horozlaniyodun simdi anlatma bana dwdim3🤣

selam canlar, bi bitkinlik halindeyim kilo da veremediğim gibi almaya başladım çok canımı sıkıyor. ağrılar falan da beni bıktırdı artık. :KK51:
kan tahlillerimi yaptırıp diyetisyene başlıcam tekrar .
pandemiden bıktım evde kalmaktan sıkıldım normal hayatıma dönmek istiyorum artık:KK75:
Insallah monim ,

Öylede o zamanda kiloyu korumak var yine dikkat etmek zorundayız yavaş yavaş gidiyor ama görenler nasıl zayıflamışsın diyor😅
Beni gorenlerde hastalikmi gecirdin hayrola erimissin diyorlar bu insanlara yaranamiyoruz kilo olunca kilo almissin balon gibi olmussun diye pat diye soylerler zayiflayincada hastalikmi var bu ne yaa hayirdir diye sorarlar bir ortalari yok😳😳😳😳😳

Sabah kahvaltisi
Tam bugay ekmeginden sandwich
Yesil cay
1 yumurta

Ara öğün
Sekersiz frappe

Ogle yemeği
Firinda sebze sote
Yogurt

Ara öğün
4 cilek
1 elma
Yarim muz

Aksam yemegi
Sebze sote
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre

Spor
Yürüyüş 2 saat 120×3 360

Bende diyetle beraber bıraktım ekmeği ilk doğum yaptığımda uyuyacağım da gidip ekmeğin yarısını daha fazla ne yemek varsa yer uyurdum gece bebeğim kaç kere kalkarsa onu emzirir gider yer uyurdum mekik yapsam biri başıma oturur öbürü ayaklarımı çekiştirir😂

Ben yarım mekik çekiyorum valla ayaklarımı karnıma çekip yapıyorum o da bayağı işe yarıyor 😂

Beni gorenlerde hastalikmi gecirdin hayrola erimissin diyorlar bu insanlara yaranamiyoruz kilo olunca kilo almissin balon gibi olmussun diye pat diye soylerler zayiflayincada hastalikmi var bu ne yaa hayirdir diye sorarlar bir ortalari yok😳😳😳😳😳
Vallahi öyle ablam ama insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı ben kiloyu sevmiyorum benim görümcem var çok kıskanıyor bana sen benden kilolosun diyor bana her zayıflamışsın diyene görümcem sen benden daha kilolosun diyorum saçmalama diyorlar o daha da kilolu diyorlar ki bunun farkında sadece kıskançktan 90 kilo rahat vardır bunu neden anlattım bilmiyorum ama iyi oldu rahatladım çok hain😂

Ben yarım mekik çekiyorum valla ayaklarımı karnıma çekip yapıyorum o da bayağı işe yarıyor 😂
Ben çok yoruluyorum ya gözüm de çok büyütüyorum zaten uykusuzum yaşlı nineler gibi otururkende uyuyorum 🤦🏻‍♀️😅

Back