• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ah Antepli olunca her yerde var insanın ister istemez canı çekiyor :KK70: bir cadde düşün 5 metrede bir baklavacı var :KK70:
Bana çok ağır geliyor canım ben sevemedim baklava ve çeşitlerini. Aslında tatlı çok severim. Ama midemi rahatsız ediyor. Oyuzden seni anlamiyorum bu konuda kader ortağı olamicam 😅😅
Selam kizlar simdi size komik bir sey anlatayim😊
Benim.9.ay once ayrildigim eski.koca
Neyse.
Ben simdi yeni aşkıma ithafen🤭☺☺ whatsap durumumda yazdim ki hani şu ziynet sali nin sarkisi var ya
Belki uyaniriz bi sahilde
Diye
Bu sozu whatsap durumuma yazdim
.bu eski ahbap.da.yazmis ki.durumuna
At zarı.7 gelirse.ancak olur🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay ama.cok.guldum ya
Götünü o kadar.kaldirmişim ki.zamaninda demek ki
Zavalli ona yazdim.sanmis.asla olmaz diyor.hasbam
Sen kimsin ya
.
Ben de hemen mesaj attim.ona yazdim.ki
Iki aydir.nafakamizi.yollamiyor
Bir de.adliyeden bir.tebligat almasi lazim hala evli gozukuyorum sistemde ben ,kimligimi degistiremiyorum onun yuzunden .boyle de sacma bir sistem
...
Yazdim ki ona iste falan falan tebligati al,cocugun nafakasini zamaninda gonder ve de asla.muhatap.olmayacagim seninle. Sana parayi gonder bile yazmak istemiyorum. Muhatap olmak istemiyorum yazdim☺ o yeter ona
.
Az cektirmedi bana 6 senelik evlilikte 4.seneden fazla ayri.yatti *mgodugum
😀
Neyse herkesten ozur diliyorum argo icin ama.artik o ezikligi atiyorum uzerimden ukur dogal halime donuyorum Rabbimin izniyle
Cok mutluym gızlar çok.
Oyle bir asagilik duygusu asiladi ki bana o pislik
Simdi.🙃
Ahahaha çok güldüm gerçekten çok komik 🤣🤣 kendi kendine gelin güvey olmak buna derim 🤣

Selam kizlar simdi size komik bir sey anlatayim😊
Benim.9.ay once ayrildigim eski.koca
Neyse.
Ben simdi yeni aşkıma ithafen🤭☺☺ whatsap durumumda yazdim ki hani şu ziynet sali nin sarkisi var ya
Belki uyaniriz bi sahilde
Diye
Bu sozu whatsap durumuma yazdim
.bu eski ahbap.da.yazmis ki.durumuna
At zarı.7 gelirse.ancak olur🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay ama.cok.guldum ya
Götünü o kadar.kaldirmişim ki.zamaninda demek ki
Zavalli ona yazdim.sanmis.asla olmaz diyor.hasbam
Sen kimsin ya
.
Ben de hemen mesaj attim.ona yazdim.ki
Iki aydir.nafakamizi.yollamiyor
Bir de.adliyeden bir.tebligat almasi lazim hala evli gozukuyorum sistemde ben ,kimligimi degistiremiyorum onun yuzunden .boyle de sacma bir sistem
...
Yazdim ki ona iste falan falan tebligati al,cocugun nafakasini zamaninda gonder ve de asla.muhatap.olmayacagim seninle. Sana parayi gonder bile yazmak istemiyorum. Muhatap olmak istemiyorum yazdim☺ o yeter ona
.
Az cektirmedi bana 6 senelik evlilikte 4.seneden fazla ayri.yatti *mgodugum
😀
Neyse herkesten ozur diliyorum argo icin ama.artik o ezikligi atiyorum uzerimden ukur dogal halime donuyorum Rabbimin izniyle
Cok mutluym gızlar çok.
Oyle bir asagilik duygusu asiladi ki bana o pislik
Simdi.🙃

Ay inşallah benim çocuğum da bana kalır o kadar pislikler ki almak için herşeyi yaparız diye tehdit ediyor terbiyesizler

Bana çok ağır geliyor canım ben sevemedim baklava ve çeşitlerini. Aslında tatlı çok severim. Ama midemi rahatsız ediyor. Oyuzden seni anlamiyorum bu konuda kader ortağı olamicam 😅😅

Kalitelisini yersen aslında öyle olmuyor ama o kadar çok var ki baklavacı ben 2-3 yer dışında başka yerden yemem onlarda en pahalı yerler malesef ama antepli de olsam en sevdiğim tatlı künefedir :D sadece bu sıralar onu canım çekti niyeyse

1 ay denersem tabi alışırım şekersiz 😁 normalde birseye alışman için 21 gün yapman gerekirmiş. Ama bende o irade varmi asla yok 😅

Canım ben 5 te kapattıgim için kacirmalar bana çok tesir etmiyor genelde kaçırıyorum ama normalden çok erken kapattıgim için Bi sıkıntı olmuyor şükür.

Bana işkence gibi geliyor. Saman gibi geliyor tadı belki tatlıyı sevdiğimden. Bilmiyorumki
Ay iyi bari canm

Kalir canim merak etme hocbir sey yapamazlar kuru sıkı laf anca
Canını sıkma Allah in izniyle

İnşallah canım yatıp kalkıp dua ediyorum her an aklımda ya küçük sana verirler diyorlar ama onların pislik birşey yapmasından korkuyorum

Zerosima Zerosima ablam ben rekabetten çıktım pasta yedim maalesef kahvaltı yapamamıştım bu yüzden akşam yemeği de yemiycem inş başka zaman yarışırız böyle kaçamaklı olmuyor senin gibi çocukta emziriyorum geç uyuyorlar sabaha kadar da kaç kere kalkıyor ufaklık sabahın köründe kalkıyoruz en son 6,30 da çok zorlanıyorum hep kızım yüzünden illa alıcam biliyordum yemiyceğini anlamadı en küçük boyunu aldım ama yinede kalorisi vardır 😔

Zerosima Zerosima ablam ben rekabetten çıktım pasta yedim maalesef kahvaltı yapamamıştım bu yüzden akşam yemeği de yemiycem inş başka zaman yarışırız böyle kaçamaklı olmuyor senin gibi çocukta emziriyorum geç uyuyorlar sabaha kadar da kaç kere kalkıyor ufaklık sabahın köründe kalkıyoruz en son 6,30 da çok zorlanıyorum hep kızım yüzünden illa alıcam biliyordum yemiyceğini anlamadı en küçük boyunu aldım ama yinede kalorisi vardır 😔

Daha tartıya 2 gün var moral bozmak yok kesinlikleee bak gör 2 günde toparlarsın ablacım :KK68:

😂😂Bende öyle oluyorum böyle böyle yerdim diye düşünüyorum 🤣

:D ya zaten normalde hep onları yiyerek almadık mı bu kiloları verelim de yine yeriz ben de ilk diyet zamanımdaki gibi hırs yok yoksa şimdiye filinta gibi olmuştum o zamanlar çok hırs yapmıştım ani bir kararla başlayıp 2 ay geçmeden çok fark etmişti nasıl güzeldi :D

Kalitelisini yersen aslında öyle olmuyor ama o kadar çok var ki baklavacı ben 2-3 yer dışında başka yerden yemem onlarda en pahalı yerler malesef ama antepli de olsam en sevdiğim tatlı künefedir :KK70: sadece bu sıralar onu canım çekti niyeyse
Ayyy bak aç karna kunefeye bayılırım oyhhh dur ağzımın suyunu silip geliyorum🤣
İnşallah canım yatıp kalkıp dua ediyorum her an aklımda ya küçük sana verirler diyorlar ama onların pislik birşey yapmasından korkuyorum
Sen herzaman herseyi kayıt altında tut canım. Ses mes ekran resmi herseyi kaydet işine yaricaktir mutlaka. Ne olur olmaz sende hazırlıklı ol.
Canım sen ye az az canını sıkma bebisin in tadını çıkar. Her şeyde kısma kendini
Benim de öyle cuma günü 1 dilim de olsa yicem baklavadan 1 hafta oldu çıkmıyor aklımdan çıtır çıtır yiyesim geliyor :)
Şimdiden afiyet olsun. Sınırını bildikten sonra bence hiç sıkıntı olmaz kalori hesabını ayarlarsın emzirenler yesin ya emziren anne benim gözümde hamile anneden çok bir farkı yok. Yiyin ya azcık gözünüz kalmasın

Sen herzaman herseyi kayıt altında tut canım. Ses mes ekran resmi herseyi kaydet işine yaricaktir mutlaka. Ne olur olmaz sende hazırlıklı ol.

Canım sen ye az az canını sıkma bebisin in tadını çıkar. Her şeyde kısma kendini

Şimdiden afiyet olsun. Sınırını bildikten sonra bence hiç sıkıntı olmaz kalori hesabını ayarlarsın emzirenler yesin ya emziren anne benim gözümde hamile anneden çok bir farkı yok. Yiyin ya azcık gözünüz kalmasın

Genelde bunları sesli yapıyorlar teelfonuma indirdiğim ses kayır programları çalışmıyor ıphone varsa program önerisi alabilirim :) yüz yüze yaptıkları zaman da ses kaydı açamıyorum telefondan kalıyor öyle

Dur daha niyet ettim bakalım yersem afiyet olur inşallah :D

:KK70: ya zaten normalde hep onları yiyerek almadık mı bu kiloları verelim de yine yeriz ben de ilk diyet zamanımdaki gibi hırs yok yoksa şimdiye filinta gibi olmuştum o zamanlar çok hırs yapmıştım ani bir kararla başlayıp 2 ay geçmeden çok fark etmişti nasıl güzeldi :KK70:
Ben anca 3 ayda 11 kilo verebildim ağzım dursa hemen gidiyorda maleseef işte

Yiyorum yiyorum merak etme canım ondan hemencicik gitmiyor sanki aşeriyorum sonra diyorum takım arkadaşlarına ne diycem kendime kızıyorum onlar için mi kilo veriyorsun onlar napcak sen ağzına hakim ol diyorum kendi kendimle içimde ne sohbetler ediyorum küçük dilim durmuyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Çok iyi canım .

Ben o kadar bile veremedim ağzım durmuyor.
Benim ist 42 olmuş L de oluyor ama alt 44 değişen bişey yok beli lastikli eteklerde de öyle çok sıkmasın diye 44 alıyorum bi eriseydim inş en son hedefim 5 lerde olsun istiyorum

Back