- 29 Mayıs 2021
- 19
- 54
- 8
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaktin varsa spor yapabilirsin şu an bu geldi aklımaGüzel hanımlar her yeni gün ne yediğimi yazacağım ve her hafta kilomu güncelleyeceğim bundan başka yapmam gereken şeyler varsa söyler misiniz lütfen :)
Pazartesi spora başlayacağım inşallahVaktin varsa spor yapabilirsin şu an bu geldi aklıma
Spor çok faydalı oluyor bence vaktim olsa Hergün yaparımPazartesi spora başlayacağım inşallah
evet kesinlikle öyle sporsuz zor oluyorSpor çok faydalı oluyor bence vaktim olsa Hergün yaparım
Hoşgeldin bol eksiklerin olsunÇok teşekkür ederim :))
En kötü bir leslie yaparsinevet kesinlikle öyle sporsuz zor oluyor
Canim pes etmek kolay olanı.Hersey senin elinde canım
Ben ben ben
Bravo pes etmiyorusn
Menü ve spor yazarken beni etiketle canımGüzel hanımlar her yeni gün ne yediğimi yazacağım ve her hafta kilomu güncelleyeceğim bundan başka yapmam gereken şeyler varsa söyler misiniz lütfen :)
B12 mi eksik?Kızlar günaydın
Bende acayip derece de unutkanlık var ya yapcam böyle iğne de vuruluyorum ama Hayda yok gibi
Günaydın cnqmDoğan güneşle açan çiçekler gibi açılın hadi. Günaydın mutlu pazarlar.
Günaydın canm bende aynıKızlar günaydın
Bende acayip derece de unutkanlık var ya yapcam böyle iğne de vuruluyorum ama Hayda yok gibi
O unutkanlık bendede var bazen ütü yapıp çıkıyorum acil isim oluyor yarı yoldan geri dönüyorum fişi cektimmi diye B12 eksik mihtemelenKızlar günaydın
B12 evet onun için iğne vuruluyorum birde benO unutkanlık bendede var bazen ütü yapıp çıkıyorum acil isim oluyor yarı yoldan geri dönüyorum fişi cektimmi diye B12 eksik mihtemelen