• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün çok saçma oldu. aç karnına dışarı çıktım yürüyüş oldu. eve yorgun geldim. tabak da hazır olunca başka birşey hazırlamak zor geldi. akşam falan da derken karbonhidrat çok fazla kaçtı.

sabah yok

öğlen 13.40
1 kase kısır
1 dilim peynir
2 kk kadar pırasalı mısır ekmeği
domates salatalık

ara 16.00
2 taze kayısı
1 dilim peynir
1 lokma mısır ekmeği
1 dilim ekmek

akşam 20.10
3 köfte
3 yk karışık kızartma yoğurtlu
salatalık
2 dilim ekmek

öğlen 1 kupa filtre kahve, akşam yemeğinden sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
şimdi 2 kupa oolong çayı içiyorum.

yatana kadar 2 lt ye yakın su

sabah aç karnına 6500 adım, akşam üzeri 30 dk fast leslie

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
15 dakika sonra
1 yumurta
1 dilim peynir
Yesil cay

Ara öğün
Sutlu espresso

Oglen yemegi
Aci soslu kinoali salata
Yogurt

Ara öğün
1 yesil elma

Aksam yemegi
Kabak tabanli pizza 2 koca dilim uzerine ligt peynir koydum
1 kasede yogurt

Su
2.5 litr

SPOR
1.5 saat yürüyüş yaptim 60×3 180

70.e inmem gerek acil hedefiminde altina inmem lazim yani 70 e😁😁😁 kilo vermek bir aliskanlik oldu hergundaha fazla veresim geliyor
bu gidişle 65 e bile inersin hızla sen. acı soslu kinoalı salatanın içine sadece yeşillik mi koyuyorsun?
Ketojenikmi baklavan yoksa bu turk usulumu
Türk o Türk tür :KK70::KK70::KK70:

bu gidişle 65 e bile inersin hızla sen. acı soslu kinoalı salatanın içine sadece yeşillik mi koyuyorsun?

Türk o Türk tür :KK70::KK70::KK70:
Kinoa veya haslanmis karbugdayda olabilir salanin icine karistirdim aci sosu ice doktum harmanladim dereotu salatalik evde hangi malzeme varsa maydonozda cok iyi olur odem olusmasini engeller benim evde yoktu koymadim

Kinoa veya haslanmis karbugdayda olabilir salanin icine karistirdim aci sosu ice doktum harmanladim dereotu salatalik evde hangi malzeme varsa maydonozda cok iyi olur odem olusmasini engeller benim evde yoktu koymadim
anladım canım. güzel olur. yarın ben de yeşil mercimekli salata yapmayı düşünüyorum. içine neler koyayım bir düşüneyim. bir ara çok değişik salatalar yapardım. uzun süredir yapmıyorum. klasik salatamız var öğünlerde o kadar.

Ben napcam ya çok acıkıyorum bugünlerde mptive olamıyorum vallah acaba bebek emzirdiğim için mi yoksa başka sürekli aklım yemekte yiyorum sonra pişman oluyorum (bütün yorumlara açığım)
karboyu minimuma indir, kabuk tarçın çayı, yeşilçay falan iç canım. badem ve brokoli de krom minerali vardır. kan şekerine iyi gelir. kahve de tokluk veriyor ama tabi ayarında içersin.

bugün çok saçma oldu. aç karnına dışarı çıktım yürüyüş oldu. eve yorgun geldim. tabak da hazır olunca başka birşey hazırlamak zor geldi. akşam falan da derken karbonhidrat çok fazla kaçtı.

sabah yok

öğlen 13.40
1 kase kısır
1 dilim peynir
2 kk kadar pırasalı mısır ekmeği
domates salatalık

ara 16.00
2 taze kayısı
1 dilim peynir
1 lokma mısır ekmeği
1 dilim ekmek

akşam 20.10
3 köfte
3 yk karışık kızartma yoğurtlu
salatalık
2 dilim ekmek

öğlen 1 kupa filtre kahve, akşam yemeğinden sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
şimdi 2 kupa oolong çayı içiyorum.

yatana kadar 2 lt ye yakın su

sabah aç karnına 6500 adım, akşam üzeri 30 dk fast leslie
Yoo öle aman aman birsey yok takma kafaya

Ben bugün parka gittim arkadaş sarma getirmiş ayyy.. Yedim çok değil. 2 hallet yedim. 4 te oluyor bunlar. Ondan sonra asla birsey yemedim. Canımda istemedi. Hasta olduğum için akrnim. Çok sis. Canım istemedi. Yani bugün sadece 5 saat içinde yedim 19 saat te yemedim

Ben bugün parka gittim arkadaş sarma getirmiş ayyy.. Yedim çok değil. 2 hallet yedim. 4 te oluyor bunlar. Ondan sonra asla birsey yemedim. Canımda istemedi. Hasta olduğum için akrnim. Çok sis. Canım istemedi. Yani bugün sadece 5 saat içinde yedim 19 saat te yemedim
geçenlerde biz de sarma yaptık. gittik geldik yedik. az bile geldi :KK70:

İnşallah canım ya 🤲🏻

Çok geçmiş olsun Rabbım yardımcınız olsun🤲🏻

Çok iyi ya 👏👏
Teşekkür ederim canım sağolasın
Sara merhaba nasılsın
Çok geçmiş olsun annenin nesi var canım
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Annem iki buçuk yıldır yumurtalık kanseri ile mücadele ediyor şükür kemoterapiye yanıt verdi şimdi daha iyi çok şükür ama bizim elimiz hep böğrümüzde.....
evet kinoa daha mantıklı. evde var sanıyordum kalmamış. bugün aldım yeniden. kinoalı da deneyeceğim.
gerçi bulgurun tadı da farklı oluyor. bir de uzun zamandır yapmamıştık. ama abartmışız, çok fazla yapmışız bugün de yedik.

evet geçen aylarda iyice bir koptum. biraz uzun süreli oldu. ama beni çok etkiledi. regl düzenim bile 4 aylığına acayip değişti. şimdi normale döndü çok şükür.

annene de Rabbim tez elden şifa versin saracım. bugünler geçmişte kalsın inşallah.
Amin canım sağolasın inşallah bugünler geçecek gelecek günler güzel olacak

Suyu artırıp sporu biraz daha fazla yap ve iki üç gün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen bugün yediklerin kiloya dönüşmeden gider canım

İnsanız arada kaçamak yapabiliriz önemli olan devamlı hale getirmemek ve dengeyi sağlayabilmek :KK39:

Ben napcam ya çok acıkıyorum bugünlerde mptive olamıyorum vallah acaba bebek emzirdiğim için mi yoksa başka sürekli aklım yemekte yiyorum sonra pişman oluyorum (bütün yorumlara açığım)
Öncelikle insülin direncine baktırmalısın canım insülin direnci çabuk acıkmanı karbonhidrat ağırlıklı şeyleri yemeni tetikler ayrıca emzirdiğin içinde çabuk acıkabilirsin ama sana küçük bir tüyo acıktığını hissedince bir bardak su içip 15 dakika bekle yine açsan bir bardak daha su iç biraz daha bekle bu sürede büyük ihtimal açlığın geçmiş olacak eğer geçmediyse o zaman gerçekten acıkmışsındır bir bardak sütle orta boy bir meyve yada bir bardak ayran veya kefirle altı yedi tane çiğ badem veya 10 tane kadar çiğ fındık ye bunlar senin yok hissetmeni sağlayıp kolay acıktırmayacak ayrıca sade kahve de açlığı bastırıp tok tutar ancak sen emziriyosun kahve iyi bir seçenek olmayabilir :KK39:

anladım canım. güzel olur. yarın ben de yeşil mercimekli salata yapmayı düşünüyorum. içine neler koyayım bir düşüneyim. bir ara çok değişik salatalar yapardım. uzun süredir yapmıyorum. klasik salatamız var öğünlerde o kadar.
Yeşil mercimek salatasının içine yeşil soğan maydanoz dereotu közlenmiş kırmızı kapya biber ve kornişon turşu ekleyip limon nar ekşisi zeytinyağı ve tuz ile sos yapıp harmanlarsan süper olur bir çay bardağı kadar haşlanmış arpa şehriye de ekleyebilirsin çok yakışır :KK39:

Kinoayı pişirip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp içine maydanoz dereotu çiya tohumu pulbiber ve kuru nane ekleyip yenince hem çok lezzetli oluyor hemde bir öğün yerine geçip tok tutup yağ yakmaya yarıyor :KK39:

karboyu minimuma indir, kabuk tarçın çayı, yeşilçay falan iç canım. badem ve brokoli de krom minerali vardır. kan şekerine iyi gelir. kahve de tokluk veriyor ama tabi ayarında içersin.
Kahve içerdim de bebeğim zaten uyumuyor etkisi ona da geçer diye korkuyorum hepten uyumaz eltim mide ameliyatı oldu bayağı başka insan oldu resmen hiç yemek yemiyor hep kahve kahve olacak sonunda birgün 😅

Öncelikle insülin direncine baktırmalısın canım insülin direnci çabuk acıkmanı karbonhidrat ağırlıklı şeyleri yemeni tetikler ayrıca emzirdiğin içinde çabuk acıkabilirsin ama sana küçük bir tüyo acıktığını hissedince bir bardak su içip 15 dakika bekle yine açsan bir bardak daha su iç biraz daha bekle bu sürede büyük ihtimal açlığın geçmiş olacak eğer geçmediyse o zaman gerçekten acıkmışsındır bir bardak sütle orta boy bir meyve yada bir bardak ayran veya kefirle altı yedi tane çiğ badem veya 10 tane kadar çiğ fındık ye bunlar senin yok hissetmeni sağlayıp kolay acıktırmayacak ayrıca sade kahve de açlığı bastırıp tok tutar ancak sen emziriyosun kahve iyi bir seçenek olmayabilir :KK39:
Aynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırız 🤲🏻

Yeşil mercimek salatasının içine yeşil soğan maydanoz dereotu közlenmiş kırmızı kapya biber ve kornişon turşu ekleyip limon nar ekşisi zeytinyağı ve tuz ile sos yapıp harmanlarsan süper olur bir çay bardağı kadar haşlanmış arpa şehriye de ekleyebilirsin çok yakışır :KK39:
evet aklımda zaten böyle birşey vardı. köz kapya biber, maydanoz, turşu falan koyayım diyordum. bakalım yarın ne karar vereceğim. saol canım :KK60:
Aynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırız 🤲🏻
hımmm o zaman çok sıkı olarak tedbir al canım. insülin direnci, hipoglisemi ve diyabet çok zor, sıkıntılı, yaşam kalitesini düşüren hastalıklar.

Back