Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar

sabah toplantım vardı çok mu geç kaldım

hafta başı 84 düm şu anda 83,3 geldim 700 gram vermişim listeye eklenecekmiyim acepppp

Tuna hoşgeldin sen bu hafta yenimi girdin ? Yoğunluktan ben bu hafta fzla giremedimde?

tuna sen bu hafta aramıza katıldıysan haftaya bildirim vereceksin. ve ben kendi adıma konuşayım öğlene kadar bildirimde bulunmaya çalışıyorum.

bugün yediklerimi yazayım size.

kahvaltı

2 yk.yulaf ezmesi
1 sub.süt
1 şeftalı
tarçın

ara
1 elma

öğlen

2 tane köfte
salata
ayran
1kaşık pilav

ikindi arası
1 elma

akşama daha neyapacağıma karar vermiş değilim.

evet canım yeni girdim hafta başıydı sanırım

selamlar sana ve beni yeni gören tüm arkadaşlarımaaaa

hoşgeldin canım ozaman bildirime haftaya başlayacaksın canım bu hafta deneme süren olacak. çalışıyormusun canım katılım formu doldurdunmu ?

tuna sen bu hafta aramıza katıldıysan haftaya bildirim vereceksin. ve ben kendi adıma konuşayım öğlene kadar bildirimde bulunmaya çalışıyorum.

okey tamam canım o zaman ben 83,3 ile başlamış oluyorum haftaya daha erken bilgi veririrm canım ama elimde olmayan sebepler olduda

hoşgeldin canım ozaman bildirime haftaya başlayacaksın canım bu hafta deneme süren olacak. çalışıyormusun canım katılım formu doldurdunmu ?

katılım formu doldurmadım nerde doldurcam sadece cuma yarışması katılmak istiyorum yazmıştım..
benim kendime ait mali müşavirlik bürom var.

30 yaşındayım 1 oğlum var adı tuna

istanbuldayım

ama form varsa onuda doldururum bi ara

Öyle bir form dolduruluyordu daha iyi tanımak için birbirimiiz ama nerde olduğunu bulamadım sezilmel gelince sana yardımcı olur canım. meslektaşız desene hatta yaştaş hatta çocuktaş acep sen benmisin ben senmiyim

tekrardan hoşgeldin

ahhaaa kızım o sizin eski takımdaydı burası geniş bir takım form falan yok

akşam menüm......
1kase yoğurt çorbası
kocaman bi tabak çoban salata...
4 kaşık makarna:84:
1lt su

tekrar hoşbulduk çok hoşsun aywww akşam akşam güldüdün beni valla

belkide ikimz bir fidanın güller açan delıyızzzzz ohahahaaa

ceyce sen nerdensin hangi ildesin yani meslekte ne zamndır yapıonn firmaya mı bağlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…