Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bana kızın beni dövün:KK57: :KK4:

1 tane bitter çikolatalı gofret yedim...
sonra arkadaş çaya çağırmıştı...
1 tane minik poaça
1 dilim kek yedim...:84:

1 tane minik poaça
yasemincim bu tür kaçamaklar haftada bir olabilir sıkma canını senin düzen iyi gidiyor acığı kapatırsın zaten
sezilmel haftaya eminim daha iyi bir yerlerde oluruz... :KK15: kendi adıma şuanda çok sevinçliyim az önce tartıldım 1 kilo daha eksilemişim :KK64:

canım senin guruba ilk yazısındaki kg baz alınacak unutturma bana olurmu..

pazartesi fitnese baslıyorum bu aradaaa:KK8:

tamam hatırlatırım. bende bugun yeni birşey öğrendim herkes biliyormus biraz geç oldu öğrenmem leslie ile yürümeye başlıcam yarın bakalım faydasını görebilecek miyim :KK52:

Son düzenleme:
tamam hatırlatırım. bende bugun yeni birşey öğrendim herkes biliyormus biraz geç oldu öğrenmem leslie ile yürümeye başlıcam yarın bakalım faydasını görebilecek miyim :KK52:

kesinlikle faydasını görürsün canım ben ramazanda yapardım bence vücudu daha çabuk şekillendiriyor basit gibi geliyor ama baya zorlanıyor insan mil.ler artıkça..

bugün oruç değilim sabah kalkınca hemen yarım lt su içtim...
biraz önce kahvaltı yaptım...

yarım kk kadar peynir...
1 tane haşlanmış yumurta...
1 tane zeytin...
çatalın ucuyla bal...
yarım domates ve salatalık...
1 dilim ekmek...
bu arada bişey dikkatimi çekti galiba ben uzun zamandır haşlanmış yumurta dışında yumurtanın başka pişmiş halini yemedim galiba...
şöyle bi analiz edince 10 ağustosta sağlıklı beslenmeye başladım. bugün 39.günüm 72 ile başladım 66.9 kg ulaştım 5.1 kg vermişim...
bu süreçte gazlı içecekleri bıraktım... meyvesuyunu 2 kez içtiğimi hatırlıyorum... kızartmayı bıraktım... abur cubur çok az yiyorum... aslına baya baya beslenme düzenim değişmiş... Nazar

Arkadaşlar 3 gündür niyetliyim o yüzden yazamıyorum yediklerimi inşallah akşama....bu arada leslie süpermiş feci yoruldum :KK74::KK74::KK74:

1 tane minik poaça

naptın canım ya poça ve kek nesede çikolatanın hiç affı yooook

gerçi sana sölüyoda benimde yarın günüm var napcam bilmiyom

merhaba kızlaar, nasılsınız??

oğlumu uyuttum size bir bakayım dedim... bugün yediklerimi paylaşayım hemen..
sabah: menemen, 1 dilim ekmek, beyaz peynir, zeytin
öğle: 1 dilim börek, salata, 1 ince dilim tiramisu ( biliyorum bunlar diyet yemeği değil ama arkadaşlara gittik geri çeviremedim)
akşam: 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna

akşam da arkadaşlardan dönüşte annemlere uğradık çok acıkmıştık, onlar da yemeklerini erken yemişler hemen hızlıca eşime oğluma makarna yaptım, geç vakit acıkmayayım diye onlara eşlik ettim maalesef.. :KK53::KK53:

sabah 2 dilim ekme 2 dilim salam peynir
öğlen muz seftali
akşam menemen 2 kasık 2 dilim ekmek.
şimdide süt içiyom

Menümü yazemmm:KK37:

Sabah:

1 bardak form çayı,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
3-4 tane yulaflı bisküvi,
Azcık peynir

Öğlen:
Dürüm döner:KK17:
Ayran

Akşam:

Yarım dilim pasta
2 bardak kola,
1 bardak şarap:KK17:
1 şişe bira:KK17:

Şimcikkk:
1 bardak bitki çayı

öğlen yemek yemedim. ev temizlemektwn ve yemek yapmaktan çok yoruldum akşamda yarım kase ezogelin çorba içtim bu kadar........

Günaydın arkadaşlar. Gece sahura kalktım 2 adet haşlanmış yumurta, 1 kk peynir ve 5 bardak su içtim.Ama sabah inanılmaz bir mide ağrısıyla uğrandım orucumu bozmak zorunda kaldım :KK59: sabah 10 gibi kahvaltı ettim tekrar 2 dilim domates,salatalık,1 kk yarısı peynir yedim ve bir bardakta çay içtim :nazar:

kalorisiiz haftasonu diliyorum hepimiz için...

iyi geceler arkadaşalar

valla bugün kaçamak yaptım hemde ne

öglen gün vardı sarma dolma ne arasan abartmadan o ögün yedim

sabah yarım dilim çavdar 1 yumurta domates salata peynir

akşam 3 kaşık pilim çeyrek dilim karpuz

akşam ara 2 kuru kayısı

yarın inşallah kaldığım yerden devam

sabah 2 dilim ekme 2 dilim salam peynir
öğlen muz seftali
akşam menemen 2 kasık 2 dilim ekmek.
şimdide süt içiyom

canım iyi geceler

menüne mutlaka ara ögün eklemeyi unutma ayrıca ana ögünleri sadece meyve yapman seni sorlayabilir. meyveleri bence ara ögünlere koy derim.

Bugün ben yine kaçamak yaptım hiç yememem gereken şeyleri abarta abarta yedim sonuç mu akşam mide bulantısı ve k..tum... Benim bünye az yemeye alışmış fazlasını kabul etmiyor galiba...
Neyse sabah kahvaltıda misafirlerim vardı ama dikkat etmeye çalıştım kızartma kaşar peyniri gibi fazla kalorili şeyleri asla yemedim
öğle daha doğrusu 16 gibi pikniğe gittik hiç ekmek yemedim ama ama ama sucuk ve tavuk ızgara yedim:84:
Sonra eşimin bi arkadaşı çaya çağırdı 2 tane kurabiye yedim:84:
Sonra bi arkadaş daha çaya çağırdı orada da 2 tane un kurabiyesi yedim:84:
Anlayacağınız abarttım... Bugün inşallah oruç olacağım akşamada dikkat etmeye çalışacam çünkü bugün evlilik yıldönümümüz akşam çeşit çeşit yemekler falan yapacam

Selam kızzlarrr.
Nasılsınız bakalım?
Yasemincim uzun uzun güzel birlikteliklere... Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

Sezilmel senin mi kızın hastaydı nasıl oldu?

Dün ki menümü yazayım ben:KK42:
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık

Öğlen:
1 tane ananaslı activia

Ara:
8-10 tane çubuk kraker

Akşam:
Hamsi tava
Mevsim salata
4-5 tane mantar

2 bardak şekersiz çay
1 bardak form çayı

herkese günaydın..
mywish kızım iyi cok sükür saolasın..yanlız alkollü içeçekler kalorilidir birde 2 bardak kola :KK20:
puhahaha sana diyen ben dün neler yedim hiç yazmayım :18:
bugün kendime ceza az yicem ekmek yok .. aslında lapa diyeti yapmak istedim ama hafta içi duruma bakacam artık

tuna cım ben 3 öğün ana 3 öğün ara asla yiyemem yaa cocukla ben gündüz kendime özel yemek yapamıyorum yani birde öğlen yemek yeme alıskanlığım yok en fazla tost yapabilirim :)

yasemin sende bu hafta baya kaçamak yaptın heee :KK52:

HAYDİ BAKALIM HERKES ARTIK YEDİKLERİNİ YAZSIN BU HAFTA HEPİMİZ SIKI DİYETTEYİZ..KİMSE KAÇMASIN BOL PAYLASIM HEPİNİZDEN

günaydın kızlar.

dün kahvaltıda hatta yemekte misafirlerim vardı ama ben diyetimi hiiç bozmadım.

dün yediklerimi yazayım.

kahvaltı-öğlen
1dilim tam tahıllı ekmek
bol domates salatalık
1 bardak bitki çayı
1kk peynir ve 3tane zeytin

ara
1 tane elma

akşam
misafirlerim olmasına rağmen kendime özel yemek yaptım:KK53:
1 tavuk göğsü fırında, bol salata yoğurt

yatarken
süt

bu sabah yediklerimi yazayım

kahvaltı
1dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1bardak bitki çayı
bol domates salatalık maydanoz (hiç sevmem :26: aslında )
2 kk peynir

ara
armut

X