- 26 Haziran 2011
- 219
- 0
çok sevindim canım:) regl olmana da sevindim rahatlamışsındır:) ben de senin gibi evde otururarak kendimi saldım, gezip tozsam gam yemicem :) neyse artık olan oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
bende yediklerimi yazayım... gece 3te kalktım oruç tutacaktım...
1 kupa yeşil çay...
1 dilim ekmek...
yarım kk kadar peynir
1 tane közlenmiş kırmızı biber...
öğle 12 gibi eve geldim ve orucum gitmiş... yarım domates yarım salatalık yarım gözleme
akşam baya erken yedim saat 5 te
yarım biber dolması 3 tane sarma 1 kase cacık... baya çok yedim öffff ya...
ben de yediklerimi yazayım :)
sabah: 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 şeftali
ara: 1 dilim revani
akşam: kızarmış hamsi. ekmeksiz yedim ama çok yedim
biraz fazla olmuş gibi...
evet hiç diyet menüsüne benzemiyo:) gitmeye 4 günüm kaldı. kurban bayramında da eve gelemicem çünkü hemen 10 kasımda vizelerim başlıyo. bi 4 5 ay eve gelemicem. onun için annem sevdiğim şeyleri pişiriyo hep:) ben de kıramıyorum mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıyorum ama hep kalorili şeyler işte az yesem de:)
merhabalarrr..bende 70 79 kilo topiğinde kilo vermeye çalışıyorum kızlar..
burayada katılabilirmiyim acaba
olur tabi, hoşgeldin...
ağlamak istiyorum yaa kilo vereceğime almışım yaaa şoklardayım hala bugün kendime görev edindim diyetisyen arayışı içine girdim artık kendime ciddi anlamda çeki düzen vermem lazım kendi çabamla bişey yapamıyorum hemen su koyuyorum birilerinini bişeyin beni dürtmesi şart oldu benden havadisler bukadar.
ağlamak istiyorum yaa kilo vereceğime almışım yaaa şoklardayım hala bugün kendime görev edindim diyetisyen arayışı içine girdim artık kendime ciddi anlamda çeki düzen vermem lazım kendi çabamla bişey yapamıyorum hemen su koyuyorum birilerinini bişeyin beni dürtmesi şart oldu benden havadisler bukadar.
merhabalarrr..bende 70 79 kilo topiğinde kilo vermeye çalışıyorum kızlar..
burayada katılabilirmiyim acaba
hoşgeldin aramıza.... inşallah bir an önce kilocuklarından kurtulursun.......
sıra bugünkü yediklerime geleyim diyecem ama hala adam gibi bişey yemedim... şu ağrılar iştahımı bitirdi.. dün geceden beri kötüyüm sabah zorla okula gittim...
sabah kalkınca 3 kuru kayısı ve 1 litre su.........
biraz önce de küçük 1 tane yeşil elma...... bu kadar..........