Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok sevindim canım:) regl olmana da sevindim rahatlamışsındır:) ben de senin gibi evde otururarak kendimi saldım, gezip tozsam gam yemicem :) neyse artık olan oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

sağol canım benim... evet çok rahatladım ama bi de şu ağrılar olmasa...

tatil bitti ama hala takımda hareket yok, kızlar nerdesiniz???

öğle menüm: 1 kk haşlama balık
45 dk bisiklet: 250 kcal yaktım :)

bende yediklerimi yazayım... gece 3te kalktım oruç tutacaktım...
1 kupa yeşil çay...
1 dilim ekmek...
yarım kk kadar peynir
1 tane közlenmiş kırmızı biber...

öğle 12 gibi eve geldim ve orucum gitmiş... yarım domates yarım salatalık yarım gözleme

akşam baya erken yedim saat 5 te
yarım biber dolması 3 tane sarma 1 kase cacık... baya çok yedim öffff ya...

çok fazla değil bence...

ben de yediklerimi yazayım :)

sabah: 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 şeftali
ara: 1 dilim revani
akşam: kızarmış hamsi. ekmeksiz yedim ama çok yedim

biraz fazla olmuş gibi...

evet hiç diyet menüsüne benzemiyo:) gitmeye 4 günüm kaldı. kurban bayramında da eve gelemicem çünkü hemen 10 kasımda vizelerim başlıyo. bi 4 5 ay eve gelemicem. onun için annem sevdiğim şeyleri pişiriyo hep:) ben de kıramıyorum mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıyorum ama hep kalorili şeyler işte az yesem de:)

iyi bakalım :)
ara: muz, 2 erik
akşam menüm: 1.5 dolma, yoğurt, karpuz

merhabalarrr..bende 70 79 kilo topiğinde kilo vermeye çalışıyorum kızlar..
burayada katılabilirmiyim acaba

olur tabi, hoşgeldin...

hoşbulduk..
kilo macerama 78.4 le başladım bugün 75.8 çıktım daha önce 74 ü görmüştüm ama bayram girince araya verdiğim kiloyu aldım.. 3 hafta sonra okulum açılcak ozamana kadar birazda olsa incelmek istiyorum..

günaydınnnnnnnn
ay kızlar tatildi misafirlikti gezme tozmaydı çok şükür atlattık.....
ama ben gr gr kilo vermem rağmen bayramda saldım çayıra mevlam kayıra durumu söz konusu oldu
bugün itibariyle başladım yine.... sabah 1 bardak sıcak suya tarçın elma sirkesi bal limon karışımımı içtim...
birazdan salatalık domates azcık peynir kahvaltı yapacam....
öğlen kızımla alışverişe gidecez hediye almam lazım bir arkadaşa....
bizden haberler böyle....

slm kızlar ben geldim

bayramda acayip çook kaçırmışım yaa akşam basküle binmemle inmem bir oldu şoklara girdim resmen yaa

ağlamak istiyorum yaa kilo vereceğime almışım yaaa şoklardayım hala bugün kendime görev edindim diyetisyen arayışı içine girdim artık kendime ciddi anlamda çeki düzen vermem lazım kendi çabamla bişey yapamıyorum hemen su koyuyorum birilerinini bişeyin beni dürtmesi şart oldu benden havadisler bukadar.

üzülme canım çoğu kişi aynı durumda bende onlardan biriyim.bayramda dur diyemedim kendime yedikçe yedim ama dün gerçkten sıkı bir diyete başladım ve onu devam ettriyorum..

ben de 2 haftaya kadar diyetisyene gitmeyi planlıyorum :)

az yemeye alıştım ama kendimi gıdasız bırakmaktan korkuyorum. güçsüz düşmek istemiyorum. yavaş kilo veriyim ama sağlıklı olayım istiyorum :) zaten şunun şurasında 5 6 kilo kalmış:)

sıra bugünkü yediklerime geleyim diyecem ama hala adam gibi bişey yemedim... şu ağrılar iştahımı bitirdi.. dün geceden beri kötüyüm sabah zorla okula gittim...

sabah kalkınca 3 kuru kayısı ve 1 litre su.........

biraz önce de küçük 1 tane yeşil elma...... bu kadar..........

bir şey yememişsin yani canım bende yazayım yediklerimi geç kalktım sabah ve öğle karışık oldu..
11.30 gibi kalktım kalktığımda ballı limonlu ılıksuyumu içtim..
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kkdan az peynir
2 zeytin
biraz salça
kurabiye vardı birde çok az ucundan kopardım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…