uzun bir aradan sonra herkese selam..nasıl giidyo diyetlerr
mrhb kızlarrrr... okuldan geldim öööööööfff
çok sıkıcı ya şu seminer belası... saat 9-12 arası ama saat 9.30 10 gibi geliyor millet sonra saatlerce oturuyoruz hiç bişey yapmadan hatta dışarda oturduğumuz için donuyoruz... sonra 11.30 da geri gel... işkence gibi ekderste vermesinler ya okullar açılınca çocuklarla başlasak daha iyi...
bu arada okuldan bi arkadaş yeni geldi tatilden ve bana ilk dediği şey ne günaydın ne mrhb... ya tüm ilçe seni konuşuyor çok zayıflamışsın...... güler misin ağlar mısın ya... milletin işi gücü yok benim kilolarla uğraşıyor işin komik tarafı beni tanımayan muhabbetimin olmadı kişiler... çok da kilo versem.....neyse sinirlenmeyecem....
bu günkü yediklerime geleyim... sabah 8de kalktım 1 bardak limonlu ılık su içtim sonra 4 kuru kayısı ve 1 lt su...
şimdi yeşil çay içiyorum....
böyle iyi bişey için konuşacaklarsa konuşsunlar ne güzel
mrhb kızlarrrr... okuldan geldim öööööööfff
çok sıkıcı ya şu seminer belası... saat 9-12 arası ama saat 9.30 10 gibi geliyor millet sonra saatlerce oturuyoruz hiç bişey yapmadan hatta dışarda oturduğumuz için donuyoruz... sonra 11.30 da geri gel... işkence gibi ekderste vermesinler ya okullar açılınca çocuklarla başlasak daha iyi...
bu arada okuldan bi arkadaş yeni geldi tatilden ve bana ilk dediği şey ne günaydın ne mrhb... ya tüm ilçe seni konuşuyor çok zayıflamışsın...... güler misin ağlar mısın ya... milletin işi gücü yok benim kilolarla uğraşıyor işin komik tarafı beni tanımayan muhabbetimin olmadı kişiler... çok da kilo versem.....neyse sinirlenmeyecem....
bu günkü yediklerime geleyim... sabah 8de kalktım 1 bardak limonlu ılık su içtim sonra 4 kuru kayısı ve 1 lt su...
şimdi yeşil çay içiyorum....
boşver canım konuşşsunlar hiç kafana takma sen.. benim arkamdanda çok konuşmuşlardı geçen yaz 10 kilo vermiştim ozaman demedikleri kalmadı konuşanlar şimdi zayıflamaya çalışıyor
leslie 2 mil yaptım 32 dk.lık... öldüm resmen ya... 5 mil yapanlara soruyorum kaç dk sürüyor ve nasıl yapabiliyorsunuz.........
hadi ya.... bende boş vermeye çalışıyorum o kadar komik geliyor ki....
akşam yemeğim 1 tane yeşil elma ve 1 çay bardağı süt ve 1 ç bardağı mısır gevreği yedim saat 19.00 da
bende 5 millik videosu var. 1 saat 10 dakika sürüyo toplamda. bi mil yaklaşık 13 dakika. ben her milden sonra 10 dakika kadar dinleniyorum:) 2 saati geçiyo hepsini bitirmem:)
bugün yediklerimi de yazıvereyim :)
sabah: yağsız omlet
öğle: 2 salaatalık
akşam: 3 tane içli köfte. haşlanmış versiyonundan yedim ama:) yanında da bol bol salata yedim, her zamanki gibi yağsız:)
sonra da apartman toplantısına gittim babamlaorda da 2 çay içtim ikişer şekerli
spor yapmadım yine :95:
1 saat on dk mıneyse ben 2 mille devam edeyim şimdilik sonrası bakarız hafta da bikaç günde yürüyüş bandında yürürüm.. bide bişey soracam kızlar. yürüyüş bandının gösterge blümünde kaç km yürüdüğüm kaç dk kaç kalori kalp atışları falan yazıyor.. şimdi ben bazen 2.5 bazen 3 yada 5 km yürüyorum üzerimde sahuna eşofmanlarla... mesela 2.5 km lik yolu 30 dk yürüyorum ve yaktığım kaloriyi taş çatlasın 75-80 kalori gösteriyor... internette araştırıyorum bazı forumlarda adam 1 saat yürüdüm 1000 kalori yaktım diyo... ben de mi sorun var yoksa öyle diyenler mi abartmış.. servis geldiğinde görevliye bi tane 0 eksik olabilir mi demiştim bana hayır demişti... bu arada yürürken 4.5 km hızla başlayıp 6 km hıza kadar çıkıyorum zaten koşmuyorum... dakikada 4.5km hızda 120 adım atıyorun en az... yürüyüş bandı kullananlar beni aydınlatırsa sevinecem....:44:
bi ara spor salonuna gitmiştim. ben de koşu bandında yaktığım kaloriyi görünce dehşete düşmüştümepeyce bi yürüdüm sadece 50 kalori yakabilmiştim. sonra eve gittim, bi paket çikolatanın kaç kalori olduğuna bakayım dedim. 500 küsürdü benim spor salonu hayatım çok uzun soluklu olmadı ama ondan sonra epeyce bi süre bişey yerken ben bu yediğimi yakmaya çalışsam akşama kadar koşsam bile eritemem diye düşünüyodum sonra yemiyodum ama etkisi kısa sürdü yine aynı tas aynı hamam
aynı şey bende de olmuştu... hala da devam ediyor yürüyüş bandını nisan ayında almıştım ilk ay o kadar hevesliydim ki hergün en az 5 km yürüyodum kalorinin az yandığını görünce daha da hırslanıyordum... tabi bi ay sürdü şimdi haftada 2-3 kez yürümeyi düşünüyorun yürürken zaten çok sıkılıyorum.. aslındatatilden önce yine seminer döneminde okula yürüyerek gidiyordum ama burası doğu ve güneş burada insanı fena karartıyor hiç bir güneş kremi korumuyor açık tenli olunca kararmak biraz kötü oluyor... tabi bide anayol üzeri yürüdüğümüz için giden 3 katlı ve içi koyun dolu kamyonlarda yaydığı kokularla midemizi alt üst ediyor... ben mecburen yürüyüş bandında yürümek zorundayım ve leslie bi kaç mil yapmalıyım...
evde yürümek daha güzel bence, terlil terli durmuyosun çünkü yürüdükten sonra:) akşam dizi izlerken yürüsen, belki o zaman sıkılmazsın:) ben de hep bi koşu bandım olsun istemişimdir:) artık okulum bitince kendim alırım