Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

böyle iyi bişey için konuşacaklarsa konuşsunlar ne güzel

Selam kızlarr..
Nasılsınız? İyisinizdir inş...
Ben hastalıkla boğuşuyorum.
Doğru düzgün bi menüm olsa paylaşcam da bu aralar dengesiz yiyorum.
Cuma bakalım ibre neyi göstercek

selam,

bugünkü menüm:

sabah: 2 zeytin, 1/2 bardak süt, yarımkk peynir
öğlen: 1 muz, 1 yovita
ara: 1 elma
aralarda biraz çubuk kraker

kızım rahat vermedi bugün de sporumu yapamadım ((((((((((

böyle iyi bişey için konuşacaklarsa konuşsunlar ne güzel

orası öyle canım ama tanımadığım bilmediğim insanların benim hakkımda yorum yapmaları daha doğrusu dedikodumu yapmaları pek hoşuma gitmiyor...

yediklerim....

saat 13 gibi kahvaltı yaptım...
2 minik dilim börek 2 lokma ekmek...
1 tane közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan...
yarım kk kadar peynir...
yarım domates...

sonra arkadaşa gittim 1fincan türk kahvesi ve 1 tane kurabiye:84:
yine çok yedim :84: cuma kesin fazla çıkacam..:84:

leslie 2 mil yaptım 32 dk.lık... öldüm resmen ya... 5 mil yapanlara soruyorum kaç dk sürüyor ve nasıl yapabiliyorsunuz.........

boşver canım konuşşsunlar hiç kafana takma sen.. benim arkamdanda çok konuşmuşlardı geçen yaz 10 kilo vermiştim ozaman demedikleri kalmadı konuşanlar şimdi zayıflamaya çalışıyor

boşver canım konuşşsunlar hiç kafana takma sen.. benim arkamdanda çok konuşmuşlardı geçen yaz 10 kilo vermiştim ozaman demedikleri kalmadı konuşanlar şimdi zayıflamaya çalışıyor

hadi ya.... bende boş vermeye çalışıyorum o kadar komik geliyor ki....
akşam yemeğim 1 tane yeşil elma ve 1 çay bardağı süt ve 1 ç bardağı mısır gevreği yedim saat 19.00 da

leslie 2 mil yaptım 32 dk.lık... öldüm resmen ya... 5 mil yapanlara soruyorum kaç dk sürüyor ve nasıl yapabiliyorsunuz.........

bende 5 millik videosu var. 1 saat 10 dakika sürüyo toplamda. bi mil yaklaşık 13 dakika. ben her milden sonra 10 dakika kadar dinleniyorum:) 2 saati geçiyo hepsini bitirmem:)

bugün yediklerimi de yazıvereyim :)

sabah: yağsız omlet
öğle: 2 salaatalık
akşam: 3 tane içli köfte. haşlanmış versiyonundan yedim ama:) yanında da bol bol salata yedim, her zamanki gibi yağsız:)

sonra da apartman toplantısına gittim babamla orda da 2 çay içtim ikişer şekerli

spor yapmadım yine :95:

hadi ya.... bende boş vermeye çalışıyorum o kadar komik geliyor ki....
akşam yemeğim 1 tane yeşil elma ve 1 çay bardağı süt ve 1 ç bardağı mısır gevreği yedim saat 19.00 da

evet canım gerçekten çok komikler çekemiyorlar çünkü biz kilo veriyoruz inceliyoruz onlar hala öyle kalıyorlar yapcakları tek şeyde arkamızdan konuşmaları..

benimde akşam yemeğim
1 tane tavuk hamburger köftesi hazır
2 kaşık makarna yağsız çok azda ketçap sıktım
birde yoğurt
yemekten sonra gezmeye gittik tabiki ikram oldu
1 dilim kek 1 kurabiye yedim1 bardakta çay

gelince limonlu yeşilçayımı içtim birazdanda form çayımı iççem elma kromlu

1 saat on dk mı neyse ben 2 mille devam edeyim şimdilik sonrası bakarız hafta da bikaç günde yürüyüş bandında yürürüm.. bide bişey soracam kızlar. yürüyüş bandının gösterge blümünde kaç km yürüdüğüm kaç dk kaç kalori kalp atışları falan yazıyor.. şimdi ben bazen 2.5 bazen 3 yada 5 km yürüyorum üzerimde sahuna eşofmanlarla... mesela 2.5 km lik yolu 30 dk yürüyorum ve yaktığım kaloriyi taş çatlasın 75-80 kalori gösteriyor... internette araştırıyorum bazı forumlarda adam 1 saat yürüdüm 1000 kalori yaktım diyo... ben de mi sorun var yoksa öyle diyenler mi abartmış.. servis geldiğinde görevliye bi tane 0 eksik olabilir mi demiştim bana hayır demişti... bu arada yürürken 4.5 km hızla başlayıp 6 km hıza kadar çıkıyorum zaten koşmuyorum... dakikada 4.5km hızda 120 adım atıyorun en az... yürüyüş bandı kullananlar beni aydınlatırsa sevinecem....:44:

bi ara spor salonuna gitmiştim. ben de koşu bandında yaktığım kaloriyi görünce dehşete düşmüştüm epeyce bi yürüdüm sadece 50 kalori yakabilmiştim. sonra eve gittim, bi paket çikolatanın kaç kalori olduğuna bakayım dedim. 500 küsürdü benim spor salonu hayatım çok uzun soluklu olmadı ama ondan sonra epeyce bi süre bişey yerken ben bu yediğimi yakmaya çalışsam akşama kadar koşsam bile eritemem diye düşünüyodum sonra yemiyodum ama etkisi kısa sürdü yine aynı tas aynı hamam

aynı şey bende de olmuştu... hala da devam ediyor yürüyüş bandını nisan ayında almıştım ilk ay o kadar hevesliydim ki hergün en az 5 km yürüyodum kalorinin az yandığını görünce daha da hırslanıyordum... tabi bi ay sürdü şimdi haftada 2-3 kez yürümeyi düşünüyorun yürürken zaten çok sıkılıyorum.. aslındatatilden önce yine seminer döneminde okula yürüyerek gidiyordum ama burası doğu ve güneş burada insanı fena karartıyor hiç bir güneş kremi korumuyor açık tenli olunca kararmak biraz kötü oluyor... tabi bide anayol üzeri yürüdüğümüz için giden 3 katlı ve içi koyun dolu kamyonlarda yaydığı kokularla midemizi alt üst ediyor... ben mecburen yürüyüş bandında yürümek zorundayım ve leslie bi kaç mil yapmalıyım...

günaydın....sabah her zamanki limonlu sirkeli tarçınlı elmalı sıcak suyumu içtim....
birazdan kahvaltı yapacam hazırladım...karpuz peynir zeytin yiyecem 2 dilim ekmekle...

evde yürümek daha güzel bence, terlil terli durmuyosun çünkü yürüdükten sonra:) akşam dizi izlerken yürüsen, belki o zaman sıkılmazsın:) ben de hep bi koşu bandım olsun istemişimdir:) artık okulum bitince kendim alırım

keşke onu yapabilsem evim çok küçük 2+1 70 metrekare toki evleri... sözde eşya az aldık ama her taraf eşya dolu... koşu bandım yatak odamda yatağımla bitişik ve duvara bakıyor başka koyabileceğimiz hiç bi yer yok... bilgisayardan film açıp izliyorum yürürken o bile sıkıyor...

bende senin gibi çok hevesliydim koşu bandım olsun diye... sağolsun eşim doğumgünü hediyesi olarak aldı... ilk başlarda çok hevesli oluyor insan ama sonra hevesi kaçıyor... herkese tavsiyede ederim çok kullanışlı elektrikte fazla yakmıyor bence

merhaba,

haftabaşından beri acayip bir yoğunluk var, evde de geç yatıyorum çünkü oğlum diş çıkarıyor ve ateşleniyor... gece birçok kez uyanıyor, inşallah çabuk atlatırız..
dün yediklerim

sabah: tam buğday ekmek, domates, peynir, salatalık, zeytin ezmesi
öğle: 1 tabak mantı (biliyorum bu olmadı ama ofisce gittik yemeğe ve başka seçenek yoktu)
akşam: mantarlı tavuk, salata, yoğurt

selam,

sabah: 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım bardak süt
öğle: 1 muz, biraz ceviz, yovita

tekrar merhaba:) bu zamana kadar yediklerimi yaziym bende

sabah: 1 tane salatalık
öğle: 1 tanecik biber dolması

gidip akşam yemeğimi de yedim :)

1 kepçe taze fasülye, 2 yemek kaşığı kadar yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…