Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yaa araya 2 hafta mı giricek yani. ben salarım kendimi

aynen tata.cım bende sallarım hatta salladım bile... sahurda dayanamayıp sucuklu yumurta yedim.. 4-5 parça:84: her zaman 1 dilim ekmek yerdim ama 3 dilim yedim:84: sonra 2 çay kaşığı reçel yedim:84: sonra 2-3 çatal krem peynir:84: biri bana dddduuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr desin...

ohh afiyet olsun:) bi kaçamaktan bişeycik olmaz:)

bugün baklava yicem ben de:) kuzenimin ataması yapıldı, teyzem onun için açmış. yemesem olmaz şimdi

ohh afiyet olsun:) bi kaçamaktan bişeycik olmaz:)

bugün baklava yicem ben de:) kuzenimin ataması yapıldı, teyzem onun için açmış. yemesem olmaz şimdi

afiyet olsun canım ayrıca hayırlı olsun geçen ki öğretmen atamasında mı ataması oldu,? inşallah güzel bi yere ataması yapılmıştır...
ben de hala sahurun acısı vardı kendime çok kızdım ve 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm tam 5 km en azından yediklerimin birazı gitmiştir diye düşünüyorum

evet canım kuzenim öğretmen. 3 yıldır bekliyodu. şırnak idile çıktı tayini. biraz korkuyo ama yapıcak bişey yok herkes gidiyo.

oo maşallah iyi yürümüşsün:)

tamam canım ben ilgilenirim merak etme sen, iyi tatiller sana...

evet canım kuzenim öğretmen. 3 yıldır bekliyodu. şırnak idile çıktı tayini. biraz korkuyo ama yapıcak bişey yok herkes gidiyo.

oo maşallah iyi yürümüşsün:)

tekrar hayırlı olsun Allah yardımcısı olsun doğuda yaşayan biri olarak... moralini bozmak gibi olmasın ama biraz zor buralar hele de son zamanlarda... neyse hayırlısıyla memleketinden bi kısmet çıkar 1yıl sonra eş durumundan gider inşallah...
çok şükür ya o sucuklu yumurtayı eritmem lazımdı...

biz de hemen gitmek üzere olan birini bul diyoruz:) senelerce diyarbakırda yaşadık biz. gayet de mutluyduk. ama çok o taraflara gidememiştik korkudan. siirtle bingölden öteye gidememiştik:) onun için çok bilmiyoruz o tarafları. mardin olmasını çok istedik kuzenim için. ama en yüksek yapanlar gitmiş mardine:) siz nerde yaşıyosunuz orda

bugün yediklerm

kahvaltıdan önce 3 incir
sabah: 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 kase yoğurt
ara: 1 şeftali
akşam: bi küçük boy pizzanın yarısı

bende bingöldeyim... daha doğrusu ilçesindeyiz... daha önce vandaydım yani bekarken 2 yıl vanın çooookkkk ücra bir ilçesinde çalıştım sonra eşimle tanıştım evlendik buraya geldim... eşimde okul müdürü malesef:84: ne şubat tatili ne yaz tatili yılda sadece 20 gün:84: tayin de isteyemiyoruz daha doğrusu çıkmıyor hizmet puanımız az:84: akrabana söyle sakın sınıf öğretmeniyle evlenmesinnnnn yoksa tayini çıkmaz...

iftar menüm...

3 bardak su...
1 kupa yeşil çay...
yarım kase çorba...
1 kaşık pilav...
yarım alabalık..
2 kaşık mantı...
ve bol salata

yine yemeğe davetliydik ondan çok yedim...

daha sonra çooookkkk ince bi dilim pasta...
1 tane badem 5 tane şekerli leblebi...
biraz üzüm... biraz şeftali... biraz elma....

yarın yine tabana kuvvet 5km... çok yiyen midenin cezasını ayaklar çeker

ayy üzüldüm canım ya. peki daha yaklaşık kaç sene orda çalışmanız gerekiyo hizmet puanınızın yeteri kadar artması için. kuzenim asker polis de istemiyo sürekli tayinleri çıkıyo göçebe yaşıyolar diye. artık ne bulcaksa orda biz de çok merak ediyoruz:)

biz diyarbakırdayken bingöle kaplıcalara gelirdik. merkeze yakın bi otel vardı binkap otel diye. hep orda kalırdık:) oranın sıcak su havuzunu hiç unutamıyorum :)

bizde alışmaya çalışıyoruz daha doğrusu ben.. eşim 4 yıldır burda... memlekete tayin isteyemiyoruz (eşimle benim ailem aynı yerde yaşıyor) çünkü hizmet puanı 350-400 en az... benim 70 eşimin 100 puanı var... yakın iller de en kötü 200 gibi... 1 yılda ben 22 eşim 26 hizmet puanı alıyor... gerisini sen hesapla... en az bi 5 yıl burdayız...

ılıcalar bize çok yakın... bipkap.a ben gitmedim ama eşim çok sık gider arkadaşlarıyla ben birazcık hassasım çabuk mikrp kapıyrum onun için gitmiyorum...
polis olabilir çünkü arkadaşım polisle evli 3. yılı burda yaşıyor ve yazın denizliye memleketine tayin isteyecek... eşi 4-5 yıllık polis.. denizliden de eşi emekli lacak.... polis çok rahat olur... esker bende tavsiye etmem... tabi meslektaş oldu mu daha iyi olur... tatilin herşeyin ortak oluyor tabi okul müdürü falan değilse... evlenecekse branş öğretmeni en iyisi tayini çabuk çıkıyor... ingilizce... anaokulu... türkçe... ilköğretim matematik...

baya yazmışım... sabahtan beri ev temizliyorum... canım çıktı bide orucum... tüm camları sildim... tüm perdeler yıkandı... ev tamamen temizlendi... bi wc ve banyo kaldı iftardan sonra temizliğe devam inşallah... temizlikten yürüyemedim ama 5 saat hiç oturmadan temizlik yaptım..

umarım daha önce gidebilirsiniz bi şekilde:)

temizlikten güzel spor mu var ya her tarafını çalıştırıyo:) biz de anne kız temizlik yaptık bugün 4 saatte bitirdik. erkek doğmak varmış :)

bugün yediklerimmm :125:

sabah: 4 incir
öğle: 1 kase kadar az yağlı menemen ve 1 dilim ekmek
akşam: 1 kase cacık, 3 biber dolması, bikaç yaprak sarma :78:

benim diyetim diyetlikten çıktı spor da yapmıyorum 1 haftadır. acilen gaza gelmem gerekiyo benim :84:

canım benim sadece ikimiz varız biliyosun... birbirimizi gaza getirelim ve kurtulalım şu fazlalıklardan... gün boyu ne güzel çok bişey yememişsin akşam da aslında çok değil... yediklerini öğle ysen bence sorun olmazdı... neyse yarından itibaren sıkıca başlıyoruz tamam mı... ben kafamda bi plan yaptım... anlatayım da sana gaza gel tamam mı...

sabah normal bi kahvaltı... öğle az bi yemek... akşamda nesfit yemeyi düşünüyorum... aralarda da meyve...
evde artık sahuna eşfmanla durmayı düşünüyorum hatta dayanabilirsem gece bile... hergün 3 km yürüyüş yapacam... tabi koca bi inşallah diyorum...

iftar menümüde yazayım...

yarım lt su...
1 kupa yeşil çay...
yarım kase çorba...
2 kaşık bulgur pilavı...
3 kaşık fırında patates
2 kk kadar da fırında tavuk...
bol salata...
yarım lt daha su...

tamam o zaman yarın yeni bi başlangıç olsun:) ben de uyayım sana. ayrıca her gün 5 mil yapmaya devam edeyim:)

tamam o zaman yarın yeni bi başlangıç olsun:) ben de uyayım sana. ayrıca her gün 5 mil yapmaya devam edeyim:)

tamam tatacım yarın yepyeni bi başlangıç yapıyoruz...heeeeeytttt bbbbbbeeeeeeeeeeeeeeee kim tutar bizi......... kadın dayanışmasına bayılıyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…