- 26 Haziran 2011
- 219
- 0
hoşbuldukkk.. inşallah inşallahhh ya çok istiyorum 3 hafta sonra okulum açılcak o zamana kadar birazda olsun incelmek istiyorum
hoşbuldukkk.. inşallah inşallahhh ya çok istiyorum 3 hafta sonra okulum açılcak o zamana kadar birazda olsun incelmek istiyorum
ben de okul açılana kadadr gözle görülür bi şekilde zayıfllamak istiyodum ama araya bayram girince hızım kesildi:) bizim dersler 12sinde başlıyo malesef. çok zamanım kalmadı:) yeni hedef kurban bayramı:)
canım bence gözle görülür şekilde zayıfladığını düşünüyorum 64 le başlamıştın enson 60 küsurdun o kadar kilo farkedilmez mi.....
evet öğrenciyim.. bende bayramdan önceki hafta 74 ü gördüm pazartesi 75i gördüm bakalım 3hafta içinde 70 e inebilir miyim bilmiyorum ama insem süper olur..inşallah canım öğrencisin galiba... bende 10. takıma girerken hedefim 5 eylüle kadar zayıflayıp giyemediğim kıyafetimle okula gitmekti... çok şükür dediğimi yapabildim... 72 kiloyla başladım bayram sabahı 67 küsuru bile görmüştüm ama bayram sonrası 68.3tüm ama yinede çok mutluydum.. zaten okula gittiğimde de herkes zayıfladığımı söylemişti... onun için darısı başına inşallah...
bayram kimseye yaramamışben de okul açılana kadadr gözle görülür bi şekilde zayıfllamak istiyodum ama araya bayram girince hızım kesildi:) bizim dersler 12sinde başlıyo malesef. çok zamanım kalmadı:) yeni hedef kurban bayramı:)
evet öğrenciyim.. bende bayramdan önceki hafta 74 ü gördüm pazartesi 75i gördüm bakalım 3hafta içinde 70 e inebilir miyim bilmiyorum ama insem süper olur..
banada bayramda ramazan yaramış kilo vermişşsin dediler akrabalar ama bakalım okula kadar birşey fark edilcek mi.. birde normalde 42 beden giyiyorum geçende 40 beden denedim üstüme oldu düğmesi falan zorlada olsa kapandı ama sıktı tabi.. hedefim okul açılana kadar 40 bedenin içinede girmek
bayram kimseye yaramamışbayramda neler yedim ya sanki açlıktan çıkmış gibi senin az birşey kalmış canım verirsin inşallah benim bir 10 kilom daha var birde yurtta kalıyorum orda napıcam hiç bilmiyorum :18:
ben de yurtta kalıyodum ama bu sene eve çıkıcam canım. yurt gerçekten çok kilo aldırıyo. yemekleri beğenmedikçe makarnaya pilava ekmeğe yükleniyoduk. yurda biraz erken gelmişsem yemeğe kadar dayanamıyosam bisküvi ya da hazır kurabiye yiyodum hep. başka alternatif yok çünkü. halbuki bi kase çorba içme imkanım olsa ya da salata olsa gözüm başka hiçbişeyi görmezdi:)
bi de akşam kızlarla dizi izleme merasimleri var tabi:) herkes bişeyler ikram eder, yemezsen ısrar ederler:)
neyse ki bu sene eve çıkıyorum. bakalım bu sene nasıl olcak:)
bu günkü yediklerim......
2 kase yayla çorbası:84:
4 tane yaprak sarması.....
1 lokma ekmek...
1 tane şeker ve birazcık abur cubur:84:
kapanışı yaptım inşallah artık bişey yemeyecem...
selam,
bugün spor yapamadım ama dietim iyi gidiyo :)
herkese selam kızlar..
bi bakayım dedim herkesler nasıl..diyet nasıl gidiyor..
ben uzun süredür tartılmadım cünkülüm tartı yok :)
tatildeyiz ama kızım ve eşim hasta oldu böhühühü eve dönmek isiyorum