Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkese iyi bayramlar
tata ve yasemincim sizi tebrik ediyorum tekrar ben artıkk yola cıkıyorum hepiniziiii tek tek tek öptüm

herkese mutlu güzel bayramlar... ancak gelebildim eve... sözde memlekette olmadığımız için sessiz sakin geçer diye düşünürken tam tersi oldu...

yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...gittiğim yerlerde tatlı çikolataa ve gazlı içecek meyvesuyu asla içmedim... tek içtiğim su ve şekersiz çay...

kalkınca 1 bardak su ve 3 kuru kayısı ve tekrar su...
kahvaltı 2 kaşık az yağlı menemen 1 dilim ekmek yarım kk kadar beyaz peynir ve 1 halkacık sade sucuk...
1 tane şekerpare...
1 tane sigara böreği ama fırında pişmiş çoookkkk az yağlı...
akşam da 2 kaşık ıspanaklı yumurta 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık bulgur pilavı... bi dilim karpuz bu kadar

kahvaltıda 3 incir ve 1 salatalık yedim.
öğle bi kase kadar bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt
akşam da gözleme yedim 2 tane.

aralarda 3 tane bayram çikolatası, 1 bardak kola, 2 dilim baklava :kk77:

dün yediklerim:

sabah: 1 dilim börek, 1 salatalık
öğle: 1 tabak fasülye kavurması, avuç içi kadar mısır ekmeği

akşam bişey yemedim:) yalnız arada 2 dilim baklava yedim yine:)

bende yediklerimi yazayım bu gün çok geç kalktım saat 3 gibi kahvaltı yaptım...
1 dilim ekmek...
yarım kk kadar peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı ahududu reçeli..
1 tane közlenmiş kırmızı biber...

1 dilim börek 1 tane baklava 1 tane şekerpare...

akşamda bişey yemeyecezzzz..

dün yediklerimi yazmıyorum yemek fazla yemedim ama şeker çikolatada haddimi aştım...
regl dönemim geldiği için olsa gerek iştahım çookkk açık...

bu arada dün 2.5 km yürüdüm...

bugün de çok yedim...

sabah: 2 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost
öğle: 1 tabak dolusu kıymalı makarna.
akşam bişey yemedim. gün içinde 2 tane lokmalık çikolatalardan yedim. 2 dilim de baklava :84:

bugün de çok yedim...

sabah: 2 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost
öğle: 1 tabak dolusu kıymalı makarna.
akşam bişey yemedim. gün içinde 2 tane lokmalık çikolatalardan yedim. 2 dilim de baklava :84:

sıkma canını daha sonra toparlarızzzz şu tatil bi bitsin inşallah daha çok dikkat ederiz.

sıkma canını daha sonra toparlarızzzz şu tatil bi bitsin inşallah daha çok dikkat ederiz.

gitmeme tam bi hafta kaldı. onun için annem yedirdikçe yediriyo:)

hem kilo aldım diye demediğini bırakmıyo hem de her gün diyet olurmuymuş anne yemeği yemeden mi gidiceksin diyo:)

her gidip gelmem zaten ayrı bi olay. azıcık kilo versem üzülüyo bitanecik kızım oralarda aç kalmış diye:) demediğini bırakmıyo neden kendini aç bıraktın diyo.

döndüğümde kilo almışsam bu sefer de sen yine mi kilo aldın, ben 2 çocuk doğurdum kaç yaşına geldim hala senden daha zayıfım hiç utanmıyo musun diyo:) bi türlü yaranamadım :KK60:

kızlarr dönün artık tatildenn. deli gibi kendi kendime konuşuyorum burda :KK60:

hala kimsecikler yok :KK43:

evet hala kimsecikler yok... bende baya boşladım... ramazanda ne kadar çok dikkat ederdim..:84:

kaç gündür baya salladım yarın okula gidecem ama korkuyorum gerçi arkadaşlardan bazıları geldi akşam beni gören aaa zayıflamışsın diyor... yarın inşallah oruç tutacam bide üstüne hala regl olmadım hamile de değilim onada moralim bozuk oooooooooooofffffffffffffffffff herşey mii üst üste gelir.........

merhaba kızlaaar..
hepinizin geçmiş bayramınızı kutlarım..
hadi artık motive olalım, bayram da bitti.. cumaya kadar çok dikkat edip aldığımız kiloları vermemiz lazımm... takım kaptan yardımcısı olarak benim bunu söylemem pek doğru değil belki ama açıkça söylemek gerekirse bayramda diyet falan kalmadı.. oğlumun peşinde koştururken, onu gezdirirken ne bulduysak onu yedim... gerçi buna rağmen cumartesi sabahı 300 gr vermiş görmüştüm kendimi.. ama bu sabah tartıldığımda bir gördüm ki cumartesiden bu yana 700 gr almışım.. :18::18::18: acil eylem planı lazım...

Günaydın kızlar

süper bir tatilden sonra merhaba acayip iyi geldi bu tatil tabi diyet miyet kalmadı ama olsun bundan sonrası için dikkat etmeye başlamam lazım hatta şart yani. Nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

mrhb kızlar sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun.... sizler ne güzel tatil yaparak diyeti bozdunuz... bende evde olduğum halde saldım kendimi gerçi kilom aynı regl günümde olmama rağmen...

yine de mutluyum çünkü bugün okula gittim ve gören her arkadaş yüzün küçülmüş nasıl zayıflamışsın falan dedi baya sevindim... hatta evlenmeden önce üzerime olan malesef aldığım kilolardan dolayı düğmelerini kapatamadığım kıyafetimi giydim :KK66: neyse geriye 10 kilom var ortalama inşallah onlardan da kurtulurummmmmmmm.......

mrhb kızlar sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun.... sizler ne güzel tatil yaparak diyeti bozdunuz... bende evde olduğum halde saldım kendimi gerçi kilom aynı regl günümde olmama rağmen...

yine de mutluyum çünkü bugün okula gittim ve gören her arkadaş yüzün küçülmüş nasıl zayıflamışsın falan dedi baya sevindim... hatta evlenmeden önce üzerime olan malesef aldığım kilolardan dolayı düğmelerini kapatamadığım kıyafetimi giydim :KK66: neyse geriye 10 kilom var ortalama inşallah onlardan da kurtulurummmmmmmm.......

çok sevindim canım:) regl olmana da sevindim rahatlamışsındır:) ben de senin gibi evde otururarak kendimi saldım, gezip tozsam gam yemicem :) neyse artık olan oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

selam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlarım. bende de diet falan kalmadı, hatta çoook artmışım :KK43: bugün dietime başladım...
sabah: 3 zeytin, 1 bardak süt, 1.5 dilim ekmek

X