Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşbuldukkk.. inşallah inşallahhh ya çok istiyorum 3 hafta sonra okulum açılcak o zamana kadar birazda olsun incelmek istiyorum

inşallah canım öğrencisin galiba... bende 10. takıma girerken hedefim 5 eylüle kadar zayıflayıp giyemediğim kıyafetimle okula gitmekti... çok şükür dediğimi yapabildim... 72 kiloyla başladım bayram sabahı 67 küsuru bile görmüştüm ama bayram sonrası 68.3tüm ama yinede çok mutluydum.. zaten okula gittiğimde de herkes zayıfladığımı söylemişti... onun için darısı başına inşallah...

hoşbuldukkk.. inşallah inşallahhh ya çok istiyorum 3 hafta sonra okulum açılcak o zamana kadar birazda olsun incelmek istiyorum

ben de okul açılana kadadr gözle görülür bi şekilde zayıfllamak istiyodum ama araya bayram girince hızım kesildi:) bizim dersler 12sinde başlıyo malesef. çok zamanım kalmadı:) yeni hedef kurban bayramı:)

ben de okul açılana kadadr gözle görülür bi şekilde zayıfllamak istiyodum ama araya bayram girince hızım kesildi:) bizim dersler 12sinde başlıyo malesef. çok zamanım kalmadı:) yeni hedef kurban bayramı:)

canım bence gözle görülür şekilde zayıfladığını düşünüyorum 64 le başlamıştın enson 60 küsurdun o kadar kilo farkedilmez mi.....

canım bence gözle görülür şekilde zayıfladığını düşünüyorum 64 le başlamıştın enson 60 küsurdun o kadar kilo farkedilmez mi.....

farkediliyo göbeğim küçüldü:) okul açılana kadar 58e düşmekti hedefim o olmadı diye öyle dedim:)

inşallah canım öğrencisin galiba... bende 10. takıma girerken hedefim 5 eylüle kadar zayıflayıp giyemediğim kıyafetimle okula gitmekti... çok şükür dediğimi yapabildim... 72 kiloyla başladım bayram sabahı 67 küsuru bile görmüştüm ama bayram sonrası 68.3tüm ama yinede çok mutluydum.. zaten okula gittiğimde de herkes zayıfladığımı söylemişti... onun için darısı başına inşallah...
evet öğrenciyim.. bende bayramdan önceki hafta 74 ü gördüm pazartesi 75i gördüm bakalım 3hafta içinde 70 e inebilir miyim bilmiyorum ama insem süper olur..
banada bayramda ramazan yaramış kilo vermişşsin dediler akrabalar ama bakalım okula kadar birşey fark edilcek mi.. birde normalde 42 beden giyiyorum geçende 40 beden denedim üstüme oldu düğmesi falan zorlada olsa kapandı ama sıktı tabi.. hedefim okul açılana kadar 40 bedenin içinede girmek:21:
bayram kimseye yaramamış :KK1: bayramda neler yedim ya sanki açlıktan çıkmış gibi:KK1::KK1: senin az birşey kalmış canım verirsin inşallah benim bir 10 kilom daha var:KK19: birde yurtta kalıyorum orda napıcam hiç bilmiyorum :18:

evet öğrenciyim.. bende bayramdan önceki hafta 74 ü gördüm pazartesi 75i gördüm bakalım 3hafta içinde 70 e inebilir miyim bilmiyorum ama insem süper olur..
banada bayramda ramazan yaramış kilo vermişşsin dediler akrabalar ama bakalım okula kadar birşey fark edilcek mi.. birde normalde 42 beden giyiyorum geçende 40 beden denedim üstüme oldu düğmesi falan zorlada olsa kapandı ama sıktı tabi.. hedefim okul açılana kadar 40 bedenin içinede girmek:21:

bayram kimseye yaramamış :KK1: bayramda neler yedim ya sanki açlıktan çıkmış gibi:KK1::KK1: senin az birşey kalmış canım verirsin inşallah benim bir 10 kilom daha var:KK19: birde yurtta kalıyorum orda napıcam hiç bilmiyorum :18:

ben de yurtta kalıyodum ama bu sene eve çıkıcam canım. yurt gerçekten çok kilo aldırıyo. yemekleri beğenmedikçe makarnaya pilava ekmeğe yükleniyoduk. yurda biraz erken gelmişsem yemeğe kadar dayanamıyosam bisküvi ya da hazır kurabiye yiyodum hep. başka alternatif yok çünkü. halbuki bi kase çorba içme imkanım olsa ya da salata olsa gözüm başka hiçbişeyi görmezdi:)

bi de akşam kızlarla dizi izleme merasimleri var tabi:) herkes bişeyler ikram eder, yemezsen ısrar ederler:)

neyse ki bu sene eve çıkıyorum. bakalım bu sene nasıl olcak:)

ben de yurtta kalıyodum ama bu sene eve çıkıcam canım. yurt gerçekten çok kilo aldırıyo. yemekleri beğenmedikçe makarnaya pilava ekmeğe yükleniyoduk. yurda biraz erken gelmişsem yemeğe kadar dayanamıyosam bisküvi ya da hazır kurabiye yiyodum hep. başka alternatif yok çünkü. halbuki bi kase çorba içme imkanım olsa ya da salata olsa gözüm başka hiçbişeyi görmezdi:)

bi de akşam kızlarla dizi izleme merasimleri var tabi:) herkes bişeyler ikram eder, yemezsen ısrar ederler:)

neyse ki bu sene eve çıkıyorum. bakalım bu sene nasıl olcak:)

evet canım gerçekten çok kilo aldırıyor ben orda aldım bütün kilolarımı.. yemekleri beğenmemek değilde yemek saati çok erken 6 da bitiyor e uyuma saati 12yi buluyor ozamana kadar acıkıyorsun yine tabi bu nedenle geç saatte ekmek arası yiyoruz..
birde sınav zamanlar gece 12de 1 de cipsler kolalar:KK17::KK17:
inşallah evde daha rahat edersin canım:21:

bu günkü yediklerim......

2 kase yayla çorbası:84:

4 tane yaprak sarması.....

1 lokma ekmek...

1 tane şeker ve birazcık abur cubur:84:

kapanışı yaptım inşallah artık bişey yemeyecem...

bu günkü yediklerim......

2 kase yayla çorbası:84:

4 tane yaprak sarması.....

1 lokma ekmek...

1 tane şeker ve birazcık abur cubur:84:

kapanışı yaptım inşallah artık bişey yemeyecem...

abur cubur hiç olmamış:KK20::KK20:
benimde menüm böyle fazlamı yedim pek anlamadım:KK53::KK1:
2 parça tavuk göğsü domatesli soğanlı patatesli yemek gibi yağsız
1 kase yoğurt
3 çatal marul salatası
3 yemek kaşığı pilav ( pilav fazla oldu galiba :KK17: )

ben de yediklerimi yazayımmm :)

sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
öğle: 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase tarhana çorbası

bi ara da şeftali yediydim :)

bugün az yediğim düşünüyorum ama hiç hareket etmedim. öyle bir geçer zaman ki bittikten sonra üşenmezsem bikaç mil yapasım var :)

selam,

bugün spor yapamadım ama dietim iyi gidiyo :)

bende bugün sadece yürüyüş yaptım o da alışveriş yüzünden :KK1:
yarın inşallah yapıcam ama dün bayafazla yaptım galiba sabah kalktığımda heryerim ağrıyordu..
diyetim benmde güzel gidiyor bugün zor tuttum kendimi burgere girmemek için :KK52:

herkese selam kızlar..
bi bakayım dedim herkesler nasıl..diyet nasıl gidiyor..
ben uzun süredür tartılmadım cünkülüm tartı yok :)
tatildeyiz ama kızım ve eşim hasta oldu böhühühü eve dönmek isiyorum :KK50:

herkese selam kızlar..
bi bakayım dedim herkesler nasıl..diyet nasıl gidiyor..
ben uzun süredür tartılmadım cünkülüm tartı yok :)
tatildeyiz ama kızım ve eşim hasta oldu böhühühü eve dönmek isiyorum :KK50:

canım geçmiş olsun çook, inşallah çabuk iyileşirler..

ben de bugün yediklerimi yazayım..
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, beyaz peynir
öğle: ızgara köfte, salata, yoğurt
akşam: patlıcan oturtma, 2 kaşık makarna, yoğurt

size dün yediklerimi yazayım

maalesef sabahları kahvaltı yapamadığm için
sabah menüm
1 simit-çay

öğlen
mercimek çorbası-3 çatal tavuk döner -
salata

akşam
1tane fırında levrek
bol salata-1 dilim ekmek

günaydınlarrr..
sabah saat 9 da kalktım kalktığım gibi ballı limonlu ılık suyumu içtim sonra leslieyle 1 milcik yürüdüm ona bile zor dayandım sabah spor yapmıyorum ben yani kan şekerim düşüyor hemen bundan sonra kahvaltıdan 1 saat sonra yapcam..
kahvaltımı ettim az önce
1dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusnn yarısı kadar peynir
2 tane küçük sucuk yağsız tost makinasnda pişirdim tek:KK17:
2 zeytin
domates
bir çatal salça

mrhb kızlarrrr... okuldan geldim öööööööfff:KK47:
çok sıkıcı ya şu seminer belası... saat 9-12 arası ama saat 9.30 10 gibi geliyor millet sonra saatlerce oturuyoruz hiç bişey yapmadan hatta dışarda oturduğumuz için donuyoruz... sonra 11.30 da geri gel... işkence gibi ekderste vermesinler ya okullar açılınca çocuklarla başlasak daha iyi...

bu arada okuldan bi arkadaş yeni geldi tatilden ve bana ilk dediği şey ne günaydın ne mrhb... ya tüm ilçe seni konuşuyor çok zayıflamışsın...... güler misin ağlar mısın ya... milletin işi gücü yok benim kilolarla uğraşıyor işin komik tarafı beni tanımayan muhabbetimin olmadı kişiler... çok da kilo versem.....neyse sinirlenmeyecem....

bu günkü yediklerime geleyim... sabah 8de kalktım 1 bardak limonlu ılık su içtim sonra 4 kuru kayısı ve 1 lt su...

şimdi yeşil çay içiyorum....:KK68:

selam herkese :KK71:
dün öğlen bol su ve fırın patates yarım olarak yedim tabi...
akşam fırında tavuk 1 parça ve cacık yedim...
bu sabahta her zamnki gibi sirkeli ballı limonlu tarçınlı elmalı sıcak suyumu içtim...:21:

X