Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar ben buraya fzl katılamıyorum işlerim çook yoğun. Bir kaç hafta yine katılamayabilirim. Isterseniz beni izne çıkartın?

Başın göğe ermiyor valla. Hem zayıflayınca da yiyebilirsin veya haftada bir kez kendini şımartmak adına yiyebilirsin.
Sonrasında form çayı ve yeşilçaylarla kendine gelebilirsin =)

haklısın aslında, haftada bi gün küçük bi kaçamaktan kimseye zarar gelmez:) son günlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü ben yemek yemekten keyif alan biriyim. canım ne çekerse bi tabaklığına da olsa hemen pişiririm mesela hiç üşenmem:) onun için bu aralar kendime çok şaşırıyorum:) 12sinde okulum açılıyo onun için hızlı kilo vermek istiyorum, herkes görünce şaşırsın istiyorum:) ama o zamana kadar bi waffle, bi de mc kaçamağı yapıcağıma söz verdim kendime:)

ceyce günde bir kere uğramak zor olmasa gerek hadi bırak yan cizmeyi yok öle tatile cıkartmak falan..hepimiz ortak verip bu takımı actık yan çizmeyelim..

tutkucum bu hafta halledersin sen ..

bugün cook calıstım yaww..
menüm asıl bakalım..
mercimek corba
patates ve peynirli börek
zeytinyağlı biber ve kabak dolması
karnıyarık
nohurlu pilav
cevizli kek

bu menüyü bazı arkidişlere hazırlamıstım ama baktım gelcekleri yok yaptım bende

bu arada bugün yediklerimm bknz yukarda hepsinin tadına baktım..ama patatesli börek güzel olmus yemeye doyamadım

Aynen canım haftada bir kereden bişey olmaz bence..
Ben tam anlamıyla diyet yapamıyorum ama dengeliyorum bir şekilde.
Haftada 1 kg veya 500 gr veriyorum.
Dikkat etsem ve spor yapsam daha çok gidecek de o zamanda diyetten sıkılıyorum ve komple bırakıyorum.
Böyle sevdiğim şeyleri de yiyorum dikkat de ediyorum.
Waffle yersen sonra sahilde yürü 2 litre suyunu iç, yeşilçayını, form çayını eksilt etme hiçbişi yapmaz bence

ne becerikli hatunmuşsun sen:)

bugünkü icraatlarım:)

sabah: 1 haşlanmış yumurta. klasikleşti artık:)
öğle: bi dilim kepek ekmeğini ikiye bölüp tost yaptım.
ara: 1 şeftali
akşam: bi tabak kabak kavurması. sadece 1 çay kaşığı kadar yağla yaptım:)

bugün fazla spor yapamadım çünküm annem bana koltuk sildirdi çok yoruldum:) 20 dk zumba yapabildim sadece:)

iyi akşamlar kızlar... ben geldim... misafirim vardı ancak yediklerimi yazmaya fırsat buldum...

iftar menüm klasikleşti...

1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
çeyrek kase yoğurtlu çorba...
yarım kase salata....
1 kaşık pilav...
kk kadar tuzda tavuk... arada ve sonda toplam yarım lt su...

1 dilim hazır kek yedim((((
biraz siyah biraz yeşil üzüm ve 1 tane erik....

iyi akşamlar kızlar... ben geldim... misafirim vardı ancak yediklerimi yazmaya fırsat buldum...

iftar menüm klasikleşti...

1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
çeyrek kase yoğurtlu çorba...
yarım kase salata....
1 kaşık pilav...
kk kadar tuzda tavuk... arada ve sonda toplam yarım lt su...

1 dilim hazır kek yedim((((
biraz siyah biraz yeşil üzüm ve 1 tane erik....

günaydın kızlaaar... nasılsınız?
dün acayip yoğundum, işten kafayı kaldıramadım.. 2 arkadaşım da izinli, o yüzden ekstra iş var maalesef.. bunun üstüne bir de oğlum dün akşam geç uyudu, hiç halim yoktu valla... neyse ben size dün yediklerimi yazayım.

sabah: tam buğday ekmeğine tost
öğle: fırında tavuk, salata, yoğurt
akşam: ızgara köfte, yoğurt, 1 parça karpuz

valla diyet fena gitmiyor ama benim acilen spor yapmam lazım, tek başına çok zor gidecek bu kilolar..

oooo sana gelenlerin midesi bayram ediyo yanii canım

canım ne kadar az yiyorsun, üstelik de iş yapmışsın.. koca gün nasıl durdun böyle?*

herkse günaydıııııınnnnnnn
dün akşam evet biraz kacırdım ama hiç totomun üstüne oturmadım desem yeridir..baya eneri sarfettim

bu sabah henüz bişi yemedim..evde pide var ve börek var hangisi daha masum karar veremedim
oooo sana gelenlerin midesi bayram ediyo yanii canım

:66

günaydın kızlar

şekerim günde birkere gelirim onda bir problem olmazda aktif olamam ben oyüzden söylüyorum diğer grupta hani sayılıyordu yaa oyüzden diyorum.benim diyetim aynen devam ediyorki

Bu arada kızlar şunu dikkat ettim ramazanda hiç hareket etmiyorum iftarda ye iç biraz otur yat sahurda ye iç yat inş.kilo almadan atlatırım bu ramazanı.ramazandan sonra mondi yapmayı planlıyorum bana katılan varmı? Tabi birde diyetisyen arayışı içindeyim

günaydın kızlar

şekerim günde birkere gelirim onda bir problem olmazda aktif olamam ben oyüzden söylüyorum diğer grupta hani sayılıyordu yaa oyüzden diyorum.benim diyetim aynen devam ediyorki

ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..

ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... toplam ( 305 kal..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…