canım kaç gündür ne çekiyosa hepsini yemişsin :84: :84: ben de kendimi zor tutuyorum
Başın göğe ermiyor valla. Hem zayıflayınca da yiyebilirsin veya haftada bir kez kendini şımartmak adına yiyebilirsin.
Sonrasında form çayı ve yeşilçaylarla kendine gelebilirsin =)
haklısın aslında, haftada bi gün küçük bi kaçamaktan kimseye zarar gelmez:) son günlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü ben yemek yemekten keyif alan biriyim. canım ne çekerse bi tabaklığına da olsa hemen pişiririm mesela hiç üşenmem:) onun için bu aralar kendime çok şaşırıyorum:) 12sinde okulum açılıyo onun için hızlı kilo vermek istiyorum, herkes görünce şaşırsın istiyorum:) ama o zamana kadar bi waffle, bi de mc kaçamağı yapıcağıma söz verdim kendime:)
ceyce günde bir kere uğramak zor olmasa gerek hadi bırak yan cizmeyi yok öle tatile cıkartmak falan..hepimiz ortak verip bu takımı actık yan çizmeyelim..
tutkucum bu hafta halledersin sen ..
bugün cook calıstım yaww..
menüm asıl bakalım..
mercimek corba
patates ve peynirli börek
zeytinyağlı biber ve kabak dolması
karnıyarık
nohurlu pilav
cevizli kek
bu menüyü bazı arkidişlere hazırlamıstım ama baktım gelcekleri yok yaptım bende
bu arada bugün yediklerimm bknz yukardahepsinin tadına baktım..ama patatesli börek güzel olmus yemeye doyamadım
ceyce günde bir kere uğramak zor olmasa gerek hadi bırak yan cizmeyi yok öle tatile cıkartmak falan..hepimiz ortak verip bu takımı actık yan çizmeyelim..
tutkucum bu hafta halledersin sen ..
bugün cook calıstım yaww..
menüm asıl bakalım..
mercimek corba
karnıyarık
nohurlu pilav
cevizli kek
bu arada bugün yediklerimm bknz yukardahepsinin tadına baktım..ama patatesli börek güzel olmus yemeye doyamadım
bugünkü icraatlarım:)
sabah: 1 haşlanmış yumurta. klasikleşti artık:)
öğle: bi dilim kepek ekmeğini ikiye bölüp tost yaptım.
ara: 1 şeftali
akşam: bi tabak kabak kavurması. sadece 1 çay kaşığı kadar yağla yaptım:)
bugün fazla spor yapamadım çünküm annem bana koltuk sildirdi çok yoruldum:) 20 dk zumba yapabildim sadece:)
ooo meyvecim hoşgeldinn?? bizi güzel şarkılarınla neşelendirmeye mi geldin??
oooo sana gelenlerin midesi bayram ediyo yanii canım
Tutkucum bu hafta halledersin sen ..
Bugün cook calıstım yaww..
Menüm asıl bakalım..
Mercimek corba
karnıyarık
nohurlu pilav
cevizli kek
Bu arada bugün yediklerimm bknz yukardaHepsinin tadına baktım..ama patatesli börek güzel olmus yemeye doyamadım
günaydın kızlar
şekerim günde birkere gelirim onda bir problem olmazda aktif olamam ben oyüzden söylüyorum diğer grupta hani sayılıyordu yaa oyüzden diyorum.benim diyetim aynen devam ediyorki
canım ne kadar az yiyorsun, üstelik de iş yapmışsın.. koca gün nasıl durdun böyle?*