Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..

ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... toplam ( 305 kal..)

tartın mı var canım evde? gram gram yazmışsın

selam kızlar dün yedklerimi yazmayı unuttum..kahvaltıdan sonra araara meyve yedim akşama kadar 1 armut,4 5 dilim kavun..5 i bi yrdeçay
akşam 1 kase mercimek çorbası,salata,1 kase yoğurt

uzun bir ardan sonra geceyi magnumsuz kapattım 1 hafta yemicem bakalım farkedecekmi
spor olarakta 200 ip atladım,çok hamlamışım ergün arttırıcam..gece yatmadanda kocamla platesten 1 2 hareket yapıyoruz

bu sabah 1 domates, 1 salatalık
peynirli yumurta
1 dilim pide
çay

kıızz sen hala her akşam mangun mu yiyon küçüklerden ye bariiiii
hatta artık heç yemeeee

kızım bırak insallahı maşallahı yaaaaa ben tatile gitmeden 59 olmak istiyorum yaaa şimdi yesil cayımıda içiyorum missssss

kıızm sen tatile gidiceksin verirsin tabi..ben napcam evde kös kös oturcam.kocamda yok.böhüüüüüüüüüüüü..yemek yemek istiyorummmmmmm

selam kızlar, bugün oruçluyum, sahurda 2 yumurta az pide 2 bardak süt ve yarım kibrit kutusu light dil peyniri yedim, 1 de hurma, çok mu?

selam kızlar, bugün oruçluyum, sahurda 2 yumurta az pide 2 bardak süt ve yarım kibrit kutusu light dil peyniri yedim, 1 de hurma, çok mu?

2 adet haslanmış yumurta: 160
pide (az olduğunu varsayarsak 60 gram diyorum) 160
2 bardak inek sütü400ml :yaklarık 260
dil peyniri: 40
hurma: 15 kalori

ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..

Ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... Toplam ( 305 kal..)

ozaman tamam şekercim bana uyar. Peki bu gr hesaplarını nerden yapıyoruz? Gram şartmı yauv :)

günaydın kızlarrrr... diyorum ama saat baya baya geç olmuş oruç tuttuğum için saat 4.30 a kadar ayaktayım sonrada geç kalkıyorum... yediklerimi sayayım...

iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 domates yarım salatalık...
1 dilm kanepe...

spor yapamıyorum bi kaç gündür su oruç hayırlısıyla bitsin yürüyüş yapacam inş...

Akşam:
3 yk tavuk sote,
Kırmızı lahanalı-yogurtlu salata,
Göbekli-domatesli salata,
3 peynir tatlısı yedim.
1 form çayı
3 litre falan su içmişimdir.

Bugünde oruçlu değilim ama sabah sadece 1 bardak meyva suyu içtim..

e hiç bişi yememişsin güzelim?

Karpuz 200 gr 52
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Pide 80 GRAM 212.8
[4] Armut 1 ADET 70
[5] İncir (taze) 30 gr 23.4
[6] İncir (taze) 50 gr 39
[7] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[8] TAMEK-fruit mix 50 ml 23.5
[9] Ceviz 10 GRAM 70
[10] Börek 0.5 PORSİYON 210.5
Toplam : 766.2 kal.

akşama ne yicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…