- 6 Mayıs 2009
- 1.430
- 0
- 43
ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..
ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... toplam ( 305 kal..)
tartın mı var canım evde? gram gram yazmışsın
evet canım var..her yediğimi tartıyom:)
kıızz sen hala her akşam mangun mu yiyon küçüklerden ye bariiiii
hatta artık heç yemeeee
yiyooo dum.artık yemiyorum .inş yani
kızım bırak insallahı maşallahı yaaaaaben tatile gitmeden 59 olmak istiyorum yaaa şimdi yesil cayımıda içiyorum missssss
selam kızlar, bugün oruçluyum, sahurda 2 yumurta az pide 2 bardak süt ve yarım kibrit kutusu light dil peyniri yedim, 1 de hurma, çok mu?
ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..
Ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... Toplam ( 305 kal..)
2 adet haslanmış yumurta: 160
pide (az olduğunu varsayarsak 60 gram diyorum) 160
2 bardak inek sütü400ml :yaklarık 260
dil peyniri: 40
hurma: 15 kalori
günaydın kızlarrrr... diyorum ama saat baya baya geç olmuş oruç tuttuğum için saat 4.30 a kadar ayaktayım sonrada geç kalkıyorum... yediklerimi sayayım...
iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 domates yarım salatalık...
1 dilm kanepe...
spor yapamıyorum bi kaç gündür su oruç hayırlısıyla bitsin yürüyüş yapacam inş...
günaydın kızlarrrr... diyorum ama saat baya baya geç olmuş oruç tuttuğum için saat 4.30 a kadar ayaktayım sonrada geç kalkıyorum... yediklerimi sayayım...
iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 dilm kanepe...
spor yapamıyorum bi kaç gündür su oruç hayırlısıyla bitsin yürüyüş yapacam inş...
iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 dilm kanepe...
üfff öyleyse çokmuş yaw...
e hiç bişi yememişsin güzelim?