Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

neden 5 eylül?

benim midem büyüdü galiba ya

ayy ben bugün çok yedim ya :78: kahvaltıda 1 kase yoğurt yedim. buraya kadar her şey normal: ama öğle yemeğinde 2 dilim beşamel soslu fırın makarna yedim :78: sonra dayanamadım 1 dilim daha yedim :78: daha akşam da yicem ya offf :78:

dün giremedim evde malum bayram temizliği var...çoook yorgunum... sabah nesfit yedim bir kase...öğlen üzüm ve su ile geçti...akşamda cacık ve mkarna yiyecem.....

bugün çoook yoruldum kızlr ya ecenin odası perdeleri biizim odanın perdeleri camları mutfak oturma odası perdeler camlar birazda yer değişikliği yaptım süpür toz al sil derken hışım çıkmış vaziyetteyim şuan....
sezer hayriye sizin adet tarihleri geçtimi geliyor mu bebişler bakim

biz de iki gündür anne kız harıl harıl bayram temizliği yapıroruz neyse ki bitmek üzere

akşam yemeği olarak çorbamı içtim vee bugünkü hesabımı kapadım:) spor yapmadım, şu an hiç mecalim yok ama ilerleyen saatlerde 5 mil yapmayı planlıyorum makarnaların yüzünden

iftar menümü de yazayım...

1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 tabak sadece marul salatası...
1 kaşık bulgur pilavı...
1 kaşık yoğurt...
1 kk kadar pane harcında tavuk((((
arada ve sonda toplam yarım lt su daha içtim...

iyi gecler kızlar
bu aakşam tavuk ızgara 2 kasık pilav ve kola içtim...

şimdi yemek yapmaya basladım yarın misafirim var..
bonfile ile güzel bir yemek arıyorum varmı tarifleriniz..

ve menüme biraz bişiler eklemek istiyorum fikir verin bana
tavuklu sehriye corbası
zeytinyağlı fasulye
salata
amerikan salatası
bonfile
kuskus
patates püresi

fasulyenin yanına bişi daha yapmam lazım ama nee amaan yemek bulamıyom artık yawww

aman allahım bunlar ne böyle... canım maşallah ne kadar hamarat bi hatunsun... valla sizin yanınızda ben baya baya beceriksizim... ne çok yemek yapmasını bilirim nede çeşit çeşit şeyler... şok oldum ağzım açık kaldı valla... tabi bu menü karşısında diyecek bi lafım yok... önce şapka çıkarıyorum sonra ayakta alkışlıyorum...

sahur menüm....

yarım lt su...
1 kupa yeşilçay...
1 dilim kanepe...
yarım kk peynir...
1 salatalık...
2 bardak normal çay...
yarım lt daha su...

Günaydın kızlar..

Dün ki menümü yazimm..
Sabah:
1 bardak meyva suyu

Öğlen:
1 bardak yeşilçay

Akşam:
1 tabak taze fasulye,
1 dilim pide,
Biraz salata
Biraz kavun,
1.5 bardak ayran,
2 tane şekerpare

günaydın herkese
sezer maşallah maşallah allahım esirgesin seni valla bu ne hız arkadaşım misafir misafir....ben şuana kadar kaynanamları annemleri görümcemleri aldım....
bugün salonu da halledersem süper olacak ev tertemiz olacak

dün 1 kase cacık
yarım tabak spagetti
2tane sarma yedim...
ya kızlar ben yedigün yada kola günde 2 3 içiyorum

ilk evlendiğim zamanlar yemek yapmayı hiç sevmiyordum bilmiyordum zaten yemeklerim hep iğrençç olurdu sonra işe basladım yemeğe kaynanama gitmekle buldum cözümü.. kıızm olduğundan beri yemek yapmaya basladım bütün gün internette değişik tarifler aradım yapa yapa geliştirdim.. ve yemek yapmayı cok seviyorum yaaa zevk benim için inanırmıısn sabah 5 e kadar yemek yaptım kalktım 8 de şimdi yine devam ediyorum ahhaa biri beni durdursun
ahhaa nazar değdircen kısss

nee her gün 2-3 bardak kolamııı
ayçaaa geliyoooooooooo

ben de 56 gram pide arası 20 gram peynirli tostt ve meyve suyu kayısı capyy

hemen dün yediklerimi yazayım size
iftar

1küçük tabak türlü

5-6 kaşık bulgur pilavı
cappy ramazan şerbeti 1 bardak

ara
1küçük kase keşkül

sahur

1dilim ekmek
bol peynir ve domates

selam lar dün annemdeydm giremedim fazla..
bu sabah yediklerim domates salatalık
sucuklu peynirli kaşarlı yumurta ( oğlum için yapıyorum bende yiyorum mecbur)
çay

sezilmel patıcan yada biber közleyip yoğurtlayabilirsin.menün çok güzel bu arada.döktürmüşsün yine

ayçaaa sezerin adeti bugün yarındı bakalım onda bi sürpriz varmı..benimki 4 5 gün sonra merakla beliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…