mecburen canım ya... 5 eylüle kadar kilo vermem lazım... geçen hafta iyi vermiştim ama malasef bu hafta bu kadar veremeyeceğim bile... ayrıca bi dilim kanepenin kalorisi çoktur heralde.. onun için başka bişey yemedim...
bugün çoook yoruldum kızlr ya ecenin odası perdeleri biizim odanın perdeleri camları mutfak oturma odası perdeler camlar birazda yer değişikliği yaptım süpür toz al sil derken hışım çıkmış vaziyetteyim şuan....
sezer hayriye sizin adet tarihleri geçtimi geliyor mu bebişler bakim
neden 5 eylül?
benim midem büyüdü galiba ya[/QUOT
çünkü öğretmenim ve 5 eylülde okul açılıyor... okulun son günlerinde baya baya topiktim... en azından 5 eylüle kadar 66.ya inebilirsem güzel olacak... herkes zayıfladığımı görünce şaşırsın....
neden 5 eylül?
benim midem büyüdü galiba ya[/QUOT
çünkü öğretmenim ve 5 eylülde okul açılıyor... okulun son günlerinde baya baya topiktim... en azından 5 eylüle kadar 66.ya inebilirsem güzel olacak... herkes zayıfladığımı görünce şaşırsın....
bizim fakülte de 12 eylülde açılıyo. ben de 58e inmeyi hedefliyorum, aynı şekilde herkesi şaşırtmak için:) şu an tek endişem bayramı en az zararla atlatmak:)
bizim fakülte de 12 eylülde açılıyo. ben de 58e inmeyi hedefliyorum, aynı şekilde herkesi şaşırtmak için:) şu an tek endişem bayramı en az zararla atlatmak:)
inşallah canım ya... hepimiz bir an önce veririz şu kiloları... bayramda yine burda olacağım için çok korkmuyorum.. burda da kimsecikler yok.. pek bi yerlere de gitmeyiz..evde bol bol spor yapacam... inşallah...
aman allahım bunlar ne böyle... canım maşallah ne kadar hamarat bi hatunsun... valla sizin yanınızda ben baya baya beceriksizim... ne çok yemek yapmasını bilirim nede çeşit çeşit şeyler... şok oldum ağzım açık kaldı valla... tabi bu menü karşısında diyecek bi lafım yok... önce şapka çıkarıyorum sonra ayakta alkışlıyorum...iyi gecler kızlar
bu aakşam tavuk ızgara 2 kasık pilav ve kola içtim...
şimdi yemek yapmaya basladım yarın misafirim var..
bonfile ile güzel bir yemek arıyorum varmı tarifleriniz..
ve menüme biraz bişiler eklemek istiyorum fikir verin bana
tavuklu sehriye corbası
zeytinyağlı fasulye
salata
amerikan salatası
bonfile
kuskus
patates püresi
fasulyenin yanına bişi daha yapmam lazım ama nee amaan yemek bulamıyom artık yawww
ilk evlendiğim zamanlar yemek yapmayı hiç sevmiyordum bilmiyordum zaten yemeklerim hep iğrençç olurdu sonra işe basladım yemeğe kaynanama gitmekle buldum cözümü.. kıızm olduğundan beri yemek yapmaya basladım bütün gün internette değişik tarifler aradım yapa yapa geliştirdim.. ve yemek yapmayı cok seviyorum yaaa zevk benim için inanırmıısn sabah 5 e kadar yemek yaptım kalktım 8 de şimdi yine devam ediyorum ahhaa biri beni durdursunaman allahım bunlar ne böyle... canım maşallah ne kadar hamarat bi hatunsun... valla sizin yanınızda ben baya baya beceriksizim... ne çok yemek yapmasını bilirim nede çeşit çeşit şeyler... şok oldum ağzım açık kaldı valla... tabi bu menü karşısında diyecek bi lafım yok... önce şapka çıkarıyorum sonra ayakta alkışlıyorum...
ahhaa nazar değdircen kısssgünaydın herkese
sezer maşallah maşallah allahım esirgesin seni valla bu ne hız arkadaşımmisafir misafir....ben şuana kadar kaynanamları annemleri görümcemleri aldım....
bugün salonu da halledersem süper olacak ev tertemiz olacak
dün 1 kase cacık
yarım tabak spagetti
2tane sarma yedim...
ya kızlar ben yedigün yada kola günde 2 3 içiyorum