Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar dün yedklerimi yazmayı unuttum..kahvaltıdan sonra araara meyve yedim akşama kadar 1 armut,4 5 dilim kavun..5 i bi yrdeçay
akşam 1 kase mercimek çorbası,salata,1 kase yoğurt

uzun bir ardan sonra geceyi magnumsuz kapattım 1 hafta yemicem bakalım farkedecekmi
spor olarakta 200 ip atladım,çok hamlamışım ergün arttırıcam..gece yatmadanda kocamla platesten 1 2 hareket yapıyoruz :KK1::KK1:

bu sabah 1 domates, 1 salatalık
peynirli yumurta
1 dilim pide
çay

kıızz sen hala her akşam mangun mu yiyon küçüklerden ye bariiiii
hatta artık heç yemeeee

kızım bırak insallahı maşallahı yaaaaa :KK4: ben tatile gitmeden 59 olmak istiyorum yaaa şimdi yesil cayımıda içiyorum missssss

kıızm sen tatile gidiceksin verirsin tabi..ben napcam evde kös kös oturcam.kocamda yok.böhüüüüüüüüüüüü..yemek yemek istiyorummmmmmm:KK43:

selam kızlar, bugün oruçluyum, sahurda 2 yumurta az pide 2 bardak süt ve yarım kibrit kutusu light dil peyniri yedim, 1 de hurma, çok mu?

selam kızlar, bugün oruçluyum, sahurda 2 yumurta az pide 2 bardak süt ve yarım kibrit kutusu light dil peyniri yedim, 1 de hurma, çok mu?

2 adet haslanmış yumurta: 160
pide (az olduğunu varsayarsak 60 gram diyorum) 160
2 bardak inek sütü400ml :yaklarık 260
dil peyniri: 40
hurma: 15 kalori

ayıpsın sekerim..yok öyle katı kurallarımız her gün herkes yediiklerini yazssın baska bişi istemeyiz..

Ben şimdi börek (85gr) ceviz (10gr) meyve suyu (50 ml) yedim ... Toplam ( 305 kal..)

ozaman tamam şekercim bana uyar. Peki bu gr hesaplarını nerden yapıyoruz? Gram şartmı yauv :)

günaydın kızlarrrr... diyorum ama saat baya baya geç olmuş oruç tuttuğum için saat 4.30 a kadar ayaktayım sonrada geç kalkıyorum... yediklerimi sayayım...

iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 domates yarım salatalık...
1 dilm kanepe...

spor yapamıyorum bi kaç gündür su oruç hayırlısıyla bitsin yürüyüş yapacam inş...

Akşam:
3 yk tavuk sote,
Kırmızı lahanalı-yogurtlu salata,
Göbekli-domatesli salata,
3 peynir tatlısı yedim.
1 form çayı
3 litre falan su içmişimdir.

Bugünde oruçlu değilim ama sabah sadece 1 bardak meyva suyu içtim..

günaydın kızlarrrr... diyorum ama saat baya baya geç olmuş oruç tuttuğum için saat 4.30 a kadar ayaktayım sonrada geç kalkıyorum... yediklerimi sayayım...

iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 dilm kanepe...

spor yapamıyorum bi kaç gündür su oruç hayırlısıyla bitsin yürüyüş yapacam inş...

e hiç bişi yememişsin güzelim?

iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 dilm kanepe...

iftar menüm...
1 kupa yeşil çay...
yarım lt su...
1 dilm kanepe...

Karpuz 200 gr 52
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Pide 80 GRAM 212.8
[4] Armut 1 ADET 70
[5] İncir (taze) 30 gr 23.4
[6] İncir (taze) 50 gr 39
[7] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[8] TAMEK-fruit mix 50 ml 23.5
[9] Ceviz 10 GRAM 70
[10] Börek 0.5 PORSİYON 210.5
Toplam : 766.2 kal.