13.06.2013 Perşembe
Sabah 09:00
1/2 Kepekli sandviç
Beyaz peynir
kıvırcık
domatesli
Öğlen 13:00
Ton balıklı salata
Ara 16:00
Kalan 1/2 kepekli sandviç
Akşam 21:00
Izgara Tavuk şiş
Salata
3 ince dilim kıymalı pide (biliyorum bu saatte bunu yemek çok gereksizdi ama çok açtım dayanamadım)
Su 2 litre
Bitki çayı 1 litre
canım şura sınavların bitti artık sana istediğimi söyleye bilirm. kuzum bu nasıl menü böyle. hadi neyse bu günüde saymadım ama cumadan sonra toparlanacağıan szö ver. yoksa seni, sana havale edeceğim...14.06.2013
kahvaltı
bir salçalı kumru tostu
bir çay
bir kurabiye
ara
1 sandwich uçakta verilen birşey işte
sütlü nescafe
öğlen
3köfte
biraz patates haşlaması ve kızartması
1 dilim ekmek
ara
1 dilim karpuz
akşam
eve yeni geldiğimiz için kahvaltı gibi birşeyler yaptık
sucuk azıcık
çeyrek yumurtalı patates
bir bardak çay
bir kurabiye
çeyrek-yarım arası bir miktar ekmek
ara
dondurma
su 3lt
spor yok
ben bugün ne bulduysam yedim ortalıkta birşey olmadığı yolculuk çıkışı olduğumuz için. ve biliyorsunuz kızlar izne çıkıyorum bugün iki günlük pazartesi döneceğim. Herkesin babasının babalar günü şimdiden kutlu olsun. Eşlerinizinkinide kutlayın heeeepazartesi görüşmek üzere kızlar
çok sevidnim mezun olmana tebrik ederim. yüksek lisansdada başarılar...14.06.2013
Sabah
1Dilim köy ekmeği
Yarım çay tabagı zeytin yaglı kuru çökelek
1Yumurta
Ögle
Türk kahvesi
2incir
1Dilim karpuz
1 erik
Akşam
3köfte
2 parça tavuk ( mangalda )
3çatal salata
1Litre su
Yarım saat dans
Kızlar tek tek yazıcam size şu an dışardayım.
Sonuçlarım acıklandı tüm notlarım iyi Mezun oldum çok mutluyum :) artık yüksek lisansa hazırlanıyorum :)
tatlım biraz gevşemişsin. tamam hastasın ama abarttın dondurma, pikolata olmuyor böyle...14 HAZİRAN
sabah
9.30
kepekli sandvic arası
peynir domates
ara 10.00
1 bardak yeşil çay
öğlen 12,00
1 kase çorba
3 yk tas kebabı
ara
15,00
10 adet kiraz
ara
17,00
1 adet pikolata
21.00
iki dilim tam buğday arası peynirli tost
22.00
dondurma
2 litre su
spor yok
İnnuk sanırım dukani kendime göre uyarlamam iyi olacak.. Sadece Perşembe saf protein sonra protein sebze.. Çünkü olmuyor boyle bağırsak hareketim sıfır oldu karnım taş gibi..
Sura ceza icin teşekkürler Pazartesi hariç yapacagım videolar guzel ama pcden indirip DVD den izlemenin yolunu bulmam lazım evde pc ters yerde iPhoneda tv bağlanmıyor kablo almam lazım.. Ama bir yolunu bulup yapacagım sadece Pazartesi yapamam çünkü yoga var...
Kızlar geç yazdım çünkü nişanlım bana sürpriz yaptı erken geldi.. Unuttuğum yanıtlar olabilir.. Yarın detaylı gecmise bakacağım.. Öpücükler hepinize..
görmenizi isterdim ama ama buraya kendi fotomu yüklemeyi doğru buluyorum çünkü herkese açık bir ortam. kıyafetim önden ve arkadan V şeklinde uzun hafif volanlı saten gibi ama saten olmayan (hangi kumaş bilmiyorum yarı saten diyelim) renkli desenleri olan yere kadar uzun bir elbise.. övünmek gibi olmasın ama düğünde ne güzeller arasında olacağımdan eminim.. dans etmeyi severim ama düğün müzikleri bana göre değil. ama yakın arkadaş olunca davetlilerin yarısından çoğunu tanıyor olunca mecburen piste çıkacağım. ben çoğunlukla yabancı pop dinlerim, ara new age ve klasik müzikde dinlerim. hatta gençliğimde (heheheh lisede yanı) hard rock ve metal dinlerdim.biz de göreydik bir halini.. merak ediyorum kıyafetini nasıl bir şey? oynamayı seviyor musun sen de annen gibi? bizim mezdeke dans üçlüsü gibi? düğünde fırsat buldukça at kendini piste...
ben vermem ki o kadar 800gr ama deneyelim. 60 barajını şimdilik aşmış gibi görünüyorum ama burada kalabilmem önemli.. saf proteini hasta 1 yapmam daha iyi olacak sanırım. sen gene takip et benim menüleri bol bol yorum yap..En iyisini yaparsın bengicim..
Haftada bir gün saf protein yapmak bile etki eder..
Sağlığını bozma kilo vereceğim derken.. Bu arada 60 barajını geçmişsin tebrik ederim.. Önümüzdeki cumaya kadar 800 gr vermeye hazırmısın?
Yazmıştım ama göremedin sanırım
güzel, dürüme rağmen güzel14.06.2013
Sabah 09:00
1/2 kepekli ekmeğe sandviç
domates Beyaz peynir, maydanoz ve kıvırcık
Öğle 13:00
Döner dürüm
Ayran
Ara 16:30
Kalan 1/2 sandviç
Akşam 20:30
3 yk Menemen
2 dilim Beyaz peynir
Domates
salatalık
maydanoz
5-6 zeytin
3 çay bardağı şekersiz çay
Su 1,5 litre
Bitki çayı 1 litre
Gelelim benim önerime...
Haftanın her günü bir renk;
Pazartesi: Mavi
Salı: Sarı
Çarşamba: Lacivert
Perşembe: Kırmızı
Cuma: Yeşil
Ctesi: Mor
Pazar: Turuncu (Portakal rengi)
Olay şu şekilde gerçekleşiyor.. Bengi menüleri hangi kriterlere göre belirliyorsa o kriterlerin sayılarını ve isimlerini söylüyor. Mesela 9 dan sonra yemiş mi, protein-karbo-yağ dengelemiş mi, vs vs gibi.. Bence 6 yada 8 ideal..
İnnuk su ve bitki çayına bir standar getirmeli.. 3 kategori olmalı... vasat/ideal/harika
Gdogan da spor için ayrıca 3 kategori belirtmeli vasat/ideal/harika.. hatta bir spor programı bile yapabilir. kim neler yapabilir neler yapamaz. ve buna göre video paylaşabilir. her gün yaptın mı yaptın mı diye tepemize ekşiyebilir vs vs...
Şimdi bu renkler nedir..
Haftanın 7 günü her gün için belirtilen renkte bir çiçek çiziyoruz.. Evet çiçek dedimSonra bu çiçeğin yaprakları, benginin belirttiği yıldızlar olacak.. Hepsini tamamlayabilenin çiçeğindeki tüm yapraklar tamam olacak. Eksik olan için ise sayı ne kadarını yaptıysa o kadar olacak.. Sporunu yaptığı ölçüde, sarkmış yada dik olacak çiçek... Ve suyunu içtiği ölçüde de soluk yada canlı.. Mesela perşembe günü A kişisi sporunu yapmadıysa çiçeği kırmızı değil soluk pembe olacak..
Sonra pazartesi günleri çizilen bu çiçekler (kim çizerse artık.. ben arge mize verecektim ama o çizmem diyorsa ben büyük zevkle çizerim..) vazoda ilgili yarışmacının adı yazılarak teşhir edilecek.. Böylece sıkıcı raporlarla uğraşmak yerine çiçeklere bakarak kim spor yapmış hangi gün yapmış vs anlayabiliriz. Hem de çok eğleniriz. Bu arada belirtilen renkler gökkuşağını oluşturuyor. Ve gökkuşağını oluşturan da Cücenin altın sandığına ulaşacak!!.. Tabiki efsana.. Kimseye piyango dağıtmıyoruz
Ayy çok yoruldum yazarken bile.. Sizi okurken düşünemiyorum
Haftada 5 kilo vermek başarı değil bence.Çok sağlıksız.haftada en fazla 2 kilo verilmeli.beraber dıyetistyene gittigim arkadaşim 10 günde 5 kilo verdi morali bozuktu.doktor diger 10 gün diyeti bıraktırdı.
Kandırmıyorum ki bildigin acıkıyorumtanımak değil ama hislerime çok güvenirim..bir kere acıkıyorum deyip kendini de beni de kandırma.. ben de sabaha karşı yatıyorum çoğu zaman... mide bir iki kere açlık sinyali gönderiyor.. baktı ki gelen giden yok susuyor zavallım.. sen de öyle yap.. bak gece acıkınca yiyeceklerin, daha doğrusu gece değil de 9 dan sonra, sadece ayran/salatalık olsun.. ılık ballı süt bilem içme... bir deneyelim bakalım bu hafta nasıl oluyor...
Kolay gelsin canımGünaydınlar herkese..
Cumartesi günler çalışmaktan nefret ediyorum..
Sizler nasılsınız bakalım ??
Eminim harika görünürsün.özel mesajdan at barigünaydın tekrar.
biraz önce nişanlıma sizin ne kadar motive olmamaı sağladığınızdan bahsediyordum. yan masada gazete okuyor. bend ecumartesileri çalışıyorum hemde tam gün... ama bazen iizn veriyorlar erken çıkıyoruz, belli olmuyor hangi gün izin verecekleri tamam kafalarını göre yani..
biraz sonra geçmişi tekrar okuyup yanıtlamadığım mesajları yanıtlayacağım. ve raporumu yayınlayacağım. bu sabah tartıldım çünü bağırsakların sabah biraz normaldi. ve tartı 59.7 gösterdi. yahuuu dün gösterseydin ya bu rakamı neyse paylaşayım dedim.
bu akşam arkadaşımın düşünü var beraber gideceğiz. güzel bir elbisem var uzun.. harika görüneceğim.. :)
çok sevidnim mezun olmana tebrik ederim. yüksek lisansdada başarılar...
öğlen şeker içeriği yüksek besinler tüketmişsin nasıl acıkmadın?
.
Kandırmıyorum ki bildigin acıkıyorum
Kolay gelsin canım
Eminim harika görünürsün.özel mesajdan at bariçatlarım meraktan
Acıkmaz olurmuyum akşam yedim zaten 3 köfte ve 2 parça tavuk.yatana kadar yine acıktım
RAPOR
14.06.2013/Cuma
Sabah 08:40
1 tam,1 beyaz yumurta
25 gr lor ile yağsız omlet
1 hindi füme
30 gr süzme peynir
Öğlen 13:20
4 parça dersiz kanat
200 tavuk göğüs haşlama
230gr ayran
Ara 15:30
100ml süt
15gr yulaf kepeği
20gr goji berry
Akşam 17:00
2 haş yumurta
65gr süzme peynir
1 hindi füme
2,5 litre su
1 bardak kremali nescafe
2 bardak adaçayı
spor 1,5 saat yoga
bol ev işi
-fazla karbonhidrat alıp almadığı (örn: sabah tost, öğlen ekmek arası döner akşam makarna yeme )
-çok az yemek
-Ana öğün atlamak (maymuna nasıl adapte ederiz bilmiyorum. en azından 3 öğün yesin 8den sonra yemesin)
-akşam yemeğinde meyve yemek (direk şekere dönüşüyor unutmayın)
-akşam 8:00dan sonra yemek
-tek öğünde sadece karbonhidrat almak (örn. patates veya kuru fasülye veya dolma yiyip yanında ekmek yemek veya pilav yemek)
-kızartma ve aşırı yağ içeren yiyecekler (yağ miktarlarını yazmayı unutmayın)
-ve kaçamakla (dondurma, çips, çerez, kek, börek, çikolata)
benim kriterlerim bunlar... çiçek olayı biraz karışık olmuş.
çiçekleri günlük yapacağız ve haftada 7 tane çiçeğimiz mi olacak
çiçekleri hafta sonu mu yayınlayacağız. düşük yaprak sayısında şura ceza mı verecek?
aklıma takılan sorular?
pazartesiden pazartesiye hepinizin raporlarını yayınlamaya devam edeceğim..
kaptanım senide takipe alalım olmaz böyle baak kilo alıyorsun. arada yaz ben dehşet yorumlarımdan yapayım kendi gelirsin. öyle yarışmıyorum diye salmak yok kendini. bir öğün fazla yediysen diğer öğünü az geç. sadece 2 öğünde ekmek tüket, tercihen sabah ve öğlen.. yağ kullanımını azlalt. kızartmalardan vaz geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?