- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Günaydın kızlar
Maymun super paylaşımlar ayrıntılı okuyacağım..
Kaptanım Kremali nescafeyi sen içme demeden önce içmiştim :))) o yüzden sayılmaz.. Senden sonra hep sade ictim..
Ancak dünkü menüme itiraf eklemem lazım;
Düğünde 3 parça tuzlu kuru pasta ( yaş pastayı yemedim)
Bol bol pistte erittim :))
Düğünden sonra bara gittik (aslinda once eve gidip kiyafet degistirdim) burda patladı hersey 2 kadeh votka bitterlimon, 1 margarita, biraz patlamış Mısır (yagsizdi) ve karışık çerkez ve yarım kelle paça corbasi :)) bol dans (tempolu)
Resimi gecen hafta kaldırmak zorunda kaldım çünkü yanımda bir avukat vardı telefondan bir seye bakacaktık ( ben telefonumu iş ile ilgili dokümanlar icinde kullanıyorum) resmi görmemesi icin çok caba harcamam gerekti.. Rezil olabilirdim :)) o nedenle kaldırmak zorunda kaldı ama telefonumda yüklü hala... gelinliği görünce bengi ye yolladığım resim geldi.. hala telefonunun ekranında mı o resim ?
benim menüm:
07:30 biberli omlet (biberler 2 yk yağda çevrildi.. omlet 5 yumurtayla yapıldı 4 kişi yedi)
2 çatal beyaz peynir
çay (şeker ve tuz kullanmıyorum)
11:00 1 adet civarı simit. tam miktarı hatırlamıyorum. 2 simiti 3 kişi paylaştık
çay
14:00 3 yk kadar makarna
1 yk yoğurt
2 yk salata (dışardaydım fazlasını da isteme gereği duymadım)
20:00 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası (pişirirken tuz atmıştım)
1/2 büyük patlıcan fırında (patlıcanı haşlayıp yapılıyor)
2 kepçe cacık (içine z.yağı damlatılmış)
karışık tatlı.. içeriğine girmeyeceğim.. kalorisini de bilmiyorum. ama çok lüzumsuzluk yapmışım. aşırı fazla geldi. midem rahatsız oldu.. hem de isteğim geçmedi. şu benginin önerini deneyeceğim. yulaf kepeği de nasıl bir şeyse...
21:30 sonrası çay
bugün çay çukuruna düştüm sanki.. kim bilir kaç kupa devirmişimdir. hepsi de siyah çaydı.. su tahminimce 10 bardak içmişimdir. genelde tepeme dikmek suretiyle bitirdiğimden şişe kontrolü yapamıyorum. ama su konusunda sıkıntım yok. su aygırı gibiyimdir yaz kış.. çok severim su içmeyi.. bu arada su bakanından müsade ederek belirteyim, su konusunda sıkıntı yaşıyorsanız falım çiğneyin bol bol şekersiz.. aşırı susatıyor...
spor olarak 18 dk tiffany ısınma videosu+10 dk popo+10 dk karın egzersizi yaptım.. daha devam edecektim ama körolmayısıca sular çok az akmaya başladığından kendimi çok terletmedim...
benim menüm:
07:30 biberli omlet (biberler 2 yk yağda çevrildi.. omlet 5 yumurtayla yapıldı 4 kişi yedi)
2 çatal beyaz peynir
çay (şeker ve tuz kullanmıyorum)
11:00 1 adet civarı simit. tam miktarı hatırlamıyorum. 2 simiti 3 kişi paylaştık
çay
14:00 3 yk kadar makarna
1 yk yoğurt
2 yk salata (dışardaydım fazlasını da isteme gereği duymadım)
20:00 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası (pişirirken tuz atmıştım)
1/2 büyük patlıcan fırında (patlıcanı haşlayıp yapılıyor)
2 kepçe cacık (içine z.yağı damlatılmış)
karışık tatlı.. içeriğine girmeyeceğim.. kalorisini de bilmiyorum. ama çok lüzumsuzluk yapmışım. aşırı fazla geldi. midem rahatsız oldu.. hem de isteğim geçmedi. şu benginin önerini deneyeceğim. yulaf kepeği de nasıl bir şeyse...
21:30 sonrası çay
bugün çay çukuruna düştüm sanki.. kim bilir kaç kupa devirmişimdir. hepsi de siyah çaydı.. su tahminimce 10 bardak içmişimdir. genelde tepeme dikmek suretiyle bitirdiğimden şişe kontrolü yapamıyorum. ama su konusunda sıkıntım yok. su aygırı gibiyimdir yaz kış.. çok severim su içmeyi.. bu arada su bakanından müsade ederek belirteyim, su konusunda sıkıntı yaşıyorsanız falım çiğneyin bol bol şekersiz.. aşırı susatıyor...
spor olarak 18 dk tiffany ısınma videosu+10 dk popo+10 dk karın egzersizi yaptım.. daha devam edecektim ama körolmayısıca sular çok az akmaya başladığından kendimi çok terletmedim...
ben geldim kızlarrrr iki günlük tatil ardından bomba gibiyim. ya kaptanım bu arada ben ailemin yanına geldim buradaki tartıyla benim tartım aynı değil napacağız cuma günü kafama takıldıbu arada hemen pcme 90 günlük spor programımı indiriyorum bir hafta yaptıktan sonra sizle paylaşacağım ayrıntıları eğer çok iyiyse cezalarınız bu programdan olacak şimdiden haberiniz ola chentiqim bengicik bana havale etmiş seni ozaman sana vereceğim cezam leslie 1mil. kaptana da ceza vermek ne değişik duygu yahu
ay leslie ne ya... bi de bi mil vermiş.. kızım ben jillian yaptım bugün.. yiyosa yap
bu arada siz bana ne cezası veriyonuz ya hu.. biri çalmış biri oynamış resmenmenülerimi paylaşırsam her günüm cezayla dolar benim. ısrar ettiniz diye yazdım. ilk günden ceza aldık görüyor musun...
Dur ya... Suçlu muyum neyim direk savunmaya geçtim. Hem de saldırı modunda...
kızlar spor programı yapalım evet.. şu an ütüyle boğuşmaktayım resmen.. buyrun burada da resmini ekledim... http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/617582-prensesin-kulkedisi-olma-macerasi-7.html
ayrıntıları şimdilik yazamıyorum.. şıpır şıpır sıcakladım şu an.. sauna etkisi altındayım çarpmış olabilir benin
ay leslie ne ya... bi de bi mil vermiş.. kızım ben jillian yaptım bugün.. yiyosa yap
bu arada siz bana ne cezası veriyonuz ya hu.. biri çalmış biri oynamış resmenmenülerimi paylaşırsam her günüm cezayla dolar benim. ısrar ettiniz diye yazdım. ilk günden ceza aldık görüyor musun...
Dur ya... Suçlu muyum neyim direk savunmaya geçtim. Hem de saldırı modunda...
kızlar spor programı yapalım evet.. şu an ütüyle boğuşmaktayım resmen.. buyrun burada da resmini ekledim... http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/617582-prensesin-kulkedisi-olma-macerasi-7.html
ayrıntıları şimdilik yazamıyorum.. şıpır şıpır sıcakladım şu an.. sauna etkisi altındayım çarpmış olabilir benin
günaydın kızlar,
yeni bir yaz haftasına daha başladık.
muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum.
perşembe günü iki arkadaşım gelecek tatil için. ayrıca cuma günü buranın festivali başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?