- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
13.06.2013 Perşembe
Sabah 09:00
1/2 Kepekli sandviç
Beyaz peynir
kıvırcık
domatesli
Öğlen 13:00
Ton balıklı salata
Ara 16:00
Kalan 1/2 kepekli sandviç
Akşam 21:00
Izgara Tavuk şiş
Salata
3 ince dilim kıymalı pide (biliyorum bu saatte bunu yemek çok gereksizdi ama çok açtım dayanamadım)
Su 2 litre
Bitki çayı 1 litre
perşembe günü ve sen pide yemişsin neyse ki kilo vermişsin ama tehlikeli hareketler bunlar...
canım şura sınavların bitti artık sana istediğimi söyleye bilirm. kuzum bu nasıl menü böyle. hadi neyse bu günüde saymadım ama cumadan sonra toparlanacağıan szö ver. yoksa seni, sana havale edeceğim...14.06.2013
kahvaltı
bir salçalı kumru tostu
bir çay
bir kurabiye
ara
1 sandwich uçakta verilen birşey işte
sütlü nescafe
öğlen
3köfte
biraz patates haşlaması ve kızartması
1 dilim ekmek
ara
1 dilim karpuz
akşam
eve yeni geldiğimiz için kahvaltı gibi birşeyler yaptık
sucuk azıcık
çeyrek yumurtalı patates
bir bardak çay
bir kurabiye
çeyrek-yarım arası bir miktar ekmek
ara
dondurma
su 3lt
spor yok
ben bugün ne bulduysam yedim ortalıkta birşey olmadığı yolculuk çıkışı olduğumuz için. ve biliyorsunuz kızlar izne çıkıyorum bugün iki günlük pazartesi döneceğim. Herkesin babasının babalar günü şimdiden kutlu olsun. Eşlerinizinkinide kutlayın heeee pazartesi görüşmek üzere kızlar
çok sevidnim mezun olmana tebrik ederim. yüksek lisansdada başarılar...14.06.2013
Sabah
1Dilim köy ekmeği
Yarım çay tabagı zeytin yaglı kuru çökelek
1Yumurta
Ögle
Türk kahvesi
2incir
1Dilim karpuz
1 erik
Akşam
3köfte
2 parça tavuk ( mangalda )
3çatal salata
1Litre su
Yarım saat dans
Kızlar tek tek yazıcam size şu an dışardayım.
Sonuçlarım acıklandı tüm notlarım iyi Mezun oldum çok mutluyum :) artık yüksek lisansa hazırlanıyorum :)
öğlen şeker içeriği yüksek besinler tüketmişsin nasıl acıkmadın?
tatlım biraz gevşemişsin. tamam hastasın ama abarttın dondurma, pikolata olmuyor böyle...14 HAZİRAN
sabah
9.30
kepekli sandvic arası
peynir domates
ara 10.00
1 bardak yeşil çay
öğlen 12,00
1 kase çorba
3 yk tas kebabı
ara
15,00
10 adet kiraz
ara
17,00
1 adet pikolata
21.00
iki dilim tam buğday arası peynirli tost
22.00
dondurma
2 litre su
spor yok
dondurmayı kaldırıyoruz yerine şunu yapıyorsun. yulaf ezmesi al marketten yada yulaf kepeği tercih senin. ezme tanenli kepek toz şeklinde ikisi ilede güzel oluyor. ezmeyi bulaman kolay kıtır kıtır etki veriyor..
küçük bir keseye yoğurt az sulu olsun :) biraz yulaf ezmesi dök üstüne sonrada toz tarçın ekle bunu dondurma yerine ye... tatlı hissi verecek olmadı azıcık bal veya pekmez ekle.. ama pekmez veya bal eklemedende iyi olacaktır. içine kuru üzümde ekleyebilirsin ama az. çünkü kan şekerini yükseltip daha hızlı acıkmana neden olabilir kuru üzüm. klasik olarak yoğurt/yulaf ezmesi/tarçından oluşuyor...