• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

15.06.2013

14:00
1 kase müsli

Ara
5 kiraz

20:00
10 sarma
1 dilim ekmek
1Kase yoğurt
1 sade türk kahvesi

Yarım saat yürüyúş
15dk dans
2 litre su
akşam fazla gündüz az yemişsin..

16 06 2013 pazar

Sabah
Yarım kase Müsli

Öğlen
5 but (mangalda)
Salata
2dilim ekmek
2 bardak kola
1 avuç çiğdem
3fıstık
1Dilim karpuz

Akşam yok

Spor yarım saat dans
Yarım saat yürüyüş
1Buçuk litre su

Kızlar liseden arkadaşlarla pikniğe gittik
Çok abarttım.Ne varsa kendimi tutamadım yedim. bu yüzden kendime ceza verdim akşam su ve bitki çayı hariç ağzıma tek lokma koymuyorum . Bu arada ben yine regl oldum daha 1ay dolmadan .Tam regl de degil anlayamadım ben de.
evet coşmussun benim gibi..

15 haziran cumartesi

9,30
iki dilim tam buğday ekmeği arası domates peynir

12,00
195 ml ayran
1 paket ülker kelogs

17.00
ince bir dilim pasta
iki minik dilim börek
1 kase makarna salatası
1 adet truff

2 litre su
300 ip atlama
100 twist
bu hafta sonu hepimiz abartmışız şu önümüzdeki 5 gün kendimize çok dikkat edelim..

17 haziran pazar
10,00
sabah
domates
peynir
2 adet zeytin
2 çatal yağsız tavada pişmiş yumurta
1 adet truff

13,00
1 kase dondurma

15,00
1 bardak meyveli soda

17,00
3 adet truff

2 litre su
300 ip atlama
100 twist

bu menüyüde beğenmedim. :(

RAPOR
16.06.2013/Pazar

Sabah 05:00
yarım kase kelle paça (önceki günün itirafında yazıyordu ama pazar sabaha karşı içtiğim için buraya yazdım)

Öğlen 10:30

sucuklu sebzeli omlet
domates/salatalık/biber/maydonoz
peynir

Ara 15:30
2 top dondurma
orta türk kahvesi

Akşam 18:00
kıymalı kabak
yoğurt

gece 20:30
dondurma
çikolata

spor yok
1.5 litre su

Son düzenleme:
chentiq canım bu durumu ne derece etkiler bilmem ama cuma günü listenizi kontrol edemediğim için bugün verilerinize bi bakayım dedim ve bir hata farkettim sana bildirmek istedim ....

***10.Takım 312. Etap*** Etap Dördüncüsü
melinda22 ( 55,90 / 54,50 / 1,40 / % 2,50 )
gdogan ( 54,70 / 54,20 / 0,50 / % 0,91 )
sura260511 ( 85,00 / 84,50 / 0,50 / % 0,59 )
innuk ( 65,80 / 65,60 / 0,20 / % 0,30 )
maymunarmut ( 83,80 ) Bildirimde bulunmadı
bengi-arwen ( 60,20 / 60,00 / 0,20 / % 0,33 )
damlalar ( 86,00 ) Bildirimde bulunmadı-Diskalifiye edildi
10. Takım Ortalaması ( 0,66 )

***10.TAKIM 313.ETAP*** SEKİZİNCİ

melinda22 ( 54,50 / 55,40 / -0,90 / % -1,65 )
gdogan ( 54,20 / 53,40 / 0,80 / % 1,48 )
sura260511 ( 84,50 / 84,50 / 0,00 / % 0,00 ) sabit
innuk ( 65,60 / 65,00 / 0,60 / % 0,91 )
maymunarmut ( 83,80 / 83,50 / 0,30 / % 0,36 )
bengi-arwen ( 60,00 / 60,30 / -0,30 / % -0,50 )

10.TAKIM ORTALAMASI : %0,10 %

son iki bildiriminiz yukarıda ve maymunarmut geçen hafta kilo bildirmedi olarak geçildi bu hafta kilosunu ikiye bölmeniz gerekiyordu ama sanırım gözünüzden kaçmış..

haklısın canım.. ne yapmak gerek?:53:

RAPOR
16.06.2013/Pazar

yarım kase kelle paça (önceki günün itirafında yazıyordu ama pazar sabaha karşı içtiğim için buraya yazdım)

sucuklu sebzeli omlet
peynir

2 top dondurma
orta türk kahvesi

kıymalı kabak
yoğurt

dondurma
çikolata

spor yok
1.5 litre su

bu dondurmalarla benim de başım dertte:(( napıcaz bilmiyorum

Günaydın Canlarım..

Khvaltıyı yapalım geliyorum..

Nedr bu spor listesinin hali.. İnnuk ne kadar içler acısı bir durum.. ;Rapor olmasa hiç fark edemeyecektim. Ellerine sağlık gdogan. Haftada 3-4 gün de gayet güzel canım.. Herkes neler yapabilir? Bir program belirleyelim 1 hafta için.. Peşinen ödev verelim..

Bir de gelmeyenleri o gün kontrol edip bildirmesi gerekiyor nöbetçilerin ama sanırım bu iş atlanmış. Kahvaltıdan sonra ben bakayım yoklamalara. Bir çok kişi yoktu, dün çok sessizdi takım..

Bakın sonuçları da ortada zaten değil mi :34::34:

Kızlar %30 kuralı geldi artık ve eğer bir kere daha alırsak SARI KART alıyoruz... Çok önemli bu eğer kuralları hatırlıyorsanız.. Çok dikkat etmezsek, ikinci sarı kartta en düşük ortalamalı kişi aramızdan ayrılacak..:26::26:

O yüzden bakanlık sistemi çok öenmlii.. Şu raporlar toplansın, genel duruma bakayım.

arkadaşlar salı günü bugünkü menülerinize yaprak sayısı belirteceğim.
kriterler aşağıdaki gibi

-fazla karbonhidrat alıp almadığı (örn: sabah tost, öğlen ekmek arası döner akşam makarna yeme )
-çok az yemek
-Ana öğün atlamak (maymuna nasıl adapte ederiz bilmiyorum. en azından 3 öğün yesin 8den sonra yemesin)
-akşam yemeğinde meyve yemek (direk şekere dönüşüyor unutmayın)
-akşam 8:00dan sonra yemek
-tek öğünde sadece karbonhidrat almak (örn. patates veya kuru fasülye veya dolma yiyip yanında ekmek yemek veya pilav yemek)
-kızartma ve aşırı yağ içeren yiyecekler (yağ miktarlarını yazmayı unutmayın)
-ve kaçamakla (dondurma, çips, çerez, kek, börek, çikolata)

salı günü may'a liste halinde yaprak sayınızı sunacağım. menüleri geç yayınlamazsanız sanırım daha hızlı olur. kübra ve ilknurda su ve spor durumunu bildirir. salı akşamı çiçekleri mayda çizer..
hafta sonu hepimizi epey çozuttuk.. en azında şu 5 gün hemen toparlanıp cumaya güzel girelim.. o yüzden ha gayret.

Şuracımm senin sporları indiremedim onun yerine jillian michaels 30 günde incel programını yapayım mı?
ilknur şimdi bitki çayımı yapacağım bugün kahve yok bana..
kaptana ceza şakaydı yaaa.. normal yarışmacı gibi yorum yaptım ona gülsün diye:27::31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 737087

bu haftaki spor raporumuz resimde görüldüğü gibi arkadaşlar...
kendisini tebrik ediyor, ve çabalarının karşılığını sıkı bir vücutla almasını temnni ediyoruz:46::46:
bengi_arwen... haftanın spor ikincisi... diyet ve sporu istikrarlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor.. 60 rakamını da kırdı artık onu kimse tutamamaz, kuğu gibi bir gelin olacak:10::10:

hadi ya spor yapmışım bu hafta iyi iyi ama az bence.. bu hafta çok iyi spor yapacağım. sabah erken kalkıp yapacağım akşam abırakınca başka bir şey çıkıyor.
ya benim menüler çok geniş. jpg olarak zor oluyor nasıl paylaşsam daha kolay olur bir oneriniz var mı.. excel dosyasını nasıl yükseriz siteye yada pdf olarak daha kolay...

Merhaba kızlar..

Çok kötü bir hafta sonu geçirdim. Moralim çok bozuk acayip gerginim..

Dün sinirden sıkıntıdan bişe yemedim sayılır.. Bugün bir an önce bitsin istiyorum..

:43::43:

chentiqim ya şimdi yazdığın yorumu gene okudum sana küstüm ben :33: çünkü sen bengicikle benim senin için düşündüklerimizi ciddiye almamışsın hıhhhhhh :36: senmisin beni ödev bakanı yapan al sana ödev ozaman Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube :1: bu arada programım indi kızlar yemekten iki saat sonra yapacağım bakalım çok zevkli duruyor şimdiden :52:

arkadaşlar salı günü bugünkü menülerinize yaprak sayısı belirteceğim.
kriterler aşağıdaki gibi

-fazla karbonhidrat alıp almadığı (örn: sabah tost, öğlen ekmek arası döner akşam makarna yeme )
-çok az yemek
-Ana öğün atlamak (maymuna nasıl adapte ederiz bilmiyorum. en azından 3 öğün yesin 8den sonra yemesin)
-akşam yemeğinde meyve yemek (direk şekere dönüşüyor unutmayın)
-akşam 8:00dan sonra yemek
-tek öğünde sadece karbonhidrat almak (örn. patates veya kuru fasülye veya dolma yiyip yanında ekmek yemek veya pilav yemek)
-kızartma ve aşırı yağ içeren yiyecekler (yağ miktarlarını yazmayı unutmayın)
-ve kaçamakla (dondurma, çips, çerez, kek, börek, çikolata)

salı günü may'a liste halinde yaprak sayınızı sunacağım. menüleri geç yayınlamazsanız sanırım daha hızlı olur. kübra ve ilknurda su ve spor durumunu bildirir. salı akşamı çiçekleri mayda çizer..
hafta sonu hepimizi epey çozuttuk.. en azında şu 5 gün hemen toparlanıp cumaya güzel girelim.. o yüzden ha gayret.

Şuracımm senin sporları indiremedim onun yerine jillian michaels 30 günde incel programını yapayım mı?
ilknur şimdi bitki çayımı yapacağım bugün kahve yok bana..
kaptana ceza şakaydı yaaa.. normal yarışmacı gibi yorum yaptım ona gülsün diye:27::31:

bengoş günlük kaç dakika olacak ilk gün 30 dk sonraki günler 50 den az olsun istemiyorum. onu bildirirsen olabilir tabii bende bakayım bir.

15.06.2013 Cumartesi

Sabah 08:30

2-3 çatal omlet
domates
salatalık
5-6 zeytin

Öğle 14:30

1 tabak bulgur pilavı
1 küçük domates

Ara 16:30

2 kırmızı erik

Akşam 20:00

2 küçük dilim tost

Normal tost ekmeğine göre 1,5 ad.

Su 1,5 litre
1 fincan yeşil çay

Eki Görüntüle 737087

bu haftaki spor raporumuz resimde görüldüğü gibi arkadaşlar...
maymunarmut.. bu haftanın spor birincisi,, haftanın 6 günü spora vakit ayırmış dzüenli olarak az da olsa yürüyüş yapmaya çalşmış,,
kendisini tebrik ediyor, ve çabalarının karşılığını sıkı bir vücutla almasını temnni ediyoruz:46::46:
bengi_arwen... haftanın spor ikincisi... diyet ve sporu istikrarlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor.. 60 rakamını da kırdı artık onu kimse tutamamaz, kuğu gibi bir gelin olacak:10::10:
gdogan.. spordan sorumlu bakan olarak elimden geleni yapmaya çalıştım, olduğu kadar:17:

innuk... evinde bisikletinin olduğunu biliyoruz, ama hala bir faaliyet göremedik:26: yoğun çalışan çocuklu koştur koştur hayatın var ama lütfen bu hafta en azından 3 gün az da olsa spora vakit ayırmanı rica ediyoruz..

şura... finallerin bitti spor konusunda hazırlıklar yaptığını görüyoruz, bu hafta zirveyi zorla lütfen ,, sıfır sporlu geçen haftayı unuttur bize..

melinda... gel artık.... özledik seni....:43:

Ne desen haklısın Kübracım,

Bu hafta söz en az haftanın 3 günü 30 dk bisiklet çalışacağım.. Diyeti topladım ama sporu saldım iyice..

chentiqim ya şimdi yazdığın yorumu gene okudum sana küstüm ben :33: çünkü sen bengicikle benim senin için düşündüklerimizi ciddiye almamışsın hıhhhhhh :36: senmisin beni ödev bakanı yapan al sana ödev ozaman Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube :1: bu arada programım indi kızlar yemekten iki saat sonra yapacağım bakalım çok zevkli duruyor şimdiden :52:

bengoş günlük kaç dakika olacak ilk gün 30 dk sonraki günler 50 den az olsun istemiyorum. onu bildirirsen olabilir tabii bende bakayım bir.

canım bugün 1,5 saat yoga var
yarın sabah 30dk jillian 30günde incel akşamda 15dk eliptik bisiklet nasıl?

ilknur umarın bugünün güzel geçer...

15.06.2013 Cumartesi

2-3 çatal omlet
domates
salatalık
5-6 zeytin

1 tabak bulgur pilavı
1 küçük domates

2 kırmızı erik

2 küçük dilim tost

Su 1,5 litre
1 fincan yeşil çay

akşam yemeğini beğenmedim fazla değil ama hiç bir ihtiyacı karşılamıyor sadece doymak için yemişsin..

canım bugün 1,5 saat yoga var
yarın sabah 30dk jillian 30günde incel akşamda 15dk eliptik bisiklet nasıl?

ilknur umarın bugünün güzel geçer...

tamam canım ozaman şöyle yapalım sen bana her sabah bugün ne spor yapacağını söyle ben ona göre yazayım zaten bu bu haftalık böyle. haftaya büyük ihtimalle bir spor programı üzerinden gideriz. bugün başlıyorum bende yarım saat bugün. yarından sonra 1 saat.

tamam canım ozaman şöyle yapalım sen bana her sabah bugün ne spor yapacağını söyle ben ona göre yazayım zaten bu bu haftalık böyle. haftaya büyük ihtimalle bir spor programı üzerinden gideriz. bugün başlıyorum bende yarım saat bugün. yarından sonra 1 saat.

anlaştık canım bugün yoga var 1.5 saat

BALIKÇI

Amerikalı bir zengin, iş seyahati sırasında Meksika'nın küçük bir kıyı kasabasına uğramış. Limanda gezerken, bakmış ağzına kadar balık dolu bir tekne ve içinde keyifli bir balıkçı... "Merhaba Balıkçı" diye seslenmiş, "... Bu balıkları kaç zamanda tuttun?" "Bir iki saatimi aldı" demiş balıkçı... İştahlanmış bizim işadamı; "E, niye biraz daha kalıp daha fazla tutmadın?" diye sormuş. "Bu kadarı bize yetiyor da ondan" diye omuz silkmiş balıkçı. Şaşmış balıkçının bu kanaatkarlığına işadamı; "Kalan zamanını nasıl geçiriyorsun peki" diye üstelemiş. Balıkçı, özetlemiş bir gününü:
"Sabahları açılır, biraz balık tutarım. Sonra çocuklarımla oynarım. Öğleyin karımla biraz siesta yaparım. Aksamları amigolarla beraber gitar çalıp şarap içer, geç vakte kadar eğleniriz. Oldukça meşgul sayılırım senyor". Gerinmiş Amerikalı: "Bak" demiş "... ben sana yardımcı olabilirim. Bu işe daha çok zaman ayırmalısın. Daha büyük bir tekne bulup daha çok balık tutmalısın. Oradan elde edeceğin gelirle daha büyük tekneler alırsın. Kısa sürede tuttuğun balıkları doğrudan işletme tesislerine satarsın. Hatta zamanla kendi balık fabrikanı bile kurabilirsin. Kısa zamanda balıkçılık sektöründe bir numara olursun". Balıkçı merakla "Bunları yapmak kaç sene alır sinyor" demiş: "15-20 yılda halledersin" demiş Amerikalı, "Ama sonrası daha parlak: Zamanı gelince şirketini halka açarsın, hisselerini iyi paraya satarsın, kısa zamanda zengin olup milyonlar kazanırsın." "Milyonlar ha..." diye tekrarlamış balıkçı... "Eeee... sonra?" "Sonra emekli olursun. Küçük bir balıkçı kasabasına yerleşirsin. İstersen zevk için balık tutarsın. Çocuklarınla oynar, karınla keyfince siesta yaparsın. Akşamları da arkadaşlarınla şarap içip gece yarısına kadar gitar çalarsın. Nasıl...? Mükemmel değil mi? "Balıkçı cevap vermiş,"Ben zaten şu anda o işi yapıyorum, bu kadar telaşa ne gerek var...”
***Bir an olsun durup düşünseniz; "Bütün bu telaş ne için...?" Arada denize açılıp, çocuklarınızla oynaşmayacak, dostlarınızla gitar çalıp şarap içemeyecek olduktan sonra onca koşturmanın ne anlamı var? Hırsla örülü onca yılın vaat ettiği final, halen yanı başımızda duran mutluluksa, bu yarış ne gerek var?

Can Dündar

sana acıdım kaptanım :1: yazıktır dedim günahtır dedim. maymuşum bana da afyondayken bir arkadaş söyledi bunu. 90 gün içinde devrim resmen :1: bakalım bir haftada neler olacak :1: spora başlamadan bugün foto çekileceğim bir haftalık farkı görebileyim diye haydi kızlar sporaaaaaa :33:
Bende istiyorum canım o 90 günlük olanı

15 haziran cumartesi

9,30
iki dilim tam buğday ekmeği arası domates peynir

12,00
195 ml ayran
1 paket ülker kelogs

17.00
ince bir dilim pasta
iki minik dilim börek
1 kase makarna salatası
1 adet truff

2 litre su
300 ip atlama
100 twist
Pasta börek makarna oh oh sayende truffu da görmüş oldum google amcamdan :1:

kızlar merhaba.. haftasonu gezmelerle dolu iki gün geçirdim, çok bozuk bir yeme düzenim oldu, kaçamak yaptım bu yüzden çok az yedim, spor yaptım aç kaldım ve kabız oldum:(( ama bugünden itibaren yediden düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlayacağım toparlanacağım inşallah...
Hepimiz cozuttuk bugünden itibaren sıkı yònetim ilan edildi. Cuma kilo vermeden bırakmıyoruz.
günaydın kızlar,
yeni bir yaz haftasına daha başladık.
muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum.
perşembe günü iki arkadaşım gelecek tatil için. ayrıca cuma günü buranın festivali başlıyor..
Bizim icın de eğlen canım

RAPOR
16.06.2013/Pazar

sucuklu sebzeli omlet
peynir

2 top dondurma
orta türk kahvesi

kıymalı kabak
yoğurt

dondurma
çikolata

spor yok
1.5 litre su

Kuzum dondurma var.hem de 2 öğün .çikolata da cabası
Herkes neler yapabilir? Bir program belirleyelim 1 hafta için.. Peşinen ödev verelim..

Bir de gelmeyenleri o gün kontrol edip bildirmesi gerekiyor nöbetçilerin ama sanırım bu iş atlanmış. Kahvaltıdan sonra ben bakayım yoklamalara. Bir çok kişi yoktu, dün çok sessizdi takım..

Bakın sonuçları da ortada zaten değil mi :34::34:

Kızlar %30 kuralı geldi artık ve eğer bir kere daha alırsak SARI KART alıyoruz... Çok önemli bu eğer kuralları hatırlıyorsanız.. Çok dikkat etmezsek, ikinci sarı kartta en düşük ortalamalı kişi aramızdan ayrılacak..:26::26:

O yüzden bakanlık sistemi çok öenmlii.. Şu raporlar toplansın, genel duruma bakayım.
Dün gelmeyenleri yazdım ama bildiri niteligine degildi.nöbetçı başlıgını da unuttum :(

Sura
Dgogan
Innuk
Melinda

Haftalık spor yazamam gibi çünkü tamamen iş yerinin yoğunluğuna ve durumuna bağlı.bizim sokaktaki spor salonunu pek begenmedim eski gittigime bakıcam bi de.
Annem her sabah gidiyor yüruyüşe ama o saatte ben uyuyo oluyorum nöbet tuttugumdan.

:
Canım ben mecbur geç yatıyorum haliyle bu saatlerde kalkıyorum .sabahki ögünüm bile ögleden sonraya kayıyor.20:00den sonra yemek yemesem ben yatana kadar 9 saat yapıyor .kalkana kadar da 19 saat aç kalmış oluyorum. Tüm yediklerim 15 00-20 00 arası oluyor.Bu daha saglıksiz bence.en azından 24e kadar bişeyler yemem lazım.

Bir de Salı günü izmire gidicem Çarşamba dönücem .Çiçek için durum ne olur bilmiyorum.Daha doğrusu çızmek için halim olurmu bilmiyorum.Eski sevgilimle konuşucaz.
Merhaba kızlar..

Çok kötü bir hafta sonu geçirdim. Moralim çok bozuk acayip gerginim..

Dün sinirden sıkıntıdan bişe yemedim sayılır.. Bugün bir an önce bitsin istiyorum..

:43::43:
Neyin var canım anlatmak istersen burdayız
15.06.2013 Cumartesi

2-3 çatal omlet
domates
salatalık
5-6 zeytin

1 tabak bulgur pilavı
1 küçük domates

2 kırmızı erik

2 küçük dilim tost

Su 1,5 litre
1 fincan yeşil çay

Öglen bulguru çok yemişsın akşam yemek için yemişsin .cumartesi durumun nasıldı?
Bu gün de nolur aç durma miden almasada ye zorla bişeyler.Bozma moralini :(

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-selulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.html

kızlar şu başarı öyküsüne bir bakar mısınız? verdiği kilo çok fazla değil ama vücudundaki incelme, değişim inanılmaz, selülit namına birşey kalmamamış.. ben şuan 53 'lü kilolardayım ama selülitlerim çok fazla, napıcam bunları ya:( bol su içmeye çalışıyorum ama şu spor işi üşenmesem keşke sıksam kendimi:((

Bengicimmm

Menünde iki öğün dondurma mı var ne??

Napıyorsun arkadaşııııııımmmmmmm.. bu hafta kesim kilo vermemiz lazım. Sarı kartı alıcaz yoksaa..

Kendine gel toparlan..

Bu arada nescafe olayına bir önerim var..

Buzlu nescafe yapabilirsin ama sütle krema kullanmadan. Ben 1 tane tatlandırıcı ile yapıyorum hem tatlı isteğinide gideriyor.
ara öğün niyetine iç ama günde 1 tane en fazla..

1 çay kaşığı nescafe
1 tatlandırıcı
az su ile çözüyorsun
üzerine 2-3 küp buz
vee bardağı doldurana kadar soğuk süt

karıştırr hooooooooooppp nefiss oluyor valla...

Bengicimmm

Menünde iki öğün dondurma mı var ne??

Napıyorsun arkadaşııııııımmmmmmm.. bu hafta kesim kilo vermemiz lazım. Sarı kartı alıcaz yoksaa..

Kendine gel toparlan..

Bu arada nescafe olayına bir önerim var..

Buzlu nescafe yapabilirsin ama sütle krema kullanmadan. Ben 1 tane tatlandırıcı ile yapıyorum hem tatlı isteğinide gideriyor.
ara öğün niyetine iç ama günde 1 tane en fazla..

1 çay kaşığı nescafe
1 tatlandırıcı
az su ile çözüyorsun
üzerine 2-3 küp buz
vee bardağı doldurana kadar soğuk süt

karıştırr hooooooooooppp nefiss oluyor valla...

of of evt donurma çok kötü oldu yine kaçamaklara başladım ama cumaya kadar ağzımı tutacağım..
nescafede içmeyeceğim zaten kaptanım kremalı nescafeyi yasakladı bana..
bak bugün hiç içmedim 5i bir arada karışımı yaptım 2 kupa.. 2 kupada adaçayı ohh miss...
birazdan yogaya gideceği. kendimi yorgun hissediyorum her yerimde ağrıyor...

Back