• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

14.06.2013

kahvaltı
bir salçalı kumru tostu
bir çay
bir kurabiye

ara
1 sandwich uçakta verilen birşey işte
sütlü nescafe

öğlen
3köfte
biraz patates haşlaması ve kızartması
1 dilim ekmek

ara
1 dilim karpuz

akşam
eve yeni geldiğimiz için kahvaltı gibi birşeyler yaptık
sucuk azıcık
çeyrek yumurtalı patates
bir bardak çay
bir kurabiye
çeyrek-yarım arası bir miktar ekmek

ara
dondurma

su 3lt
spor yok

ben bugün ne bulduysam yedim ortalıkta birşey olmadığı yolculuk çıkışı olduğumuz için. ve biliyorsunuz kızlar izne çıkıyorum bugün iki günlük pazartesi döneceğim. Herkesin babasının babalar günü şimdiden kutlu olsun. Eşlerinizinkinide kutlayın heeee :52: pazartesi görüşmek üzere kızlar :3:

Son düzenleme:
14.06.2013

Sabah
1Dilim köy ekmeği
Yarım çay tabagı zeytin yaglı kuru çökelek
1Yumurta

Ögle
Türk kahvesi
2incir
1Dilim karpuz
1 erik

Akşam
3köfte
2 parça tavuk ( mangalda )
3çatal salata

1Litre su
Yarım saat dans

Kızlar tek tek yazıcam size şu an dışardayım.

Sonuçlarım acıklandı tüm notlarım iyi Mezun oldum çok mutluyum :) artık yüksek lisansa hazırlanıyorum :)

14 HAZİRAN
sabah
9.30
kepekli sandvic arası
peynir domates

ara 10.00
1 bardak yeşil çay

öğlen 12,00
1 kase çorba
3 yk tas kebabı

ara
15,00
10 adet kiraz

ara
17,00
1 adet pikolata

21.00
iki dilim tam buğday arası peynirli tost

22.00
dondurma

2 litre su
spor yok

maymuş tebrik ederim seniii,, ben de ikinci sınıf oldum..
chentiq kilo alma nedenini merak ettim, umarım önemli birşy yoktur,,,
şuracım sende ben gibi cozutmuşsun bugün:5:

kızlar daha yeni oturdum bende, yarın arkadaşımın bebişinin doğum günü var, orada kaçamak yapmak istemiyorum, yani elbet birşeyler yiyeceğim ama salata ağırlıklı şeyler yemeye çalışacağım inşallah...

seni izinli bakan yazmıştı kaptan sonra sana araştırma görevi verdi bende ceo yapım seni haddim olmadan :D
keyifler nasıl may.. durumlar nasıl?
spor salonuna gelince takma kimseyi yaaa. nerderlerse desinler.
ama spor salonuna sürekli devam edebilecek misin. aslında günde 40dk yürüsen sonrada evde bir kaç hareketde yapsan etkili olacaktır.
hepimizin bu hafta silkelenmeye ihtiyacı var :(

iyiyim canım benim mezun da oldum iyice keyfim yerine geldi.
birazdan yürüyüşe çıkıcam. spor salonu bizim sokakta olduğundan devam ederim gibime geliyor.Tabi iş olayım olmazsa.

geçmişi okudum geldim.. şimdi gelelim cevaplara...

seni saatler hususunda yemek bakanıma havale ediyorum. Ne kadar geç kalkarsan ve yatarsan yat, saat olarak bir kere 8 den sonrası çok sakıncalı.. bence yavaş yava aşağılara çekmeye çalış saatleri.. seninle özel çalışmalar yapıyorduk.. Bir bahsetsene şimdiye kadar ne yaptık, ne kadar yararlı oldu.. şu saat olayına da el atalım..

Maymuş üzülerek senden ceo görevini geri alıyorum. zira bakan atama yapamaz :1::1::1: sen arge sin.. bugün argeliğinin ilk adımını ataraktan bizimle core paylaştığın için teşekkür ederiz...

Gelelim benim önerime...

Haftanın her günü bir renk;

Pazartesi: Mavi
Salı: Sarı
Çarşamba: Lacivert
Perşembe: Kırmızı
Cuma: Yeşil
Ctesi: Mor
Pazar: Turuncu (Portakal rengi)

Şimdi bu renkler nedir..

Haftanın 7 günü her gün için belirtilen renkte bir çiçek çiziyoruz.. Evet çiçek dedim :27::27::27: Sonra bu çiçeğin yaprakları, benginin belirttiği yıldızlar olacak.. Hepsini tamamlayabilenin çiçeğindeki tüm yapraklar tamam olacak. Eksik olan için ise sayı ne kadarını yaptıysa o kadar olacak.. Sporunu yaptığı ölçüde, sarkmış yada dik olacak çiçek... Ve suyunu içtiği ölçüde de soluk yada canlı.. Mesela perşembe günü A kişisi sporunu yapmadıysa çiçeği kırmızı değil soluk pembe olacak..

Sonra pazartesi günleri çizilen bu çiçekler (kim çizerse artık.. ben arge mize verecektim ama o çizmem diyorsa ben büyük zevkle çizerim.. :1::1::1: ) vazoda ilgili yarışmacının adı yazılarak teşhir edilecek.. Böylece sıkıcı raporlarla uğraşmak yerine çiçeklere bakarak kim spor yapmış hangi gün yapmış vs anlayabiliriz. Hem de çok eğleniriz. Bu arada belirtilen renkler gökkuşağını oluşturuyor. Ve gökkuşağını oluşturan da Cücenin altın sandığına ulaşacak!!.. Tabiki efsana.. Kimseye piyango dağıtmıyoruz :9::9::9:

Ayy çok yoruldum yazarken bile.. Sizi okurken düşünemiyorum :27::27::27:

çiçek olayını sevdim paintten mi çizeyim :) denerim en azından
uyku olayına gelince şu anda mecbur uyku düzenim bu şekilde iş yerinden dolayı.Annem babam yatıyor onlar erken kalkıyor ben gece nöbet tutuyorum 4e 5e kdar.Özel çalışmalar benim için güzel oldu eğlenceliydi de :) Ceoluk görevimi de vereydin iyidi havalı duruyor :52:

ay aslında abartmışım da farkında değilim iyi oldu bu çizelgeler

Maymunarmutcum eğer spora yazılmayacaksan sana özel kıvırmalı göbek atmalı bir program hazırlayacağım haber et bana.
çok severim ben göbek atmayı yazılmasam bile yaparım mutlaka :66::66: ayrıca sınaların için de tebrik ederim.Nazar boncuğunu takma hiç :31:

14.06.2013

kahvaltı
bir salçalı kumru tostu
bir çay
bir kurabiye

ara
1 sandwich uçakta verilen birşey işte
sütlü nescafe

öğlen
3köfte
biraz patates haşlaması ve kızartması
1 dilim ekmek

ara
1 dilim karpuz

akşam
eve yeni geldiğimiz için kahvaltı gibi birşeyler yaptık
sucuk azıcık
çeyrek yumurtalı patates
bir bardak çay
bir kurabiye
çeyrek-yarım arası bir miktar ekmek

ara
dondurma

su 3lt
spor yok

ben bugün ne bulduysam yedim ortalıkta birşey olmadığı yolculuk çıkışı olduğumuz için. ve biliyorsunuz kızlar izne çıkıyorum bugün iki günlük pazartesi döneceğim. Herkesin babasının babalar günü şimdiden kutlu olsun. Eşlerinizinkinide kutlayın heeee :52: pazartesi görüşmek üzere kızlar :3:
sucuk
kurabiye
dondurma
kızartma olmamış kuzucum

maymuş tebrik ederim seniii,, ben de ikinci sınıf oldum..
bende seni tebrik ederim canım benim :16:

mezun olmak güzel olmalı.. baloya gittin mi? yıllığın olacak mı? neden yüksek lisans?

şura ceviz getireyim yersin?? bu nasıl bir menü ya... Sen bir de ceza bakanısın nasıl olacak ki bu iş... kendine torpil yaparsan çiğ çiğ yerim seni...

mezun olmak güzel olmalı.. baloya gittin mi? yıllığın olacak mı? neden yüksek lisans?
...

Açık ögretim kuzum.balo düzenlendi ama gitmedim.şu kiloları atana kadar da o şık elbiseleri haketmiyorum. sosyoloji bitirdim yüksek lisansı psikoloji yapıp psikolojik danışman olmak istiyorum.eylülde de aile danışmanlıgı eğitimim başlıyor.

aöf mezunları da pdr olabiliyor muydu.. hiç bilmiyorum bakk.. aile üzerine mi düüşünüyorsun? bak ilk danışanın olabiliriz.. bildiklerini öğret burada :1::1:.. kişisel gelişim eğitimleri de alıyor musun?

ceo lafı çok şık durduğundan sana vermedim zaten.. bundan sonra hem kaptanım hem ceo yum :33::33::33: ceo napar onu da bilmiyorum ya neyse..

seninle gene çalışmalara başlayalım.. aslında hepiniz ayrı ayrı çok özelsiniz. ama her birinizle ayrı ayrı çalışamıyorum malesef.. senin su olayına el attık.. bir de şu uykunu düzenlersek tamamdır ama ben kendi uykumu bile düzenleyemiyorum ki..

ama saat 9 dan sonra ağzına lokma koyma... acıkırsan salatalık ye sadece.. bu haftaki çalışmamız bu olsun. şura çiçek olayını anlamamış.. çok karışık anlattım galba.. sen anladın mı? ben paintte değil elde çizmekten bahsetmiştim.. nedense senin resme meraklı olduğunu ve elinde bir sürü renkli kalem olduğu hissine kapıldım..

yarın bir de bengi için ödev bulacağım.. aslında şimdiden yazayım.. bengii sana bir hafta boyunca kahve yasak.. çok istediğinde şekersiz ve kremasız ve sütsüz içeceksin.. müdahale edemedim hafta içinde.. bir yığın krema indirdin midene.. o sırf yağ kütlesi. ve sen bundan dolayı kilo aldın bence..

bu arada o günün nöbetçisinden şöyle bir şey istiyorum.. her bir yazılarına nöbetçi diye başlık atsın ve mesajlarını numaralandırsın.. bakalım nöbetçiler günde kaç mesaj yazıyorlar...

aöf mezunları da pdr olabiliyor muydu.. hiç bilmiyorum bakk.. aile üzerine mi düüşünüyorsun? bak ilk danışanın olabiliriz.. bildiklerini öğret burada :1::1:.. kişisel gelişim eğitimleri de alıyor musun?

ceo lafı çok şık durduğundan sana vermedim zaten.. bundan sonra hem kaptanım hem ceo yum :33::33::33: ceo napar onu da bilmiyorum ya neyse..

seninle gene çalışmalara başlayalım.. aslında hepiniz ayrı ayrı çok özelsiniz. ama her birinizle ayrı ayrı çalışamıyorum malesef.. senin su olayına el attık.. bir de şu uykunu düzenlersek tamamdır ama ben kendi uykumu bile düzenleyemiyorum ki..

ama saat 9 dan sonra ağzına lokma koyma... acıkırsan salatalık ye sadece.. bu haftaki çalışmamız bu olsun. şura çiçek olayını anlamamış.. çok karışık anlattım galba.. sen anladın mı? ben paintte değil elde çizmekten bahsetmiştim.. nedense senin resme meraklı olduğunu ve elinde bir sürü renkli kalem olduğu hissine kapıldım..

yarın bir de bengi için ödev bulacağım.. aslında şimdiden yazayım.. bengii sana bir hafta boyunca kahve yasak.. çok istediğinde şekersiz ve kremasız ve sütsüz içeceksin.. müdahale edemedim hafta içinde.. bir yığın krema indirdin midene.. o sırf yağ kütlesi. ve sen bundan dolayı kilo aldın bence..

bu arada o günün nöbetçisinden şöyle bir şey istiyorum.. her bir yazılarına nöbetçi diye başlık atsın ve mesajlarını numaralandırsın.. bakalım nöbetçiler günde kaç mesaj yazıyorlar...

Aöf mezunları açamaz ama yüksek lisansımı yaparsam açabilirim.bir de sanırım ıs yeri açmak içın de işletme okumam lazım.aile danışmanlıgı sertifika programı kurs gibi 450 saatlik egitimi var.kişisel gelişimi kitaplardan ögreniyorum.şu an psikolojiye odaklanmış durumdayım zaten aöf oldugum için her ünv. almayabilir .ortalama ve ales puanı önemli.:) özellerin çogunlugu alıyor bildigim kadarıyla.bugün mezun oldum araştırmalara yarın başlıyorum hangı ünv alıyor kaç puan istiyor diye.Seve seve danışmanınız olurum :)

9dan sonrası içın haklısın ama çok acıkıyorum 4e 5e kadar.dedıgin gibi gecıştiricem salatalıkla yogurtla.ve erken uyumam da pek mümkün Degıl yazları.

Resim konusunda da tahminin doğru.resim çıziyorum .:) Renkli kalemlere de zaafım var :) elle çizilecekse çızerim eğlenceli olur :1: beni tanıyomusun acaba hepsini tutturdun :) itiraf et hadi ceolugumu da aldın zaten hıh :1:

Vay be ceo ve argeyi karistirinca bengi neler olmuş neler :)))
ArGe kelimesi aklıma gelmeyince maymuna en yakın ceo dedim onu yazdım :)))
Çiçek olayına cevap yazacağım.. Güzele benziyor.. Kremali Kahveyide bırakıyorum..
Şimdilik gecmisi okuyup aklımda kalanlar bu kadar cepten yazıyorum...

Aöf mezunları açamaz ama yüksek lisansımı yaparsam açabilirim.bir de sanırım ıs yeri açmak içın de işletme okumam lazım.aile danışmanlıgı sertifika programı kurs gibi 450 saatlik egitimi var.kişisel gelişimi kitaplardan ögreniyorum.şu an psikolojiye odaklanmış durumdayım zaten aöf oldugum için her ünv. almayabilir .ortalama ve ales puanı önemli.:) özellerin çogunlugu alıyor bildigim kadarıyla.bugün mezun oldum araştırmalara yarın başlıyorum hangı ünv alıyor kaç puan istiyor diye.Seve seve danışmanınız olurum :)

9dan sonrası içın haklısın ama çok acıkıyorum 4e 5e kadar.dedıgin gibi gecıştiricem salatalıkla yogurtla.ve erken uyumam da pek mümkün Degıl yazları.

Resim konusunda da tahminin doğru.resim çıziyorum .:) Renkli kalemlere de zaafım var :) elle çizilecekse çızerim eğlenceli olur :1: beni tanıyomusun acaba hepsini tutturdun :) itiraf et hadi ceolugumu da aldın zaten hıh :1:

tanımak değil ama hislerime çok güvenirim.. :1::1: bir kere acıkıyorum deyip kendini de beni de kandırma.. ben de sabaha karşı yatıyorum çoğu zaman... mide bir iki kere açlık sinyali gönderiyor.. baktı ki gelen giden yok susuyor zavallım.. sen de öyle yap.. bak gece acıkınca yiyeceklerin, daha doğrusu gece değil de 9 dan sonra, sadece ayran/salatalık olsun.. ılık ballı süt bilem içme... bir deneyelim bakalım bu hafta nasıl oluyor...

. gdogan ı acaba spor olayından azletsem mi ne yapsam... nasıl bir bakanmış o öyle günlerdir spor yok yazıyor menüsünde.. pazartesi günü raporunu nasıl sunacak merak ediyorum.. şura verdiğin videolara bakayım bir...

demişsin ya özel yaptığın bir şey var mı diye.. anacım bir şey yapamıyorum ki... kendi kendime topik açtım, birileriyle birlikte spor yaparım birbirimizi gazlarız diye yokk... olmadı :50::50:

Günaydınlar herkese..

Cumartesi günler çalışmaktan nefret ediyorum..

Sizler nasılsınız bakalım ??

günaydın ilknurcum bende çalışıyorum cts leri, ama artık alıştım ya:)) 5 yıldır cumartesileri çalışıyorum, saat 2'ye kadar ... sen tam gün mü çalılşıyorsun?

tanımak değil ama hislerime çok güvenirim.. :1::1: bir kere acıkıyorum deyip kendini de beni de kandırma.. ben de sabaha karşı yatıyorum çoğu zaman... mide bir iki kere açlık sinyali gönderiyor.. baktı ki gelen giden yok susuyor zavallım.. sen de öyle yap.. bak gece acıkınca yiyeceklerin, daha doğrusu gece değil de 9 dan sonra, sadece ayran/salatalık olsun.. ılık ballı süt bilem içme... bir deneyelim bakalım bu hafta nasıl oluyor...

. gdogan ı acaba spor olayından azletsem mi ne yapsam... nasıl bir bakanmış o öyle günlerdir spor yok yazıyor menüsünde.. pazartesi günü raporunu nasıl sunacak merak ediyorum.. şura verdiğin videolara bakayım bir...

demişsin ya özel yaptığın bir şey var mı diye.. anacım bir şey yapamıyorum ki... kendi kendime topik açtım, birileriyle birlikte spor yaparım birbirimizi gazlarız diye yokk... olmadı :50::50:

chentiq:53::53: sadece salı ve cumayı sporsuz geçirdim ben , salı günü akşam regl oldum o yüzden, dün de çok yorgundum:((

günaydın ilknurcum bende çalışıyorum cts leri, ama artık alıştım ya:)) 5 yıldır cumartesileri çalışıyorum, saat 2'ye kadar ... sen tam gün mü çalılşıyorsun?

Yok canım bende yarım gün çalışıyorum ama işte tüm hafta sonum gidiyor gibi geliyor bana :ssz:

Ya bu hafta 1. hikayesini ben de çok merak ediyorum ya.. nasıl bir yüzde yapmış öyle.. ilk kez görüyorum %6 rakamını.. merakla başarı hikayesini bekliyorum..

gdogan hakkaten 2 gün mü yapmadın ya... aynı kendimi patron gibi hissettim. iş yaparsın yaparsın görmez.. ne zaman mola versen burnunun dibinde bitip de hiç çalışmıyorsun der ya.. o hesap.. :26::26::26: pardon canım yaa.. hakkını yemişim :1::1:

ya nolacak benim bu halim ya.. beni de motive edinsenize kızlar ya.. :36::36::36:

günaydın tekrar.
biraz önce nişanlıma sizin ne kadar motive olmamaı sağladığınızdan bahsediyordum. yan masada gazete okuyor. bend ecumartesileri çalışıyorum hemde tam gün... ama bazen iizn veriyorlar erken çıkıyoruz, belli olmuyor hangi gün izin verecekleri tamam kafalarını göre yani..
biraz sonra geçmişi tekrar okuyup yanıtlamadığım mesajları yanıtlayacağım. ve raporumu yayınlayacağım. bu sabah tartıldım çünü bağırsakların sabah biraz normaldi. ve tartı 59.7 gösterdi. yahuuu dün gösterseydin ya bu rakamı neyse paylaşayım dedim.
bu akşam arkadaşımın düşünü var beraber gideceğiz. güzel bir elbisem var uzun.. harika görüneceğim.. :)

biz de göreydik bir halini.. merak ediyorum kıyafetini nasıl bir şey? oynamayı seviyor musun sen de annen gibi? bizim mezdeke dans üçlüsü gibi? düğünde fırsat buldukça at kendini piste...

Back