. gelinliği görünce bengi ye yolladığım resim geldi.. hala telefonunun ekranında mı o resim ?
benim menüm:
07:30 biberli omlet (biberler 2 yk yağda çevrildi.. omlet 5 yumurtayla yapıldı 4 kişi yedi)
2 çatal beyaz peynir
çay (şeker ve tuz kullanmıyorum)
11:00 1 adet civarı simit. tam miktarı hatırlamıyorum. 2 simiti 3 kişi paylaştık
çay
14:00 3 yk kadar makarna
1 yk yoğurt
2 yk salata (dışardaydım fazlasını da isteme gereği duymadım)
20:00 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası (pişirirken tuz atmıştım)
1/2 büyük patlıcan fırında (patlıcanı haşlayıp yapılıyor)
2 kepçe cacık (içine z.yağı damlatılmış)
karışık tatlı.. içeriğine girmeyeceğim.. kalorisini de bilmiyorum. ama çok lüzumsuzluk yapmışım. aşırı fazla geldi. midem rahatsız oldu.. hem de isteğim geçmedi. şu benginin önerini deneyeceğim. yulaf kepeği de nasıl bir şeyse...
21:30 sonrası çay
bugün çay çukuruna düştüm sanki.. kim bilir kaç kupa devirmişimdir. hepsi de siyah çaydı.. su tahminimce 10 bardak içmişimdir. genelde tepeme dikmek suretiyle bitirdiğimden şişe kontrolü yapamıyorum. ama su konusunda sıkıntım yok. su aygırı gibiyimdir yaz kış.. çok severim su içmeyi.. bu arada su bakanından müsade ederek belirteyim, su konusunda sıkıntı yaşıyorsanız falım çiğneyin bol bol şekersiz.. aşırı susatıyor...
spor olarak 18 dk tiffany ısınma videosu+10 dk popo+10 dk karın egzersizi yaptım.. daha devam edecektim ama körolmayısıca sular çok az akmaya başladığından kendimi çok terletmedim...