• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar
Maymun super paylaşımlar ayrıntılı okuyacağım..
Kaptanım Kremali nescafeyi sen içme demeden önce içmiştim :))) o yüzden sayılmaz.. Senden sonra hep sade ictim..
Ancak dünkü menüme itiraf eklemem lazım;
Düğünde 3 parça tuzlu kuru pasta ( yaş pastayı yemedim)
Bol bol pistte erittim :))
Düğünden sonra bara gittik (aslinda once eve gidip kiyafet degistirdim) burda patladı hersey 2 kadeh votka bitterlimon, 1 margarita, biraz patlamış Mısır (yagsizdi) ve karışık çerkez ve yarım kelle paça corbasi :)) bol dans (tempolu)

Bengim coşmuş :1:

Çiçekler nezaman çizilicek?

önce rapor verilmeli ki çiçek çizilsin. ptesi salı olur heralde... menümü yazdım bengi... yorumunu bekliyorum

. gelinliği görünce bengi ye yolladığım resim geldi.. hala telefonunun ekranında mı o resim ? :1::1:

benim menüm:

07:30 biberli omlet (biberler 2 yk yağda çevrildi.. omlet 5 yumurtayla yapıldı 4 kişi yedi)
2 çatal beyaz peynir
çay (şeker ve tuz kullanmıyorum)

11:00 1 adet civarı simit. tam miktarı hatırlamıyorum. 2 simiti 3 kişi paylaştık
çay

14:00 3 yk kadar makarna
1 yk yoğurt
2 yk salata (dışardaydım fazlasını da isteme gereği duymadım)

20:00 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası (pişirirken tuz atmıştım)
1/2 büyük patlıcan fırında (patlıcanı haşlayıp yapılıyor)
2 kepçe cacık (içine z.yağı damlatılmış)
karışık tatlı.. içeriğine girmeyeceğim.. kalorisini de bilmiyorum. ama çok lüzumsuzluk yapmışım. aşırı fazla geldi. midem rahatsız oldu.. hem de isteğim geçmedi. şu benginin önerini deneyeceğim. yulaf kepeği de nasıl bir şeyse...

21:30 sonrası çay

bugün çay çukuruna düştüm sanki.. kim bilir kaç kupa devirmişimdir. hepsi de siyah çaydı.. su tahminimce 10 bardak içmişimdir. genelde tepeme dikmek suretiyle bitirdiğimden şişe kontrolü yapamıyorum. ama su konusunda sıkıntım yok. su aygırı gibiyimdir yaz kış.. çok severim su içmeyi.. bu arada su bakanından müsade ederek belirteyim, su konusunda sıkıntı yaşıyorsanız falım çiğneyin bol bol şekersiz.. aşırı susatıyor...

spor olarak 18 dk tiffany ısınma videosu+10 dk popo+10 dk karın egzersizi yaptım.. daha devam edecektim ama körolmayısıca sular çok az akmaya başladığından kendimi çok terletmedim...
Resimi gecen hafta kaldırmak zorunda kaldım çünkü yanımda bir avukat vardı telefondan bir seye bakacaktık ( ben telefonumu iş ile ilgili dokümanlar icinde kullanıyorum) resmi görmemesi icin çok caba harcamam gerekti.. Rezil olabilirdim :)) o nedenle kaldırmak zorunda kaldı ama telefonumda yüklü hala..
Memune gelince;
Simdi sabah 5 yumurta bile olsa o yağ çok fazla 1 kasık yeterdi..
Simit yerine o saatte meyve çok iyi giderdi...ama az yemişsin %33 yemisin.. 270x33/100 kalori :)))
O makarna gercekten 3 yemek kaşığı ise sorun degil ama yemek kasığı eskilerin kocaman tahta kaşıkları degil degil mı? :))
Mercimek corbasi aksam aksam ağır olmadı mı? Tatlı hemen yemekten sonra yendiyse korkunç bir hata.. Sende biliyorsun kaptanım yemekten sonra tatlı, meyve hemen yenmemeli direk karaciğerde seker icerigi yağa dönüşüyor...
Tam şura'ya havaleliksin...
Spora syn spor bakanım baksın
Çaylarada innuk
yalnız çay vücutta su tutuyor ödeme neden olabilir ve Demir emilimini azaltıyor.

topikin yoklamasını alalım.. kimse yok.. nöbetçi de yok..:14:

16 06 2013 pazar

Sabah
Yarım kase Müsli

Öğlen
5 but (mangalda)
Salata
2dilim ekmek
2 bardak kola
1 avuç çiğdem
3fıstık
1Dilim karpuz

Akşam yok

Spor yarım saat dans
Yarım saat yürüyüş
1Buçuk litre su

Kızlar liseden arkadaşlarla pikniğe gittik
Çok abarttım.Ne varsa kendimi tutamadım yedim. bu yüzden kendime ceza verdim akşam su ve bitki çayı hariç ağzıma tek lokma koymuyorum . Bu arada ben yine regl oldum daha 1ay dolmadan .Tam regl de degil anlayamadım ben de.

benim menüm:

07:30 biberli omlet (biberler 2 yk yağda çevrildi.. omlet 5 yumurtayla yapıldı 4 kişi yedi)
2 çatal beyaz peynir
çay (şeker ve tuz kullanmıyorum)

11:00 1 adet civarı simit. tam miktarı hatırlamıyorum. 2 simiti 3 kişi paylaştık
çay

14:00 3 yk kadar makarna
1 yk yoğurt
2 yk salata (dışardaydım fazlasını da isteme gereği duymadım)

20:00 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası (pişirirken tuz atmıştım)
1/2 büyük patlıcan fırında (patlıcanı haşlayıp yapılıyor)
2 kepçe cacık (içine z.yağı damlatılmış)
karışık tatlı.. içeriğine girmeyeceğim.. kalorisini de bilmiyorum. ama çok lüzumsuzluk yapmışım. aşırı fazla geldi. midem rahatsız oldu.. hem de isteğim geçmedi. şu benginin önerini deneyeceğim. yulaf kepeği de nasıl bir şeyse...

21:30 sonrası çay

bugün çay çukuruna düştüm sanki.. kim bilir kaç kupa devirmişimdir. hepsi de siyah çaydı.. su tahminimce 10 bardak içmişimdir. genelde tepeme dikmek suretiyle bitirdiğimden şişe kontrolü yapamıyorum. ama su konusunda sıkıntım yok. su aygırı gibiyimdir yaz kış.. çok severim su içmeyi.. bu arada su bakanından müsade ederek belirteyim, su konusunda sıkıntı yaşıyorsanız falım çiğneyin bol bol şekersiz.. aşırı susatıyor...

spor olarak 18 dk tiffany ısınma videosu+10 dk popo+10 dk karın egzersizi yaptım.. daha devam edecektim ama körolmayısıca sular çok az akmaya başladığından kendimi çok terletmedim...

Arada simit olmayaydı olurdu.Ya da onun yerine öglen yedigin makarna.Sakız midemi bulandırıyor keşke çigneyebilsem daha çok su içerdim.akşamki menünü cok begendim

ben geldim kızlarrrr iki günlük tatil ardından bomba gibiyim. ya kaptanım bu arada ben ailemin yanına geldim buradaki tartıyla benim tartım aynı değil napacağız cuma günü kafama takıldı :ssz: bu arada hemen pcme 90 günlük spor programımı indiriyorum bir hafta yaptıktan sonra sizle paylaşacağım ayrıntıları eğer çok iyiyse cezalarınız bu programdan olacak şimdiden haberiniz ola :52: chentiqim bengicik bana havale etmiş seni ozaman sana vereceğim cezam leslie 1mil. kaptana da ceza vermek ne değişik duygu yahu :52::33:

ben geldim kızlarrrr iki günlük tatil ardından bomba gibiyim. ya kaptanım bu arada ben ailemin yanına geldim buradaki tartıyla benim tartım aynı değil napacağız cuma günü kafama takıldı :ssz: bu arada hemen pcme 90 günlük spor programımı indiriyorum bir hafta yaptıktan sonra sizle paylaşacağım ayrıntıları eğer çok iyiyse cezalarınız bu programdan olacak şimdiden haberiniz ola :52: chentiqim bengicik bana havale etmiş seni ozaman sana vereceğim cezam leslie 1mil. kaptana da ceza vermek ne değişik duygu yahu :52::33:

Hoşgeldin canım :) merak ettim programı

ay leslie ne ya... bi de bi mil vermiş.. kızım ben jillian yaptım bugün.. yiyosa yap :60:

bu arada siz bana ne cezası veriyonuz ya hu.. biri çalmış biri oynamış resmen :60::60::60: menülerimi paylaşırsam her günüm cezayla dolar benim. ısrar ettiniz diye yazdım. ilk günden ceza aldık görüyor musun...

Dur ya... Suçlu muyum neyim direk savunmaya geçtim. Hem de saldırı modunda...
:52::52::52::52::52:

kızlar spor programı yapalım evet.. şu an ütüyle boğuşmaktayım resmen.. buyrun burada da resmini ekledim... http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/617582-prensesin-kulkedisi-olma-macerasi-7.html

ayrıntıları şimdilik yazamıyorum.. şıpır şıpır sıcakladım şu an.. sauna etkisi altındayım çarpmış olabilir benin :37::37::37::37::37:

ay leslie ne ya... bi de bi mil vermiş.. kızım ben jillian yaptım bugün.. yiyosa yap :60:

bu arada siz bana ne cezası veriyonuz ya hu.. biri çalmış biri oynamış resmen :60::60::60: menülerimi paylaşırsam her günüm cezayla dolar benim. ısrar ettiniz diye yazdım. ilk günden ceza aldık görüyor musun...

kızlar spor programı yapalım evet.. şu an ütüyle boğuşmaktayım resmen.. buyrun burada da resmini ekledim... http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/617582-prensesin-kulkedisi-olma-macerasi-7.html

ayrıntıları şimdilik yazamıyorum.. şıpır şıpır sıcakladım şu an.. sauna etkisi altındayım çarpmış olabilir benin :37::37::37::37::37:

Kolay gelsin sıcakta işkence olur.ben öyle olunca hepsini ütülemıyorum :1:

sana acıdım kaptanım :1: yazıktır dedim günahtır dedim. maymuşum bana da afyondayken bir arkadaş söyledi bunu. 90 gün içinde devrim resmen :1: bakalım bir haftada neler olacak :1: spora başlamadan bugün foto çekileceğim bir haftalık farkı görebileyim diye haydi kızlar sporaaaaaa :33:

chentiq canım bu durumu ne derece etkiler bilmem ama cuma günü listenizi kontrol edemediğim için bugün verilerinize bi bakayım dedim ve bir hata farkettim sana bildirmek istedim ....

***10.Takım 312. Etap*** Etap Dördüncüsü
melinda22 ( 55,90 / 54,50 / 1,40 / % 2,50 )
gdogan ( 54,70 / 54,20 / 0,50 / % 0,91 )
sura260511 ( 85,00 / 84,50 / 0,50 / % 0,59 )
innuk ( 65,80 / 65,60 / 0,20 / % 0,30 )
maymunarmut ( 83,80 ) Bildirimde bulunmadı
bengi-arwen ( 60,20 / 60,00 / 0,20 / % 0,33 )
damlalar ( 86,00 ) Bildirimde bulunmadı-Diskalifiye edildi
10. Takım Ortalaması ( 0,66 )

***10.TAKIM 313.ETAP*** SEKİZİNCİ

melinda22 ( 54,50 / 55,40 / -0,90 / % -1,65 )
gdogan ( 54,20 / 53,40 / 0,80 / % 1,48 )
sura260511 ( 84,50 / 84,50 / 0,00 / % 0,00 ) sabit
innuk ( 65,60 / 65,00 / 0,60 / % 0,91 )
maymunarmut ( 83,80 / 83,50 / 0,30 / % 0,36 )
bengi-arwen ( 60,00 / 60,30 / -0,30 / % -0,50 )

10.TAKIM ORTALAMASI : %0,10 %

son iki bildiriminiz yukarıda ve maymunarmut geçen hafta kilo bildirmedi olarak geçildi bu hafta kilosunu ikiye bölmeniz gerekiyordu ama sanırım gözünüzden kaçmış..

15 haziran cumartesi

9,30
iki dilim tam buğday ekmeği arası domates peynir

12,00
195 ml ayran
1 paket ülker kelogs

17.00
ince bir dilim pasta
iki minik dilim börek
1 kase makarna salatası
1 adet truff

2 litre su
300 ip atlama
100 twist

17 haziran pazar
10,00
sabah
domates
peynir
2 adet zeytin
2 çatal yağsız tavada pişmiş yumurta
1 adet truff

13,00
1 kase dondurma

15,00
1 bardak meyveli soda

17,00
3 adet truff

2 litre su
300 ip atlama
100 twist

kızlar merhaba.. haftasonu gezmelerle dolu iki gün geçirdim, çok bozuk bir yeme düzenim oldu, kaçamak yaptım bu yüzden çok az yedim, spor yaptım aç kaldım ve kabız oldum:(( ama bugünden itibaren yediden düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlayacağım toparlanacağım inşallah...

günaydın kızlar,
yeni bir yaz haftasına daha başladık.
muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum.
perşembe günü iki arkadaşım gelecek tatil için. ayrıca cuma günü buranın festivali başlıyor..

$Adsız.jpg

bu haftaki spor raporumuz resimde görüldüğü gibi arkadaşlar...
maymunarmut.. bu haftanın spor birincisi,, haftanın 6 günü spora vakit ayırmış dzüenli olarak az da olsa yürüyüş yapmaya çalşmış,,
kendisini tebrik ediyor, ve çabalarının karşılığını sıkı bir vücutla almasını temnni ediyoruz:46::46:
bengi_arwen... haftanın spor ikincisi... diyet ve sporu istikrarlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor.. 60 rakamını da kırdı artık onu kimse tutamamaz, kuğu gibi bir gelin olacak:10::10:
gdogan.. spordan sorumlu bakan olarak elimden geleni yapmaya çalıştım, olduğu kadar:17:

innuk... evinde bisikletinin olduğunu biliyoruz, ama hala bir faaliyet göremedik:26: yoğun çalışan çocuklu koştur koştur hayatın var ama lütfen bu hafta en azından 3 gün az da olsa spora vakit ayırmanı rica ediyoruz..

şura... finallerin bitti spor konusunda hazırlıklar yaptığını görüyoruz, bu hafta zirveyi zorla lütfen ,, sıfır sporlu geçen haftayı unuttur bize..

melinda... gel artık.... özledik seni....:43:

günaydın kızlar,
yeni bir yaz haftasına daha başladık.
muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum.
perşembe günü iki arkadaşım gelecek tatil için. ayrıca cuma günü buranın festivali başlıyor..

günaydın bengicim,,
bu sabah güne güzel başladım, umarım bu güzellik tüm hafta boyunca sürer.. senin için eğlenceli bir hafta olacak gibi:))

Back