• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

melinda22 ( 54,50 / 55,4/-0,90 /% -1,65)
gdogan ( 54,20 /53,4 / 0,80 /%1,47 )
sura260511 ( 84,50 / 84,50 / 0 / % 0.0 )
innuk ( 65,60 / / / )
maymunarmut ( 83,80 / / / )
bengi-arwen ( 60,00 / 60,30/-0,30 /-0,5 )

melinda22 ( 54,50 / / / )
gdogan ( 54,20 / / / )
innuk ( 65,60 /65,0 /0,6 /%0,91 )
bengi-arwen ( 60,00 / / / )

Arkadaşlar !!!

Hedefim 500 gr dı 600 gr vermişim..

Bengicim sende durum nedir ?? Yeni hafta hedefimiz 800 gr olsun mu ?:21:

55.4 geldim 0.9 kg almışım çok mutsuzum:43:

canım sınavlardan sakın üzülüp pes etme, kilonu korumaya çalış, 28 hazirandan sonra seni bomba gibi bekliyoruz tamam mı?

gdogan ( 54,20 / / / )
innuk ( 65,60 / / / )

Kızlar bilerek böyle başlattım herkes doldursun diye çünkü kaptancık gelemeyebilir ya. Rahat olsun hallolsun canını sıkmasın diye. Kilo verememişim ama belliydi almadığıma şükür final stresiyle. ama bomba gibi geliyorum haftaya :32:

kilonu korumanda güzel,, sizi anlayabiliyorum, ders çalışırken stresten ben de sürekli atıştıranlardanım çünkü:17:

kızlar size kötü haberim var. kilo verememişim hatta üstüne almışım. benim hiç bir mazeretim yok. :(
neden böyel oldu bilmiyorum. vücudum direnç gösteriyor 60 kiloya hep böyle oldu zaten 59 bir türlü göremiyorum. :(
moralim çok bozuk..

canım şu 60 kabusunu bir yensen her şey o kadar kolay olacak ki... bence pes etme, ben senin 59 'lu hatta daha aşağı kiloları göreceğine çok inanıyorum, çünkü sabırlısın , gayretlisin emeklerinin karşılığını alacaksın

gdogan ( 54,20 / / / )
innuk ( 65,60 /65,0 /0,6 /%0,91 )

Arkadaşlar !!!

Hedefim 500 gr dı 600 gr vermişim..

Bengicim sende durum nedir ?? Yeni hafta hedefimiz 800 gr olsun mu ?:21:

tebrik ederim innukcum, olsun tatlım olsun 600 ü veren 800 'ü de vermez mi hiç:))

RAPOR
12.06.2013/Perşembe

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
65 gr süzme peynir

Öğlen 12:20
2 adet kalçalı derisiz tavuk but
230gr ayran

Ara 15:10
100ml süt
15gr yulaf kepeği/ 20gr goji berry

Akşam 17:00

3 piliçköfte 1 tam 1 beyaz yumurta omlet
65gr süzme peynir
40gr lor

2,5 litre su
2 bardak şekersiz çay
2 bardak şekersiz adaçayı
spor 20 dk eliptik bisiklet

Son düzenleme:
arkadaşlar pazartesinden bugüne menüleriniyi yayınlamak istiyorum. böylece nerde hata yaptığımızı veya nerde doğru yaptığımızı toplu halde daha net görebiliriz. kaptanımız yıldız konusundaki önerisini açıklamadığı için şimdilik oy sistemi yok. sadece menüleri yayınlayacağım.

ancak
innuk:Perşembe
Şura: Salı/Çarşamba/Perşembe
Melinda: pazartesi/salı/çarşamba/perşembe (onu saymamalım bu hafta)
menülerinizi yayınlamadınız. sizleri bekliyorum..

innuk
tebrik ederim vs sen kazandın bana bir ceza ver bence.. bu hafta çok başarılıydın. ben 60 barajını nasıl aşacağım bilmiyorum.
hepinizin önerilerine açığım. özellikle cumartesiden sonra şu dukanı bırakacağım. yine karbonhidrat düzeyini çok düşük tutacağım. ancak daha çok sebze yiyeceğim. sabah ve öğlenleri fazla sebze tüketmemek bağırsakalrımın yavaş çalışmasına neden oldu. ayrıca sebzesiz daha çok kalori alıyorum...
lütfen bana yardım edin.

bencede may, kübra ile röportaj yapsın. kübra çok başarılı ve iradeli..

Dün may sormuştu listeyi tekrar yayınlıyorum..

BENGİ_ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: paza

BENGİ_ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: Ceo

Bengicim aslında dukan diyeti çok etkilidir ama uygulamalarında hata vardı biraz
dukan kesinlikle kaçamak kaldırmayan bir diyet, Kitapta en ufak bir kaçamağın balona iğne batırmak gibi olduğunu yazıyordu..

Bu hafta seni takibe alıyorum..

Öncelikle hafta sonu aktara uğrayıp aşağıda yazacağım malzemeleri alabilir misin?

1 pkt kiraz sapı
1 paket mısır püskülü
1 paket at kuyruğu otu
100 gr kadar çubuk tarçın
200 gr kuru kayısı (gün kurusu) Şart değil)

Bu otlardan 1 er tutam büyük bir tencereye koyup üzerine 1,5 -2 litre kadar kaynamış su ekliyorsun, sonra 1-2 dk fokurdayacak kadar kaynatıp altını kapatıyorsun. ılıyınca bardak bardak iç..

İnanılmaz işe yarıyor göreceksin.. Bu hafta 60 kg nın altına ineceksin söz...

artık net var kızçeler.. maymuş da bildirim yapsın ortalamayı direk verebilirim.

herkeşler kilo almış. bu hafta nolmuş böyle.. ben bile tartıda 57,6 gördüm!!! kaldı ki 57 bile olmamıştım hiç...

acaba neden böyle oldu :44: bengi çok dikkat ediyordun.. bundan sonra dukan konusunda seni innuka havale ediyorum..

ayrıca melindaya müsade vermekten vaz geçtim bu 900 gr mı görünce!!:53::53::53: atıştırma hususunda beni dinlemediğini düşünüyorum.. çünkü o saydıklarım bu kadar sıyrık bırakmazdı.. kesin cısslara dadandı...

o yüzden oylamaya sunuyorum:na...

A-günde en azından 1 mesaj yazsın, sadece menü paylaşsa da olur diyenler
B-ya kızcağızı rahat bırakalım sınavları varmış, bi hafta sonra isterse 3 kilo fazla gelsin verir meloş diyenler..

not: meloş da oy kullanabilir akıbeti hakkında...

bu arada, önerimiz oylamadan geçti.. bugün itibariyle başlıyor.. şansımıza ki ilk hakkımızı kullanmış bulunuyoruz... :((((

Arkadaşlar, oylamaya sunulan ve kabul gören yeni kararımızı, aşağıdaki biçimde Karar Defterine ekledim. (Bu arada oranı yanlışlıkla %30 yazmışım, doğrusu sizin de bildiğiniz gibi %0,30)
Dilerim amacına ulaşır. Bu amacın işlerliğini sağlamak için üyelerin her hafta en azından %0,30 luk kaybı hedefleyerek otokontrol sağlamalarını öneririm.

Performans uygulamamız yarın itibariyle başlıyor. Duyduk, duymadık demeyin. Hayırlı olsun.

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.

Son düzenleme:
bencede may, kübra ile röportaj yapsın. kübra çok başarılı ve iradeli..

Dün may sormuştu listeyi tekrar yayınlıyorum..

BENGİ_ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: paza

BENGİ_ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: Ceo

Ceo olmusum negüzel arada dolanır dururum artık :1:

Tesekkürler bengicim

Tebrik ediyorum ve sana Gıpta ediyorumm...

Maymunarmut bi arada kübra ile mi röportaj yapsan ki?

Innuk iyi dedin hazırlym soru ama cevapları biliyoruz ki :1:

83.5 hala kızlar :( 2 hafta önce 83.8dim . 2 haftada 300 gr vasat olmuş . Pazardan beri kilo verememişim Bide o kadar sıkıntıya ılk 2gün az yedim sonra abartmışım . Çok üzüldüm :( tutun silkeleyin beni.
2 haftalık oldugundan yüzdelik hesaplamadım yine 2 hafta öncekini mi yazıcam?

Son düzenleme:
bir önceki mesajda melinda için oylama var kızlar... fikrinizi belirtir misiniz

13.06.2013 Perşembe

Sabah 09:00

1/2 Kepekli sandviç
Beyaz peynir
kıvırcık
domatesli

Öğlen 13:00

Ton balıklı salata

Ara 16:00

Kalan 1/2 kepekli sandviç

Akşam 21:00

Izgara Tavuk şiş

Salata

3 ince dilim kıymalı pide (biliyorum bu saatte bunu yemek çok gereksizdi ama çok açtım dayanamadım)

Su 2 litre
Bitki çayı 1 litre

Son düzenleme:

ben oyumu bu şıktan yana kullanıyorum... bir kere mesaj yazmak melinda için sıkıntı olmaz sanırım,, hiç yoktan burdan kopup kendini salmaz... izin verilirse kilo alır, kilo vermek ne kadar zor hepimiz birebir yaşıyoruz şuan da, melinda için bu kötülüğü yapamayız...

B-ya kızcağızı rahat bırakalım sınavları varmış, bi hafta sonra isterse 3 kilo fazla gelsin verir meloş diyenler..

.

Duygusal olarak düşündügümde meloşçuma B demek istiyorum ama A diyorum.Çünkú ders çalışırken mola verdıginde menüsünú yazar 1dk alır bu.menülere yorum yapmasada takip etmese de olur.Dersleri tabiki önemli kuzucugumun ama mola verdignde yazarsa ipleri de bırakmamıs olur.ama giremezse de çok zorlayıp stres yapmasın.biz anlarız hemencik :))yani A

Son düzenleme:
Kızlar nereye gittiniz erken kalktım ben sizin için :1: dün telefonum kardeşimdeydi saat yoktu.uyandım daha erkendir herhalde diye uyudum.tekrar uyandım daha anca 11dir dedim bidaha uyudum 4 olmuş :1:

Kızlar 2 haftada 300 gram vermemden dolayı düşündüm spor salonuna yazılmaya karar verdim.bizim sokaga yeni açılmış. Ama daha kesin degil.özgüven eksıkligm var tüm mahalle ve arkadaşalarım burda olunca :(

duygusal olarak B demek istiyorum ama ipin ucunu kaçırıcağından A diyorum. biraz kontrollu gitmeli..

duygusal olarak B demek istiyorum ama ipin ucunu kaçırıcağından A diyorum. biraz kontrollu gitmeli..

bengi/chentiq/gdogan/maymunarmut A
innuk/ B

sura260511 ve melinda22 B de dese sonuç değişmeyeceğinden, melinda22 için a şeklinde sonuçlanmıştır. Canım menünü paylaşmanı rica edeceğiz. Senin menü yorumun için başlığa MELİNDANIN DİKKATİNE yazacağız ki kaybolma yazıların arasında.. geçmişi okurken mutlaka buna dikkat et. yoksa menü yazmanın da sana yararı olmaz. tatlım gıdım gıdım gidiyor kilolar biliyorsun. aldım diye sakın kendini kötü hissetme.. biz idare ediyoruz.. Ama eğer bu dediğim sana uymazsa, ben menü paylaşamam dersen, haber et bugün saat 6 olmadan bildirimine izne ayrıldı yazayım 2 hafta.. Ama tavsiye etmiyorum...

Geçmişi okuyayım o heyecanlanın dediğim hadiseyi açıklayacağım... Bu kadar heyecan yeter :32::32::32:

Bengicim aslında dukan diyeti çok etkilidir ama uygulamalarında hata vardı biraz
dukan kesinlikle kaçamak kaldırmayan bir diyet, Kitapta en ufak bir kaçamağın balona iğne batırmak gibi olduğunu yazıyordu..

Bu hafta seni takibe alıyorum..

Öncelikle hafta sonu aktara uğrayıp aşağıda yazacağım malzemeleri alabilir misin?

1 pkt kiraz sapı
1 paket mısır püskülü
1 paket at kuyruğu otu
100 gr kadar çubuk tarçın
200 gr kuru kayısı (gün kurusu) Şart değil)

Bu otlardan 1 er tutam büyük bir tencereye koyup üzerine 1,5 -2 litre kadar kaynamış su ekliyorsun, sonra 1-2 dk fokurdayacak kadar kaynatıp altını kapatıyorsun. ılıyınca bardak bardak iç..

İnanılmaz işe yarıyor göreceksin.. Bu hafta 60 kg nın altına ineceksin söz...

o dondurma kaçamağını yapmasaydım. ve pazartesi protein günü sebze dününe çevirmek zorunda olmasaydım. daha iyi olacaktı. dukan zaman geçtikçe zorlaşan bir diyet. bak bugün o kadar hayır dememe rağmen elime yarım dilim tam tahıllı ev yapımı ekmek ile üzerine peynir tutuşturdular ve bana zorla yedirdiler..
haftada iki gün sadece protein diğer günler s+p yapsam nasıl olur?
çayını yapmak isterdim ama mesajını geç okudum. pazar gidip döndüm. ben pazardaki baharatçımdan alıyorum bu tarz şeyleri. burda akatar yok. 2-3 baharatçı var ama turistlere yönelik lokum vs.. satıyorlar tazeleğine güvenemem. bu çayı ancak gelecek hafta cuma alacağım malzemeler ile yapabilirm. ama mate/yeşil çay/funda yaprağı/biberiye karışımı için malzemelerim var..

Ceo olmusum negüzel arada dolanır dururum artık :1:

Tesekkürler bengicim

Innuk iyi dedin hazırlym soru ama cevapları biliyoruz ki :1:

seni izinli bakan yazmıştı kaptan sonra sana araştırma görevi verdi bende ceo yapım seni haddim olmadan :D
keyifler nasıl may.. durumlar nasıl?
spor salonuna gelince takma kimseyi yaaa. nerderlerse desinler.
ama spor salonuna sürekli devam edebilecek misin. aslında günde 40dk yürüsen sonrada evde bir kaç hareketde yapsan etkili olacaktır.
hepimizin bu hafta silkelenmeye ihtiyacı var :(

Back