ha bu arada arkadaslar kendınızden bıraz kısa kısa bahsedersenız cok sevınecegım az cok tanıma acısından..
bırde kaptanım benım annem kanser hastası .ben sureklı ona gıt gellerde bulunuyorum
ama cuma gunu memlekete gıdecek orası ona cok ıyı gelıyor
o yuzden ben ozel olarak bı ıkı gun senden ızın ıstıcm ama sımdı degıl
gıdıp bavullarını hazırlama acısından
ama cuma gunu mutlaka kılo bıldırımınde bulunacagım
sımdı gıdeyım komsumun yanına cocugu uyutma bahanesı ıle nete geldım:)
gorusuruz
Sorma yanihayet kübra'da çozuttu..
bu nasıl menüü :)
poğaçalar, kandil simitleri dondurmalar..
ben bu hafta nişanlımın burda olmasına rağmen bir parça bile kaçamak yapmadım kendile övünüyorum.
yanımda pazar sabahı kaymağı götürdü.. bu sabah simit götürdü. neyseki başka bir şeyler yemedi fazladan :) yardımcı oldu bana bu sefer :)
senin memüne kızdım ama tatlı bir kızma bu afiyet olsun hak ettin. tatilininde güzel geçmesine çok sevindim.
evt insan başka bir yerde kalınca yatağını özlüyor doğrusu..
Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)
Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)
Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
- Kankinazlar:
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22
İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...
- Bakanlar Kurulu
BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan
Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor
- Nöbetçi Listesi
BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar
Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...
- gelmeme
ben 7.takımda yarısıyordum canım
ben polıkıstık hastasıyım cok zor kılo veren bı yapım var..bıraz kendımı gevsetsem hemen alıyorum
o yuzden bı hafta cok guzel kılo verdıysen mesela dıger hafta annem bana gelmısse kaytarma olduysa donup hemen alıyorum ama
73 ıle baslamıstım neredeyse nısan ayıydı
aslında ıyı gıdıyorum sayılır
diyetim süresince en iyi yaptığım şey k.k.' ye üye olmak oldu....burda bir çok bilgiler öğrendim ve de uyguladım....
takım arkadaşlarımlada bu serüveni sağlıklı ve de mutlu birşekilde sonlandırdım
gelelim yaptıklarıma....
1-sabah aç karına içebildiğim kadar su içmek....
2-kalori takibi yapmak....
3- 3 ana öğün + 3 ara öğün yapmak
4- 1 gün ödül günü verdim kendime
5-tartıyla iyi geçinmek(çok sık tartılıyordum ben pek doğru bir uygulama olmasada böyle daha iyi hissediyorum kendimi)
6-beyaz ekmeği ve de şekeri bırakmak....
7-moralim zaman zaman düşsede her zaman kısa zamanda toparlanmak....
8-spor yapmak(yürüyüş++leslie sensoi)
9-bitki çayları içmek
10-yoğurdu bolca tüketmek
11-akşam yemeklerini hafif geçirmek
12-son haftalarda akşamları ekmek yememeğe özen gösterdim....
en önemli ve altın kural ise;
inanmak ve de azim ,başarı arkasından bir şekilde geliyor arkadaşlar....
umarım bir nebzede olsa faydam olmuştur....bu yolda ilerleyen herkeze başarılar diliyorum....
sağlık ve de sevgiyle kalın
-Bu ne yaa kimse yok takımda.. pazartesi günü sendromunu atamıyorum sizin yüzünüzden... Gene sular yokkk aaaaghhhhh---
Kendime sık sık su içmeyi hatırlatmam lazım..
masamda duran şişeyi doldurmaya üşeniyorum..
ben 7.takımda yarısıyordum canım
ben polıkıstık hastasıyım cok zor kılo veren bı yapım var..bıraz kendımı gevsetsem hemen alıyorum
o yuzden bı hafta cok guzel kılo verdıysen mesela dıger hafta annem bana gelmısse kaytarma olduysa donup hemen alıyorum ama
73 ıle baslamıstım neredeyse nısan ayıydı
aslında ıyı gıdıyorum sayılır
Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)
Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
- Kankinazlar:
GDOGAN VS MELİNDA22
İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...
- Bakanlar Kurulu
Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor
- Nöbetçi Listesi
Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...
- gelmeme
ARMUT: Biz buradayız. İstediğin zaman dök içini. Kolay değil ama geçecek.. Onun haricinde, gece 11/30 da patates yerine başka bir şey tercih etmelisin eğerçok acıktıysan. Daha hafif şeyler. Pazar kola ve pizza yazmışsın ama o tatlıları kremalı krepleri reddettiğini düşünerek tebrike diyorum seni..
.
Kaptanım;geçmişi bitirdim. heralde 1 saat oldu keşke kahvaltımızı yapaymışız... midem yapıştı menüleri okudukça...
BENGİ: Senin bu dukan diyetine hakim değilim. Çok kalabalık gözüküyor. Ama kalori bakımından fakir. Bilemedim açıkçası. Bir de kaçamaksız 200 gr vermen normal mi? Dukanın duraklama evresinde misin? (Öyle bir şey varsa tabi) Sporun da menülerin de güzel.. Bir de kabak ve havuç o kadar az yağda nasıl sotelenir? Çiğ mi kalıyor biraz? Lezzetli mi?
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
- Kankinazlar:
GDOGAN VS MELİNDA22
- Bakanlar Kurulu
- Nöbetçi Listesi
- gelmeme
herkes bakanlık mevzunu tasdik etti mi? armut, seni bir müddet izinli yazdım taşınma işlerinden dolayı. rahat etmen için..
şimdi herkes ne yapacağını nasıl yapacağını anladı mı? (hala yazıyı beğenmeyenler var, onlarda bir an önce okusunlar) yarından itibaren başlıyoruz çünkü. bugünün menüleri yarın paylaşılacağı için..
birde jujucan takımında şöyle bir uygulama başlatmış, bizden böyle bir şeye gerek duyan var mı bilmiyorum. Eğer gerek duyan varsa bunu da dahil edelim. Bana kalırsa bunu kış döneminde uygulayabiliriz. Şu an pek sıkıntı yok gibime geliyor ama gene de siz bilirsiniz..
"""canım şöyleki takımda hemen hemen aynı dönemde girmemize rağmen bir kısım kişi güzel kilolar verdi ve sistemini oturttu hedefe yaklaştı.. Bir kısım kişide ben de dahil buna bir türlü istediği sıkalayı yakalayamadı ...
Bende takıma iki soru yönelttim ilkinde ben koç olmak istiyorum bir kişinin sorumluluğunu alır onunla ilgili tüm bilgileri takip eder ve onu denetlerim diyenler isim versin dedim
ikinci soruda ben zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum birileri beni denetlesin yediğime içtiğime karışsın yaptığım sporu sorsun içtiğim suyu yeşil çayı sorsun diyorsanız isim verin dedim
ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...
Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz"""
güzel diyeceğim ama öğlen bir şey yememişsin.08.09.2013
Sabah
omlet
6 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
1 dilim tam buday ekmeği
akşam
Etli türlü 1 tabak
bol salata
su 1 litre kadar
kavun ve incirin bol şeker içerdiğini unutmadan, diğer yediklerin ile dengelediğin için güzel.. parmak yalamak yerine söyel güzel bir salata yeseydin nasıl güzel olurdu.. afiyet olsunn...09.06.2013
Sabah
Domates
salatalık
2 dilim beyaz peynir
maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kavun ve incirli milkshake Şekersiz :)
İkindi
1 simit
1 bardak ayran
5-6 kayısı
3-4 Erik
Akşam yok; ama gece oğlumun okuluna muhallebili pasta yaparken ,tencere dibi sıyırma, parmak yalama sureti ile yaramazlık yaptım
Su 1 litre Hafta sonu su olayını kontrol edemiyorum maalesef ki...
hoşgeldin maviyeşil,kızlar merhaba
cok yogun bır gundeyım
yan komsum mutfagını yaptırıyor halıyle 3 erkek cocuk ve benım 2 cocuk:) ve kadınlar onlarla bas etmeye calısıyoruzz
sabah ılk ısım kahvaltı hazırlamak oldu onlara
hemen ardından oglen yemegını hazırladım...evı temızlıcem cok yorgunum anlıcanız:))
sabahkı menum:
2-3 salatalık parcası
2-3 domates dılımı
peynır
ceyrek sımıt oldu
şimdi ben bu menüye bir şey demeyeyim mi.. susamayacağımm.. hadi keki anladık. fındık yerine leblebi ye fındık 560 kcal. lebebi 430 falan.. sonra.. akşam ne güzel yemişsin ama o kirazzzz. direk şeker.. karaciğerde yağ olacak.. miktarda yazmamışsın..09.06.2013
kahvaltı
peynirli yumurta yaklaşık 1 yumurta kadar
yeşil çay
1.5 dilim ekmek
öğlen
biber kavurması 3yk kadar bile yok
yarım dilim ekmek
ara
1dilim kek
ara
70 gr fındık
akşam
levrek
salata
1 dilim ekmek
ara
kiraz
su 2 lt daha fazla da olabilir.
spor yok
Allahhhhhhh'ım sana geliyorum bu menüyleeeeeefinal haftam nolursunuz bişey demeyin kilo almadım tartılıyorum her gün.
10.06.2013
kahvaltı
1 kk peynir
1dilim ekmek
1yumurta
ara
türk kahvesi
ara
kiraz
öğlen
6-7 yk barbunya
yarım dilim ekmek
ara
1dilim kek
akşam
1 dilim ekmek
peynir
su 2.5 lt olacaktır.
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?