• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ha bu arada arkadaslar kendınızden bıraz kısa kısa bahsedersenız cok sevınecegım az cok tanıma acısından..

bırde kaptanım benım annem kanser hastası .ben sureklı ona gıt gellerde bulunuyorum
ama cuma gunu memlekete gıdecek orası ona cok ıyı gelıyor
o yuzden ben ozel olarak bı ıkı gun senden ızın ıstıcm ama sımdı degıl
gıdıp bavullarını hazırlama acısından
ama cuma gunu mutlaka kılo bıldırımınde bulunacagım

sımdı gıdeyım komsumun yanına cocugu uyutma bahanesı ıle nete geldım:)
gorusuruz

kolay gelsin.. o kadarçocuk zor olmalı.. ben briyle zor baş ediyorum.. kurallarımızı oku öncelikle.. çünkü diğer takımlardan farklı bir yapılanmamız var. özellikle yazdığın sabah menüsünden, kurallarımızı okumadığını anladım :20::20::20:
sormuştun, biz mesajları saymıyoruz. belli bir alt sınırımız yok.. rahat ol.. ayrıca böyle ardarda bir sürü mesaj yazmak yerine ilk mesajını düzenleyebilirsin.. bizim de gözümüz yorulmaz :1::1: annene geçmiş olsun..
dediğim gibi kurallarımız sana uyarsa devam ederiz.. bugün yayınladığım mesaj da yeni yapılanma süreciyle ilgili küçük bir paket..

nihayet kübra'da çozuttu..
bu nasıl menüü :)
poğaçalar, kandil simitleri dondurmalar..
ben bu hafta nişanlımın burda olmasına rağmen bir parça bile kaçamak yapmadım kendile övünüyorum.
yanımda pazar sabahı kaymağı götürdü.. bu sabah simit götürdü. neyseki başka bir şeyler yemedi fazladan :) yardımcı oldu bana bu sefer :)

senin memüne kızdım ama tatlı bir kızma bu afiyet olsun hak ettin. tatilininde güzel geçmesine çok sevindim.
evt insan başka bir yerde kalınca yatağını özlüyor doğrusu..
Sorma ya
şuan da bilinçaltım zayıfladığımı inceldiğimi düşünüyor, ona hala fazlalıklarımın olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorum, o yüzden bu kaçamaklar,, tekrar gaza gelmem lazım:10:

Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)

Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)

Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın :34:

• Kankinazlar:
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22

İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...

• Bakanlar Kurulu

BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan

Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor :1::1:

• Nöbetçi Listesi

BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar

Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.

• gelmeme
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım... :6::6::6:

chentiqcim , önerilerinin tümünü çok beğendim, bence bunlar takıma hareket katacak,, kendi adıma biraz gevşemiştim, bana yeniden gaz verecek bu yarış işi

ben 7.takımda yarısıyordum canım
ben polıkıstık hastasıyım cok zor kılo veren bı yapım var..bıraz kendımı gevsetsem hemen alıyorum
o yuzden bı hafta cok guzel kılo verdıysen mesela dıger hafta annem bana gelmısse kaytarma olduysa donup hemen alıyorum ama
73 ıle baslamıstım neredeyse nısan ayıydı
aslında ıyı gıdıyorum sayılır

maviyeşilcim bende pko 'luyum:34: ama ilk aşamalarda hızlı kilo verebiliyorum çok şükür, ama bu hastalıktan dolayı malesef kiloya karşı zaafım var , çok çabuk da kilo alabiliyorum yani:25: bizim takım bence sana da iyi gelecek, tekrar sıkı bir şekilde diyetine motive olup kilo verebileceksin, bu arada pko lusun ya kuzucuklarına kendiliğinden mi hamile kaldın yoksa tedavi ile mi, malum bende yeni evli sayılırım, henüz bebiş yok ama bebek düşünmeye başladığımızda sıkıntılı günler geçiririz diye korkuyorum , yani hemen olmaz diye korkuyorum:5:

diyetim süresince en iyi yaptığım şey k.k.' ye üye olmak oldu....burda bir çok bilgiler öğrendim ve de uyguladım....
takım arkadaşlarımlada bu serüveni sağlıklı ve de mutlu birşekilde sonlandırdım
gelelim yaptıklarıma....
1-sabah aç karına içebildiğim kadar su içmek....
2-kalori takibi yapmak....
3- 3 ana öğün + 3 ara öğün yapmak
4- 1 gün ödül günü verdim kendime
5-tartıyla iyi geçinmek(çok sık tartılıyordum ben pek doğru bir uygulama olmasada böyle daha iyi hissediyorum kendimi)
6-beyaz ekmeği ve de şekeri bırakmak....
7-moralim zaman zaman düşsede her zaman kısa zamanda toparlanmak....
8-spor yapmak(yürüyüş++leslie sensoi)
9-bitki çayları içmek
10-yoğurdu bolca tüketmek
11-akşam yemeklerini hafif geçirmek
12-son haftalarda akşamları ekmek yememeğe özen gösterdim....

en önemli ve altın kural ise;
inanmak ve de azim ,başarı arkasından bir şekilde geliyor arkadaşlar....
umarım bir nebzede olsa faydam olmuştur....bu yolda ilerleyen herkeze başarılar diliyorum....
sağlık ve de sevgiyle kalın

-Bu ne yaa kimse yok takımda.. pazartesi günü sendromunu atamıyorum sizin yüzünüzden... Gene sular yokkk aaaaghhhhh---

diyetim süresince en iyi yaptığım şey k.k.' ye üye olmak oldu....burda bir çok bilgiler öğrendim ve de uyguladım....
takım arkadaşlarımlada bu serüveni sağlıklı ve de mutlu birşekilde sonlandırdım
gelelim yaptıklarıma....
1-sabah aç karına içebildiğim kadar su içmek....
2-kalori takibi yapmak....
3- 3 ana öğün + 3 ara öğün yapmak
4- 1 gün ödül günü verdim kendime
5-tartıyla iyi geçinmek(çok sık tartılıyordum ben pek doğru bir uygulama olmasada böyle daha iyi hissediyorum kendimi)
6-beyaz ekmeği ve de şekeri bırakmak....
7-moralim zaman zaman düşsede her zaman kısa zamanda toparlanmak....
8-spor yapmak(yürüyüş++leslie sensoi)
9-bitki çayları içmek
10-yoğurdu bolca tüketmek
11-akşam yemeklerini hafif geçirmek
12-son haftalarda akşamları ekmek yememeğe özen gösterdim....

en önemli ve altın kural ise;
inanmak ve de azim ,başarı arkasından bir şekilde geliyor arkadaşlar....
umarım bir nebzede olsa faydam olmuştur....bu yolda ilerleyen herkeze başarılar diliyorum....
sağlık ve de sevgiyle kalın

-Bu ne yaa kimse yok takımda.. pazartesi günü sendromunu atamıyorum sizin yüzünüzden... Gene sular yokkk aaaaghhhhh---

susuzluk çok kötü ya,, su gidince insan kıymetini anlıyor, ne mutfakta ne banyoda hiç bir iş yapılmıyor ya..

kzılar bugünüm inalımaz yoğun geçiyor. herkesin yazdığını okudum ama şimdi uzun uzun cevap yazmayacağım. akşam nişanlımı uğurlayınca oturup pcye yazacağım.a ma genel hatarıyla tüm fikirler harika..
kaçamaksız güne devam..

chentiq canım açıkladım koçluk sistemimizi biraz hızlı yazdım çıkıcam diye inşallah olmuştur bizim takımda

ben 7.takımda yarısıyordum canım
ben polıkıstık hastasıyım cok zor kılo veren bı yapım var..bıraz kendımı gevsetsem hemen alıyorum
o yuzden bı hafta cok guzel kılo verdıysen mesela dıger hafta annem bana gelmısse kaytarma olduysa donup hemen alıyorum ama
73 ıle baslamıstım neredeyse nısan ayıydı
aslında ıyı gıdıyorum sayılır

bende pcosluyum. kolay kilo almayan ama zor kilo veren bir yapım var :1: ama bugüne bugün 12.5 kilo verdim toplamda. evet arada kaçırdım izin aldım ama hiçbir zaman yok olmayacak demedim. ve yediğimde daha çok hareket etmeyi hedefledim. ekmek yiyorum yemek zorundayım ki bana verilen diyet listesinin altında yiyorum chentiqcim. bu arada güzel bir takıma denk geldin tatlım. çünkü bizde boş bırakmak boş kalmak asla yok. hep konuşuyoruz psikolojimiz bozulduysa direk buraya yazıyoruz aman yiyeyim nolur değil takım arkadaşlarım yemezken tüh benim boğazıma diyoruz. belki çok gerçekçi aldık bu olayı ama olması gerekende bu. o nedenle bize ayak uydurunca seninde kolay zayıflayacağını düşünüyorum. benim bu haftaki menülerime bakma final haftam sapıttım. diğer arkadaşlarım biliyor sana da söyleyeyim. haftaya bomba gibi geliyorum :46: pcoslular olarak iyi desteğiz küboşla. bu arada ilaç kullanıyormusun?? sürekli kontrolün var mı chentiqim sorsana :46:

ayrıca kilo takip çizelgeni de görmek istiyoruz hemencecik :1:

Son düzenleme:
evet.. soracağım şuracım.. sana çektirdiklerimin aynısını ona da çektireceğim.. :60: ama daha okumadı ki kuralları. ben de varım demedi ki.. şimdiden korkutmayayım dedim kendisini :1::1::1:

Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)

Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın :34:

• Kankinazlar:
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
GDOGAN VS MELİNDA22

İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...

• Bakanlar Kurulu

Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor :1::1:

• Nöbetçi Listesi

Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.

• gelmeme
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım... :6::6::6:

İzinli bakanı ben çözemedim :) kuralları begendim.şurayla eşleşmem de iyi olmuş kilolarımız yakın.

ARMUT: Biz buradayız. İstediğin zaman dök içini. Kolay değil ama geçecek.. Onun haricinde, gece 11/30 da patates yerine başka bir şey tercih etmelisin eğerçok acıktıysan. Daha hafif şeyler. Pazar kola ve pizza yazmışsın ama o tatlıları kremalı krepleri reddettiğini düşünerek tebrike diyorum seni..
.

Misafir olunca ne bulduysam onu yedim ilk gttgm gün onları da yedim.arkadaşımın annesi ısrar edince ve belinin agrisıyla bizim icin ugraştı yemem diyemedim.abartmadım ama.

Gdogan hoşgeldin canım :) yarasın tatil.

Maviyeşil hoşgeldin .Annene de geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce.

bu takımlar nedir bilmiyorum ama ben de zayıflamak için bir itici güç arıyorum.dahil olabilir miyim ??geriye dönük okumadım neler oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama .bana birilerinin bişeylerin yardımcı olmasını çok ama çok istiyorummmm...

herkes bakanlık mevzunu tasdik etti mi? armut, seni bir müddet izinli yazdım taşınma işlerinden dolayı. rahat etmen için..

şimdi herkes ne yapacağını nasıl yapacağını anladı mı? (hala yazıyı beğenmeyenler var, onlarda bir an önce okusunlar) yarından itibaren başlıyoruz çünkü. bugünün menüleri yarın paylaşılacağı için..

birde jujucan takımında şöyle bir uygulama başlatmış, bizden böyle bir şeye gerek duyan var mı bilmiyorum. Eğer gerek duyan varsa bunu da dahil edelim. Bana kalırsa bunu kış döneminde uygulayabiliriz. Şu an pek sıkıntı yok gibime geliyor ama gene de siz bilirsiniz..

"""canım şöyleki takımda hemen hemen aynı dönemde girmemize rağmen bir kısım kişi güzel kilolar verdi ve sistemini oturttu hedefe yaklaştı.. Bir kısım kişide ben de dahil buna bir türlü istediği sıkalayı yakalayamadı ...

Bende takıma iki soru yönelttim ilkinde ben koç olmak istiyorum bir kişinin sorumluluğunu alır onunla ilgili tüm bilgileri takip eder ve onu denetlerim diyenler isim versin dedim

ikinci soruda ben zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum birileri beni denetlesin yediğime içtiğime karışsın yaptığım sporu sorsun içtiğim suyu yeşil çayı sorsun diyorsanız isim verin dedim

ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...

Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz"""

geçmişi bitirdim. heralde 1 saat oldu keşke kahvaltımızı yapaymışız... midem yapıştı menüleri okudukça...

BENGİ: Senin bu dukan diyetine hakim değilim. Çok kalabalık gözüküyor. Ama kalori bakımından fakir. Bilemedim açıkçası. Bir de kaçamaksız 200 gr vermen normal mi? Dukanın duraklama evresinde misin? (Öyle bir şey varsa tabi :60:) Sporun da menülerin de güzel.. Bir de kabak ve havuç o kadar az yağda nasıl sotelenir? Çiğ mi kalıyor biraz? Lezzetli mi?
Kaptanım;
ortalama 1,200-1,300 kalori alıyorum benim metobozimam yavaş ölçtürdüm..(not elimi kestim tek elle yazıyorum :)
biraz fazla yiyorum ama kilo vermem hızlanacaktır diye düşünüyorum. -200 vermem çok azdı ama ben regl oluşuma veriyordum geçen haftadaki durumu. en azından haftalık 500gr vermem lazım..bu hafta belli olur. en azından dukan ile kaçamak yapmıyorum. bunu fark ettim ayrıca açda kalmıyorum..

• Kankinazlar:
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
GDOGAN VS MELİNDA22

• Bakanlar Kurulu

• Nöbetçi Listesi

• gelmeme

kaptanım süper düşünmüşsün... tebrik ederim..
kızlarrr (rın rın rınn)
kaptanın bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizin menülerini hizzaya sokacağım. elimden geldiğince her gün hepinizin menülerine yorum yapacağım. günlük menülerinizi aksatmadan yazmanızı rica ediyorum bazen geç kalıyorsunuz 2 gün önceki menüleri yazıyorsunuz. bugünün raporunu ertesi gün yayınlayın lütfen. birde miktarları daha kesin belirtirseniz harika olur.. benim gibi tartıp yemeyin ama mesele kibrik kutusu kadar, bir kase, ... yemek kaşığı, ayrıca madem kaptanın bana yetki verdi sıkı yönetim ilan ediyorum. (sorumluktan gözü dönmüş bengi)
şunu çok merak ediyorum. yemeklerde ne kadar yap kullanıyorsunuz. lütfen evde yaptığınız yemeklerde kullandığınız yağ miktarını yazın. bu çok önemli bence. hayatımızdaki yağları tüm yaşamımız boyunca azaltmalıyız. bakın aramızda 3 kişi var po olan. hayatları boyunca aldıkalrı kaloriye dikkat etmeli lazım. bunun en kolayıda yemeklerde kullandığımızı yağı azaltmaktır..
ben abur cubur yüzündne kilo alıyorum. normalde diyet yapmıyorken bile yaptığım yemekleri yağları çok az veya hiç yağsızdır.
mesele 1 kilo fasülyeye kaç kaşık yağ kullanıyorsunuz?
kaptanım bu gün sormuş sebze sote yağsız pişer mi? ciddiyim pişiyor. güzel bir tava bunun için yeterli. azıcık yağda soteliyorsun hatta soğan çok güzel karamelize oluyor böylece.. ilk başta belki yana bilir sebzeniz ama sonra bu metoda alışıyorsunuz.
ben hiç kızartma yapmaya gerek duymadan her türlü kızartmayı yapabilrim. sadece metod meselesi olay. sigara böreği bile kızartma olmadan yapılabilir. bir süre yavan gelebilir ama sonradan emin olun yağlı yemekler çok korkunç geliyor...
şimdilik bu kadar bana daha çok kızmadan bende sussayımm..

bu arada ben hala işdeyim. ciddi bir toplantı var içerde. yoruldum. nişanlımı kendi ellerimle otogara bırakmadım. benimle beraber ofisde kaldı bir kaç saat. tek başına otogara gidip otobüsü bindi. :(
sağlık olsun...

bence böyle birşeye şimdi gerek yok chentiqcim dediğin gibi kışın kilolar yavaşlayınca en mantıklısı. bu arada ben menülerimi yazmaya çekiniyorum :1: bu iki günümü muaf geçirmeliyim yorumlarınızdan çünkü bugün deli dehşet zor bir sınavım vardı veeee güzel geçti :32: ozaman korkunun ecele faydası yok diyerekten menülerimi paylaşıyorum

09.06.2013
kahvaltı
peynirli yumurta yaklaşık 1 yumurta kadar :33:
yeşil çay
1.5 dilim ekmek

öğlen
biber kavurması 3yk kadar bile yok
yarım dilim ekmek

ara
1dilim kek

ara
70 gr fındık

akşam
levrek
salata
1 dilim ekmek

ara
kiraz

su 2 lt daha fazla da olabilir.
spor yok
Allahhhhhhh'ım sana geliyorum bu menüyleeeeee :53: final haftam nolursunuz bişey demeyin kilo almadım tartılıyorum her gün.:54:

Son düzenleme:
herkes bakanlık mevzunu tasdik etti mi? armut, seni bir müddet izinli yazdım taşınma işlerinden dolayı. rahat etmen için..

şimdi herkes ne yapacağını nasıl yapacağını anladı mı? (hala yazıyı beğenmeyenler var, onlarda bir an önce okusunlar) yarından itibaren başlıyoruz çünkü. bugünün menüleri yarın paylaşılacağı için..

birde jujucan takımında şöyle bir uygulama başlatmış, bizden böyle bir şeye gerek duyan var mı bilmiyorum. Eğer gerek duyan varsa bunu da dahil edelim. Bana kalırsa bunu kış döneminde uygulayabiliriz. Şu an pek sıkıntı yok gibime geliyor ama gene de siz bilirsiniz..

"""canım şöyleki takımda hemen hemen aynı dönemde girmemize rağmen bir kısım kişi güzel kilolar verdi ve sistemini oturttu hedefe yaklaştı.. Bir kısım kişide ben de dahil buna bir türlü istediği sıkalayı yakalayamadı ...

Bende takıma iki soru yönelttim ilkinde ben koç olmak istiyorum bir kişinin sorumluluğunu alır onunla ilgili tüm bilgileri takip eder ve onu denetlerim diyenler isim versin dedim

ikinci soruda ben zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum birileri beni denetlesin yediğime içtiğime karışsın yaptığım sporu sorsun içtiğim suyu yeşil çayı sorsun diyorsanız isim verin dedim

ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...

Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz"""

yok ben bunu beğenmedim. hepimiz birbirimize karışalım ama yinede VS yapalım onu sevdim. innuk yenicem seniii 500gr mı vermemem lazım benim :D
VS olayının da ben rakip hem koç gibi olalım :D mesela ben innuk az yesin diye elimden geleni yapacağım ama yinede cuma günü ondan daha fazla zayıflamak içinde elimden geleni yapacağım.
yalnız arada bu rakipleri değiştirelim..
bakanlık olayını epey benimsedim önceki mesajdan anlayacağız gibi.. :D

10.06.2013

kahvaltı

1 kk peynir
1dilim ekmek
1yumurta

ara
türk kahvesi

ara
kiraz

öğlen
6-7 yk barbunya
yarım dilim ekmek

ara
1dilim kek

akşam
1 dilim ekmek
peynir

su 2.5 lt olacaktır.
spor yok

08.09.2013

Sabah

omlet
6 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
1 dilim tam buday ekmeği

akşam

Etli türlü 1 tabak
bol salata

su 1 litre kadar
güzel diyeceğim ama öğlen bir şey yememişsin.
başka hiç bir şye yemedin mi. mesela içtiklerinde kalori aldın mı. çay içip şeker atıyor musun?
kremalı kahve içiyor musun?

09.06.2013

Sabah

Domates
salatalık
2 dilim beyaz peynir
maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara

Kavun ve incirli milkshake Şekersiz :)

İkindi

1 simit
1 bardak ayran
5-6 kayısı
3-4 Erik

Akşam yok; ama gece oğlumun okuluna muhallebili pasta yaparken ,tencere dibi sıyırma, parmak yalama sureti ile yaramazlık yaptım :17:

Su 1 litre Hafta sonu su olayını kontrol edemiyorum maalesef ki...
kavun ve incirin bol şeker içerdiğini unutmadan, diğer yediklerin ile dengelediğin için güzel.. parmak yalamak yerine söyel güzel bir salata yeseydin nasıl güzel olurdu.. afiyet olsunn... :p

kızlar merhaba
cok yogun bır gundeyım
yan komsum mutfagını yaptırıyor halıyle 3 erkek cocuk ve benım 2 cocuk:) ve kadınlar onlarla bas etmeye calısıyoruzz
sabah ılk ısım kahvaltı hazırlamak oldu onlara
hemen ardından oglen yemegını hazırladım...evı temızlıcem cok yorgunum anlıcanız:))

sabahkı menum:
2-3 salatalık parcası:D
2-3 domates dılımı
peynır
ceyrek sımıt oldu
hoşgeldin maviyeşil,
menünün tamamını bekliyorum..

09.06.2013
kahvaltı
peynirli yumurta yaklaşık 1 yumurta kadar :33:
yeşil çay
1.5 dilim ekmek

öğlen
biber kavurması 3yk kadar bile yok
yarım dilim ekmek

ara
1dilim kek

ara
70 gr fındık

akşam
levrek
salata
1 dilim ekmek

ara
kiraz

su 2 lt daha fazla da olabilir.
spor yok
Allahhhhhhh'ım sana geliyorum bu menüyleeeeee :53: final haftam nolursunuz bişey demeyin kilo almadım tartılıyorum her gün.:54:
şimdi ben bu menüye bir şey demeyeyim mi.. susamayacağımm.. hadi keki anladık. fındık yerine leblebi ye fındık 560 kcal. lebebi 430 falan.. sonra.. akşam ne güzel yemişsin ama o kirazzzz. direk şeker.. karaciğerde yağ olacak.. miktarda yazmamışsın..

10.06.2013

kahvaltı

1 kk peynir
1dilim ekmek
1yumurta

ara
türk kahvesi

ara
kiraz

öğlen
6-7 yk barbunya
yarım dilim ekmek

ara
1dilim kek

akşam
1 dilim ekmek
peynir

su 2.5 lt olacaktır.
spor yok

bu dünden çoook daha iyi. kekde ara öğün olmuş. eminim kalın bir dilim değil ince bir dilim o...
akşam bir şeyler daha yiye bilirdin ama bu saatten sonra yemezsin umarım..

not: kızlar biraz menülere sert davranmış olabilirm. ama biliyorsunuz hepimizin iyiliği için. lütfen bana kızmayın. kızıyorsanızda yazın. ama hep biribirimizi düşündüğümüzden sert eleştiriler yapmalıyız.. hepinizi seviyorumm:31:

imza
kaptanın verdiği bakanlığı çok ciddiye almış bengi...

Back