Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha bırde gunluk meseaj zorunlulugunuz ne kdr?
bırde hafta sonu bız dıger takımda ızınlı oluyorduk topluca burdada oylemıdır)??
cunku genelde herkes hafta sonları bı yerlere dagılıyorda
Merhaba kızlar..
2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi
Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...
Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..
Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..
Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size
Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın...
RAPOR
09 HAZİRAN 2013 PAZAR
Sabah
sebzeli sucuklu omlet
sepet peyniri
süzme peynir
keçi peyniri
domates
salatalık
1 dilim hindi süme
yulaf kepeği ekmeği
Ara
100ml süt nescafe
Ara
türk kahvesi (orta)
Öğlen
etli türlü
yoğurtlu salata( semizotu,salatalık,dereotu)
Akşam
5 adet az yağlı kıymalı köfte (tavada 2 gr yağda kızartılmış)
sotelenmiş sebze (kabak,biber, mantar,havuç, sarımsak 2gr yağda)
Ara:
türk kahvesi(orta)
Ara
100gr yoğurt
yulaf ezmesi
spor yok
su 2 litre
kaçamak yok
oyyy boyozzzzzzzzzz..08.06.2013
kahvaltı
bir boyoz
yarım börek
peynir
yeşil çay
ara
sütlaç 80kcal
ara
türk kahvesi
öğlen
2-3 yk biber kavurması
çeyrek ekmek
ara
kiraz
akşam
püre bu biraz fazla kaçtı hatamı biliyorum
ciğer,böbrek
1.5 dilim ekmek
su 2lt
spor yok
kızlar bugün annem geldi süpriz yapmış bana o nedenle akşam yemeğinde sevdicekte vardı azıcık kaçtı. ama günü bunca kaçamak olabilecek ürünlerin arasında bununla kapadım
geçmiş olsun canım. iyidir bir şeyi yoktur tatlı kızının merak etme. üşütmüştür sadece...Merhaba kızlar..
2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi
Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...
Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..
Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..
Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size
Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın...
afiyet olsun sana bir şey diyemiyorm. sonuçta zor günler geçiriyorsun..Sabah
1 dilim ev yapımı pizza
Akşam
3 dolma
1Bardak kola
1Bucuk litre su
Yarım saat yürüyüs
Kızlar tartı doğru degilmiş kilom 83.5
Eve gittim esyalarımı topladım birbirimize girdik yine.
biz izinli olmuyoruz hafta sonları herkes elinden geldiğince girmeye çalışıyoruz..ha bırde gunluk meseaj zorunlulugunuz ne kdr?
bırde hafta sonu bız dıger takımda ızınlı oluyorduk topluca burdada oylemıdır)??
cunku genelde herkes hafta sonları bı yerlere dagılıyorda
nihayet kübra'da çozuttu..8 haziran
sabah
1 adet poğaca
öğlen
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
yoğurt
ara
1 adet kandil simidi
akşam
2 dilim ta buğday arası domates peynir
dondurma
merhaba kızlar ,,
1 günlük tatailimiz çok güzeldi,, bir günde olsa insan gerçekten deşarj oluyor, ama ikimizde evimizi yatağımız öyle özledikki
onun dışında sadece sabah kahvaltım kaçamak oldu ama sonrasında çok uzun bir yürüyüşe çıktık, umarım o sırada yediklerimi yakmışımdır...
sonracıma sanırım takıma yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş....
bengi sanırım yoğun henüz teşrif etmememiş,,
mel finallerle uğraşıyor, allah yardımcısı olsun...
onun dışında innukun fikri gerçekten güzel yani eşleşip yarış halinde olmak bizi hırslandıracak ve motivemizi artıracak, çünkü şu sıralar ben kendimde eskisi kadar diet gücü bulamıyorum, mesela ben melinda ile eşleşebilirim kilolarımız yakın çünkü
günaydın kaptanımm,Günaydın..
Keyifler nasıl? Bir hafta sonunu daha geride bıraktık.
Bizim cephe güzeldi. 2. kez kesintisiz uyuduk maşallah. Sadece sabaha karşı uyandı bir kere. Suyunu içince yattı.. Birazdan kahvaltı yaparız. Umarım iştahı da yerindedir.
O uyanana kadar ben de geçmişi okuyayım. innuk un bir önerisi varmış onu değerlendireyim. menülere bakayım...
Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)
Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)
Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
- Kankinazlar:
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22
İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...
- Bakanlar Kurulu
BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan
Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor
- Nöbetçi Listesi
BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar
Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...
- gelmeme
kurallarımız 200. sayfada.. 13. takımda ne kadar süredir yarışıyorsun? bir de kilo alıp vermelerin çok sık. neden öyle?
kurallarımız 200. sayfada.. 13. takımda ne kadar süredir yarışıyorsun? bir de kilo alıp vermelerin çok sık. neden öyle?
bunlar nedır???Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)
Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)
Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
- Kankinazlar:
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22
İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...
- Bakanlar Kurulu
BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan
Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor
- Nöbetçi Listesi
BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar
Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...
- gelmeme