Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ha bırde gunluk meseaj zorunlulugunuz ne kdr?
bırde hafta sonu bız dıger takımda ızınlı oluyorduk topluca burdada oylemıdır)??
cunku genelde herkes hafta sonları bı yerlere dagılıyorda

bırde hafta sonu bız dıger takımda ızınlı oluyorduk topluca burdada oylemıdır)??

kurallarımız 200. sayfada.. 13. takımda ne kadar süredir yarışıyorsun? bir de kilo alıp vermelerin çok sık. neden öyle?

chentiqcim çok çok geçmiş olsun, rabbim şifalar versin kuzucuğuna, hakikaten koşturmalı günler geçirmissin, önemli birşey yoktur üşütmüştür büyük ihtimalle, dinlenince de kendine gelir inşallah..

may, heran yakacaşey daha çok taze, karşı karşıya gelmeniz hiç hoş olmamış, daha çok can yakacaktıri bir daha karşılaşmazsınız inşallah, benginin dediği gibi bence bir an önce ailenin yanına dön, ilaç gibi gelecektir onlar sana..

8 haziran
sabah
1 adet poğaca

öğlen
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
yoğurt

ara
1 adet kandil simidi

akşam
2 dilim ta buğday arası domates peynir

dondurma

9 haziran

sabah
peynir
zeytin
bal, reçel, çikolata, tereyağ,
ekmek(

ara

dondurma

akşam
4-5 kaşık bezelye
2 çatal bulgur pilavı

2,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
merhaba kızlar ,,
1 günlük tatailimiz çok güzeldi,, bir günde olsa insan gerçekten deşarj oluyor, ama ikimizde evimizi yatağımız öyle özledikki
onun dışında sadece sabah kahvaltım kaçamak oldu ama sonrasında çok uzun bir yürüyüşe çıktık, umarım o sırada yediklerimi yakmışımdır...
sonracıma sanırım takıma yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş....
bengi sanırım yoğun henüz teşrif etmememiş,,
mel finallerle uğraşıyor, allah yardımcısı olsun...

onun dışında innukun fikri gerçekten güzel yani eşleşip yarış halinde olmak bizi hırslandıracak ve motivemizi artıracak, çünkü şu sıralar ben kendimde eskisi kadar diet gücü bulamıyorum, mesela ben melinda ile eşleşebilirim kilolarımız yakın çünkü

Günaydın..

Keyifler nasıl? Bir hafta sonunu daha geride bıraktık.

Bizim cephe güzeldi. 2. kez kesintisiz uyuduk maşallah. Sadece sabaha karşı uyandı bir kere. Suyunu içince yattı.. Birazdan kahvaltı yaparız. Umarım iştahı da yerindedir.

O uyanana kadar ben de geçmişi okuyayım. innuk un bir önerisi varmış onu değerlendireyim. menülere bakayım...

RAPOR
09 HAZİRAN 2013 PAZAR

Sabah
sebzeli sucuklu omlet
sepet peyniri
süzme peynir
keçi peyniri
domates
salatalık
1 dilim hindi süme
yulaf kepeği ekmeği

Ara
100ml süt nescafe

Ara
türk kahvesi (orta)

Öğlen
etli türlü
yoğurtlu salata( semizotu,salatalık,dereotu)

Akşam
5 adet az yağlı kıymalı köfte (tavada 2 gr yağda kızartılmış)
sotelenmiş sebze (kabak,biber, mantar,havuç, sarımsak 2gr yağda)

Ara:
türk kahvesi(orta)

Ara
100gr yoğurt
yulaf ezmesi

spor yok
su 2 litre
kaçamak yok

Bu dukan diyeti ne kadar dolu dolu imiş, ne ararsan var :)) bengicim gerçekten güzel gidiyorsun

oyyy boyozzzzzzzzzz..

geçmiş olsun canım. iyidir bir şeyi yoktur tatlı kızının merak etme. üşütmüştür sadece...
bizi aklındna çıkarmadığını biliyoruz..

afiyet olsun sana bir şey diyemiyorm. sonuçta zor günler geçiriyorsun..
keşke karşılaşmasaydınız evde

biz izinli olmuyoruz hafta sonları herkes elinden geldiğince girmeye çalışıyoruz..

8 haziran
sabah
1 adet poğaca

öğlen
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
yoğurt

ara
1 adet kandil simidi

akşam
2 dilim ta buğday arası domates peynir

dondurma
nihayet kübra'da çozuttu..
bu nasıl menüü :)
poğaçalar, kandil simitleri dondurmalar..
ben bu hafta nişanlımın burda olmasına rağmen bir parça bile kaçamak yapmadım kendile övünüyorum.
yanımda pazar sabahı kaymağı götürdü.. bu sabah simit götürdü. neyseki başka bir şeyler yemedi fazladan :) yardımcı oldu bana bu sefer :)

senin memüne kızdım ama tatlı bir kızma bu afiyet olsun hak ettin. tatilininde güzel geçmesine çok sevindim.
evt insan başka bir yerde kalınca yatağını özlüyor doğrusu..

günaydın kaptanımm,
innuk'un önerisini değerlendirmeni bekliyorum. benim çok hoşuma gitti kübra'da beğenmiş..
kızının iyi olmasına sevindim..

geçmişi bitirdim. heralde 1 saat oldu keşke kahvaltımızı yapaymışız... midem yapıştı menüleri okudukça...

BENGİ: Senin bu dukan diyetine hakim değilim. Çok kalabalık gözüküyor. Ama kalori bakımından fakir. Bilemedim açıkçası. Bir de kaçamaksız 200 gr vermen normal mi? Dukanın duraklama evresinde misin? (Öyle bir şey varsa tabi ) Sporun da menülerin de güzel.. Bir de kabak ve havuç o kadar az yağda nasıl sotelenir? Çiğ mi kalıyor biraz? Lezzetli mi?

ŞURA: Sınav sonuçların umarım iyi gelir. O psikolojiyi bilirim. Ben de kalem oynatamamıştım. Sınavda ağladım resmen.. Cuma günü helva kurufasulye ve ekmekle bombalara oynamışsın. Senin bu ekmek sevdanı çözmemiz gerekecek.. Yani kiloma göre normal diyeceksin ama ne yapsam bilmiyorum...

ARMUT: Biz buradayız. İstediğin zaman dök içini. Kolay değil ama geçecek.. Onun haricinde, gece 11/30 da patates yerine başka bir şey tercih etmelisin eğerçok acıktıysan. Daha hafif şeyler. Pazar kola ve pizza yazmışsın ama o tatlıları kremalı krepleri reddettiğini düşünerek tebrike diyorum seni..

GDOGAN: Cuma günü listeyi bir çırpıda alıvermişsin jujudan. nereleri silip bırakacağını hemen bilmişsin. Tebrik ederim. Eski grubum 5-6 seferde yapmıştı . Hafta sonu kendine ödül browniyi anladım da, dondurmalar, çikolatalar, ballar reçeller ne ayak??

MEL: Kim bilir ne zaman okuyacaksın. Sınavlarında başarılar. Cuma günü çok az yemişsin ama. Yoğurt öğle yemeği, akşamında ise sadece çorba.. Domates falanla zenginleştir bence.

İNNUK: Menülerin güzel. Yanına sporu ve suyu da katmalısın.

08.09.2013

Sabah

omlet
6 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
1 dilim tam buday ekmeği

akşam

Etli türlü 1 tabak
bol salata

su 1 litre kadar

Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)

Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)

Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın

• Kankinazlar:
BENGİ-ARWEN VS İNNUK
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22

İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...

• Bakanlar Kurulu

BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan

Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor

• Nöbetçi Listesi

BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar

Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.

• gelmeme
bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...

09.06.2013

Sabah

Domates
salatalık
2 dilim beyaz peynir
maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara

Kavun ve incirli milkshake Şekersiz :)

İkindi

1 simit
1 bardak ayran
5-6 kayısı
3-4 Erik

Akşam yok; ama gece oğlumun okuluna muhallebili pasta yaparken ,tencere dibi sıyırma, parmak yalama sureti ile yaramazlık yaptım

Su 1 litre Hafta sonu su olayını kontrol edemiyorum maalesef ki...

Harika fikirler bayıldım..

Benim kafamdaki fikir şöyle ki.. Mesela

BENGİ-ARWEN VS İNNUK ortak haftalık hedef... 500 gr
SURA260511 VS MAYMUNARMUT ortak haftalık hedef...800 gr
GDOGAN VS MELİNDA22 ortak haftalık hedef....300 gr gibi

bu iki kişi kendi aralarında yarışıyor olacak.. bireysel rakipler yani.. birbirine karşı sorumluluk gibi bir şey düşünmemiştim ama kişi body sinin menülerini takip edince kaçamak, spor vs. konularında kendine çeki düzen vermek zorunda kalır.. Örneğin gdogan hiç kaçamak yapmıyorken Melinda talı çikolata vs. yerken bir kez daha düşünecektir. Yine aynı şekilde Bengi haftada 3 gün 40 dk yürüyüş yaparken ben akşamları totomun üzerinde rahat rahat oturamayacağım. Oturursam o hedefi tutturur ben tutturamam..

Ayrıca her ikili arasında da rekabet durumu olacaktır.. 3 takım gibi düşünürsek...

Nöbetçilik sistemi ve bakanlık fikirleri de süper olmuş... Heyecan geldi bana ..

kurallarımız 200. sayfada.. 13. takımda ne kadar süredir yarışıyorsun? bir de kilo alıp vermelerin çok sık. neden öyle?

chentiqcim daha önce sordum mu, cevap alıp da yapmadım mı hatırlamıyorum, lütfen bağışla..

Bu mesajı görünce aklıma geldi.. Eğer isterseniz takım kurallarınızı takım topiğinizin ilk mesajına ekleyebilirim. Yönlendirmeniz böylece daha kolay olur..

Eğer cevabın evetse, kural mesajının linkini bana özelden iletirsen hallederim..

kızlar merhaba
cok yogun bır gundeyım
yan komsum mutfagını yaptırıyor halıyle 3 erkek cocuk ve benım 2 cocuk:) ve kadınlar onlarla bas etmeye calısıyoruzz
sabah ılk ısım kahvaltı hazırlamak oldu onlara
hemen ardından oglen yemegını hazırladım...evı temızlıcem cok yorgunum anlıcanız:))

sabahkı menum:
2-3 salatalık parcası
2-3 domates dılımı
peynır
ceyrek sımıt oldu

ben 7.takımda yarısıyordum canım
ben polıkıstık hastasıyım cok zor kılo veren bı yapım var..bıraz kendımı gevsetsem hemen alıyorum
o yuzden bı hafta cok guzel kılo verdıysen mesela dıger hafta annem bana gelmısse kaytarma olduysa donup hemen alıyorum ama
73 ıle baslamıstım neredeyse nısan ayıydı
aslında ıyı gıdıyorum sayılır

bunlar nedır???
spor olayına gelınce ben bı ara guzel spor yapıyordum hatta sızede bı kac yer onerıcem
ama su mısafır olayım bı azalsın daha sık bırlıkte olacagızzz

ha bu arada arkadaslar kendınızden bıraz kısa kısa bahsedersenız cok sevınecegım az cok tanıma acısından..

bırde kaptanım benım annem kanser hastası .ben sureklı ona gıt gellerde bulunuyorum
ama cuma gunu memlekete gıdecek orası ona cok ıyı gelıyor
o yuzden ben ozel olarak bı ıkı gun senden ızın ıstıcm ama sımdı degıl
gıdıp bavullarını hazırlama acısından
ama cuma gunu mutlaka kılo bıldırımınde bulunacagım

sımdı gıdeyım komsumun yanına cocugu uyutma bahanesı ıle nete geldım:)
gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…