Merhaba kızlar..
2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi
Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...
Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..
Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..
Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size
Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın...