• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım ya ayrılık acısı cidden zor. hepimizin başına gelmiştir.
ünideyken deli gibi aşık olduğum sevgilim bir anda beni terk etmişti. çok korkunçtu.
3 gün hiç bir şey yemedim.
o zaman şunu anlamıştım arkadaşlar falan yeteri kadar teselli edemiyor insanı. ihtiyacın olan aile. anne-babanın varlığı her şeyi iyileştiriyor. o dönem babamla aram çokta iyi olmasada 3. günün sonunda onu görmek yanında olmak öyle iyi gelmişti ki. hala hatırlarım 3 günün sonunda ilk yediğim şey babamın bana verdiği şeftaliydi..
yani fırsatın varsa ailenin yanına git bir iki gün. inan yaralarının iyileşmesine yardımcı olacaktır. bir şey söylemeseler yapmasalar bile bize olan sevgileri insanı iyileştiriyor.

Aynen öyle yapıcam ben de az kaldı dönerim memlekete .en gec salı.bi yandan da daha kötü olurum diye korkuyorum

Aynen öyle yapıcam ben de az kaldı dönerim memlekete .en gec salı.bi yandan da daha kötü olurum diye korkuyorum
Merak etme canım hepsi geçiyor.. İyilesiyorsun zamanla.. Sonra daha iyisi çıkıyor karşına...
Maviyesil takıma katılmana sanırım kaptanımız karar verir.. Gelince yazacaktir...

07.06.2013 Cuma

Sabah

Beyaz peynirli domatesli tost,

Öğle

Bol salata

etli yaprak sarma 11 ad.

Akşam

şehriye çorba

salata

Su 1 litre
Bitki çayı 1 litre
Spor yok..

merhaba kızlar.. bulduğum ilk fırsatta geldim. cuma paylaşım alanındakileri okudum tek tek ama daha bizim takıma sıra gelmedi..

dün için üzgünüm.. inanın o kadar hengame içerisindeydim ki. sağ olsun jujum ilgilenmiş sizinle, siz de yardımcı olmuşsunuz. günlerimin ayrıntıları yazarım, daha uzunca bir zaman aralığında.. siz de benim şu yoğunlukta bile asla ama asla sizi tek bir gün bile yapayalnız bırakmadığımı lütfen aklınızdan çıkarmayın... bir şekilde fırsat bulup tek kelam olsa bile yazıyorum hep..

damlalar diskalifiye oldu.. oldukça üzgünüm. ama daha da üzüldüğüm ne var biliyor musunuz.. sorumluluk almaması. ne bana ne size saygısının olmaması. biz burada ona bir şey mi oldu diye meraklanırken, o hem siteye giriş yapıyor, hem forumlarda yazı paylaşıyor. bir kere daha görmüştüm geçtiğimiz günlerde foruma girdiğini. az bir aralık bulmuş bakmıştır diye düşündüm ama öyle değilmiş. bugün giriş yapmış, dün yazı paylaşmış. anlamıyorum bu ne rahatlıktır ya.. insan bir özür diler, ben artık gelemeyeceğim der. onun yüzünden geçen hafta 2. yerine 3. olduk. Bu hafta da 3. yerine 4. olduk..

Sayılara çok takılmıyorum ama beni rahatsız eden, kendisi için kaç gün merak ettik hep beraber.. bebeği var bir şey mi geldi başına dedik. tek gün gelip özür dilemedi, ben artık yokum demedi.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapılması lazım?

merhaba kızlar.. bulduğum ilk fırsatta geldim. cuma paylaşım alanındakileri okudum tek tek ama daha bizim takıma sıra gelmedi..

dün için üzgünüm.. inanın o kadar hengame içerisindeydim ki. sağ olsun jujum ilgilenmiş sizinle, siz de yardımcı olmuşsunuz. günlerimin ayrıntıları yazarım, daha uzunca bir zaman aralığında.. siz de benim şu yoğunlukta bile asla ama asla sizi tek bir gün bile yapayalnız bırakmadığımı lütfen aklınızdan çıkarmayın... bir şekilde fırsat bulup tek kelam olsa bile yazıyorum hep..

damlalar diskalifiye oldu.. oldukça üzgünüm. ama daha da üzüldüğüm ne var biliyor musunuz.. sorumluluk almaması. ne bana ne size saygısının olmaması. biz burada ona bir şey mi oldu diye meraklanırken, o hem siteye giriş yapıyor, hem forumlarda yazı paylaşıyor. bir kere daha görmüştüm geçtiğimiz günlerde foruma girdiğini. az bir aralık bulmuş bakmıştır diye düşündüm ama öyle değilmiş. bugün giriş yapmış, dün yazı paylaşmış. anlamıyorum bu ne rahatlıktır ya.. insan bir özür diler, ben artık gelemeyeceğim der. onun yüzünden geçen hafta 2. yerine 3. olduk. Bu hafta da 3. yerine 4. olduk..

Sayılara çok takılmıyorum ama beni rahatsız eden, kendisi için kaç gün merak ettik hep beraber.. bebeği var bir şey mi geldi başına dedik. tek gün gelip özür dilemedi, ben artık yokum demedi.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapılması lazım?

Ben hak veriyorum sana kaptanım, ama zaten diskalifiye olmuş ise takılmamak gerekir.
Vardır mutlaka ki bir nedeni gelip yazmamasının. Belki biraz suçluluk duygusu ki en iyi ben bilirim.. bir gün giriş yapmayınca ertesi kendimi kötü hissediyorum. Ondan dır belki..

Ama tabiki siteye girip başka topiklerde yazabiliyorsa buraya gelip en azından ben artık yokum deseydi keşke..

Merak etme canım hepsi geçiyor.. İyilesiyorsun zamanla.. Sonra daha iyisi çıkıyor karşına...
Maviyesil takıma katılmana sanırım kaptanımız karar verir.. Gelince yazacaktir...

Umarım canım benim

Sanırım bizi sadece araç olarak görmüş.Ister dedikodu olsun ister ne olursa olsun okadar birbirimizle ilgileniyoruz yorumlar yapıyoruz en azından ben artık yokum diyebilmeliydi.Onu merak ettik okadar.sanırım takım olma psikolojisine giremedi. foruma girdiginden haberim yoktu.
Okadar derdimin arasında arkadaslarıma anlatmıyorum size anlatıyorum .menülere yorum yapamasam da her boş oldugumda bakıyorum kim ne yazmış diye.giremedigmde aklım burda oluyor.Kararını vermıs bize bişey söyleme ihtiyacı bile hissetmemiş.başka ne denir ki..

07.06.2013 Cuma

Sabah

Öğle

Bol salata

etli yaprak sarma 11 ad.

Akşam

şehriye çorba

salata

Su 1 litre
Bitki çayı 1 litre
Spor yok..

öğlenki sarmaları akşam az yiyerek dengelemişsin.. beğendim :)

kaptanım boşver hiç takma demekki beğenmedi bizi.. ben gidiyorum dese daha şık olacaktı kendi tercihi...bizde merak ettiğimizle kaldık..
hiç bir şey yazmaya cevap vermeye gerek yok. gidene dur gelen git dememek lazım.. :D

RAPOR
08 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ

Sabah
1 haş yumurta
30gr keçi peyniri
50 gr süzme peynir
2 dilim tavuk füme

Öğlen
170 gr tavuk ciğeri
1 soğan ile yağsız sote
200 gr süzme yoğurt

Ara
200ml süt
15 gr yulaf kepeği
puding tozu (oh tatlı gibi oluyor walla )

Ara (boşuna yedim bunları)
80 gr dil peyniri
40 gr süzme peynir

Akşam
250 gr fırında levrek

spor sabah aerobik 20 dk
2,5 lt civarı

not: umarım nişanlımın gelişini kaçamaksız sonlandırım genelde pek başaramıyorum ya)

07.06.2013

kahvaltı

peynir
2 dilim ekmek

öğlen
1dürüm çiğköfte

ara
1 bardak süt

akşam
6-7 yemek kaşığı kuru fasülye
1.5 dilim ekmek
1 susamlı kandil helvası garip bişeydi.

spor yok
su 2lt

08.06.2013

kahvaltı

bir boyoz
yarım börek
peynir
yeşil çay

ara
sütlaç 80kcal

ara
türk kahvesi

öğlen
2-3 yk biber kavurması
çeyrek ekmek

ara
kiraz

akşam
püre bu biraz fazla kaçtı hatamı biliyorum
ciğer,böbrek
1.5 dilim ekmek

su 2lt
spor yok

kızlar bugün annem geldi süpriz yapmış bana :21: o nedenle akşam yemeğinde sevdicekte vardı azıcık kaçtı. ama günü bunca kaçamak olabilecek ürünlerin arasında bununla kapadım :1:

Son düzenleme:
07.06.2013 Cuma

Sabah

Öğle

Bol salata

etli yaprak sarma 11 ad.

Akşam

şehriye çorba

salata

Su 1 litre
Bitki çayı 1 litre
Spor yok..

Aksam yemegmiz aynı :) begendim canım ama suyu az içmissin bende az içtim . Bitki çayı bukadar çok içme.fazlası zarar

08.06.2013

kahvaltı

bir boyoz
yarım börek
peynir
yeşil çay

ara
sütlaç 80kcal

ara
türk kahvesi

öğlen
2-3 yk biber kavurması
çeyrek ekmek

ara
kiraz

akşam
püre bu biraz fazla kaçtı hatamı biliyorum
ciğer,böbrek
1.5 dilim ekmek

su 2lt
spor yok

kızlar bugün annem geldi süpriz yapmış bana :21: o nedenle akşam yemeğinde sevdicekte vardı azıcık kaçtı. ama günü bunca kaçamak olabilecek ürünlerin arasında bununla kapadım :1:
Oh oh yaramasın da kilo yapmasın :)
RAPOR
08 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ

Sabah
1 haş yumurta
30gr keçi peyniri
50 gr süzme peynir
2 dilim tavuk füme

Öğlen
170 gr tavuk ciğeri
1 soğan ile yağsız sote
200 gr süzme yoğurt

Ara
200ml süt
15 gr yulaf kepeği
puding tozu (oh tatlı gibi oluyor walla )

Ara (boşuna yedim bunları)
80 gr dil peyniri
40 gr süzme peynir

Akşam
250 gr fırında levrek

spor sabah aerobik 20 dk
2,5 lt civarı

not: umarım nişanlımın gelişini kaçamaksız sonlandırım genelde pek başaramıyorum ya)

Menülerini begeniyorum :)

8 haziran 2013 cumartesi

13 00
Nescafe

17 00
1 tane beşamel soslu tavuklu krep

21 30
Şehriyeli çorba
Salata

1 meyveli kup tatlısı ( ceviz ve labne de vardı)

1Litre su
Spor yok

Kızlar tartıldım tartının doğrulugu kesin degil ama 83.0 çıktım yarın kesin evdeki tartıyla tartılıyorum .

Günaydın kızlar.. Guzel bir kahvaltıdan sonra şimdilik evde oturuyoruz...

Merhaba kızlar..

2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi :3::3::3:

Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...

Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..

Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..

Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size :1::1::1:

Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın... :51::51::51:

Merhaba kızlar..

2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi :3::3::3:

Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...

Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..

Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..

Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size :1::1::1:

Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın... :51::51::51:

geçmiş olsun kaptancım iyileşir inşallah çabucak bebiş. merak etme sen buraları kolluyoruz biz. :46: ama bir arkadaş vardı 7. takım dağılınca bize gelmek isteyen ona cevabını verebilirsen iyi olacak yazıktır bırakmayalım yaban ellere :52:

Sabah
1 dilim ev yapımı pizza

Akşam
3 dolma
1Bardak kola

1Bucuk litre su
Yarım saat yürüyüs

Kızlar tartı doğru degilmiş kilom 83.5
Eve gittim esyalarımı topladım birbirimize girdik yine.

ben bı seneden fazladır bu sıtedeyım
dogumdan sonra kılo aldım ve vermeye ugrasıyorum
kılom 65,5
boyum:1,67
hedef kılom:55

Son düzenleme:
Back