- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
canım ya ayrılık acısı cidden zor. hepimizin başına gelmiştir.
ünideyken deli gibi aşık olduğum sevgilim bir anda beni terk etmişti. çok korkunçtu.
3 gün hiç bir şey yemedim.
o zaman şunu anlamıştım arkadaşlar falan yeteri kadar teselli edemiyor insanı. ihtiyacın olan aile. anne-babanın varlığı her şeyi iyileştiriyor. o dönem babamla aram çokta iyi olmasada 3. günün sonunda onu görmek yanında olmak öyle iyi gelmişti ki. hala hatırlarım 3 günün sonunda ilk yediğim şey babamın bana verdiği şeftaliydi..
yani fırsatın varsa ailenin yanına git bir iki gün. inan yaralarının iyileşmesine yardımcı olacaktır. bir şey söylemeseler yapmasalar bile bize olan sevgileri insanı iyileştiriyor.
Merak etme canım hepsi geçiyor.. İyilesiyorsun zamanla.. Sonra daha iyisi çıkıyor karşına...Aynen öyle yapıcam ben de az kaldı dönerim memlekete .en gec salı.bi yandan da daha kötü olurum diye korkuyorum
merhaba kızlar.. bulduğum ilk fırsatta geldim. cuma paylaşım alanındakileri okudum tek tek ama daha bizim takıma sıra gelmedi..
dün için üzgünüm.. inanın o kadar hengame içerisindeydim ki. sağ olsun jujum ilgilenmiş sizinle, siz de yardımcı olmuşsunuz. günlerimin ayrıntıları yazarım, daha uzunca bir zaman aralığında.. siz de benim şu yoğunlukta bile asla ama asla sizi tek bir gün bile yapayalnız bırakmadığımı lütfen aklınızdan çıkarmayın... bir şekilde fırsat bulup tek kelam olsa bile yazıyorum hep..
damlalar diskalifiye oldu.. oldukça üzgünüm. ama daha da üzüldüğüm ne var biliyor musunuz.. sorumluluk almaması. ne bana ne size saygısının olmaması. biz burada ona bir şey mi oldu diye meraklanırken, o hem siteye giriş yapıyor, hem forumlarda yazı paylaşıyor. bir kere daha görmüştüm geçtiğimiz günlerde foruma girdiğini. az bir aralık bulmuş bakmıştır diye düşündüm ama öyle değilmiş. bugün giriş yapmış, dün yazı paylaşmış. anlamıyorum bu ne rahatlıktır ya.. insan bir özür diler, ben artık gelemeyeceğim der. onun yüzünden geçen hafta 2. yerine 3. olduk. Bu hafta da 3. yerine 4. olduk..
Sayılara çok takılmıyorum ama beni rahatsız eden, kendisi için kaç gün merak ettik hep beraber.. bebeği var bir şey mi geldi başına dedik. tek gün gelip özür dilemedi, ben artık yokum demedi.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapılması lazım?
Merak etme canım hepsi geçiyor.. İyilesiyorsun zamanla.. Sonra daha iyisi çıkıyor karşına...
Maviyesil takıma katılmana sanırım kaptanımız karar verir.. Gelince yazacaktir...
damlalar diskalifiye oldu.. oldukça üzgünüm. ama daha da üzüldüğüm ne var biliyor musunuz.. sorumluluk almaması. ne bana ne size saygısının olmaması. biz burada ona bir şey mi oldu diye meraklanırken, o hem siteye giriş yapıyor, hem forumlarda yazı paylaşıyor. bir kere daha görmüştüm geçtiğimiz günlerde foruma girdiğini. az bir aralık bulmuş bakmıştır diye düşündüm ama öyle değilmiş. bugün giriş yapmış, dün yazı paylaşmış. anlamıyorum bu ne rahatlıktır ya.. insan bir özür diler, ben artık gelemeyeceğim der. onun yüzünden geçen hafta 2. yerine 3. olduk. Bu hafta da 3. yerine 4. olduk..
Sayılara çok takılmıyorum ama beni rahatsız eden, kendisi için kaç gün merak ettik hep beraber.. bebeği var bir şey mi geldi başına dedik. tek gün gelip özür dilemedi, ben artık yokum demedi.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapılması lazım?
07.06.2013 Cuma
Sabah
Beyaz peynirli domatesli tost,
Öğle
Bol salata
etli yaprak sarma 11 ad.
Akşam
şehriye çorba
salata
Su 1 litre
Bitki çayı 1 litre
Spor yok..
merhaba kızlar.. bulduğum ilk fırsatta geldim. cuma paylaşım alanındakileri okudum tek tek ama daha bizim takıma sıra gelmedi..
dün için üzgünüm.. inanın o kadar hengame içerisindeydim ki. sağ olsun jujum ilgilenmiş sizinle, siz de yardımcı olmuşsunuz. günlerimin ayrıntıları yazarım, daha uzunca bir zaman aralığında.. siz de benim şu yoğunlukta bile asla ama asla sizi tek bir gün bile yapayalnız bırakmadığımı lütfen aklınızdan çıkarmayın... bir şekilde fırsat bulup tek kelam olsa bile yazıyorum hep..
07.06.2013 Cuma
Sabah
Beyaz peynirli domatesli tost,
Öğle
Bol salata
etli yaprak sarma 11 ad.
Akşam
şehriye çorba
salata
Su 1 litre
Bitki çayı 1 litre
Spor yok..
Oh oh yaramasın da kilo yapmasın :)08.06.2013
kahvaltı
bir boyoz
yarım börek
peynir
yeşil çay
ara
sütlaç 80kcal
ara
türk kahvesi
öğlen
2-3 yk biber kavurması
çeyrek ekmek
ara
kiraz
akşam
püre bu biraz fazla kaçtı hatamı biliyorum
ciğer,böbrek
1.5 dilim ekmek
su 2lt
spor yok
kızlar bugün annem geldi süpriz yapmış banao nedenle akşam yemeğinde sevdicekte vardı azıcık kaçtı. ama günü bunca kaçamak olabilecek ürünlerin arasında bununla kapadım
RAPOR
08 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ
Sabah
1 haş yumurta
30gr keçi peyniri
50 gr süzme peynir
2 dilim tavuk füme
Öğlen
170 gr tavuk ciğeri
1 soğan ile yağsız sote
200 gr süzme yoğurt
Ara
200ml süt
15 gr yulaf kepeği
puding tozu (oh tatlı gibi oluyor walla )
Ara (boşuna yedim bunları)
80 gr dil peyniri
40 gr süzme peynir
Akşam
250 gr fırında levrek
spor sabah aerobik 20 dk
2,5 lt civarı
not: umarım nişanlımın gelişini kaçamaksız sonlandırım genelde pek başaramıyorum ya)
Merhaba kızlar..
2 ziyaretçi gözüküyor biri sanırım bengi
Bahsettim mi bilmiyorum yaklaşık 10 gündür sularımız bir geliyor bir gidiyor. Çalışma varmış galiba. Son iki gün artık iyice kesilip gelmeyince, soluğu annemde aldık. Apar topar hazırlandık perşembe günü.. Orada kaldık çamaşırlar yıkandı falan. Kızımı 12 den itibaren uyutmaya çalıştım ama 3 e kadar aralıklarla uyandı ağladı.. Ben de anca o saatte uyuyabildim. Dolayısıyla sabah öğlene doğru kalkabildim. Sonra cuma akşam eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Sokakta olacağı için bizim bebekle gidip gitmeyeceğimiz belli değildi. Gitmeye karar verince ben de soluğu kuaförde aldım.. Eve gidene kadar saat 6 yı geçebilir diye orada girdim nete...
Akşam çok serindi. Çocuğun üstünde ince bir hırka vardı. Bir takım sinirlerimi geren olaylar oldu onlara girmeyeceğim. Neyse elhasıl eve geldiğimizde kızcağız sabaha kadar kustu. Bizimle yatırdım. Ben de sabahladım onunla. Dün gece de 10 gibi acile gittik. İdrar tahlili istedi ama kız çocuk tabi.. 3 e kadar bekledik ama vermedi malesef.. Bir de koluna serum bağladılar daha çabuk gelir diye ama olmadı. Bir de sürekli ağladı, kolu şişti, kan geldi biraz seruma.. Aklım çıkacaktı... Allah tüm anne babalara sabır ve kolaylık nasip etsin. Öyle zor ki..
Ama hastaneden geldikten sonra saat 4 gibi kendi yatağına yatırdım. Maşallah sabah 12 ye kadar güzelce uyuduk hepimiz. İnşallah iyileşir. Tahlil veremediğimiz için sebebini anlayamadık. Yediği mi dokundu, üşüttü mü orada..
Bugün de laptopu yere düşürdü, ekran kırıldı.. kırılmayan kısmına bakarak yazmaya çalışıyorum şu an bu satırları size
Ben de haberler böyle şekerler.. Eskisi kadar giremesem de, hep kaptanınız sizi düşünüyor.. Siz de kendinizi ihmal etmeyin sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?