Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kaptanım çok haklısın söylediklerinde, ben o cümlelerden üzerime alınmama gerekenleri aldım( bende gerçekten biraz rahatlama oldu, herzaman ki gibi, biraz kilo verince amannn yinede zayıf görünüyorum düşüncesi arada aklımı çeliyor, porsiyonlarımı sanki biraz çoğalttım gibi,, ama toparlanacağım, dün akşamdan itibaren spor yapmaya da yeniden başladım, yediklerime de daha dikkat edeceğim artık, hedefimi aklımdan çıkarmamam gerekiyor... arada bizi böyle silkele chentiqcimm

bence sen çok iyi gidiyorsun kübra, ama silkelenmek iyidir..
bende bugün ve yarın silkeleyeceğim kendimi. 1 haftadır tartılmadım korkuyorum..

Dışarda yemedıgım sürece Sade oluyo peynir rendeliyorum bazen.memlekette annem yapıyor pişerken mutfaga bile giremiyorum kereviz tarzı seylerde.salata gibi şeyler tüketiyorum sebze yemek için.

Pişman olup 2gün sonra aynı şeyle geliyosak onu buldugumuzdan ona firsat oldugundandır.başlama sen şüphe duymaya :)

bence sen çok iyi gidiyorsun kübra, ama silkelenmek iyidir..
bende bugün ve yarın silkeleyeceğim kendimi. 1 haftadır tartılmadım korkuyorum..

sabah bende aynı kararı verdim, bugün ve yarın sıkı tutacağım bakalım.. .. hiç korkma tatlım cuma günü inşallah hepimiz yien güzel rakamlarla karşılaşacağız..

kızlarr haftasonu için eşimle 1 günlük kaçamak yapma ihtimalimiz var, kesin değil daha ama ihtimali bile beni çok sevindirdi , içim kıpır kıpır oldu ya

Bende öyle olurum umarım ıspanak tarzı otların hepsini yiyorum ama kavurmasını sadece.ya da gözlemenin böregn içinde.çig de yiyorum salatanın içinde.sanırım ben yemek olarak pejt sevmiyorum.bişeye tıksındim belkide küçükken.annem küçükken her sebzeyi yedigimi büyüdükçe babama çektıgımi söylüyo

kızlarr haftasonu için eşimle 1 günlük kaçamak yapma ihtimalimiz var, kesin değil daha ama ihtimali bile beni çok sevindirdi , içim kıpır kıpır oldu ya

Ayy negüzel.umarım güzel geçer umarım gıdebilirsiniz.çok heyecana kapılıp da olmazsa üzülme ama :)

Son düzenleme:
Ayy negüzel.umarım güzel geçer umarım gıdebilirsiniz.çok heyecana kapılıp da olmazsa üzülme ama :)

inşallah canım ya evlendiğimizden beri böyle birşey hiç yapmamıştık, heyecana kapılmamak elde mi ki, kafamda şuan acaba ne giysem düşüncesi dolaşmaya başladı :))

ben de sebzeye bayılıyorum. eşim de sevse keşke. o tam bir et sever.. maymuş sen menülerini düzelttin. hala beni anlamadığını düşünüyorum yazdıklarından. bu yazıyı yazdım çünkü innuk hem dondurma hem tatlı yemiş. bengi zaten gerekli uyarıyı yaptığı için ben de isim vermeyerek yaptım uyarımı.. ama sen hemen savunmaya geçtin canım ya.. her hafta zaten kaçamak hakkınız var 200 kalorilik. ama abartmayın arada diye diyorum.. ya bazen ne zor durumda bırakıyorsunuz inanın beni

inşallah canım ya evlendiğimizden beri böyle birşey hiç yapmamıştık, heyecana kapılmamak elde mi ki, kafamda şuan acaba ne giysem düşüncesi dolaşmaya başladı :))

ay ne güzel canım.. seninkinin kafasına düşen saksıdan bu tarafa yollasana.. ayın 21 in de de bizim yıldönümümüz.. ama hiç umudum yok

onun kafasına düşen saksı benim canım ya, gurursuzluk yapıp istiyorum napim, yoksa aklına gelmez böyle şeyler gidebilirsek tabi oda ,, bakıcaz artık

kızlar bu arada bugün mevlid kandili, hepinizin kandili mübarek olsun,,, tereyağlı kandil simitlerinden götürmek yok ama

kızlar bu arada bugün mevlid kandili, hepinizin kandili mübarek olsun,,, tereyağlı kandil simitlerinden götürmek yok ama

çayla yada ıhlamurla beraber yarım simite izin veriyoruuuuuummm

kandiliniz mübarek olsunn

Kuzucuklar kilo çizelgelerinizi yeni baştan yapıp yapıştırıyorsunuz.. Haberiniz olsun. Aynı şekilde.. Akşama geliyorum cozutmayıınn.. Vee sporunuzu yapın.... Herkes 45 dk spor yapsın en az..

Bu cuma bomba olacağız bomba

yok canım savunmaya geçmiyorum ben de hatalarımın farkındayım durumu anlatıyorum böyle böyle diye bilin istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…