Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

innuk, daha öncede yarıştın. çok sert kurallar olduğunu biliyorsundur. ben de buradan kopmanı istemem. ama üst tarafta bir çok bu şekilde düşünmüyor. sana geçmişi oku dedim, çünkü içinde isminin geçtiği çok yazı var. mesela ödevlerin. gdogan ve bengi verdi. diğer kızlardan da al ödevini hemen başla.. o uzun yazıyı beğenmediğin için henüz okumadığını düşündüm.

ben innuk'a olan cezama ayrıntı ve açıklık getirmek istiyorum..
saat 11-16 arasında karbonhidrat değeri 30den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
diğer saatlerde sadece karbonhidrat değeri 15den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
hemde 7 gün boyunca

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)

işte yukarda karbonhidarat değeri yazıyor. paketli her şeyin üzerindede yazıyor biliyorsun.
hem yediğin içtiğin şeylerin daha çok kaydını tutarsan diyetin daha çok içinde oluyorsun. vaktin az ama zaman ayırmak zorunda kaldığında daha az kaçamak yapacağına inanıyorum..
kaptanımda onaylarsa benim cezam bu...

bugün hiç yazamadım ya:KK43:( yoğun ve aksi bir gündü, bu arada eşim kurabiye de kurabiye diye tutturdu, akşam yapıcam, uamrım yemem... aslında kendi kendime şöyle bir karar aldım,, akşam yemeyeceğim çünkü direk kalori, ama sabah ahvaltı niyetine bir adet yemeyi düşünüyorum olur mu ki???

bugün hiç yazamadım ya:KK43:( yoğun ve aksi bir gündü, bu arada eşim kurabiye de kurabiye diye tutturdu, akşam yapıcam, uamrım yemem... aslında kendi kendime şöyle bir karar aldım,, akşam yemeyeceğim çünkü direk kalori, ama sabah ahvaltı niyetine bir adet yemeyi düşünüyorum olur mu ki???

bence kendini bukadar zorlama çünkü nekadar çok kendini tutarsan o gözünde daha değerli görünmeye başlıyor. kurabiyeyi normal boyutta yapıyosan bi tane büyük kurabiyelerden yapıyosan yarım yiyebilirsin bence ara öğün niyetine onun yerine akşam yeneğindeki ya da kahvaltındaki ekmekleri çıkart.tabi bi tane yemek şartıyla nefis köreltmek açısından

bence kendini bukadar zorlama çünkü nekadar çok kendini tutarsan o gözünde daha değerli görünmeye başlıyor. kurabiyeyi normal boyutta yapıyosan bi tane büyük kurabiyelerden yapıyosan yarım yiyebilirsin bence ara öğün niyetine onun yerine akşam yeneğindeki ya da kahvaltındaki ekmekleri çıkart.tabi bi tane yemek şartıyla nefis köreltmek açısından

haklısın canım bak bunu düşünmemiştim akşam yemeğimi hafifi tutup ekmeği çıkartırım, 1 tane çay ile kurabiye yiyebilirim, küçük lokmalar haline olur..

innuk, daha öncede yarıştın. çok sert kurallar olduğunu biliyorsundur. ben de buradan kopmanı istemem. ama üst tarafta bir çok bu şekilde düşünmüyor. sana geçmişi oku dedim, çünkü içinde isminin geçtiği çok yazı var. mesela ödevlerin. gdogan ve bengi verdi. diğer kızlardan da al ödevini hemen başla.. o uzun yazıyı beğenmediğin için henüz okumadığını düşündüm.

kırmızı altı çizili koyu yazılar dkkatinizi çekti mi? baklava börek dondurma olan yazılar... biz kesinlikle öyle olmamalıyız. lütfen bununla ilgili düşünün kızlar.. çok iyi hazırlayın kendinizi..ben size eliimden geldiğince sahip çıkarım.. ama üzmeyin beni... orada bahsi geçen bir çok durum yaşanıyor bizim takımda.. hem de daha 2.haftadan.. :KK31::KK31::KK31: diğer kaptanalra aaa siz haklıymışsınız dedirtmeyin bana.. kahrolurum :KK14::KK14::KK14:

Evet kaptanım oo uzunnn yazıyı yeniden okudum, Püsküüt çok haklı, özellikle kişisel hedefler konusunda..
Ben daha önce de yarışmış ve mezun olduktan kısa bir süre sonra verdiğinin yarısından fazlasını alıp yeniden kendini burada bulmuş, Hatta bir dönem 1. takımın kaptanlığını yapmış iradesiz bir üye olarak diyorum ki...

En başta ben olmak üzere herkes kendisine haftalık hedefler koysun. aylık hedef net zaten ayda bir kilo. Kişisel ve haftalık hedeflerimiz takım içinde olsun. bu hafta benim 500 gr hedefim olsun hedefime ulaşırsam 1 ödülüm olsun en çok istediğim şey olabilir mesela..

Aynı şekilde hedefini tutturamayana da ceza olsun ki onuda zaten kendi içimizde veriyoruz. Aylık hedefini 3 defa tutturmayan kişi diskalifiye olabilir ama herşey kişisel olmalı takımların kapatılması yada kaptanların ceza alması taraftarı değilim..

saat 11-16 arasında karbonhidrat değeri 30den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
diğer saatlerde sadece karbonhidrat değeri 15den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
hemde 7 gün boyunca

işte yukarda karbonhidarat değeri yazıyor. paketli her şeyin üzerindede yazıyor biliyorsun.
hem yediğin içtiğin şeylerin daha çok kaydını tutarsan diyetin daha çok içinde oluyorsun. vaktin az ama zaman ayırmak zorunda kaldığında daha az kaçamak yapacağına inanıyorum..

Bengicim cezan iyi güzelde bunu uygulayamam ki ben!!
genelde ev yemeği yiyorum nerden bileyim hangisinin karbonhidrat durumu nedir?

Onun yerine 3 gün dukan atağı yapsam olar mı?? :26:

bu hafta 54 'lü kiloları görmek istiyorum, evlilik yıldönümümde tam 54 olmak istiyorum... kızlar yıldönümü fikri olanlar var mı??

ilk yıldönümümüz , ve hafta içine rastgeliyor, eve eşimden yaklaşık 40 dakika sonra gidiyorum, yani evde ona güzel bir sofra hazırlamaya vaktim olmayacak,,,, o gün yemeği dışarıda yeriz diye düşünüyorum, hediye almayı düşünmüyorum,, yeri ona sylemeyeceğim,süpriz olsun istiyorum, daha önce gitmediğimi güzel bir yer olsun istiyorum... mekan fikri olan var mı??istanbul avrupa yakası olacak arabamız yok,metrobüs ya da otobüsle gideceğiz bunu göz önünde bulundurum lütfen:KK53:

aslında hediye olarak şu resimli kupalardan mı yaptırsam acep işyerinde kullansın:KK12:

28 MAYIS 2013,SALI

SABAH

2 çok ince dilim ekmekle yapılmış peynirli zeytinli tost

ÖĞLE

Sahanda yumurta(Çok az zeytin yağı,çok az salça,yeşil biber,1 kaşık yoğurt,sarımsak,köri,kırmızı biber,karabiber1 yumurta)
Salata(1 domates,1 biber,1 salatalı,sirke)
1 kase yoğurt
1 kase maydonoz

ARA

Midem kazındı bi lokma ekmek içine 4 zeytin küçücük örgü peynir koydum

AKŞAM

4yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık

2.5 litre su 3 de olabilir:KK1:

Bengicim cezan iyi güzelde bunu uygulayamam ki ben!!
genelde ev yemeği yiyorum nerden bileyim hangisinin karbonhidrat durumu nedir?

Onun yerine 3 gün dukan atağı yapsam olar mı?? :26:

Ev yemeğinde zaten sorun olmaz.. Sorun yaptığın kaçamaklari hepsi karbonhidratı yuksek seyler.. Bunun yanında makarna ekmek pilav kuruyemislerde var.. İstersen dukan yap istersen 11-16 haricinde ekmek pilav simit kuriyemis dondurma pizza makarna vs.. Bunlara kesinlikle dokunma.. 3 gün atak yapıp sonra tekrar yuksek karbonhidrata donersen sende biliyorsun geri alacağını..

28 MAYIS 2013,SALI

SABAH

ÖĞLE

Sahanda yumurta(Çok az zeytin yağı,çok az salça,yeşil biber,1 kaşık yoğurt,sarımsak,köri,kırmızı biber,karabiber1 yumurta)
1 kase yoğurt
1 kase maydonoz

ARA

AKŞAM

1 kase cacık

Beğendim menünü ama bu sefer saatleri yazmamissin..

28 Mayıs 2013 salı

14.30
Sütlü müsli
Yarım mu

18:30
1Çikolata( dışarı çıktım kan şekerim dúştü otobüste bayılmayayım diye yedim hemen aldım ordan ) :KK43:

21:30
3 çorba kaşıgı şehriye
Yarım tabaktan az tavuk sote
Üstúne 1 eri

20şer kol bacak egzersizi
2Litre su

Son düzenleme:
hemde 7 gün boyunca

şu şekilde düzenliyorum o halde: bengiden ödevin bir hafta boyunca zararlı karbonhidrat yok: bisküvi kurabiye makarna dondurma çikolata vs vs vs

ne yaptın yediin mi? bnece sabahleyin yemen en güzeli. ben öyle yapıyordum. ertesi gün kahvaltı menüm oluyordum..

Gdogan senin mezun olmana çok az kalmıııış:KK53:Yaaa ye biraz gitmeeeeeeeeeeeee:KK43::KK43:

alırsam ayağımın altına.. ben mezun oldum ama hala burdayım.. kızdırma benii....

Beğendim menünü ama bu sefer saatleri yazmamissin..

:KK60::KK60: kız saatleri yazan melindanın ikizi.. melinda değil :KK60::KK60::KK60:

28 Mayıs 2013 salı

14.30
Sütlü müsli
Yarım mu

1Çikolata( dışarı çıktım kan şekerim dúştü otobüste bayılmayayım diye yedim hemen aldım ordan ) :KK43:

3 çorba kaşıgı şehriye
Üstúne 1 eri

2Litre su

bugünki ödevinle ilgili ne çalışma yaptın? grişimde bulundun mu? conceptle bağlantı kurdun mu? hadi kur da yarının ödevini vereyim...

........

innuk, merceğimin altına aldım seni.. dikkatli ol, yakalarsam :KK23::KK23::KK23:

28 mayıs
sabah peynir 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arası

öğlen
semizotu salatası
yeşil salata
domates salatalık
2 yk soslu patlıcan

akşam
3yk taze fasulye
yarım kase cacık

1 adet kurabiye
şekersiz çay
2,5 litre su

200 kez ip atlamyı düşünüyorum

gdogan hoşgeldin. yıldönümünüz için bir önerim yok malesef.. çünkü biz de kutlanmaz özel günler. bir ara takımda muhabbet dönmüştü. ben de iç geçirmiştim. ben kutlamayı çok isterim sürpriz yapmak. ama eşim hiç önemsemez. yani bir güne özgü kutlamaları tasvip etmez.. ben onu alıştıracağıma o beni alıştırdı. halbuki hep doğum günlerinin yıldönümlerinin kutlandığı bir ailede büyüdüm ben.. ağız tadıyla bir doğum günü kutlayamadık. ya da yıldönümü :KK31::KK31::KK31:

chentiq kurabiye yedim ama 1 adet yedim ve akşam da ekmek yemedim, nefsim körelsin diye napim:KK43: ama birazdan ip atlayacağım yapışmasın o kaloriler diye...

gdogan hoşgeldin. yıldönümünüz için bir önerim yok malesef.. çünkü biz de kutlanmaz özel günler. bir ara takımda muhabbet dönmüştü. ben de iç geçirmiştim. ben kutlamayı çok isterim sürpriz yapmak. ama eşim hiç önemsemez. yani bir güne özgü kutlamaları tasvip etmez.. ben onu alıştıracağıma o beni alıştırdı. halbuki hep doğum günlerinin yıldönümlerinin kutlandığı bir ailede büyüdüm ben.. ağız tadıyla bir doğum günü kutlayamadık. ya da yıldönümü :KK31::KK31::KK31:

aynı benim eşim,:2: biz de de annemler 30, evlilik yıl dönümlerini bile kutlarlar düşün yani... doğumgünleri asla atlanmaz...ama benim eşim tınnn,,,, aslında bende birşey yapmayı düşünmüyordum en son doğumgünümde çok umursamaz davrandı çünkü çok üzüldüm,,, ama yine içim rahat etmedi ilk yıldönümümüz ben çabalayım da karşılık göremezsem bir daha yapmam diye düşündüm.... gerçi şuan hala plan aşamasında , özel günlerde küsmek gibi bir huyumuz var çünkü:KK33: yani o gün küs olmaz isek bir şeyler düşüneceğim

28 MAYIS 2013,SALI

SABAH

ÖĞLE

1 kase yoğurt
1 kase maydonoz

ARA

AKŞAM

1 kase cacık

kaçamaksız güzel bir menü,, bu menülerle nasıl kilon değişmiyor şaşaıyorum, sanırım vücudun direnç aşamasında...

Gdogan senin mezun olmana çok az kalmıııış:KK53:Yaaa ye biraz gitmeeeeeeeeeeeee:KK43::KK43:

canım sen oradaki rakama bakma, ben hele bir 52 olayım onu daha aşağılara çekeceğim inşallah, çünkü boyum kısa.. kısa vade de hedefler koymak beni daha çok motive ediyor onu farkettim öce 52 sonra 50 inşallah,, yani uzun müddet daha buradayım:KK3:

28 Mayıs 2013 salı

14.30
Sütlü müsli
Yarım mu

3 çorba kaşıgı şehriye
Üstúne 1 eri

2Litre su

2 öğün beslenmissin neredeyse,,, ne desem bilemedim ki,, sabahları , yani ilk öğününde bence daha dolu dolu olsun menün,,

X