Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar...
Günaydın bengicim nasılsın?
iyiyim canım bomba gibi başladım güne dün fırçalarımı yedim kendime geldim..
epey ağır cezalar verdi kaptanım bana..
Allah kuru iftiradan saklasın... kendin aklıma soktun kitap çeki diye.. kendi önerin.. üstelik sen illa 7 kişiye alacam dedin de ben 3 kişi ile sınırlı tuttum.. tööbeee töbeeee
tamam chentiq, innuka ödevim 50 kez ip atlasın..
ödevini başarı ile yapmanı tebrik ediyorum ama keşke kalktığın saatte kahvaltı niyetine bir şeyler yesen. benim uykum çok düzenli senin için üzülüyorum. çünkü vücudun belli saattlerde uyuyuyor olması gerekiyor çünkü o saatlerde organları yeniliyor..27 05 2013 pazartesi
14-30
sade kahve
16:00
2 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
2 kayısı
21:00
yarım tabak tavuk sote( ekmeksiz)
22 civarı
yarım su bardağı meyveli yoğurt
1 saat temizlik spor yok
ödev : 6 bardak su + yarım litre su
makarna dondurma ve sucuk salam sosisli şeyler yasak!!Tüm hafta boyunca dokunulmayacak
sınavlarında başarılar..27.05.2013
aç karnına
5badem
5fındık
2ceviz
3kayısı
kahvaltı
bir bardak adaçayı
peynir
2 dilim ekmek
öğlen
bir tavuk dürüm acı soslu
patates kızartması sınav dönemine giriyorum psikolojim bozuk boşladım işte bende.
ara
1 tanecik craks
akşam
9tane küçük köfte normal büyüklükte 4.5 olur
4-5 yk yoğurt
1-1.5 dilim ekmek
ara
bir türk kahvesi lokumsuz
su 2.5-3lt
spor yok
benim sevdiceğim annesinden mısır patlatma makinası getirdi yağsız tuzsuz güzel oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/178356-yagsiz-tuzsuz-patlamis-misir-yiyin.html
bunu buldum bir de
yok yok iyi oldu cezalar :) ağır olması caydırıcı olur... yalnız birde ödül bulun...
innukkk..
menüne bilerek alıntı yapmadım. 2 gün hiç uğramamışsın.. ben kendimi biliyorum ne kadar yoğun olduğumu.. gene de bir fırsat bulup gelip iki satır yazıp gidiyorum. dün de hayattayım merak etmeyin yazıp yağladım tabanları.. bununla beraber hiç gelmediğin 5 gün oldu.. buraya gel gelme, benim için değişen bir şey yok. ama bak görüyor musun senin hayatında ne kadar çok şey değişmiş? lütfen bu ilk ve son olsun. kendin için yapmalısın bunu.. mezun oldun sen zaten.. bir işi bir kez yapmışsan yolu biliyorsundur.. bence arkadaşlara da örnek teşkil ediyor bu durumun.. uzak kalmanın nasıl negatif yönde etkisi olduğunu görüyorsunuz değil mi? o yüzden sürekli girin sürekli yazın diyorum.. innuk.. bu durumdan zaten pişman olduğun her halinden belli. inşallah bir daha olmaz.. listedeki 6 kişi de ödev verecek sana.. ve sen bu 6 ödevden 4 tanesini seçeceksin cumaya kadar yapmak için.. belki bu şekilde sağlarız kilo vermeni.. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kızlar.. Hatırlarsanız size günlerdir düşünüyorum bir kaç öneriyle geleceğim demiştim. Benim gibi Püsküüt te düşünmüş. (Cuma yarışmasını kuran arkadaşımız). Geçen hafta tüm takım yüzdeleri yerlerdeydi. Hatta melinda çok güzel yazmıştı: "Biz bu hafta birinci olduğumuza göre, diğer takımlar diyet yapmıyorlar o zaman. " demişti. Kurucu arkadaşımız da bir kaç öneriyle gelmiş. Üyelerin de fikrini almak istiyor. Cumaya kadar bir beyin jimnastiği yapalım bakalım sizlerin aklına ne gelecek..
---
3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
---
Bu şekilde moraliniz yükselir mi düşer mi? Bizim analiz yapacak çok geçmişimiz yok ama.. Gene de fikir belirtebiliriz
Ok dir bunu cumaya kadar ilk fırsata yapacağım
tamam chentiq, innuka ödevim 50 kez ip atlasın..
Eki Görüntüle 722688
Eki Görüntüle 722689
kızlar sabah sabah sizin için çektim bu fotoları bakıp moraliniz tavan yapsın diye...
sabah biraz işten kaytardım scooter'imle dolaştım biraz.
Nice yıllara ikinci yılınız dmi26.05.2013
aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı
kahvaltı
2bardak süt yeni kaynatmıştım
peynir
2dilim ekmek
ara
sevdiceğimle yıldönümümüzdü film izledik. yani mısır yedim.
1 bardak ice tea
akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek
su 1.5-2 lt
çok kötüsün ya insan dondurma falan yiyebilirsin birazcık der. ama cevap süper ne yazsam bilemedim .. hepinize çok teşekkür ederim. sizinle birlikte diyet yapmak muhteşem kaptanım ise mükemmel..bengicim ödülün, 10. takımın üyesi olmaya, harika insanlarla beraber istediğin harika vücuda kavuşmaya devam etmen. Daha ne olsun.
inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım.. :) yalnız evim ve ofisim böyle bir manzaraya sahip değil ama ulaşması çok kolayBengi manzaralarına da işine de hayran kaldım, ne iş yapıyordun sen?
oyy oyy lazanya yemiş. oyy.. çok severim acayipde güzel yaparım italyanlara bile taş çıkarırım. kaptanım sana ceza yağdırsın bence:) bak beni dün akşam bi salladı kendime geldim...27.05.2013
Sabah
1 kepekli beyaz peynirli, domatesli tost
Öğle
yoğurtlu semizotu
sebzeli peynirli lazanya
akşam
biftek
çoban salata
2 yk pilav
Maalesef 1 kase kuruyemiş
Su: 1 litre
Spor yok
yaaa ben maymuna yorum yaptım nasıl olsa aynı şeyleri yiyorsunuz..Kimse benim menüme yorum yapmamış olysa ki ben akşam patates varken yemedim
yaaa ben maymuna yorum yaptım nasıl olsa aynı şeyleri yiyorsunuz..
çok kötüsün ya insan dondurma falan yiyebilirsin birazcık der. ama cevap süper ne yazsam bilemedim .. hepinize çok teşekkür ederim. sizinle birlikte diyet yapmak muhteşem kaptanım ise mükemmel..
inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım.. :) yalnız evim ve ofisim böyle bir manzaraya sahip değil ama ulaşması çok kolay
oyy oyy lazanya yemiş. oyy.. çok severim acayipde güzel yaparım italyanlara bile taş çıkarırım. kaptanım sana ceza yağdırsın bence:) bak beni dün akşam bi salladı kendime geldim...
yaaa ben maymuna yorum yaptım nasıl olsa aynı şeyleri yiyorsunuz..
şaka bir yana kusura bakma her halde gözümden kaçmıştır.. patatese ölümmmmm...
Eki Görüntüle 722688
Eki Görüntüle 722689
kızlar sabah sabah sizin için çektim bu fotoları bakıp moraliniz tavan yapsın diye...
sabah biraz işten kaytardım scooter'imle dolaştım biraz.