Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

GÜNAYDIN 10. TAKIMIN EŞŞİZ GÜZELLERİ

Birer kupa bitki çayına ne dersiniz?

$imais.jpg

iyiyim canım bomba gibi başladım güne dün fırçalarımı yedim kendime geldim..
epey ağır cezalar verdi kaptanım bana..

Allah kuru iftiradan saklasın... kendin aklıma soktun kitap çeki diye.. kendi önerin.. üstelik sen illa 7 kişiye alacam dedin de ben 3 kişi ile sınırlı tuttum.. tööbeee töbeeee :KK33::KK33::KK33:

$IMG_3300.jpg

$IMG_3301.jpg

kızlar sabah sabah sizin için çektim bu fotoları bakıp moraliniz tavan yapsın diye...
sabah biraz işten kaytardım scooter'imle dolaştım biraz.

Allah kuru iftiradan saklasın... kendin aklıma soktun kitap çeki diye.. kendi önerin.. üstelik sen illa 7 kişiye alacam dedin de ben 3 kişi ile sınırlı tuttum.. tööbeee töbeeee :KK33::KK33::KK33:

yok yok iyi oldu cezalar :) ağır olması caydırıcı olur... yalnız birde ödül bulun...

tamam chentiq, innuka ödevim 50 kez ip atlasın..

hangi cezaya karar verdiniz innuka için. dünde pek görünmedi topikte :KK43:

27 05 2013 pazartesi

14-30
sade kahve

16:00
2 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
2 kayısı

21:00
yarım tabak tavuk sote( ekmeksiz)

22 civarı

yarım su bardağı meyveli yoğurt

1 saat temizlik spor yok
ödev : 6 bardak su + yarım litre su
makarna dondurma ve sucuk salam sosisli şeyler yasak!!Tüm hafta boyunca dokunulmayacak
ödevini başarı ile yapmanı tebrik ediyorum ama keşke kalktığın saatte kahvaltı niyetine bir şeyler yesen. benim uykum çok düzenli senin için üzülüyorum. çünkü vücudun belli saattlerde uyuyuyor olması gerekiyor çünkü o saatlerde organları yeniliyor..

27.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
2ceviz
3kayısı

kahvaltı
bir bardak adaçayı
peynir
2 dilim ekmek

öğlen
bir tavuk dürüm acı soslu
patates kızartması sınav dönemine giriyorum psikolojim bozuk boşladım işte bende.

ara
1 tanecik craks

akşam
9tane küçük köfte normal büyüklükte 4.5 olur
4-5 yk yoğurt
1-1.5 dilim ekmek

ara
bir türk kahvesi lokumsuz :KK9:

su 2.5-3lt
spor yok
sınavlarında başarılar..
patates kızartması ise korkunç bir şey

benim sevdiceğim annesinden mısır patlatma makinası getirdi yağsız tuzsuz güzel oluyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/178356-yagsiz-tuzsuz-patlamis-misir-yiyin.html

bunu buldum bir de :KK55:

çokta masum bir şey değil mısır aklınızda olsun. birde kızlar dikkat edin yerli mısır alın paketlerin arkasında yazar meşei diye.

yok yok iyi oldu cezalar :) ağır olması caydırıcı olur... yalnız birde ödül bulun...

bengicim ödülün, 10. takımın üyesi olmaya, harika insanlarla beraber istediğin harika vücuda kavuşmaya devam etmen. Daha ne olsun.

innukkk..
menüne bilerek alıntı yapmadım. 2 gün hiç uğramamışsın.. ben kendimi biliyorum ne kadar yoğun olduğumu.. gene de bir fırsat bulup gelip iki satır yazıp gidiyorum. dün de hayattayım merak etmeyin yazıp yağladım tabanları.. bununla beraber hiç gelmediğin 5 gün oldu.. buraya gel gelme, benim için değişen bir şey yok. ama bak görüyor musun senin hayatında ne kadar çok şey değişmiş? lütfen bu ilk ve son olsun. kendin için yapmalısın bunu.. mezun oldun sen zaten.. bir işi bir kez yapmışsan yolu biliyorsundur.. bence arkadaşlara da örnek teşkil ediyor bu durumun.. uzak kalmanın nasıl negatif yönde etkisi olduğunu görüyorsunuz değil mi? o yüzden sürekli girin sürekli yazın diyorum.. innuk.. bu durumdan zaten pişman olduğun her halinden belli. inşallah bir daha olmaz.. listedeki 6 kişi de ödev verecek sana.. ve sen bu 6 ödevden 4 tanesini seçeceksin cumaya kadar yapmak için.. belki bu şekilde sağlarız kilo vermeni.. :KK55::KK55::KK31::KK31: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Kaptanımm..
Bana yardım edin yaa..
Gerçekten birilerinin beni kolumdan tutup silkelemesine ihtiyacım var. Çok fena dağılmış durumdayım. Vakitimi hiç bir şeye yetiştirememeye başladım..
Burdan kopmak asla asla asla istemiyorum. Gelmediğim günler kendimi çok suçlu ve kötü hissediyorum ama ne zaman açsam topiği bir şey oluyor iki kelime yazamıyorum. Geçmiş okumak arkadaşlarımın sohbetine katılmak istiyorum. Kendimi çok disiplinsiz ve dağılmış hissediyorum.
Günlerdir sürekli işe geç geliyorum. İş yerinde işlerimi yetiştiremiyorum. Mayısın sonu geldi hala nisan ayı raporunu veremedim. Ev işleri işe yığılmış hafta sonu bir ucundan başlıyorum ama sonu gelmiyor bitmiyo bir türlü..:KK43::KK43:

İş yerinde şu an serdim işleri size yazıyorum. Sürekli biri eliyor başıma.. Skype iki dk susmuyor. sadece 1-2 saatliğine görünmez olmak istiyorum.Dün akşam menümü yazmaya girdim geçmişi az okuyum dedim baktım saat 18:20 olmuş arkadaşım arıyor çıkmıyormuyuz diye.. Yazamadım yine..

Hakikatan beni tutun sallayın kendime getirin. Ne ceza verecekseniz razıyım..
Bu şekilde gitmeyecek kendime gelmem lazımmm:KK43::KK43:

Kızlar.. Hatırlarsanız size günlerdir düşünüyorum bir kaç öneriyle geleceğim demiştim. Benim gibi Püsküüt te düşünmüş. (Cuma yarışmasını kuran arkadaşımız). Geçen hafta tüm takım yüzdeleri yerlerdeydi. Hatta melinda çok güzel yazmıştı: "Biz bu hafta birinci olduğumuza göre, diğer takımlar diyet yapmıyorlar o zaman. " demişti. Kurucu arkadaşımız da bir kaç öneriyle gelmiş. Üyelerin de fikrini almak istiyor. Cumaya kadar bir beyin jimnastiği yapalım bakalım sizlerin aklına ne gelecek..

---
3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.
.

---

Bu şekilde moraliniz yükselir mi düşer mi? Bizim analiz yapacak çok geçmişimiz yok ama.. Gene de fikir belirtebiliriz :KK31:

Ben bu fikri çok beğendim çok güzel olur bence Kilo hedefi tamam ama zaman hedefi de olmalı.. Daha motive edici olur..

tamam chentiq, innuka ödevim 50 kez ip atlasın..
Ok dir bunu cumaya kadar ilk fırsata yapacağım :KK8:

27.05.2013

Sabah
1 kepekli beyaz peynirli, domatesli tost

Öğle
yoğurtlu semizotu
sebzeli peynirli lazanya

akşam
biftek
çoban salata
2 yk pilav

Maalesef 1 kase kuruyemiş :KK43:

Su: 1 litre

Spor yok

26.05.2013

aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı

kahvaltı
2bardak süt yeni kaynatmıştım :KK1:
peynir
2dilim ekmek

ara
sevdiceğimle yıldönümümüzdü film izledik. yani mısır yedim.
1 bardak ice tea

akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek

su 1.5-2 lt
Nice yıllara ikinci yılınız dmi:KK54:

bengicim ödülün, 10. takımın üyesi olmaya, harika insanlarla beraber istediğin harika vücuda kavuşmaya devam etmen. Daha ne olsun.
çok kötüsün ya insan dondurma falan yiyebilirsin birazcık der. ama cevap süper ne yazsam bilemedim .. hepinize çok teşekkür ederim. sizinle birlikte diyet yapmak muhteşem kaptanım ise mükemmel..

Bengi manzaralarına da işine de hayran kaldım, ne iş yapıyordun sen?
inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım.. :) yalnız evim ve ofisim böyle bir manzaraya sahip değil ama ulaşması çok kolay :KK70:

27.05.2013

Sabah
1 kepekli beyaz peynirli, domatesli tost

Öğle
yoğurtlu semizotu
sebzeli peynirli lazanya

akşam
biftek
çoban salata
2 yk pilav

Maalesef 1 kase kuruyemiş :KK43:

Su: 1 litre

Spor yok
oyy oyy lazanya yemiş. oyy..:KK33: çok severim acayipde güzel yaparım italyanlara bile taş çıkarırım. kaptanım sana ceza yağdırsın bence:) bak beni dün akşam bi salladı kendime geldim...:KK53:

Kimse benim menüme yorum yapmamış olysa ki ben akşam patates varken yemedim:KK43:
yaaa ben maymuna yorum yaptım nasıl olsa aynı şeyleri yiyorsunuz..:KK52::KK52:
şaka bir yana kusura bakma her halde gözümden kaçmıştır.. patatese ölümmmmm...:KK56:

Son düzenleme:
çok kötüsün ya insan dondurma falan yiyebilirsin birazcık der. ama cevap süper ne yazsam bilemedim .. hepinize çok teşekkür ederim. sizinle birlikte diyet yapmak muhteşem kaptanım ise mükemmel..

inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım.. :) yalnız evim ve ofisim böyle bir manzaraya sahip değil ama ulaşması çok kolay :KK70:

oyy oyy lazanya yemiş. oyy..:KK33: çok severim acayipde güzel yaparım italyanlara bile taş çıkarırım. kaptanım sana ceza yağdırsın bence:) bak beni dün akşam bi salladı kendime geldim...:KK53:

yaaa ben maymuna yorum yaptım nasıl olsa aynı şeyleri yiyorsunuz..:KK52::KK52:
şaka bir yana kusura bakma her halde gözümden kaçmıştır.. patatese ölümmmmm...:KK56:

Kahrolsun şişko patatesleeeeeeeeeeeeeerrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Che ve mel acayip güldürdünüz beni sizde; hemde resmi dairenin birinde sıra beklerken pek bi acayip oldu:))

X