• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

28.05.2013

aç karnına
4fındık
5badem
2ceviz
3kayısı

kahvaltı
1kase mısır gevreği içine 10 adet dut kurusuyla. aslında bu kahvaltıları hiç sevmiyorum ama mecbur kaldım.

öğlen
kumru azıcık patates kızartması ve iki fırt cola :53:

ya ben evden bişey götüremiyorum okula. e okuldada ne yiyeceğim derken en sağlıklılarını buluyorum onlarda bunlar oluyor. tost yemekten bıktım çünkü.

ara
dondurma 300 kalori

akşam
2 tane zeytinyağlı dolma biberi
yarım dilim bile olmayan ekmek

su
2.5 lt
spor yok

bugünki ödevinle ilgili ne çalışma yaptın? grişimde bulundun mu? conceptle bağlantı kurdun mu? hadi kur da yarının ödevini vereyim...
:

Cevap beklıyorum akşam üstü 6.takıma girdım yazdım özel msj da gönderdim hiç birine dönmedı.takıma da girip mesaj atmadı.10da bakmıştım yine bakıcam.

Yine baktım bana da cevap vermedi takıma da girmemiş.

Son düzenleme:
28 mayıs
sabah peynir 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arası

öğlen
semizotu salatası
yeşil salata
domates salatalık
2 yk soslu patlıcan

akşam
3yk taze fasulye
yarım kase cacık

1 adet kurabiye
şekersiz çay
2,5 litre su

200 kez ip atlamyı düşünüyorum

Güzel menü olmuş:) kurabiyeyi ara olarak alıp aksamdan sonra yemesen daha ıyi olur:*

28 MAYIS 2013,SALI

SABAH

2 çok ince dilim ekmekle yapılmış peynirli zeytinli tost

ÖĞLE

Sahanda yumurta(Çok az zeytin yağı,çok az salça,yeşil biber,1 kaşık yoğurt,sarımsak,köri,kırmızı biber,karabiber1 yumurta)
Salata(1 domates,1 biber,1 salatalı,sirke)
1 kase yoğurt
1 kase maydonoz

ARA

Midem kazındı bi lokma ekmek içine 4 zeytin küçücük örgü peynir koydum

AKŞAM

4yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık

2.5 litre su 3 de olabilir:1:

Çok güzel menü olmuş.örgü peynire bayılırım

Şimdi okudum da biz diyet yaparken bazı sistemlerimiz buna çok sevinrmiş bazı sistemlerimiz de bunu kuşkuyla karşılarmış.Biz diyet yaptıkça trioid hormonumuz az salgılanmaya ve kortizon fazla salgılanmaya başlarmış.Vücudumuz kendini strese sokarmış veelinde bulunan yağları vermek istemezmiş.Kendini garantiye alırmış.Bunun için çok abartmamak koşuluyla bu zamanlarda mola vermek lazımmış.Ama kesinlikle çok abartmadan...O yüzden benim yaşadığım gibi kilo bi yerde kitleniyomuş.Ama bu kitlenme aşamasından sonra verilen yağlar daha fazla oluyomuş.Mesela biz diyete başladığımızda 2 kilo verip %4 yağ veriyosak,ilerleyen dönemlerde 1 kilo verip %5 yağ yakabiliomuşuz.İlk verdiklerimiz su şişkinlik flndır heralde ondan:44:

şu şekilde düzenliyorum o halde: bengiden ödevin bir hafta boyunca zararlı karbonhidrat yok: bisküvi kurabiye makarna dondurma çikolata vs vs vs

ne yaptın yediin mi? bnece sabahleyin yemen en güzeli. ben öyle yapıyordum. ertesi gün kahvaltı menüm oluyordum..

alırsam ayağımın altına.. ben mezun oldum ama hala burdayım.. kızdırma benii....

:60::60: kız saatleri yazan melindanın ikizi.. melinda değil :60::60::60:

bugünki ödevinle ilgili ne çalışma yaptın? grişimde bulundun mu? conceptle bağlantı kurdun mu? hadi kur da yarının ödevini vereyim...

........

innuk, merceğimin altına aldım seni.. dikkatli ol, yakalarsam :23::23::23:

Ama ama ben şaka yapmıştım:14:Gdogandan ayrılmak istememiştim ondan:14:Kızma chentiq başkan yemez tabiki bizim gdoganımız:54:

günaydın kızlar...
dünü hasarsız atlattım sadece akşam 1 saat yürüşden sonra raporumun dışında 150gr yoğurt 10 gr yulaf ezmesi ve toz tarçını karıştırıp tatlı niyetine yedm. tavsiye ederim gerçekten tatlı yiyormuş gibi bir his yaratıyor...

28 Mayıs 2013 salı

14.30
Sütlü müsli
Yarım mu

18:30
1Çikolata( dışarı çıktım kan şekerim dúştü otobüste bayılmayayım diye yedim hemen aldım ordan ) :(

21:30
3 çorba kaşıgı şehriye
Yarım tabaktan az tavuk sote
Üstúne 1 eri

20şer kol bacak egzersizi
2Litre su

aslında yanında kuru üzüm taşısan veya günkurusu kayısı. kan şekerin düştüğünde çikolata yerine onları yesen çok faydalı olacaktır.

şu şekilde düzenliyorum o halde: bengiden ödevin bir hafta boyunca zararlı karbonhidrat yok: bisküvi kurabiye makarna dondurma çikolata vs vs vs

:60::60: kız saatleri yazan melindanın ikizi.. melinda değil :60::60::60:

:
ekmeğide az yesin.pilav, patates, lazanya yemesin. :)
ikizleri hep okuldada karıştırıdım..

28 mayıs
sabah peynir 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arası

öğlen
semizotu salatası
yeşil salata
domates salatalık
2 yk soslu patlıcan

akşam
3yk taze fasulye
yarım kase cacık

1 adet kurabiye
şekersiz çay
2,5 litre su

200 kez ip atlamyı düşünüyorum

çok güzel besleniyorsun kurabiyede de nazar boncuğu olsun..

aynı benim eşim,:2: biz de de annemler 30, evlilik yıl dönümlerini bile kutlarlar düşün yani... doğumgünleri asla atlanmaz...ama benim eşim tınnn,,,, aslında bende birşey yapmayı düşünmüyordum en son doğumgünümde çok umursamaz davrandı çünkü çok üzüldüm,,, ama yine içim rahat etmedi ilk yıldönümümüz ben çabalayım da karşılık göremezsem bir daha yapmam diye düşündüm.... gerçi şuan hala plan aşamasında , özel günlerde küsmek gibi bir huyumuz var çünkü:33: yani o gün küs olmaz isek bir şeyler düşüneceğim

ne kötü ya neden böyle davranıyorlar..
özel günler çok güzeldir.
onlara söyleyin o zaman yılbaşını falanda kutlamasınlar.. yada kendi takımlarının şampiyonluklarını falan..
benim sevgilim bir şey almasa özel bir şey yapmasa bile kutlar ama ben yinede burun kıvırım daha iyisini yapsın diye.

28.05.2013

aç karnına
4fındık
5badem
2ceviz
3kayısı

kahvaltı
1kase mısır gevreği içine 10 adet dut kurusuyla. aslında bu kahvaltıları hiç sevmiyorum ama mecbur kaldım.

öğlen
kumru azıcık patates kızartması ve iki fırt cola :53:

ya ben evden bişey götüremiyorum okula. e okuldada ne yiyeceğim derken en sağlıklılarını buluyorum onlarda bunlar oluyor. tost yemekten bıktım çünkü.

ara
dondurma 300 kalori

akşam
2 tane zeytinyağlı dolma biberi
yarım dilim bile olmayan ekmek

su
2.5 lt
spor yok

patatese ölüm demiştik dün sen patates yemişsin. ya tadı tuzu yok onun gıcık bir şey yemeee.
ayrıca umarım colan en azından zerodur.. fazladan kalori ve şeker almamışsındır.
epey oldu ben dolma yemeyeli..

Sabah

1 çekirdekli simit

Öğlen

biftekli salata

1 kase yoğurt

Akşam

Kıymalı yumurta
salatalıklı yoğurt

Su :1,5 litre
1 litre bitki çayı

Spor: 25 dk eliptik bisiklet

Sabah

1 çekirdekli simit

Öğlen

biftekli salata

1 kase yoğurt

Akşam

Kıymalı yumurta
salatalıklı yoğurt

Su :1,5 litre
1 litre bitki çayı

Spor: 25 dk eliptik bisiklet
hangi günün raporu bu?
simit yemişssin karbonhidaratı yüksek :(

günaydın kuzucuklar :3: bengicim seni tebrik ediyorum. dediklerine uydun :46: başarmak isteyince yapılamayacak birşey yok :52: colam zero değildi zero ya karşıyım tatlandırıcı içerdiğinden. ayrıca benim colamda değildi. sevdicek almıştı bende iki fırt aldım :52:

merhaba kızlar bugün hiç birşey yapasım yok, karnımda çok acıktı ,,,
saat 12 olsa da koşa koşa yemeğe gitsem...

ne kötü ya neden böyle davranıyorlar..
özel günler çok güzeldir.
onlara söyleyin o zaman yılbaşını falanda kutlamasınlar.. yada kendi takımlarının şampiyonluklarını falan..
benim sevgilim bir şey almasa özel bir şey yapmasa bile kutlar ama ben yinede burun kıvırım daha iyisini yapsın diye.

canım benim eşimi rahat bıraksan hiç bir şey kutlamaz ama ben rahat bırakmayacağım işte... alışacak böyle şeylere...:19::19: ama dün akşam gelişmeler gördüm onda, yıldönümüiçin nereye gidelim falan dedi.. bende umursamaz davranmaya çalıştım daha var zamanı gelsin konuşuruz dedim.. doğumgünümde üzüldüğümü biliyor çünkü,, telefi etme kokuları alıyorum, umarım tahminim doğrudur

Benim moralim çok bozuktuuu şimdi mezdeke dinliorum:1::1:Çok komik yaa insan yerinde duramıo ve moralim tavan yaptı:1::1:

Günaydın kızlar...

günaydın kızlar...
dünü hasarsız atlattım sadece akşam 1 saat yürüşden sonra raporumun dışında 150gr yoğurt 10 gr yulaf ezmesi ve toz tarçını karıştırıp tatlı niyetine yedm. tavsiye ederim gerçekten tatlı yiyormuş gibi bir his yaratıyor...

canım ödevlerin ne alemde? normal sporunu yapıyorsun da, diğer 4 saatlik yürüyüşü ne zaman yapacaksın?

--gdogan..kurabiyeyi akşam yiyorsan yemeği kısman lazım.. sadece cacık içebilirdin mesela.. ama gene de güzel menü olmuş. sporunu arttır ki bu güzel menülerin katmerlensin..

--innuk, karbonhidrat cezan geçerli olmasaydı dahi, senin simit yemeyeceğini bilmen gerekir. eliptik olayına baladığın için tebrikler. artık devamı gelir. sporla ilgili başka ne düşünüyorsun, iki gün kaldı?

biz bugün akşam geliriz. görümcemle kuaföre gideceğiz. öpüyorum canlar

Back