• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne kötü ya neden böyle davranıyorlar..
özel günler çok güzeldir.
onlara söyleyin o zaman yılbaşını falanda kutlamasınlar.. yada kendi takımlarının şampiyonluklarını falan..
benim sevgilim bir şey almasa özel bir şey yapmasa bile kutlar ama ben yinede burun kıvırım daha iyisini yapsın diye.

canım benim eşimi rahat bıraksan hiç bir şey kutlamaz ama ben rahat bırakmayacağım işte... alışacak böyle şeylere...:19::19: ama dün akşam gelişmeler gördüm onda, yıldönümüiçin nereye gidelim falan dedi.. bende umursamaz davranmaya çalıştım daha var zamanı gelsin konuşuruz dedim.. doğumgünümde üzüldüğümü biliyor çünkü,, telefi etme kokuları alıyorum, umarım tahminim doğrudur

iyi umursamaz davranabilmişsin ben dayanamadım lafları sokardım hemen :1:

Kekik,sarımsak,soğan,su,yoğurt,süt,c vitamini,rezene,baharatlar,zencefil metabolizmayı hızlandırıyomuuuş:52:

Benim moralim çok bozuktuuu şimdi mezdeke dinliorum:1::1:Çok komik yaa insan yerinde duramıo ve moralim tavan yaptı:1::1:

oh kızlarr oynayın valla ne güzel ya.. çok özendim size..

Günaydın kızlar...

canım ödevlerin ne alemde? normal sporunu yapıyorsun da, diğer 4 saatlik yürüyüşü ne zaman yapacaksın?

--gdogan..kurabiyeyi akşam yiyorsan yemeği kısman lazım.. sadece cacık içebilirdin mesela.. ama gene de güzel menü olmuş. sporunu arttır ki bu güzel menülerin katmerlensin..

--innuk, karbonhidrat cezan geçerli olmasaydı dahi, senin simit yemeyeceğini bilmen gerekir. eliptik olayına baladığın için tebrikler. artık devamı gelir. sporla ilgili başka ne düşünüyorsun, iki gün kaldı?

biz bugün akşam geliriz. görümcemle kuaföre gideceğiz. öpüyorum canlar

ay sadece cacık yeseydim açlıktan ölürdüm heralde, ekmek yemediğim porsiyonu azalttığım için dün gece açlıktan öldüm.. midemi nasıla azdırdıysam az yemek girince içine susturamıyorum:9:

iyi umursamaz davranabilmişsin ben dayanamadım lafları sokardım hemen :1:

şimdi laf sokarsam kafasında belki birşeyler vardır, hevesini kaçırmiyim dedim:))

Ben de trip yapma konusunda bir numarayım zaten bi de tek çocuğum istediğim olmazsa olaylar olaylar:1::1:

ah melindacım evlenince o trip yapmalar mazi oluyor, nereye kadar trip ... ama sevgiliyken tribin tadını çıkarın sonuna kadar:10:

Chentiq benim cuma sınavım var da evden çok erken çıcam bire kadar giremeyebilirim yarın kilo bildirimi yapsam olur mu

ay sadece cacık yeseydim açlıktan ölürdüm heralde, ekmek yemediğim porsiyonu azalttığım için dün gece açlıktan öldüm.. midemi nasıla azdırdıysam az yemek girince içine susturamıyorum:9:

şimdi laf sokarsam kafasında belki birşeyler vardır, hevesini kaçırmiyim dedim:))

ah melindacım evlenince o trip yapmalar mazi oluyor, nereye kadar trip ... ama sevgiliyken tribin tadını çıkarın sonuna kadar:10:
Evet evlenince farklı olyodur tabi annem demişti evlenince hiç bişey yapamazsın diye:1:Gerçi çok da trip yapmamak lazım senedimiz yok çünkü ama ben hep çok haklı olduğumu düşünüyorum:1::1:

Kekik,sarımsak,soğan,su,yoğurt,süt,c vitamini,rezene,baharatlar,zencefil metabolizmayı hızlandırıyomuuuş:52:

ben sarmısak yesem bayılır kalırım ki

sınav dedin de benim ders çalışmam gerek konularım yetişmiycek :( Conseptten cevap bekliyorum sorular gitti :)

[/B]

sen de gel sen de gel oh oh :))

günaydın kuzucuklar :3: bengicim seni tebrik ediyorum. dediklerine uydun :46: başarmak isteyince yapılamayacak birşey yok :52: colam zero değildi zero ya karşıyım tatlandırıcı içerdiğinden. ayrıca benim colamda değildi. sevdicek almıştı bende iki fırt aldım :52:
hafta içi sorun olmuyor problem cumartesi özelliklede pazar günü
afiyet olsun :D

ne kötü ya neden böyle davranıyorlar..
özel günler çok güzeldir.
onlara söyleyin o zaman yılbaşını falanda kutlamasınlar.. yada kendi takımlarının şampiyonluklarını falan..
benim sevgilim bir şey almasa özel bir şey yapmasa bile kutlar ama ben yinede burun kıvırım daha iyisini yapsın diye.

canım benim eşimi rahat bıraksan hiç bir şey kutlamaz ama ben rahat bırakmayacağım işte... alışacak böyle şeylere...:19::19: ama dün akşam gelişmeler gördüm onda, yıldönümüiçin nereye gidelim falan dedi.. bende umursamaz davranmaya çalıştım daha var zamanı gelsin konuşuruz dedim.. doğumgünümde üzüldüğümü biliyor çünkü,, telefi etme kokuları alıyorum, umarım tahminim doğrudur

umarım bir şeyler yapat ve çoook mutlu olursun..

Günaydın kızlar...

canım ödevlerin ne alemde? normal sporunu yapıyorsun da, diğer 4 saatlik yürüyüşü ne zaman yapacaksın?

--gdogan..kurabiyeyi akşam yiyorsan yemeği kısman lazım.. sadece cacık içebilirdin mesela.. ama gene de güzel menü olmuş. sporunu arttır ki bu güzel menülerin katmerlensin..

--innuk, karbonhidrat cezan geçerli olmasaydı dahi, senin simit yemeyeceğini bilmen gerekir. eliptik olayına baladığın için tebrikler. artık devamı gelir. sporla ilgili başka ne düşünüyorsun, iki gün kaldı?

biz bugün akşam geliriz. görümcemle kuaföre gideceğiz. öpüyorum canlar
kaptanım o 1 saati ödevimden sayıyorum 3 saatim kaldı. zor oluyro zaten spor yapmak bu günderde karbonhidrat alamadığım için spor yapmak çok zorluyor. dün epey yokuşlu bir parkur seçmişim bittim zaten... bugün hava çok rüzgarlı ama başka bir yöne ödevim içim 1 saat yürüyeceğim..

Back